Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 26
Carmenbr spune:
Eu am venit sa ma plang ca nu mai stiu incotro sa o apuc. Asa cum v-am povestit am inceput lunea trecuta din nou antibiotic -augmentin- pt sinuzita lui Eric. Duminica noaptea pe la 3 dimineata a inceput sa se foiasca rau de tot. Eu cearta-l, Eric treci la culcare, el abia pe la 5,30 a adormit din nou. Cand s-a sculat la 7 am zis ca mor. Este plin fetelor din cap pana in picioare de bube mari rosii, au excrescente ca le simti cand atingi pielea. Mi-a facut alergie la antibiotic. Antibioticul nu-l pot opri ca are sinuzita acuta. Am fost la medic si mi-a schimbat antibioticul. Ce fac eu daca si la asta imi face alergie?
Azi este si mai rau decat ieri, s-au inmultit bubele si-l mananca ingrozitor si plange “mami, buba.”
Va pup si nu va suparati, dar trebuie sa vorbesc si eu cu cineva ca o iau razna. Nu am apucat sa citesc, sper sa recuperez diseara.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
DianaR spune:
Carmen, naspa, te inteleg perfect. Si eu tocmai m-am pricopsit cu cea mai urata urticarie din viata mea. Sunt rosie ca focul si plina de bube atat de multe ca formeaza placarde deja...
Am mai avut asa ceva in copilarie si a doua zi nu mai aveam nimic, sper sa fie asa si acum.
Multumim fetelor de gandurile bune, e greu cu doi dar e frumos. Asta e... Cel mai naspa mi se pare cand trebuie sa iesim din casa, pana o imbrac pe Timeea Vladut intoarce casa pe dos, apoi alerg dupa fiu-miu sa-l imbrac, sa-l pis, mai strang dezastrul facut de el, mai pun ceva pe mine, mai merg la Timeea s-o linistesc ca de obicei urla de somn si vrea afara etc.. No hai ca v-am incurajat, nu?
Ioana, eu stiu asa: apa rece si chiar gheata invelita intre supturi, comprese calde inainte si in timpul suptului/mulsului, ideal dus fierbinte si masajul sanului urmat de un muls calumea sub dus si dupaia.
No pupici, merg la nani si la scarpinat ![]()
![]()
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
acris spune:
Buna dragele mele,
hai ca n-am mai putut scrie ca am avut calculatorul bolnav
...
Noi suntem bine. In special Amalia.
Se pare ca i-au trecut "crizele"...sper.
M-am prins de un lucru...trebuie sa-i dau de lucru pt ca de jucarii si jocurile ei cred ca s-a plicitisit, probabil de aceea le si arunca atunci cand este nervoasa. Acum, suntem la faza decupat cu foarfeca bucati de hartie colorata si o lipim pe carton sau decupam un personaj din poveste , etc...chestii de genul asta.
Vreau sa va spun ca nu pot sa o mai iau pe Ami de la masutza (caci i-a cumparat buni un mini-birou super). Ptiu-ptiu sa n-o deochi 
Si uite asa ii este bine si ei si noua...Eu ii propun ceva sa decupam, ii arat cum se face si apoi vrea ea sa faca. Si uite asa mami poate sa-si mai faca si treburile casnice 
Aseara am avut sedinta cu parintii. Vai ce emotii am avut....Prima mea sedinta...hehehe..cand eram copil aveam emotii ca se duce mama la sedinta ![]()
Mi-au laudat-o pe Amalutza (asa ii spun doamnele educatoare). Au zis ca s-a adaptat f. bine, avand in vedere ca este cea mai mica din grupa. Mananca singurica, merge la toaleta singura, stie ca trebuie sa se spele pe manutze dupa folosirea toaletei.
Singura problema este cu programul. Stiti ca va spuneam ca eu o iau pe la ora 17 de la gradi si ca o gasesc singurica..bla,bla..Mi-au atras d-nele atentia ca-i tarzior, ca Amalia plange f. tare in mom. in care vede ca pleaca toti copii si ca-i fac rau
. Ei asta m-a enervat tare de tot !
Le-am spus odata pt totdeauna ca nu are cine sa o ia mai devreme, ca suntem singuri si n-avem nicio ruda prin apropiere. Deja si eu si sotul meu am facut "conventii" la servici, in sensul ca unul plecam mai devreme o saptamana si celalalt urmatoare sapt. ca altfel nici macar la ora 17 n-am ajunge s-o luam.
Eu nu am gasit-o niciodata plansa cand am luat-o . Bine, nu neg ca n-ar fi plans, dar asta este..se va acomoda intr-un final si din pct asta de vedere.
Mai greu le este lor, personalului, ca s-au invatat sa plece mai devreme ![]()
Irinusha, pup dulce!
Bebebeca, ce mai face Rebeca??? cum se simte?
Carmenbr, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti amandoi prin toate astea. Hai , sper ca o sa se termine mai repede. Pup dulce, dulce de tot !
Pupici la toata lumea !
mephala30 spune:
Salut!
Diana, ai dreptate: e frumos cu doi copii. Eu n-am inca de ce sa ma plang, caci nu-i scot afara. Ius e scos de sot cand vine de la servici (o zi da, una ba).
Teo e cumincior, nu a avut colici. Plange doar cand ii e foame (la 2 ore), sau cand e ud si cacacit.
Pupici copilasilor si tie sa-ti treaca repede urticaria.
Irinusha, Iustin are momente de iubire fatza de Teo, dar sunt si reprize cand vrea sa fie doar el in centrul atentiei si ne spune sa-l punem in patutz pe Teo.
Sanatate multa si pupici.
Carmen, imi pare rau pentru micul Eric.
Ce sa-ti spun, eu am mare incredere in homeopatie, de nu incerci si tu? Sigur veti avea rezultate bune.
Pupici
Alus, sanatate Juliei!
Iulia, multumim pentru felicitari! Si La multi ani sanatosi si fericiti sotului!
Laurina, pupicei lui Mihnea.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Bebe Beca spune:
Au iesit rezultatele uroculturii. Se pare ca totu-i ok si atunci doamna doctor ne-a chemat maine la spital sa-i ia o proba de la pussy, sa nu cumva sa fie o cistita. Continuam antibioticul, este spectacol cand trebuie sa-l ia. Voi ce argumente folositi pentru a-i determina sa ia medicamentele singuri? Pentru mine este o surpriza, pentru ca, pana acum, lua totul fara probleme...
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Diana, Carmen m-am bucurat cand v-am citit!
Carmen, sanatate lui Eric!
Alus, si Juliei multa sanatate! Si voi, Irinusha, sa scapati de mucisori...
Nu mai pot sta, ma duc langa ea sa ne uitam la Alba ca Zapada...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
vanessa ionescu spune:
Ioana, sa nu fie cumva si o candida. eu am facut o chestie deasta de la tampoane (nu ecazul ei bineinteles) dar farmacista care mi-a spus ca s-au facut si de la hartia igienica. Adevarul e ca si eu am schimbat marca de hartie dupa faza asta. Tampoanele nu prea pot sa le schimb ca nu am cu ce mai bun.
la noi e ok cu gradinita. chiar ma intreaba cand ma duc sa-l iau dece am venit. Cand il duc dimineata e usor trist in masina. il vad in oglinda. dar cand ajungem la gradi ii trece. cand il aduc acassa si pe el si pe frati-su imi fac in continuare acelasi circ. dar sunt obositi. Andu aseara a adormit la 8.30 singur fara sa ii zic eu sa se culce. si era devreme. Pe el l-a zapacit si nebunia asta cu invatatul sambata.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Iulia P. spune:
Of, of, of, tocmai terminasem de scris mesajul si l-am pierdut...
Deci, o iau de la capat.
Alus, noi am cumparat un pat de lemn (ne-am gandit sa fie mai trainic, sa-l poata folosi Tommy pana va fi adolescent), dar am avut grija sa nu fie prea inalt (in cazul in care, Doamne fereste, cade din pat, sa nu se loveasca prea tare). Am achizitionat o saltea de buna calitate (care a costat mai scump chiar decat patul in sine), caci ne-am gandit ca este foarte important pentru el (in crestere fiind) sa aiba suport bun pentru spate. Apoi, am cumparat si o aparatoare (care se ataseaza la marginea patului), care sa il impiedice sa cada. In plus, pentru a acoperi salteaua am achizitionat o husa aprobata de Ministerul sanatatii, care este si impermeabila, deci poate Tommy sa faca pisu faca grija, salteaua nu se murdareste.
Carmen, multumim pentru urari.
Diana, iti doresc sa treaca repede urticaria.
Carmenbr, bietul Eric. Ce rau trebuie sa fie pentru el si pentru tine. Sper sa treaca repede alergia (stiu ce inseamna alergie, te rog sa ma crezi, caci am facut cu duiumul timp de 4-5 ani) si sa gasiti antibioticul potrivit.
Va doresc o zi frumoasa si linistita
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
DianaR spune:
Eu dupa o noapte nedormita de la scarpinat inca nu reusesc sa-mi revin. Urticaria mi-a trecut de ieri, dimineata cand m-am trezit cupa 2 ore de somn linistite (in sfarsit) datorita Peritolului nu mai aveam nimic. Dar nimic! In schimb picam la propriu de oboseala si mi se inchideau ochii. Vasile a venit mai repede acasa sa ma ajute ca altfel adormeam in strada cu pruncii.
Acu mandra s-o trezit la 7
, sta la mine in brate si e super vioaie
si eu mooooor de sooooomn!
Carmen, Teo are deja o luna, e si botezat de ce nu-l scoti afara?
Ce bine de tine ca Iustin e asa cuminte si rezista fara sa iasa afara, mie Vladut imi face zile fripte in casa, prefer sa ies cu ei cu tot balamucul de la plecare si venire...
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
mephala30 spune:
Diana, nu risc
sa ies cu ei afara. Daca in casa Iustin e destul de cumincior (de am timp sa gatesc zilnic, sa stau si pe net), afara e mai obraznicut. 
Poze
DianaR spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Diana, nu riscsa ies cu ei afara. Daca in casa Iustin e destul de cumincior (de am timp sa gatesc zilnic, sa stau si pe net), afara e mai obraznicut.
Poze
Vad ca ai copii cuminti...
si timp de net...
. Odata si odata tot trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa iesi cu amandoi...
Cine vorbeste...Diana ,
Timeea (18.05.2006)