Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 25
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Dana. Scuze de intarziere. Ce mai fac baietii.
Ioana Sanatate Rebecai. Si Bia s-a plans o data de asa ceva. Am spalat-o cu ceai de musetel caldut si unsa cu creama de galbenele.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Bebe Beca spune:
mamicilor dragi, in caz de mastita, cum se proceda? erau comprese cu apa calda sau rece?
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Bebe Beca spune:
Ce s-a intamplat cu voi?
Noi am luat-o de la capat, nu face pipi...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Repede, repede si eu:)
Danaa, mii de scuze pentru intarziere, iti doresc din toata inima LA MULTI ANI, multa sanatate si numai bine! Nu mai stim nimic de voi, sper ca sunteti bine!
Ioana, sigur are o infectie ceva, sper sa reuseasca sa faca si sa-i prescrie un medicament ceva cand o sa iasa analizele sa nu se mai chinuie mititica
Pentru mastita comprese cu apa calda.
Carmen, nu am stiut de botez, Teo este un frumos si un dolofan:), ma bucur ca mai aflam si despre voi
Diana, e adevarat trebuie sa fie foarte frumos cu 2 minuni:), cred ca esti foarte obosita, dar bine ca te-ai obisnuit(daca pot spune asa)
Paloma
fetita harnicuta, care o ajuta pe mami in toate treburile
Multumesc frumos pentru felicitari
Cami, ce-i cu tine, fetelor stiti ceva???
Noi suntem bine, dar foarte ocupati cu serviciul:), Mihnea este o minune, pe zi ce trece ma uimeste cu ce vorbeste, deja face glume, ascunde obiecte si-mi spune ca nu le gaseste, e un dulce:)Asa mai povesti dar acum nu mai pot
multi pupici
alus spune:
Buna fetelor
La noi mai nimic bu, Julia sa trezit astazi la 6 dimineata, a cerut ca intodeauna lapte, m-am trezit i l-am dat si mam culcat cu gandul ca il va bea si va adormi din nou, dar din pacate a vomat
, deci nu sa mai culcat, am crezut ca ia intrat laptele acolo unde nu trebuie, dar din acea clipa nu a mai mancat nimic si in jur de opt iar a vomat
, asa ca am inbracato si mam dus la doctor sa vad ce are.Acolo mia spus ca are ficatelul marit, dar a spus ca este normal daca are viroza, ca gatuletul este putin rosu, dar si asta este normal cand vomeaza. Plus ca mia spus ca sar putea sa fie de la lapte, eu ii dau 0,5% si UHT, iar el mia spus sa-i dau 3,2% si pasterizat.Prima oara ma intalnesc aici cu situatia in care doctorul pediatru imi spune sa ma inscriu peste 2 zile la urmatoarea vizita sa vada daca totul este bine, daca sa micsorat ficatelul si nu mai este rosu in gat.In rest totul este bine. Julia doarme, dar ma duc sa o trezesc deoarece doarme deja 2.30 ore si daca o mai las seara se va culca tarziu.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Sunt putin intoarsa pe dos pt ca IAR am gresit
din cauza vitezei cu care am fost nevoita sa lucrez. Deja m-am saturat sa tot lucrez cu sula in coaste (scuzati expresia). Am avut si o discutie cu seful si i-am cerut sa faca in asa fel sa nu mai primesc atat de tarziu materialele si ca la inchiderea editiei s imi acorde timpul necesar verificarii. Sper sa se tina de cuvant.
Ioana Cand iei rezultatul de la analize? Poate este o infectie, doctorul ce spune? Sanatate la amandoua.
Alus Sanatate si voua.
Laurina S-au pus copii pe sotii. Si Bia face la fel si cateodata da vina pe Alex sau Stefi. Asta ca a avut de la cine invata ![]()
Carmen Teo e un voinicel. Sa va traiasca baietii. Cum te descurci cu amandoi? 
Diana
si pentru tine.
Paloma
harnicuta.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Ioana, imi pare tare rau ca se chinuie mititica
. Probabil este o infectie, ceva... Sper din tot sufletul sa gaseasca doctorul
cat de repede medicamentul potrivit, caci trebuie sa fie tare, tare neplacut pentru ea, mititica.
Alus, sper ca si Julia sa se simta bine cat de curand. Am vazut imaginile noi: ce papusa blonda aveti voi... O minune
!
Nicoleta, cunosc atmosfera dintr-o redactie (am lucrat ca jurnalist), deci stiu despre ce tip de stress vorbesti. Te inteleg si iti doresc sa gasesca seful tau o solutie, sa nu iti mai fie atat de greu.
Laura, si Tommy a inceput cu glumele... Sunt tare haiosi
!
Diana, imi inchipui ca este greu cu doi (voi simti acest lucru foarte curand pe propria piele
...), dar, asa cum spui si tu, trebuie sa fie si foarte, foarte frumos. Trebuie sa profitam acum, cand inca nu sunt prea mari (cand nu vor mai vrea ei sa petreaca timp cu noi) si inca mai avem timpul necesar la dispozitie (in concediu de maternitate fiind).
Carmen, felicitari pentru botez si sa va traiasca micutul crestin! Intr-adevar, nu mai este mult pana la intalnirea cu David (am inceput deja sa am emotii).
celor doi printisori.
Tommy s-a mai linistit. Nu pot sa spun ca integral, deoarece inca pare sa-i fie teama sa mearga la culcare, dar nu se mai trezeste in miez de noapte plangand si tremurand.
In acest weekend l-am sarbatorit pe sotul meu care a schimbat si el prefixul (30)
.
Va doresc o saptamana minunata
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (34+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Irinusha spune:
Pupici la mamici si pitici!
Dana, la multi ani!!! Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa devina realitate! Scuze de intarziere!
Ioana, imi pare rau de Rebeca! Pupici dulci sa gasiti leacul si sa treaca repede!
Despre mastita: sanii trebuie tinuti stransi, presati. Se fac cu apa calda (sub dus cel mai bine) masaje, cu o mana se tina sanul cu cealalta masezi spre sfarc in jos - ptr. deblocarea canelelor. Comprese parca reci se puneau, uite ca nu mai tin minte ... si speranta ca trece :)
Alus, insanatosire grabnica!
Carmen, sa-ti traiasca micul crestin! Ptiu, ptiu, ptiu, ca mare mai e deja ... si tare frumusel! :) Cum te descurci? Ce fel de frate e Iustin? Pupici pe nasuc de Teo si Iustin!
Diana, pupici si celor doua minuni ale tale! Felicitari ptr. reusita de a te ocupa singurica de cei doi nazdravani! 
Nico, bafta, sper sa gaseasca seful o solutie!
Cris, ca intotdeauna o dulcica. Sarut-mana mult de tot! O sa ma interesez sa fiu pregatita ;) Cum mai e Ami?
Iulia, dorme Tomy deja in patul lui?
De noi pe scurt: Cris e destul de bine ... chiar m-a uimit cat de usor a trecut peste raceala. Au ramas mucisorii - si fiind tare incapatant nu vrea sa sufle nasul, cu toate ca poate - si din cand in cand tusea. Insa eu am fost nasolic de tot ... de aceea ma mir de Cris, cat de usor a suportat ... mie imi venea sa ma bag in pat si sa nu ma mai scol ... grrrr! Acum - acum cateva zile a fost doar alarma falsa - a inceput si Boby ... maine mergem la dr., poate ii da medical, sa mai luam si noi o pauzica :) ... mai vedem.
De doua nopti il iau pe Cris la noi in pat sa doarma pe mine in sus sa nu mai tuseasca ... cu antitusiva si tot il apuca ... sper sa nu se invete prost, cu toate ca-i ptr. noi o placere sa-l simtim langa noi ...
VA pupic, o zi faina va doresc!!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Iulia P. spune:
Irinusha, nu, Tommy nu doarme inca in patul lui cel nou, dar ii place sa stea in el seara si sa citeasca... Ceea ce reprezinta un mare progres fata de criza de plans pe care a facut-o prima data cand l-am pus acolo.
lui Cris sa-i treaca repede tusea.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (34+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
alus spune:
Ioana-multa sanatate ingerasului tau, sper sa se faca cat mai curand bine.
Carmen, ceti mai fac ingerasi?, te descurci cu ei?
Diana- este greu cu doi copii? {Prietena mea de aici care are deja doi zice ca doar la inceput, care este parerea ta?
Iulia- si noi vrem sa-i luam deja pat, sa nu mai doarma in patut, dar soacra mea tot ne scrie ca este prea mica, eu cred ca deja este timpul, ce fel de pat ati luat, de ce gen ca noi nu n-eam hotarat, paote ne dai tu vreun sfat.
Irinusha- e bine ca deja ia trecut boala, lasa ca mucisori trec si ei.
La noi nimic nou, Julia seara iar a avut febra
38 cu 2 dupa ce am scazut,( termometru a aratat asa 38 cu 7, toata dupaamiaza mia cerut afara, air eu nu am putut sa o scot, trebuia sa invenntez jocuri, nu mai am idei, poate voi imi dati vreo idee, vas fi recunoscatoare.
Va
pupam pe toate si pe toti ingerasi vostri.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia