Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Vanessa, of, dragutza de tine cate induri si tu .
Doamne ajuta sa-i fie bine mamei tale !!!!!!!!!!

Da, intr-adevar regasesc si eu comportamentul Amaliei prin relatarile tale. Dar nu le-am mai pus pe "tapet"
Insa mai cam speriat...eu credeam ca e doar o criza a varstei...ceva de genul. Dar vad ca si la copii mai mari se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Cristina, Vanessa are dreptate, comportamentul violent poate veni de la oboseala. Am observat si eu acest lucru cu Tommy, care seara, chiar inainte de ora lui de culcare, plange si se supara din orice. De asemenea, am observat ca uneori devine plangacios cand ii este foame sau sete (poate nici el nu isi da seama exact ce anume il supara si de aceea este intors pe dos). Uneori ne spune care este cauza supararii, insa de cele mai multe ori prefera sa ne lase pe noi sa ghicim.

Noi acum avem alte dileme. Azi-noapte Tommy s-a sculat tremurand efectiv in jurul orei 3:00 a.m. (nu l-am vazut niciodata atat de speriat!) si nu a mai vrut sa se culce decat in jur de 4:30 - 4:45 a.m. Intr-o prima faza a refuzat laptele, nu vroia decat sa stea pe canapea in salon si sa se uite la televizor. Azi-dimineata l-am intrebat ce s-a intamplat in timpul noptii si mi-a spus ca a vazut...monstri!!!! As vrea sa pot intra in capusorul lui mic, sa vad si eu cum arata monstri imaginati de un copilas de 2 ani. Nu inteleg de unde vine aceasta spaima, caci acasa nu il lasam sa se uite la nimic inspaimantator la televizor, iar cartile pe care le are sunt cat se poate de adaptate varstei (iarasi, nimic infricosator) si nici la gradinita nu cred sa fii vazut ceva... Este drept ca se apropie Halloween-ul, dar... Doamne, sper ca in noaptea aceasta va dormi mai bine!

Vanessa, imi pare rau de ceea ce se intampla cu mama ta. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine prina aceasta incercare.

Irinusha, sanatate multa.

Laura, ce bine ca Mihnunea se simte mai bine.

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (34+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Da, o inscriu si eu pe Bia in grupa copiilor nevosi. Cand e obosita si ea face ca toate alea si nu ii intru cu nimic in voie. Cateodata nu ma lasa nici sa o ating de vorbit nici atat. Tipa la mine sa o las in pace.

Iulia Eu cred ca e varsta cand li se dezvolta imaginatia si e de ajuns o umbra pe perete ca ei sa zica ca e un mostru. Solutia e sa ii arati ca nu e nimic si sa ii spui ca esti alaturi de el sa il aperi. La Bia a mers cand era speriata de bau-bau. Am avut un binevoitor.

Sa va spun ce bandita am. Pentru ca nu a lasat-o Alex sa se joace cu camionul lui, i-a luat rotile si le-a ascus. Apoi se facea sa nu stie unde le-a pus, dar dupa ce a adormit Alex le-a adus sa se joace cu camionul.

Noi am fost azi si am tuns-o pe Bia si am facut niste cumparaturi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am dat de alta belea. Rebecutza plange tare cand face pipi si spune ca o ustura. De fapt, face cateva picaturi, spune ca o ustura si se opreste...... Dam din una in alta. O fi infectie urinara? Sau ce ar putea fi?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani DanaA! Sanatate si sa ai parte numai de bucurii! Ce mai face Stefan? Sper ca ne poti da vesti bune despre el. Sanatate si un pupic de la Cristina pentru el.

Laurina, La multi ani sotului tau (cu un pic de intarziere).

Ioana, Carmenbr si Irinusha, sanatate piticilor bolnaviori!

Vanessa, sanatate mamei tale si tie putere sa fii alaturi de ea!

Noi suntem bine, Cristina e foarte incantata de ieri ca a venit verisoara ei sa stea peste noapte la noi si s-au jucat pana seara tarziu si se inteleg foarte bine.

Am citit ce fac piticii vostri si sa stiti ca si Cristina are momente cand e foarte rea, tranteste jucariile de pamanat, tipa la noi sa o lasam in pace si altele. Cred ca e perioada specifica varstei, asa ca speram ca trece cat mai curand.
In rest, ii place foarte mult sa mearga la cumparaturi, sa ma ajute prin casa, nu pot sa fac nimic ca vine si ma intreaba ce fac si zice "ajut si eu".
V-am citit tot timpul si sper sa ajung sa va si scriu mai des.
O duminica frumoasa tuturor!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Inca nu a facut pipi, plange ca o doare burtica, se pune pe WC, dar nu face nimic...

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, suna-ti medicul si vezi ce spune. Eventual, fa-i o urocultura (nasol ca azi e duminica si trebuie sa astepti pana maine)

DanaA, La multi ani cu sanatate si impliniri!

Irinusha, sanatate lui Crisuletz!

Iulia, cum evolueaza Tommy? S-a linistit?
...
ce putin mai este pana la intalnirea cu puiul mic!

Laurina, la multi ani sotului!

Noi suntem bine, Teo creste (are deja o luna si 4,9 kile). Se pare ca-i calca pe urme lui frate'su: un mancacios.
Colicii ne-au ocolit pana acum, speram sa fi scapat.
Nu stiu daca am spus si aici pe subiect, dar l-am botezat saptamana ce-a trecut.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Dana! Sa-ti traiasca voinicii!

Carmen, eu te-am felicitat pe la alte subicte dar inca o data felicitari ptr. micutul crestin cuminte si papacios!

Ioana, poate s-a lovit sau poate e infectie.Oricum, fuguta la medic.

Dragelor si Vladut face pe nebunul, intr-adevar mai tare cand ii e somn sau foame, cand ne vede ca-i dam prea multa atentie lui sor-sa...
M-am obisnuit cu ei amandoi in grija mea, fara bunicute ca ajutor, avem deja o luna. M-am obisnuit si cu lipsa somnului... Asta e, greu dar frumos!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Dana A- La Multi Ani, multa multa sanatate.

Am intrat oclipa sa va spun ca am pus poze noi in album.

La noi mai nimic nou, eu intotdeauna cu traducerile, Julia cu nebuniile. Julia in masina sta in fata, si cum am observat nu mai vomeaza, dar adevarul este ca nu stim daca are voie, trebuie sa aflam.

Ioana- multa sanatate ingerasului tau.

Imi pare rau dar trebuie sa inchiei, mi sa sculat ingerasul si ma cheama chiar daca tata este cu ea.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Am fost ieri la spital, pana la urma tot acasa am rezolvat problema si a facut pipilica. Am refuzat sondarea, sperand ca o sa faca singura. Si ma felicit acum ca am scutit-o de o trauma... Am reusit aseara sa ii iau si proba pentru urocultura, miercuri vom afla rezultatul. Am mers si la ortoped, daca tot am ajuns la spital. Are Rebecutza pcior plat, nu foarte nasol, pana in primavara trebuie sa purtam niste talonete si in primavara inapoi la control, sa vedem cum au evoluat piciorutzele.
Acum face pipi normal, nu mai spune ca o ustura nimic, e totul bine.
Fug la joaca!

Dana, La multi ani si iarta-ma, te rog, ca am intarziat!

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput