Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 30
Bebe Beca spune:
Vanessa, cred ca nici un cuvant nu te poate alina... imi pare rau si iti doresc multa putere in continuare. Si mamei tale mult curaj si optimism mai departe.
Dana, o agentie de turism este... nu esti indiscreta de loc...
Tot incercam sa punem la punct niste oferte, poate le impartim si la targ. Pana acum avem Craciun in Laponia si Tunisia, Grecia si Turcia. Si mai vin si altele... Cu Rebecutza este mai nasol, cred ca va trebui sa gasim un aranjament pentru ea. La cresa am fost, dar nu sunt locuri libere. Gradinitele particulare sunt prea scumpe. Si tot asa...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Ioana Succes cu agentia. Pentru Rebeca nu ai gasit bona pe care o cautai? Parca asa ziceai.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
tnicoleta spune:
Strumfi ti l-am trimis pe Ghita
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Irinusha, nu, nu am intrat inca in concediu (miercurea viitoare este ultima zi la birou), dar nu sunt prea ocupata in ultima vreme la serviciu (plus ca, daca e sa spun adevarul adevarat
, nici nu prea mai am pofta de munca si nici spor), deci am timp sa intru mai des pe forum
.
Vanessa, imi pare nespus de rau
. O
pentru voi toti.
Laureta, sanatate printesei!
Cristina, bravo lui Amy, fetita desteapta! Si Tommy stie cateva poezioare si cantece in engleza. Ne uimeste de fiecare data cand ne dam seama ca a mai retinut cuvintele de la un alt cantecel sau poezioara.
Dana, nu stiu exact ce anume intelegi prin complex, dar compania pe care o platim sa ne construiasca noua casa are un teren (vast) pe care construiesc in aceasta perioada. Noi ne-am ales modelul, ei ne-au propus o parcela, am acceptat, am semnat si s-a facut treaba. Ei construiesc indiferent daca au sau nu cumparatori. De exemplu, nu toate casele invecinate cu a noastra sunt deja vandute. Sper ca am reusit sa explic destul de clar
.
A, sa nu uit, am vazut fotografiile
. Ce luptator mic aveti voi! Stefan arata, intr-adevar, foarte bine. Sa dea Domnul sa aiba parte numai de sanatate de acum inainte
!
pentru amandoi printisorii!
Ioana, succes cu agentia.
Nicoleta,
Biei. Bine ca manuta s-a reparat usor!
Va doresc o zi frumoasa si linistita
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
pd spune:
Continuam aici: aici
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya