Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
Bebe Beca spune:
Felicitari Laurina! Si multi ani fericiti in continuare!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
laureta spune:
Laurina La Multi Ani fericiti!!!
(apropo v ati casatorit din gradi mey?
)
Iulia grasunel baiatu,pupici pe buric
bebe beca ce psiholog?Io n am fost pe faza cred
cius, mephala, anacamiiiiiiiiiiiiiii,bertha pe unde umblati?
Am fost un pic sub stare de soc zilele astea cu ce se intampla pe forum(subsol), mai ales ca unele din persoanele implicate in "accident" i cunoasteam.Dar ete asa cunosti lumea
brb
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
vanessa ionescu spune:
Laurina La multi, multi ani fericiti!
Iulia, nu m-am lamurit ca nu am mai avut timp sa cotrobai cum ecu dintii. am impresia daca imi amintesc bine de pe la Andu ca pe la 4-5 ani incep sa mai creasca niste maselute. Poate fi si durerea din interior.....
Laureta, lamurestema si pe mine ce s-a intamplat pe forum ca eu sunt aeriana ca deobicei.
Ma duc sa-l iau pe Cata de la gradi ca dimineata l-am lasat necajit. cum a intrat in clasa l-a impins o fetita de la ogrupa mai mare de a cazut in fund si s-a intors spre mine (eram la usa) si cu lacrimi in ochi mi-a zis: "pleaca dea ici". mi s-a rupt sufletul. parca imi zicea "vezi unde ma lasi".
iar diseara merg cu Andu la concert la Edvin Marton. deabia astept.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Irinusha spune:
Laurina, la multi si fericiti ani in continuare!!! Dragoste si intelegere! ... si copii sanatosi!
"Ietete" si eu care credeam ca suntem singurii "mosi" pe aici ;), ca si noi suntem "cusutoriti" tot in '96 ... dar mult mai inaintea voastra
Pupici si petrecere faina!!!!
Strumfi, bine ai revenit! Mi-a placut cum ai povestit de minunile tale! Pupici!
Vanesa, mie mi-a spus dentistul (meu) ca acum le ies doar 20 dinti/masele ... cand incep sa cada dintii de lapte (5-6 ani), mai apar 4 masele ... insa pana atunci avem liniste. Cred ca Cata viseaza urat ... o fi avand la gradi "certuri" cu ceva copii, cine stie!
Iulia, multam de aprecieri! Toate cele bune in continuare, burticuta! :) Si bafta cu patul nou ... noi i-am spus lui Cris ca e baiat mare acum, doarme in patul lui de baieti mari ... patul de bb dispare ptr. ca-i baiat mare, etc. Si a mers, chiar a vrut tata-su sa doarma cu el in patul nostru (patutul mic chiar a disparut in beci) si n-a mai vrut Cris, ca el nu mai e bb, e "maie" :)
Pupici si o zi faina!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Bebe Beca spune:
Eu nu mai stiu cum sa determin copila sa manance. In seara asta m-am suparat pe ea si i-am spus ca, daca nu mananca, nu merge afara si o pun direct la culcare (nici la pranz nu mai doarme
). Si a ales sa mearga la somn. Asa ca, inainte de ora 7, Rebecutza dormea. Acu' sa vad la ce ora s-o trezi
. Mananca putin, la bunici cica mananca foarte bine... eu nu stiu cum sa gestionez situatia asta...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Iulia P. spune:
Ioana, si noi avem probleme cu Tommy (de fapt, eu imi fac mai multe griji decat sotul meu) legat de mancare. Am mai spus aici ca este foarte, foarte mofturos (de exemplu, nu mananca nici un strop de carne, indiferent cum ar fi preparata). Cand il las in grija surorii mele insa se pare ca mananca orice
. Nici eu nu stiu cum sa-mi explic fenomenul![]()
![]()
.
Cu Tommy rezolv problema mancatului oferindu-i cei place lui cel mai mult, mai precis legume (castraveti, rosii, etc.), fructe (are o pasiune deosebita pentru fructe; ar manca de orice fel si cat se poate de multe) si lactate (este mare amator de branza, lapte si iaurt). Daca mai ciuguleste si altceva pe langa acestea, bine, daca nu, nu. Ce pot face?
Lui Rebecca nu-i place nimic in mod deosebit? Chiar si dulciuri daca ar fi. Legat de dulciuri, eu nu il refuz niciodata pe Tommy, dar incerc sa-i dau ceva mai sanatos de genul placinta cu fructe, nu ciocolata. A, am uitat sa adaug listei de produse preferate de mandrul nostru si produsele de patiserie (paine, cornuri, biscuiti sarati si dulci, paste). Eu imi spun ca, atata timp cat mananca ceva, tot este bine.
printesei!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (33+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Iulia P. spune:
Laurina, la multi si fericiti ani impreuna!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (33+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Multumesc din suflet pentru urari, sunteti absolut deosebite
Irinusha
, da mosi, uite ca si noi la fel, toata lumea se uita putin ciudat cum atatia ani:), dar eu sunt foarte mandra de anii astia. Am vazut o parte din pozele cu voi, sunt superbe si vesele asa ca voi, pot spune ca m-am distrat si eu la haribo cu voi, uitandu-ma pe ele.
Laureta ai o vedeta de fetita acasa, am vazut pozele si sunt incantata de ele. Sper ca acum ai un program mai usor imi dau seama ce nebunie trebuie sa fi fost cu lansarea acestui magazin. Am vazut si panourile de reclama pe la Unirea si m-am gandit la tine... . Despre ce scandal este vorba ca nici eu nu am habar???????
Vanessa cum a fost la concert? Eu am vazut un pic dim la tv diverse pareri, mie cred ca mi-ar fi placut:), am inteles ca mai vine in februarie si cu un spectacol pe gheata poate atunci voi ajunge si eu.
Sper Cata sa-si fi revenit repede si Mihnea se supara pe mine daca il impinge cineva:(
Ioana, mai este o problema si a noastra cu masa, la mama mananca mai repede si fara mofturi, acasa mananca nu zic, dar cu tot felul de artificii, iar de somn
, m-am mai plans, nu vrea seara mai ales deloc sa mearga la culcare, de multe ori stau cu el in pat doar doar sa adoarma si adorm eu, el ma trezeste si-mi spune 'maaaamiiii nu dormi, maaaamiiii':), sper ca asa cu rabdare sa reusim sa-u dam pe brazda
Iulia ce putin mai ai si tu:). E bine daca Tommy mananca lactate, legume, fructe, au destule vitamine si ele, cu carnita poate in timp cine stie va ceda.(asa sper eu cu Mihnea cu laptele pe care nici nu-l gusta)
Strumfi, ne era dor de tine, ai doi copii minunati mi-i inchipui alergandu-se unul dupa altul in 4 labe, sunt niste scumpi. Tu cum esti, in ultima vreme erai un pic suparata s-au rezolvat problemele?
Cris, ce bine ca-i place la gradi, uite ca tot raul a fost spre bine si s-a rezolvat problema asta. M-am minunat cand ai spus de ora de plecare de la gradi, eu tb sa caut una aproape de mama ca inainte de 19-20 eu nu ajung niciodata asa ca al meu copil ar fi chiar ultimul:)
Camii??, Simona???, Dana??? fetele unde sunteti???
Aseara Mihnea se plimba cu calutul prin casa se opreste brusc' Acum stam ca avem rosu:)), da stam(si dupa ce sta un pic), gataaaaaaa, avem vedeeeee am pecat' Eu asa vorbesc cu el cand suntem in masina, acum conduce si el, m-am topit toata. Este bine nu-i mai curge nasucul deci in forma maxima:).
Noi am iesit un pic in oras aseara(singurei), apoi repede repede acasa la mihnunita si ne-am bucurat unul de altul. Am hotarat sa plecam la munte doar noi doi maine doar de dim pana seara sa sarbatorim:). Saptamana de miere acum 10 ani ne-am petrecut-o la munte si de atunci in fiecare an (pana s-a nascut minunea:)), am serbat acolo... Acum am hotarat sa reluam traditia:)
Gata ca m-am intins incredibil, va pup si multumesc inca o data pentru urari
tnicoleta spune:
Buna fetele
Mey, legat de mancare io cred ca s-au inteles copii astia intre ei sa nu manace de fata cu mamele, in rest sunt niste ingeras ![]()
Ioana Eu zic sa pui masa doar pentru tine si tati iar pe ea nu o invitati la masa. Poate vazand ca o excludeti va vrea si ea sa se alature.
Laurina Mey, va doresc un week-end cu soare si multa distractie.
lui Mihea soferul.
Vanesa Mai e Cata suparat? Cum a fost la sala?
Gata. Maine ma duc la Biencuta mea. Iupi, o sa fim impreuna de acum incolo, cel putin pana la vara urmatoare. Iar de luni o sa va povestesc mai multe despre Bia.
la toata gasca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Laurina spune:
Nu vroiam sa uit in nici un caz:)
Nico, dupa socoteli, azi o iei pe Bia acasa. Multi pupici pentru mica printesa si pentru mamica rabdatoare:) Sa ne povestesti noutatile!
multi pupici