Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Ioana, cred ca esti super fericita. Cand o sa pot sa-l mut sie u pe Cata din patul meu??? Pana nu termina cu biberoanele de noapte nu imi vine sa-l mut. ca inseamna sa fac naveta intre camere, plus ca eu o sa-l mut cu Andu in camera iar asta inseamna ca-l deranjam si pe el.
Azi noapte a dormit fara pampers si nu a facut pipi in pat. s-a sculat si a cerut olita. e adevarat ca la fiecare tresarire de-a lui il intrebam daca face pipi.
nu stiu de ce, dar iar a urlat azi noapte. incep sa ma gandesc daca nu o fi de la dinti. el are 20 de mult dar nu mai stiu cand incep sa mai iasa restul.
si dimineata l-am lasat pentru prima data vesel la gradi. m-a pupat si mi-a facut cu mana si a intrat singur in clasa de nu-mi vine sa cred nici acum.
ma duc sa incerc sa ma documentez cu dintii.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana Ce ma bucur ca a venit Rebecuta acasa. Mai am si eu2 zile pana o iau pe Bia.

Vanesa Cata e un dulcel. Poate daca il muti cu Andu in camera si ii explici ca e baiat mare va renunta la biberoanele de lapte. E doar o sugestie.

Pepsi Problemele vin si trec, important e sa imi mentin echilibrul.

Eu ma pregatesc de venirea Biei. Incerc sa fac ordine prin casa, aranjat patut, triat jucarii, hainute etc. Mai greu cu a mea cumnata care de o saptamana a insirat niste lucruri prin casa, in scopul de a le calca, numai ca unde le-a pus acolo le-a lasat.

E hai ca m-am plans destul. Va doresc o zi buna.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna !!!
Intru, ca de obicei, in fuga.

Vanessa, si Amalia m-a pupat de dimineata si mi-a spus "pa, mami, du-te la servici, eu stau cu mami Mimi "(asa ii spune educatoarei care este in tura de dimineata).
Nu mi-a venit sa cred !!!
Asa ma bucur ca-i place acolo de numai pot. Stau si eu linistita la servici.
Ceea ce ma supara cel mai tare este ca o gasesc singura dupa-amiaza la ora 17.00, cand ajung eu s-o iau. E doar ea si ingrijitoarea...in rest gradinita este pustieeeeeeeeeee. Ma asteapta ingrijitoarea mai ceva ca AMalia...nu stie cum sa plece mai repede acasa cu toate ca programul lor este pana la ora 18.00 !!!!!!!!!
Mey, dar ce Dumnezeu se intampla, toata lumea are program de boier...nimeni nu iese de la servici la ora 17.00???? Cica vin si pe la 3 sa-si ia copiii acasa.
Mi-e tare mila de copilasul meu ca ramane singurica.Ce-o fi crezand mititica??? Ce-o fi in sufletul ei cand vede ca pleaca toti colegii ei???

Irinusha, sar'mana ca ti-ai facut griji pt noi. Uite ca am rezolvat. Esti o dragutza, ca de obicei. Pupam si noi.

Bebebeca, ce mamica fericita esti acum.Pupici Rebecutzei!!!

Madutza, mi-e dor sa vorbim. Ma bucur ca rezolvati cu casa. Mare realizare. Ce mai face Ana?

Tnicoleta, dragutza de tine. hai ca o s-o ai si tu pe Biencutza acasa. Totul se rezolva.

Anacami, ce mai face Sebi????

Ciuss, ce faci iubita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am fost la ecograf, dar multe noutati nu am sa va dau. Totul este in regula, bebe este cu capul in jos (acest lucru nu este foarte important insa, tinand cont de faptul ca am optat pentru cezariana), este tot baietel si cantareste in jur de 2300 g. Asa cum am preconizat va avea, probabil, ca si fratiorul lui, peste 4 kg la nastere...

Maine mergem si la doctor, sa vedem daca ne mai poate spune ceva in plus. Am uitat sa intreb care este situatia cu cordonul ombilical, dar tehniciana nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula, deci ar trebui sa fie bine...

Irinusha, am vazut pozele frumoase cu Cris. Este asa dulce micutul! Un de la noi.

Ioana, sambata ne va fi livrata si noua salteaua pentru patul cel "mare" al lui Tommy. Lenjeria am cumparat-o deja, deci nu mai trebuie decat aranjat si apoi sa incercam, sa vedem daca va fi pe placul printului nostru. Eu as vrea sa doarma la el in pat, la el in camera, inainte ca micutul David sa-si faca aparitia, dar vom vedea cum vor decurge ostilitatile...

Acris, in cazul in care il lasam pe Tommy la gradi pana la ora 17:00 si noi il gasim cam singur acolo. El de obicei isi face de lucru cu o carte (ii place mult sa citeasca), dar uneori imi spun educatoarele ca a plans dupa o mamica sau alta care a venit sa-si ia copilasul acasa. Amaliei!

Nicoleta, hai ca vor trece repede cele 2 zile si o vei avea pe Bia langa tine. Legat de cumnate, te inteleg.

Laureta, v-am admirat in poze. Ce minune de fetita aveti voi!

Vanessa, ce ai aflat despre dinti? lui Cata!

Va doresc o zi frumoasa!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (33+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Bine v-am regasit, mamici de copilasi dragalasi!

Sa va mai spunem cate ceva despre noi, strumfii: Mariuca a scapat de pampers de mai bine de 2 luni, uraa! a fost o mare bucurie pt intreaga familie, inclusiv prietenii apropiati, am laudat-o tuturor, e f mandra de ea insasi, chiar se lauda singura, de fiecare data dupa ce face: "bavoooooo!" si se aplauda. spre rusinea noastra si noi mai avem seri cu biberonul - altfel nu vrea sa bea lapte, am incercat cu canita, paharel, chiar castronelul ei preferat, nimic. cred ca asta va mai dura, mai ales ca-l vede pe Stefanut. ba mai mult, a avut o tentativa de intoarcere la tzitzi: mi-a cerut sa-l iau pe "Nunutz" de la san, s-a asezat ea, a pus buzele si apoi s-a pus pe ras . ideea e ca parca a uitat cum se suge de la tzitzi, ea doar a pus buzele. a incercat de cateva ori la fel, apoi a renuntat dupa explicatiile de rigoare: tu esti fetita mare, bei laptic.
alte acitivati(pe langa vorbitul mult atat de dulce stalcit: "gabaje" = bagaje, "capaci" = cap, capac, dop, "mesi, ca male' = mersi, sa cresti mare!, pe care il spune de fiecare data cand primeste ceva, "mamamec, mami"= multumesc, mami! (vezi noua reclama), pibititate = publicitate, "pace camashi?" = iti place muzica?, etc., ca sa redau cateva dintre cele mai intraductibile :)

Insa cele mai frumoase momente sunt cele in care se joaca cu Nunutz care a implinit de curand 8 luni (nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul), merge de-a buselea deja, si Maria il imita, el incearca s-o ajunga si ea se ascunde, dar se da de gol, caci se prapadeste de ras; construiesc impreuna diverse cu lego, il invata culorile, ii arata calul, vaca si oita in carticelele ei... ei, nu imparte ea chiar totul cu el - de pilda tricicleta, se mai urca in patutul lui, odinioara al ei (oare isi aminteste?), insa il iubeste mult: Nunutz ubitzi!

cam atat. ma solicita mult amandoi, insa le daruiesc cu dragoste totul, pt ca sunt cei mai frumosi ani din viata lor si a noastra.

ce mai face Mariuca lui Irinel? dar Stefa?
va pupam cu drag,

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Gratiela, ne bucuram sa mai auzim vesti despre voi. Ppaturi strumfilor sscumpi tare!

Eu acum o ascult pe Cleopatra Stratan. Am cumparat ieri CD-ul. Si are niste melodii tare dragute.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

strumfi sa-ti traiasca strumfuletii, cred ca sunt tare draguti jucandu-se impreuna. pentru amandoi.

Ioana Si eu ascultat ieri aceasi muzica. Noi am tras-o de pe net. Canta foarte frumos, am toata admiratia pentru ea. Dar totodata consider ca a fost o munca titanica in spatele acestor cantece. Oare ce viata duce un asemenea copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Intru si eu pe fuga sa ma laud:), sunt fericita nevoie mare azi eu si tati implinim 10 ANI de la casatorie!!!

Abia de mai apuc sa citesc ce si cum, sper sa apuc sa mai si scriu:)

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Laurina, La multi si fericiti ani si de acum inainte!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Laurina Casa de piatra in continuare. Si aniversare frumoasa.

Mergi la inceput