Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

, Nico, am scris c-am deodata, deci maine, ei, asteptam povestirile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vai mamici, mi-a fost al naibii de rau azi noapte. Si vroiam sa mergem la munte, da' ma dor toate oscioarele...
Pe Rebecutza am dus-o azi dimineata la mama, ca sa nu se imbolnaveasca si ea, sper sa nu o fi trimis prea tarziu.

Nu mai pot scrie, pana si degetele dor. M-am plans doar...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am fost aseara la concert si pot sa spun ca a fost senzational. nu pot sa descriu cat de frumos a fost si ce bucurie imensa mi-a facut acest spectacol. Poate ca si aveam nevoie de el. Acum deabia il asteptam pe cel din februarie. Daca se semneaza contractul cu Chris Rea si vine cum e stabilit pe 01.11.2006 pot sa ma declar satisfacuta total. Chris Rea fiind cantaretul meu preferat. de vreo 15-16 ani de cand l-am descoperit nu prea mai ascult altceva in masina sau acasa cand sunt singura.
Cata e ok. Chiar deabia am plecat ieri de la gradi ca vroia sa mai stea.
Ioana, a fost tare bine la sala. Am fost si mari si ma mai duc de saptamana viitoare. nu cred ca ajung luni pt ca am zi de spital cu mama. Dar de marti ma duc iar si vreau sa ma duc si la masaj tot la ei.
Am inceput sa pedalez si la bicicleta acasa dupa "efortul" de la sala.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Ioana, insanatosire grabnica.

Vanessa, ce bine ca v-ati distrat la concert.

Nicoleta, va fi tare bine cu Bia langa tine. printesei!

Laura, distractie placuta la munte. Legat de ceea ce spune Mihnunea, intr-adevar, te uimesc copilasii la varsta aceasta cu ceea ce pot sa retina. Nici nu-ti dai seama ce le atrage atentia, li se pare interesant si apoi repeta...

Eu vroiam sa va spun ca, asa cum puteti observa la semnatura, noi am revenit la varianta initiala a numelui, pentru ca sotul meu a decis recent ca nu ii place numele de Gregory. Deci cel de-al doilea print al nostru se va numi David William.

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (33+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara(sau buna noapte) mamici dragi!

eeei,nu v-am uitat ,cum sa va uit?(da' voi ma mai tineti minte?)...da' de cand a -nceput scoala,nu prea mai am timp de Net...doar in week-end...

Cu scuzele de rigoare...urez si eu cu intarziere

LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA PENTRU CEI 10 ANI DE CASNICIE! (LAURINA SI SOTUL)...sa fiti mereu fericiti si sa va bucurati de minunea Mi(h)nunitza!

Am citit si io ultimele 3 pagini(nu va suparati ca n-am citit tot,da' daca as sta sa o fac,as adormi aci,pe taste...)

Sa va mai zic despre noi...Victor si-a dat drumu' la vorba...se numeste pe sine COTO sau COTI (pe Roxi,o numeste DODO sau DODI)...vorbeste-ntr-una si povesteste tot ce face afara,dar fara verbe...va dau un exemplu...El zice" mami,Dodo,Adi,toco,brrrm-brrrm...oooopaaa" ati inteles ceva?...noa- sa va traduc: Roxi si cu Adi(un baiat din vecini,prieten cu Roxi)s-au plimbat cu scuterul(toco) si Adi a facut cascadorii(oooopaaa)...adica ridica roata din fata(l-am vazut pe fereastra si mi-a stat inima in loc)

alte cuvinte dragutze: pieica=piersica,etzii=pufuleti,doo-doo= foarte multi(e),lughii=strugurii,canca=camion,concu=compresor...
Foloseste si verbe,dar separat...de genul..."hai"..."stai"(si imi arata locul unde vrea sa stau eu jos),"pinde"=aprinde lumina..."fa"=desfa-mi pachetul de pufuleti,biscuiti etc.,"taie"=taie-mi painea in soldatei...si inca altele dar nu-mi vin acum toate in minte...

Tot nu vrea la olitza sau wc...s-ar spala toata ziua pe dinti-dar urla la baie cand tre' sa-l spalam pe cap,incearca sa se imbrace singur(dar nu-i iese figura...pantofiorii si-i pune INTOTDEAUNA invers)(e tare haios cand isi baga amandoua picioarele in acelasi crac de pantalon si se enerveaza...)...aaaa...si e...indragostit de TETI(= Stefi,o fetita de 3 ani)...orice mancam acasa...pune deoparte pentru Teti...chiar si "taica"=tricicleta e pentru Teti...intr-o seara,era obosit frant,pe jumate adormit,statea in patut si zicea: "Teti,pat,Teti pat"

Va trimit cate o floare virtuala tuturor,un pupic la toti piticii scumpi si va doresc un we super fain in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Uau ce liniste a fost aici in weekend:)

Ioana, sper ca esti deja mai bine, ai racit, sau ce o fi. Imi pare rau mai ales ca o adusesei pe Rebeca mai repede acasa, uf ce ghinion. Asteptam vesti

Iulia subscriu si eu cu sotul tau pentru David:)

Nico, se pare ca ai fost ocupata cu Bia in weekend, cred ca a fost foarte frumos dupa atata timp sa stai toata ziua cu ea si sa-ti povesteasca ce si cum...

Simona, , m-am gandit eu ca scoala este de vina:) , imi place la nebunie :) cum vorbeste Vicor, este un scump si acum se pare ai si un spion in permanenta cu Roxi. Apropo de spalat pe dinti, tu ai reusit sa-l faci sa scuipe pasta?, Mihnea o inghite si nu prea stiu cum sa-i mai arat ce trebuie sa faca. Cand mai poti mai asteptam vesti de la voi.Multumesc mult pentru urari.

Noi (eu cu tati), am fost sambata la munte, a fost foarte frumos, am prins si festivalul Sinaia Forever, (ca in fiecare an dealtfel), si din cauza asta cam aglomerat. Am refacut asa o parte din drumetiile traditionale si am fost un pic dezamagita cand am vazut ca poienita unde faceam popasuri in fiecare an, a devenit un drum forestier si o stanca pe care mai ne cocotam a devenit proptea pentru un viloi:(. Toata ziua am vorbit de Mihnunita, dar trebuie sa recunosc a fost buna asa o zi doar pentru noi doi...
Din pacate, Mihnea a inceput sa tuseasca de ieri, suspectez ca de sambata cand am fost plecati, nu mai inteleg nimic, sper sa ajung azi, maine cu el la doctor, asa ca iar sunt nedormita si suparata.
In rest ieri am muncit dublu ca ramasesem in urma cu treaba, am facut mancare si gem de prune pentru Mihnunita mea. Mai am de pus gogosarii saptamana viitoare si ma opresc aici, conservaraia nu este chiar preferata mea :)

va doresc o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Intru pe fuga. Bia mea este acasa acum cu mamaie. A inceput sa planga cand i-am spus ca merg la servici. Dar dimineata cand toata lumea se imbraca s-a incaltat si ea si imi spunea ca vrea sa mearga la "dinita" (gradinita).

Pupici. Poate revin mai tarziu.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Fetelor, multumim pentru caldura cu care ne-ati reprimit!
Laurina, primeste si de la noi (iertare pt intarziere) urari de multi, multi ani impreuna in iubire, liniste si intelegere! iti multumesc pt grija, da, slava Domnului, s-au rezolvat problemele.

Ioana, sanatate multa!

si strumfita mea e in greva de papa, ar bea doar lapte, ar papa toata ziua "catoshi" si "canci" - cartofi si carnita. compenseaza frate-su care manancaaaaa! si ma musca tare, cu cei 6 dinti ascutiti!! nu mai are laptic decat in tzitzi dreapta, dar sugeee! ca Sf Nicolae, care - spune legenda- a supt doar din sanul drept.

aa, si Mariuca e ca toate fetitele, cred, fana Cleopatra - apropo, Nicoleta, de unde ai tras tu de pe net? daca se poate... :). fredoneaza, ea o numeste 'ghitzi', ma intreaba "unde e acum, ce face?" isi raspunde singura: la nani.

ma opresc ca il aud pe Stefu, s-a trezit.

sa auzim de bine!
cu drag,

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Eu ca de obicei la inchidere de editie ma inscriu la cooperativa munca in zadar.

Sa va povestestesc pe scurt ce am facut la tara. Am intrat cu mic, cu mare in vie la cules. Piticii veneau si luau struguri in galetuse mici de la noi si ii duceu lui tataie la zdrobit. S-a lasat cu intepaturi de albine, doar la cei mari, pe pitici i-am ferit, cand dadeam peste un roi ii luam de acolo. Am facut carnita la gratar si au mancat cu o pofta de te saturai privindu-i.
Bia mea n-a vrut sa doarma la pranz de teama sa nu plecam fara ea. Si de suzeta, bat-o vina, tot n-am scapat. Sambata seara pentru ca nu i-am dat-o s-a foit pana la 1 noaptea si cand i-am dat-o a adormit in mai putin de un minut.
In drum spre casa Bia a vorbit tot drumul, ma intreba ce vede pe geam si dupa ce primea raspunsul ii spunea lui tati ce a vazut.

pupici fug ca a venit sotul sa ma ia acasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Stiu ca m-ati dat disparuta, dar eu sunt aici in umbra si va citesc si ma bucur cu voi de fiecare realizare a piticilor si plang cu voi cand aveti necazuri. Deci va rog sa nu fiti suparate pe mine ca nu pot sa scriu mai des, dar sufletul meu e aici cu voi si minunile noastre.

Laurina, LA MULTI ANI FRICITI IMPREUNA iar Mihnea sa va implineasca fiecare clipa de viata.

Nicoleta, ce fericire pe tine ca o ai pe Bianca acasa.

Iulia, frumos nume. Si mie imi place mai mult decat Gregory, nu te supara.

Simona, a inceput si Victoras sa rupa, ca si Eric repeta acum dupa noi absolut tot. E stalcit intr-adevar, dar e tare haois.

Ioana, sa te faci repede acasa ca abia astepta Rebecuta sa doarma iar in patutul cel nou.

Laureta, ce mai face soacra ta? Sanatate multa.

Strumfisor, pupa piticii ca sunt tare dulci amandoi.

Irinusha, da sunteti meseriasi amandoi, cum ati reusit sa-i faceti o camera asa frumoasa lui Cris. Cat despre curajul de a-l lasa sa doarma acolo, esti tare. Mie una mi-e frica mie sa dorm la etaj. Dar Cris e un curajos.

Despre noi....eu sunt disperata. La 3 sapatamani dupa ce a inceput daycare, mi-a racit. Am zis ok, asta e gradinita. I-am dat de toate, a trecut racea,a. a inceput tusea. Din zi in zi mai rau, i-am dat sirop de muguri de brad cu propolis, sirop de patlagina cu propolis, sirop Plantusin (mi le-a adus tata din Ro) si tot nu i-a trecut. I-am dat si un sirop de aici de la medicul de aici. A baut la siropuri de a innebunit. Ba mai nou pt ca tusea pana se sufoca i-au dat si medicatie anti astma, banuind ca e posibil sa aiba astma, ca tusea mai ales noaptea si pana vomita. Dupa 4 nopti de tuse pana vomita, i-a dat antibiotic Augmentin 8 zile (asta dupa 3 sapatamani de tuse). A terminat luni antibiticul, nu mai avea nimic si sambata a inceput sa tuseasca iar. Nu tuseste asa rau ca prima data, doar de cateva ori pe zi si de vreo 2 ori pe nopate, dar tuseste si e o tuse productiva mi se pare mie, dar el nu stie sa scuipe. Am inceput iar cu sirop de castan (chestal scrie pe el in engleza, cred ca este castan) cu miere. Sper sa nu ajung iar la antibiotic, ca sigur ajung eu la balamuc. Am auzit ca ceaiul de coji de ceapa face minuni, cineva zicea ca si cu nuca. Stiti ceva de vreo reteta, ca nu mai stiu incotro sa o iau.

Multumesc mult de ajutor.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput