Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Irinusha foarte frumoasa camera pe care ati facut-o pentru Cris, mai ales ca voi ati facut totul aveti de ce fi mandri. Imi place in special cupola instelata vreau si eu unaa:), bine ca s-a obisnuit Cris cu patul la inaltime si ii si place

Laureta, chiar ma gandeam la tine nu mai aveam nici o veste, dar te simt mult mai optimista, chiar daca obosita dupa lansarea magazinului. Vrem si poze cu mica dansatoare

Ioana, o dulcica Rebecca in patru labe cu mai, mai si ce gospodina este:) Cum merge cu agentia, au mai venit clienti noi?

Nico, inca un pic si o sa o ai pe Bia langa tine. Asa este e tare bine la tara si mie imi place si nu am unde sa ma duc si nici unde sa-l trimit pe Mihnea(doar dintr-un cartier in altul:)), asa ca atunci cand ne invita cate cineva niciodata nu refuz. Bia este o scumpa cu 'raportul' si cred ca-i mananci vazandu-i cum asteapta vaca...

Vanessa, ma bucur ca merge mai bine cu gradi, sper sa incepi si tu sa mergi la sala sigur iti va face bine fizic dar si psihic. Multa putere in continuare

Simona cum este la liceul tau?

Danna as vrea sa mai stiu cate ceva si de voi sper ca sunteti bine.

De noi, Mihnea este un pic racit, ii curge nasul si stranuta, nu prea stiu ce sa-i dau in afara de sterimar(apa de mare) in nasuc si i-am dat si propol pur(e natural, are vit C si il mai intareste). Sunt un pic suparata de raceala asta, dar ce sa facem asta e, nici nu prea dorm de 2 nopti pentru ca el se trezeste des(nu respira bine pe nasuc) si maraie. Sper sa treaca repede.
In rest incerc sa o i-au mai usor si sa nu mai pun la suflet:), sa vedem cum o merge mai departe cu serviciul asta. Of, trebuie sa inchei, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!
Mi-e dor de Rebeca.... I-am terminat camera, are acum un pat nou, cu lenjerie frumoasa cu Pooh si prietenii lui... Abia astept sa-i vad reactia.
Laurina, agentia noastra merge greu, am mai avut un client pentru Turcia acum. In general, cunostinte. Este greu, pentru ca nu avem un agent de turism cu experienta, care sa stie mersul lucrurilor... Multumesc de intrebare! Si pupaturi micului racit.

Proaspete mamici, ce mai faceti?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinisha Uau, ce we fain ati avut. Da uite ca te bat si eu la cap cu ceva. Ce e oborul de care zici? Ca sunt cam si nu prea inteleg.

Laurina Sanatate lui Mihnunita sa va treaca mucisorii repede. Pentru seara poti folosi Baby Vick balsam, il dai putin pe piept seara la culcare sau Karpol care se pune pe o batistuta in patut.

Ioana Sa-i faci poze Rebecai si sa ni le arati. Io mor dupa mimica de uimire a copilasilor, sunt atat de dragalasi.

De azi o sa incep numaratoarea inversa. Mai sunt 10 zile si imi iau puiul acasa.

P.S. Unde gasesc un bijutier care sa faca niste modificari la o pereche de cercei. Sunt ai Biei si nu sunt finisati cum trebuie si o ranesc la urechi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Daca tot am scapat de plozi ai am devenit o femeie libera (pana la 5-6 dupamiaza) m-am apucat azi sa frec faianta din bucatarie ca era dezastru. de la ora 9 pana la ora 15 am reusit sa termin un perete (cel mai complicat cu aragaz, aparatura, chiuveta, dulapuri). Restu, poate vineri..
Cata e binisor la gradi. Adica azi a plans doar cand am iesit pe usa. ieri a luat toate fetele din grupa la pupat. mai ales pe una pe care mi-a zis ca a "gugulit-o". Crai se face si asta..
La sala ma duc dupa 1 oct. am gasit o sala cu aparate care muncesc ele pentru tine. am vrut sa ma duc de luni dar saptamana viitoare e nebunie cu circulatia si mai sta si Andu acasa asa ca am lasat-o pt 2 oct. O sa sun vineri sa ma programez. imi iau un abonament de 10 sedinte si a sa vad dupa ele daca merita. iar acasa am inceput asa usor, timid sa ma urc p ebicicleta (ca nu am apucat zilele astea de cand e si andu plecat). Dar cat am frecat azi faianta e ca si cum am tras de fiare.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Vanessa, la care salon te vei duce? la Body Siluette, in Dorobanti? sau altul? Asta daca este vorba despre faimoasele mese care fac treaba pentru tine...

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Ioana, da, la cel din Dorobanti. am mai gasit si in dr. taberei si in cotroceni dar cel din dorobanti este cel mai aproape de mine. nu stiu cat sunt de bune mesele astea dar am zis sa incer. daca dau rezultate ma mai duc daca nu, o bifez si pe asta.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Vanessa-ai muncit nu gluma, cred ca ai obosit putin? Si eu trebuie sa ma apuc de traba dar din pacate nu prea am cand, Julia vrea sa faca treaba cu mine si sti cum este cand ai asa ajutor, faci treaba de doua ori

Laurina- nullta mmulta sanatate lui Mihnea, sa-i traca cat mai repede mucisori.

Irinusha-imi inchipui ce ai simtit cand ai auzit busitura. Cum povestesti ati facut treaba nu gluma. Si noi incetu cu incetu vrem sai facem camera dar nu putem sa ne decidem cand ne vom muta sa dormin in sufragerie, noi din pacate avem doar 2 camere. Dar macar acum vrem sai facem camera mai colorata mai vie. Sper sa reusim sa o facem cat mai frumoasa ptr. ingerasul nostru.

La noi mai nimic nou, afara sa facut racoare, mai ales seara, multi copii sunt bolnavi deoarece vremea este aiurea, cand iese soarele este cald dar cand se ascunde racoare si nu stim cum sa ne imbracam copii. Astazi ma enervat un vecin, Julia cand iese afara mai face scandal pe palier, nu ea singura, dar in lift n-am intalnit cu un vecin care nu mie dar lui Julia ia spus ca face cam multa galagie si trebuie sa stie ca nu locuieste singura in bloc, si ca a apasat etj. 6 si el a asteptat asa mult la lift, eu i-am spus ca din pacate nu ma asculta cand ii spun sa nu faca galagie iar el nici macar nu ma bagat in seama ci in continuare vorbea cu Julia, parca Julia l-ar ingelete ca nu numai ea locueste in bloc.Pacat ca nu l-am intrebat ca atunci cand sa mutat in bloc unde locuitori sunt majoritatea tineri ci copii nu sia dat seama ca vor fi asemenea situati, si ca noi trebuie sai ascultam cainele cum latra cand iese cu el afara, dar sincera sa fiu nu am avut chef sa ma cert cu el. Plus ca Julia nu ajunge la butonul de la etj. 6 ca este susu, ia dabea ajunge sa apese butunul de la etj. nostru 1. dar asta este sunt oameni si oameni.
Eu ma simt bine, beau putin si des si asa fac si pipi.Cam atat pe la noi.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor,

n-am mai intrat de mult la acest topic.....dar ma bucur sa va regasesc.

carmen felicitari ptr Teodor, e un dulce de copil.

vanessa, si eu am avut probleme cu Dominic cu gradinita, el merge de 1 an la aceeasi gradi, acuma l-au mutat la o clasa superioara, si si-a schimbat tare comportamentul, a devenit trist, cu cosmaruri noaptea, cind il lasam plingea de numa.....ce sa mai un cosmar, din care credeam ca nu ma mai scol, acuma, a trecut 20 zile, di incepe sa fie mai bine, s-a mai obisnuit, si si-a facut rutina,

irinusha, e ff frumoasa camera, si noi avem un pat cu etaj, dar am optat ptr unul cu pat jos dublu, si sus unul simplu, e f frumos, nu are cum sa cada, dar inca mi-e frica sa-l culc sus, ca nu cumva sa cada daca noaptea vrea sa vina la mine. el, de la 2 ani doarme toata noaptea fara sa se mai trezeasca(decit cind e bolnav), si adoarme cu mine linga el.....

numa bine fetelor

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alus Dai incolo de vecini. Asa sunt unii, le place sa se uite in curtea vecinului dar pe a lor nu o vad. Bine ai facut ca nu te-ai certat cu el.

Flavia Bine ai revenit. Felicitari lui Domoic pentru acomodarea la gradi.

Eu sunt tare suparata. Dimineata au venit cei de la lumica sa o intrerupa pe motiv de neplata. Am ramas masca pt ca cumnatamea mi-a zis ca nu au decat o factura restanta, cand colo erau trei. M-am milogit de nenea sa nu o opresca ca ma duc sa o platesc. Asa ca s-au dus ultimii bani din casa.
Si ca toate sa fie roz Catalin isi depune azi demisia ca s-a saturat de capriile sefului.
Iar pitica mea e suparata ca si-a rupt suzetele si nu mai are cu ce dormi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Nicoleta, imi pare rau pentru necazurile astea...

Flavia, bine ai revenit printre noi!

Vanessa, mie mi-au facut foarte bine mesele alea. Dupa vreo doua abonamente am dat jos vreo 10 cm cam de peste tot. Iar o prietena de-a mea a scapat de vreo 6 cm din primele 7 sau 8 sedinte. Depinde foarte mult de organism. Succes! Sper sa iti faca si tie bine.

Mie mi-e dor de fata, altceva nu mai stiu. Am vorbit aseara cu ea la telefon si era necajita ca nu vede luna si "telutza". "Nu-i telutza, mama...", mai mai sa si planga. I-am spus ca a primit un pat mare si a intrebat daca-i "mos"=frumos...

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput