Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
Irinusha spune:
Salutare fetelor!
N-am apucat sa va citesc, asa ca ma abtin de la vreun comentariu ...
Week-end-ul trecut am terminat camera lui Cris, asa ca a gasit-o gata cand s-a intors de la bunici ... doar restul casei era dezastru. Incet, incet am rezolvat-o si pe asta, maine dau un smotru si intram in normal ... a fost oricum o saptamana groaznica, cu toate insirate peste tot.
Sunt obosita si ptr. ca il invatam pe Cris sa doarma singur ... primele nopti am dormit mai mult cu el in pat (patul lui evident) ... au urmat nopti in care stateam lungita langa el pana adormea, dupa care o tuleam la tati inapoi. Noaptea trecuta a dormit singur-singurel, doar ca de la 2 m-a chemat din 2 in 2 ore ... asa ca mi-am petrecut noaptea facand ture intre camere, stand cocotata pe scara sa-i dau sa bea si sa-l readorm ... dar speram sa fie din noapte in noapte mai bine. Oricum e tare incantat de patul lui ... si de camera in general.
Uitati aici puteti s-o vedeti!
Cam atat pe moment, incerc sa-mi intru in normal si sa trec mai des pe la voi!
Pupici si un week-end fain!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
mephala30 spune:
Pe fuga va scriu: am pus cateva poze cu Teo: aici
Carmen: junior Teodor (6 sept. 2006) si senior Iustin (5 iunie 2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Carmen, sa va traiasca puiul scump! (ce culoare au ochisorii?)
Irinusha, foarte de efect stilul de vospit!
Si noi trebuie sa ii luam Rebecutzei un patut, cred ca s-a saturat de asta mic...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
vanessa ionescu spune:
Irinusha, foarte frumoasa camera lui Chris, dar mare curaj pe voi sa-l culcati la inaltime. Andu si acum cade din pat. Nu pot sa-ti zic de cate ori l-am gasit dormind prin diferite parti ale camerei inclusiv sub calorifer.. Si chiar daca ar fi gratii el oricum gasea solutie sa cada.
Vineri cand am venit acasa cu Cata tot drumul imi zicea "hau do io do, god moning, se iou tomouau" Asa ca, invata engleza.
de maine incepe si scoala (suntem in clasa a III a) deci, am scapat de amandoi. Sunt o femeie libera de maine si ma voi duce la sala. Nu cred ca o sa reusesc de saptamana asta dar de la 1 sper sa imi iasa.
In rest, fac pe viteaza dar sunt la limita nervilor. Mama se simte foarte rau, sapatamanal mergem odata sau de 2 ori la spital si zilnic face cate o "figura". Acum de exemplu e la pat dupa o cumplita criza de stomac (ca numai acolo nu avusese nimic pana acum).
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele. Am revenit la lucru.
Carmen E o scumpete Teo, la fel si Iustin. Foarte mandru de fratiorul lui. Sa va traiasca.
Ioana Cred si eu ca te-a topit toata Rebecuta. Intai catelus apoi bucatareasa. Felicitari.
Irinusha Imi place camera lui Cris. Inca mai vizionez pozele ca abia merge netul pe aici.
Vanesa Multa putere cu mama. Succes in noul an scolar lui Andu si lui Cata spor la invatat engreza.
Despre noi. Am fost sambata la tara la Bia, singura pt ca sotul a fost pescar. Ma asteptau copii in poarta si cand m-au vazut au inceput sa alerge spre mine, unul radea, altul tipa bucurosi nevoie mare ca am venit la ei. Bia mi-a dat imediat raportul ca a fost cuminte, ca Ali si Fefi (Alex si Stefi) nu o lasa sa se joace si ca a pierdut un cercelus. I-am pus cerceii mei si i-am promis ca o sa-i cumparam altii. Seara dupa ce le-am facut baie Bianca m-a ajutat sa o pieptam pe Stefi (care a avut parul prin de ciulini), mai exaxt a tapat-o putin, ca doar nu ajungea incalceala de la ciulini
. Si preocuparea zilnica a celor mici e sa vina acasa vaca
. La ora 5.30-6.00 se posteaza in poarta sa astepte vaca si cand o vad chiue amandoi si se bucura de se molipseste orine cand ii vede.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
laureta spune:
Ho si eu din cand in gand
.
M am mai linistit si eu un pic dupa cateva saptamani de teroare la munca.Am avut si concertul de deschidere vineri.Inisu a tzopait cot la cot cu dansatori si cantareti
.
Am facut poze incerc sa le descarc in seara asta cum ajung a casa.
Eu is obositaaaa si uscataaaaa ca un batz
.Sper la zile mai bune cand am sa imi pun "suncultitzele" la loc.
Inisa este bine cu parinti mei.Tot lungesc momentul cand trebuie sa se duca la cresa.Deja i pregatesc hartiile pentru prima zi.Uooof sper sa se readapteze usor.A pus si ea un pic de carnitza pe ea cat sta cu bunici.
mephala l am vazut pe Teo, e un scump si dulce foc
, inca o data sa iti triasca printisorii.
anacami ce vacantza frumoasa.Peisaje superbe.
bebe beca sunteti niste fete sexy, mey mey 
tnicoleta ce fain de Bia la tzara.Inisu n are parte de tzara(nici eu n am avut cand eram mica si tare ciuda mi a fost)
vanesa apucate brusc de sala nu mai fa pregatiri, noi facem de 3 luni si inca n am ajuns
.Multa putere cu mami tau.Soacra mea e la fel.Mai nou acuza o presiune la cap.Mai degraba cred ca este pe fost psihic ca stie ce are.Cu dumnezeu inainte
Succese la gradi si la scoala la pitici.
paloma ai o ingerasa de copil, este ca o papusa 
laurina hai optimismul inainte si merem inainte cu locul de munca.Ehaaa ce alti is mai buni?![]()
cius ce mai face Victoras?
bertha noutati?Cand venitiiiii???![]()
irinusha super meseriashi sunteti.Apropo ati facut totul singurei?Camera arata super.Sa se zbenguie Cris cu placere in ea![]()
iulia mai este un picutz si vine bb2
DanaA, mami Irinelu ce mai faceti?
Dupa romanul asta sper sa scriu mai des![]()
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Liniste si pace pe aici.
Laureta Sper ca acum esti un pic mai libera de la servici si te vei putea relaxa.
Inisei dansatoare si reacomodare rapida pentru cand veti merge. Sanatate soacrei.
Si sa sti ca nici eu nu am avut parte de mers la tara cand eram copil si tare as fi vrut. Asta e si motivul pentru care am trimis-o pe Bia acolo.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Bebe Beca spune:
Laureta, e bine sa mai auzim vesti de la voi...
Mie mi-e dor de fata, tare tare. Si mai trebuie sa stea acolo cel putin o saptamana, pana reusim noi sa o luam...
I-am cumparat pat de o persoana, si lenjerie, si pilota... mai avem de luat perna si gata banii
. Dar avea nevoie de pat, nu ii mai place sa doarma in cel mic.
Si ar mai trebui sa ii cumpar hainute, ca a venit frigul...
La Baby expo mergeti? noi cred ca o sa-l sarim anul asta... m-au dezamagit in primavara, nu au avut cine stie ce oferte...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Ioana Te inteleg ca tie dor de Rebeca. Mai avem si noi putin si o sa o luam acasa, pe 30 sept. Sa stapaneasca sanatoasa patul.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Irinusha spune:
Salutare mamicilor, pupici pe pitici!
Cei cu voi mai mamicilor? Tacere mare pe aici ...
Iulia mamica, ce putin mai ai si tu!!! Tinem pumnii cand o sa-ti vina vremea :) ... si felicitari si ptr. data! Asta da "cadou" ptr. bunici! Pupici pe burtica!
Vanesa, nu pot sa-ti spun decat "multa putere in continuare!"! Ai grija putin si de tine!
Ma cam sperii cu Cata si gradinita asta! Dar ma bucur ca s-a acomodat. S-o tina tot asa! Ce mai face flacaul?
Cami, am cautat, dar n-am dat de pozele tale din concediu. Hai te rog, da-mi-le si mie mura-n gura :) Saru-mana de acum!
Carmen, cum te descurci cu doi pitici? Frumos nume ati ales! A durat, dar a meritat! ;) Si-i tare frumusel voinicelul! Sa va traiasca si sa va aduca (ca Iustin de altfel) numai bucurii! Ce-mi plac copiii de cezariana, sunt asa de frumosi ... Cris arata ca un boxeur, cu nasul lat si capul stramb ![]()
Cris, imi pare rau ca v-a parasit bona. Ce faceti acum cu Ami? Pupici de la Cris!
Noi suntem bine, am rezolvat cu cartoanele din casa si am putut avea si un week-end fain. Am facut din dormitor "camera de lucru" ;) ... noroc ca-i mare sa "inghita" biroul, dulap de acte, biblioteca si mobila de dormitor ... arata cam inghesuit, dar n-avem incotro ... in sufragerie nu-mi place sa am biroul cu computer si toata debandada de pe el ... mai ales ca sper sa ne tina "puterile financiare" sa ne schimbam si mobila de sufragerie. Dar asta la anu' poate. Oricum, e bine asa.
Sambata s-a tinut in centrul orasului "zile ca in povesti ptr. copii" si binenteles ca n-am evitat sa mergem si noi cu Cris. Mare branza n-a organizat orasul (mai mult si-au facut magazinele mari reclama), dar a fost fain ca au venit cei de la Haribo cu tot felul de chestii distractive ptr. copii. Asta da PR, ii "leaga" pe copii de mici de marca lor ... dar ce conteaza cand Cris s-a simtit bine. Am sa pun si niste poze, dar va anunt eu.
Duminica am fost la obor ... de data asta in functie de vanzatori. La "demolarea" asta am gasit multe cioroboaie bune de aruncat ... dar am zis ca asa cum pot unii sa faca bani, de ce n-am putea si noi si am avut succes. Vremea a fost buna, Cris s-a jucat pe langa noi si a atras clienti si ptr. faptul ca am ajuns la 9.30 (normal e bine sa te duci de la 7.00, dar te pui cu puturosii ;)) si am plecat la 13.30, s-a meritat total. La pranz au venit si ai mei si ne-am delectat cu "tocanita in bostan" si porumb fiert. Am gasit sambata un soi super delicios de dovleac si mi-au iesit excelenti. Si asa s-a dus si week-end-ul.
Saru-mana de aprecieri referitoare la camera lui Cris :) Si da, am facut totul singurei ... insa am avut si profesori buni, adica pe tata (cand am zugravit magazinul) si pe Ady (la renovarea bucatariei). Dar mare filozofie nu e ... a durat mult sa vopsim sifonierul (a fost cel vechi a lui Boby), mai ales ca am dat o vopsea alba (scumpa si proasta), care nu acoperea si nu se mai usca ... pana la urma am dat cu una veche, dar care miroase ceva. Oricum, merge ptr. incepatori :)
Lui Cris ii place patul, se urca singur si se da singur jos ... si fiind f. precaut (adica fricos ;)) nici nu-l vad sa sara de sus. Are oricum marginea inaltata (ca. 10-15 cm mai sus decat salteaua) si bolta cu stele iti da senzatia ca esti ca intr-un cort. Bolta e prinsa decat in margine, ca sa pot sa ajung eu la Cris, dar protejeaza si asa. Azi chiar mi-am dat seama ca pot sta linistita. Pe la 7.30 - ora de trezire a lui Cris
- aud o busitura. Am sarit ca arsa sa gasesc pe fi-miu treaz, dezbracase sacul de dormit, o aruncase pe Rosi (o papusa cu care doarme) pe sub bolta - asta a fost busitura - si se pregatea sa se dea jos din pat. Va dati seama ca imi exploda pipota in mine ;)
Gata, ca m-am lungit prea mult! Sigur am sarit pe cateva, dar data viitoare recuperez. Va pupic pe toate in parte! O zi faina!
Irinusha &
Cris (03.05.04)