Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
pd spune:
Am pus si eu poze mai noi cu Cristina. Va invit sa le vedeti daca aveti chef.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya
tnicoleta spune:
Buna fetele
Tocmai am vorbit cu Bia la telefon. De fapt am vorbit singura pt ca ea nu zice nimic, doar asculta.
Am vizionat si pozele voastre.
Anacami Ai avut un concediu superb, mi-au placut pozele din Tenerife, iar Sebi e un Smecheras si jumatate.
Diana Acum am reusit sa vad si pozele voastre. Timea s-a facut mare si e tare frumoasa, la fel si Vladut.
Paloma Am vazut-o si pe gospodina ta.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
alus spune:
buna fetelor
Am intart si eu putin pe aici, stau cam prost cu timpul. Am traduceri si cand fac pauza trebuie sa ma ocup de Julia si asa ma departe. La noi totul este bine, Julia ca intodeauna face nebuni, dar a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult. Acum doua zile a trebuit sa merg sami fac o ecografie la rinichi, dar am fost mai devreme, deci am hotarat ca trec pe la un minimarket ca nu am fost acolo niciodata si am vrut sa vad ce au. Umbland prin el, mam oprit sa vad nizte sutiene, la un moment dat Julia a zis: Mama iti cumpoeri tite
, eu mam facut mica de rusina, a zis asa tare ca cred ca a auzit tot magazinul. Cand am fost sa-mi iau sange a certato pe sora medicala spunand ca-mi face CUCU
, dar ia placut mult sa se uite cand am focut ecografie, pana acum povesteste ca mami afacut poze la burtica.
.De ieri nui mai dau lapte in biberon la pranz asa cum pana ,a cum, vai Doamne ce isterie face, tipa si striga LAPTE LAPTE
, dar vreau sa o dezvat, si asa mananca seara si dimineata. dar nu stiu cum sa o invat cu lingurita nu vrea deloc, biberonul si gata, paote stiti voi vreo metoda? Mi se rupe inima cand o aud asa plangand, dar trebuie sa ma tin tare.
Din pacate miau gasit pietre la rinichi, dumineca am avut niste dureri, ca am chemat salvarea, ei miau dat injectie contra durerilor si au plecat, bine ca nu ma mai durut pana astazi. Pietricelele nu sunt mari dar sunt ( 1-2mm) si trebuie sa le dau afara, deci bau putin si des, si tot atat de des merg la toaleta. Dar asta este, trebuie.
Paloma, Diana- am vazut pozele ingerasilor vostri sunt superbe.
Sa trezit si ma cheama, pupici la toate fetele si la ingerasi vostri.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Alus Sanatate. Tare haioasa Julia. Cu laptele poti cauta canite cu cioc cu care sa inlocuiesti biberonul, apoi treptat o inveti sa bea din cana sau pahar. Spor la traduceri.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Iulia P. spune:
Gata, fetelor, am fixat data pentru cezariana
. M-au apucat asa niste emotii
... Va fi pe 14 noiembrie, la ora 12:00. M-am bucurat cand am vazut data, caci era cea pe care o doream eu (soacra este nascuta in acea zi si am vrut sa-i fac un cadou, mai ales ca Thomas este nascut in aceeasi zi cu mama mea, deci acum ambele bunici sunt fericite
; le-am facut cate un nepot la fiecare!
). Sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi la noi in aceea zi!
Va doresc o zi frumoasa in continuare
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (31+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Bebe Beca spune:
Iulia, 14 noiembrie, deci... Mai este putin... Thomas cum gandeste vis-a vis de burtica ta?
Azi noapte am dormit tare prost, m-am tot plimbat prin pat si m-am tot trezit. Dar nu stiu de ce. Am observat doar ca, de fiecare data cand reusesc sa ma bag in pat la o ora rezonabila (aseara a fost 23.30) nu reusesc sa dorm bine in noaptea respectiva. Ori se trezeste Rebeca, ori patesc nedormite... chestii din astea de coincidenta care ma scot din sarite.
Astazi vine si Andrei acasa si cred ca duminica o vom duce pe Rebeca in vacanta la parintii lui Andrei. Data trecuta i-a placut tare mult. Iar noi saptamana viitoare mergem la Constanta, la o nunta...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Repede, repede mai apuc si eu sa vad ce si cum pe aici:)
Iulia, bravo ce noroc, stiam ca iti doreai tu o zi anume, dar ce coincidente:), o sa tinem pumnii stransi, mai e un pic pana atunci, dar deja facem galerie:)
Alus,
, este o scumpa Julia si o jucausa. Ideea Nicoletei este foarte buna, sa incerci sa-i dai lapticul cu o cana cu cioc, apoi trecerea la cana va fi mai usoara, sau mai sunt niste canute din care poate bea cu paiul, s-ar putea sa distreze asta si sa uite de biberon.
Multa sanatate pentru tine, sa bei lichide, ceaiuri multe sa ne tii la curent !
Cami, am reusit sa vad o parte din poze, sunt superbe cele din Tenerife m-au incantat, iar Sebi este un baiat mare si tare frumos
. Cred ca ti-a prins bine asa o vacanta de remontare:)
Paloma, am vazut pozele, sunt topita dupa printesa ta,iar pozele cu ea spaland vase nu mai spun, am povestit si acasa:), ce fetita vrednicuta ai:)
Nico, te duci la Bia in weekend? Mai este putin si o sa vina sa stea acasa nu?
Asa repede si de noi, Mihnea este bine, s-a adaptat perfect cu tati, care il duce el dim la mama, seara il i-au eu. A mers pentru prima oara cu tramvaiul si a fost foarte incantat:), mi-a povestit toata seara de 'tadaiul cu oameni'
Dimineata cand ne foiam prin camera sa se scoale prin somn a spus 'Gata am domit destul pe butika'[D] si a continuat apoi sa doarma![]()
Eu inca nu m-am adaptat aici, colectivul din depart. meu este ok, ne intelegem bine, din pacate nu sunt cu ei in birou(prima anomalie) si tb sa fac mereu ture la ei pentru lucrarile ce le repartizez, cu restul colectivului nu prea ma acomodez:(. Am si multe nemultumiri legate de circulatia informatiei care trece prin multe maini si se poate pierde:), dar o sa mai vad. Incerc sa ma adaptez eu dupa ei, sunt foarte stresata si nu pot dormi din cauza asta, ma si doare splina foarte rau, cred ca de oboseala, azi am o sedinta si o sa vad ce se poate face.
multi pupici si un weekend minunat!
tnicoleta spune:
Iulia Felicitari. E cadoul perfect pentru mama soacra.
pe burtica si tinem pumnii ca stea bb la caldurica pana atunci.
Ioana Asa patesc si eu cu somnul. Cred ca am niste pitici pe creier ca de nu pot adormi mai devreme de ora 12.30-1.00 noaptea. Vacanta placuta Rebecai si tie distractie placuta la nunta.
Laurina Curaj, abia ai inceput lucrul intr-o noua echipa. Incet, incet o sa te integrezi. Zici ca lui Mihnea ii place cu tamvaiul, mey eu zic ca e bine. Bia cand vede autobuzele pe strada fuge sa se urce in ele, chiar daca nu sunt in statie.
Maine ma duc la Bia, i-am promis la telefon ca ma duc. Saptamana care vine trebuie sa mergem la un prieten care ii ia motul piticului lui si nu vom putea ajunge la Bia. Apoi pe 30 septembrie mergem la cules via si cu ocazia asta se va incheia si vacanta.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Bebe Beca spune:
Sa va povestesc... domnisoara mea face pe catelul. Marge in 4 labe prin casa, ham - ham, ham-ham, alearga pisica, chestii de caine, nu gluma. Si ma trezesc cu ea langa mine, in 4 labute, normal, "ham-ham, mami face mai mai"... a venit catelul sa-i fac mai-mai... Si iar pleca in 4 labute.... m-a topit toata.
Dar, inainte de dragalasenia asta, s-a gandit Rebeca sa faca mancare. In bucatarie, cum este si firesc. Folosind un plic cu foi de dafin si o cana cu apa. Plina cana cu apa. Si, dupa un timp, goala cana cu apa. Foile de dafin plutesc frumos pe gresie in bucatarie... gata ciorba...
Si acum a vrut in baie. Si i-am spus ca ii dau voie in baie, daca strange din bucatarie mizeria. Si mi-a spus ca prefera sa mearga la colt... Noroc ca am convins-o pana la urma sa curete si acum se joaca fericita in apa...
Ioana si
Rebeca
Bebe Beca spune:
P.S. Am vazut si pozele voastre... Care mai de care mai frumoase!
Ioana si
Rebeca