Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
Bebe Beca spune:
Carmen, felicitari inca o data! V-ati oprit la un nume tare frumos.
Madutza, felicitari! Si pupaturi Anei.
Iulia, am fost in Grecia, Halkidiki. Succes mai departe cu casutza!
Am tot pus poze, urmeaza sa mai luam de la niste prieteni si este gata albumul de concediu...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
vanessa ionescu spune:
hai ca azi a fost mai bine la gradi. a intrat in curte fara probleme. problemele au inceput cand am intrat in gradinita. dar l-am trimis la geam sa vada ceva si am luat-o la fuga cu Andu (eram si cu el). am sunat mai tarziu simi-au spus ca e ok. cand ne-am dus sa-l luam chiar ma intreba de ce plecam. iar acum seara la culcare imi zicea ca vrea sa mearga la gradi acum noaptea. nu ma bazez ca maine se va duce ca o floare dar cred ca vor incepe timpurile mai bune si pentru noi cu gradinita.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
alus spune:
Buna fetelor
Carmen si Lucian, felicitari pentru
!!
La Multi Ani tuturor Mariutelor!!!
Alina- nu te framanta cu asta copii nu invata totul deodata, Julia de pilda cand este in funduletul gol cere,in chilotei nu, pana acum cateva zile,nici acum nu cere tot timpul, mai scapa. Nu nu poti face nimic, daca o so obligi, tipi la ea sa faca si alte chesti de genul acesta ea atunci va face invers, ca are 2,2 ani asta nu inseamna ca deja trebuie sa stie totul, eu am prietene ce copii au deja doi ani si jumatate si abia acum au inceput sa ceara. Ai rabdare.Nu putem sa scapem de biberon, inainte de ulcare si cand se scoala dimineata trebuie sai dau.
La noi nimic mai nou, Julia ca intodeauna face nebuni, vorbeste din ce in ce mai mult, acum macar ma pot intelege cu ea. Dar a inceput sa- mi raspunda la tot ce o rog sau ii cer JULIA NU POATE ![]()
Pe maine, sotul ma cheama la cina
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Uite repede va scriu doua vorbe si despre noi
Eu am inceput noul job nu sunt foarte incantata, dar sper ca ma voi adapta, sunt un pic dezamagita de organizare imi facusera o impresie mai bune, asta e o sa vad, deocamdata nu am putut sa dorm nici azi-noapte de griji:)
Mihnea este bine, sper sa reusesc sa ajung totusi cu el la doctor, sa vedem ce a fost...
Carmen, sa-ti traiasca Teodor, frumos nume
cand ai timp mai asteptam vesti de la voi.
Ioana, sunteti superbe, ati avut o vacanta minunata!
Simona, uau vechiul liceu, cred ca a fost emotionant. Sper sa rezolvati cu bine cu serviciul lui tati, daca nu intr-un fel e bine pentru Victoras.
Vanessa ma bucur ca apar semne bune cu gradinita, tinem pumnii in continuare.
Madutza, bravo pentru casuta!!! Ma bucur pentru voi si mai ales ca este aproape de bunici, ceea ce o sa fie foarte bine pentru Ana.
Sper in curand sa pot scrie mai mult, acum deja este vanzoleala pe aici si nu mai pot:(
multi pupici
Bebe Beca spune:
Laurina, sanatate multa copilutului scump!
Noi suntem singure acasa pana vineri, Andrei este plecat la Sulina, in delegatie... Mai nou, Rebecutza a inceput sa aibe comportamen de catelus, ma linge pe fata. Si dupa ce o comite rade de se prapadeste! AAA, si la inceputul lui august a pus prima intrebare "ce-i asta?" ( sau v-am mai spus deja?) Si de atunci, sa te tii, ca numai asta intreaba. La absolut orice
Ioana si
Rebeca
Bebe Beca spune:
Buna dimineata, mamici! Si aseara si azcum am cules subiectul de pe pagini ascunse.... Nu-i timp, asa-i?
Ioana si
Rebeca
anacami spune:
Buna,buna!
Am revenit din concediu, a fost foarte frumos si ma simt foarte odihnita, mai ales ca este primul concediu de dupa schimbarea locului de munca!! Revin mai tarziu cu impresii si poze
Ioana in primul rand, cu intarziere, iti urez La multi Ani si multa fericire! Sunteti niste fete foarte frumoase, cochete si sexi!
Laurina, o sa te acomodezi si o sa ti se para altfel. Sa stii ca si mie mi-a fost greu cateva luni, desi mai aveam ceva experienta in spate, ce fac nu ma depaseste deloc, sunt o fire destul de sociabila, iar oamenii de aici sunt amabili si nu am nici o problema cu ei. Pur si simplu asa am simtit..Acum, dupa cateva luni, ma simt "destul " de integrata, dar nu ca si cum as fi "acasa la mine"!Bafta multa! Sanatate multa si lui Mihnunita cel neastamparat si haios!
Urez si copilasilor care sunt la inceput de scoala, acomodare rapida!
Ooo, sa nu uit! Carmen felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti! Ai ales un nume exterm de frumos!
Revin mai tarziuu...Va pupam!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Madutza Sa stapaniti sanatosi noua locuinta.
Cami Bine ai revenit. Asteptam povestile.
Alus Si Bia zice mereu "nu pot" dar cu explicatii si putin ajutor reuseste sa finalizeze lucrul inceput.
Ioana Cred ca e tare draguta Rebeca cand face pe catelusul si rade.
Laurina Acomodare rapida.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
Buna din nou!
Waw, bravo Steaua! Tine-o tot asa!
Multumesc Nicoleta! Felicitari pt. evenimentele din familie si sanatate multa piticilor!
Laureta,felicitari si tie pt. noul magazin, bafta multa intregii echipe! Ce mai fac parintii tai, mai sunt in Ro?Ce mai face Inisa,a inceput si ea "serviciul"?
Alus,sanatate multa puiului tau si multa putere sa treci peste necazurile din familie!
Vanessa, probabil ca a fost un soc pt. Catalin, el a luat totul in joaca si a fost surprins sa constate ca ceva se schimba radical (spuneai ca ati mai fost impreuna la gradi ceva vreme in urma).Sunt sigura ca se va obisnui cu noua situatie si ca o sa se mai "desprinda" de obiceiul de a sta mai tot timpul in preajma ta.
La mine este mai simplu, tati se joaca foarte frumos si mult cu el, asa ca Sebi este mai lipit de el, cand este cu tati nu prea mai duce lipsa de nimeni si de nimic...Bafta in noul an scolar si lui Andu
Simonici, bafta si putere de munca pt. noul an!Imi lipsesc mesajele tale, sper sa iti mai faci timp sa mai scrii. Multa sanatate, sa fie cuminte si sa invete bine ii urez si printesei tale!
Laurina, cum a fost astazi la serviciu?Ce mai face Mihnunita?
Carmen, dupa ce te mai dezmeticesti, sa ne spui cum este cu doi copilasi! Cum arata Teodor? Presupun ca are aceesi ochi superbi ca si tine si Iustin..
Diana, fetita ta se face pe zi ce trece mai frumoasa! Aparatul foto face toti banii, ai niste poze superbe!
DianaR spune:
Carmen, felicitari ptr. nume, e foarte frumos! Saraca de tine am vazut ca te lupti cufuria laptelui si cu ragadele, uite un
sa treaca mai repede!
Vanesa, ma bucur ca s-a adaptat cata la gradi, eu am decis sa nu-l mai duc pe Vladut. M-am hotarar ptr. ca l-am tinut acasa luni ca a facut diaree si am vazut ca ma descurc cu doi prunci, asa ca de atunci nu l-am mai dus si nici nu-l mai duc. La anu in toamna (probabil).
Dar pe chestia asta sunt cam zombi de nesomn, casa e cam vraiste si forumul ramane pe planul al n-spelea, dar asta e, copii mei sa fie fericiti!
Va pup!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)