Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
cius22 spune:
Buna ziua fetele mele dragi!
intru foaaarte scurt ca tre' sa plecam...
Cu scuze de intarziere...LA MULTI ANI! DE SF.MARIA!...tuturor sarbatoritilor...cu o urare speciala pentru Mariuca Irinei!
Vanessa-am vorbit cu mai mult mamici si unele din ele au patit acelasi lucru ce patesti tu cu Cata...din toate partile mi-a venit acelasi mjesaj...schimba urgent gradinita!...s-ar putea sa fie o incompatibilitate intre Cata si o persoana(matura sau copil) de acolo...Cata sufera sincer si cred ca asta te darama si pe tine.Va doresc numai bine!
Laurina-draga de tine-cum te gandesti tu la noi! pup dulce! Victor va sta cu tati-care inca nu si-a gasit servici si vrem sa o aducem si pe mama mea la noi-chiar daca de-abia se misca...si sa vedem cum ne-am descurca toti...cu ocazia asta,vom putea avea grija de mama si vom economisi si niste bani ,ca platim intretinerea numa' la un apartamnet,nu la 2...Oricum s-ar simti,mama nu sta intr-un loc...mai gateste, si asta ne va fi de mare ajutor.Daca vom vedea ca nu ne descurcam asa,il vom duce pe Victor la cresa-ultima solutie.
Eu am inceput scoala si anul acesta voi avea ore la unul din cele mai bune licee din Sibiu-la care am si absolvit...a fost foarte emotionant sa intru in cancelaria care odata imi dadea fiori...
Ooof,tre' sa plec...la 12 juma' ne asteapta mama la ea...
Va pup pe TOATE si pe puii scumpi...un we fain de tot va doresc!
vanessa ionescu spune:
Cius, nu cred ca schimbarea gradinitei ne rezolva problemele. Peste tot poate aparea o incompatibilitate cu vreo dna. sau un copil. si am gasit destul de greu gradinita asta care mai e si bine cotata (de mamici). Si vineri cand am stat acolo am vazut ce frumos se poarta cu ei. E Catalin prea razgaiat iar in ultima vreme s-a razgaiat de tot. Nici la baie nu pot sa plec ca tipa dupa mine.Si mai e ceva, saptamana trecuta fiind prima saptamana pt majoritatea era un tipat general. si eu asi fi avut cosmaruri sa stau o saptamana in urletele lor. sa vedfem maine ca nu era prea incantat asta seara de gradinita de dimineata.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina -
lui Mihnea si sanantate.
Ioana - Suntei doua fete fooarte frumoase.
Alina - Ma bucur ca e bine fratele tau. Pentru Alexandra eu zic sa ei o pauza cu olita. Ascunde-o si peste doua saptamani mai incerci. Inca nu e pregatita pentru olita. Nu-ti face probleme, mai sunt pitici in grupa care au pampesi.
Paloma - Felicitari vorbaretei.
Simona - Deci ai schimbat liceul unde predai? Mult succes cu mama sa va intelegeti cu ea.
Zic si eu cu o mare intarziere LA MULTI ANI! Mariilor
Si imi cer scuze pentru intarziere.
Sambata am am fost la niste vechi prieteni in vizita, nu ii vazusem de aproape un an. Timp in care a mai aprut un membru un familia lor. A fost o surpriza pt ca nu i-am anuntat ca ne ducem.
Duminica am fost la Bia care a fost foarte bucuroasa cand ne-a vazut si a plans putin cand am plecat. I-am promis ca o sun in fiecare zi sa vorbim la telefon dar cu conditia sa nu mai planga.
Pana acum nu prea am vorbit cu ea la tel pentru ca imediat ce ma auzea incepea sa planga.
la toata gasca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mephala30 spune:
Va multumesc pentru felicitari. Sunteti niste dragute! 
Am iesit din spital ieri, incerc sa ma obisnuiesc cu doi copii acasa si cu nopti nedormite...sunt rupta de oboseala...
Erati curioase in privinta numelui (ca si mine, de altfel..)
Ne-am oprit la Teodor...dupa lungi dezbateri...
Va pup si revin cu poze cand am timp.
Carmen
(38 si 3 zile) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mammy2706 spune:
Felicitari Carmen si Lucian. Sa va traiasca baietii!!!
Acris, poate nici nu se va pune problema neadaptarii la gradinita in cazul vostru - mai ales ca a mai fost. Si mi-a fost teama dar am avut noroc. Andrei face urat cand nu se duce la gradi, astfel ca acum cand vreau sa-i schimb gradinita cu una mai aproape ma gandesc daca se va adapta la fel de usor. Chiar l-am dus cateva ore la cea noua - s-ar parea ca-i place.
Simona multa bafta la noul loc de munca. Vechiul tau liceu, wow!
Zilele trecute citeam ca Victor a inceput sa spuna cuvinte. Si in sfarsit a inceput si Andrei - doar ca trebuie sa fii atent ca sa intelegi. De ex ninina= lumina, babaie=baie, toco=dopul, Nenena=Elena, Totoe=Costel
La bicicleta spune un cuvant cu foarte multe silabe, iar intrebari de genul c'ete?= ce este? sau ce'oto? = ce e asta? sunt din ce in ce mai nelipsite.
Cu olita avem mici realizari - daca nu are pampers cere sa faca 'pis' si chiar face, doar ca este foarte curios si se uita sa vada ce face.
Abia astept sa-l vad in weekend - mai ales ca nu s-a dezlipit de mine cat am fost acasa incercand sa-mi arate tot ce stie.
mammy2706 spune:
Carmen, frumos nume - Doru sa fie numele de alint?
Si apropo - trebuie modif semnatura ta :)
Iulia P. spune:
Ioana, foarte frumoase imaginile. Imi mai spui o data unde ati fost in vacanta, caci eu stau cam prost cu memoria
...
Vanessa, imi pare foarte rau pentru Cata. Si Tommy a avut cosmaruri in vremea din urma (asta dupa aproape un an de mers la gradinita
). Nici la noi nu se pune problema schimbarii gradinitei, caci aici se gasesc foarte greu locurile, in plus gradinita aceasta se afla chiar in cladirea in care lucrez eu...
Carmen, sa va traiasca Teodor! Imi place acest nume! Asteptam imagini
.
Sambata am ales ultimele lucruri pentru casa (mocheta, faianta, etc.). Am fost apoi sa vedem care mai sunt progresele si pot sa spun ca m-am emotionat un pic cand am vazut ca peretii sunt ridicati deja (parter + etaj). Nu ne mai lipseste decat acoperisul si gata
!
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (30+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
madutza spune:
Buna fete dragi,
Haideti ca m-am mai eliberat si am timp sa va scriu. Va multumim pentru urarile de zilele onomastice si vi le intoarcem inzecit!
Va dati seama ca nu am cum sa recuperez tot ce ati scris. O sa incerc doar pentru ultimele pagini.
Carmen, sa va traiasca noul ingeras si sa va aduca numai bucurii!
Sa va povestesc despre noi...Este greu tare cand o duc pe Ana la bunici. A fost si o saptamana soacra-mea la mine si a fost mai bine un pic, dar pt dansa a fost foarte obostior. Insa avem o mare realizare (zic eu?) am semnat pre-cotractul pentru un apartament si intr-o luna o sa avem si noi casuta noastra (a bancii pentru 30 de ani...). Nu este deloc amenajata ceea ce e bine, ca o sa ne facem cum vrem noi. Oricum, cel putin jumatate de an o sa stam cu ea asa, pana o sa mai strangem bani pentru amenajari. Este important ca este mai aproape de bunici si cand ne vom muta nu va mai sta Ana la ei.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
ralu spune:
Multumim pentru urari si pupici multi copilasilor vostri!
Carmen-felicitari pentru bebe. Sa fie sanatos si norocos, iar tie refacere rapida iti doresc!
Va pup!
pd spune:
Madutza, sa o stapiniti sanatosi si sa fiti fericiti in casuta voastra!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya