Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor
Iata ca am terminat si eu revista si ieri am avut zi de relas.

Carmen Bun venit lui Shosho. Sa va traiasca minunea si sa va bucurati din plin. Refacere rapida si mult laptic.

Vanessa Imi pare rau ca e trist Cata la gradi, dar incet incet se va acomoda. Cred ca ii este tare greu ca ramane singurel acolo.

Diana Si de Vladut imi pare rau ca plange. Ma rog ca toti copilasii care merg la cresa/gradi sa se acomodeze repede-repede.

Ioana Bine ai revenit si LA MULTI ANI! chiar daca e cu intarziere e din suflet. Asteptam poze.

Laurina Sanatae lui Mihnea. Imi pare rau ca ai avut probleme cu plecarea. Succes la noul job si sa ai parte de un/o sef/sefa mai agreabila decat cea veche.

Despre noi. Bia e tot la tara si ii merge bine. Nepotul meu Andrei a promovat examenul de corigenta iar Filip va fi boboc peste o saptamana. Stefi a ramas fara 2 dintisori si trebuie sa ii puna aparat dentar pt ca i-au crescut ceilalti dintii noi in spatele celor vechi.
E hai ca v-am zapacit de tot.
Va doresc o zi buna.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Scriu si eu pe fuga. Azi e ultima zi de servici, de luni intru in concediu timp de 2 sapt.
Sunt super obosita si stresata. Acasa am reusit sa termin renovarea (ma culc numai la 1-2 noaptea ), la servici munca multa....asa ca abia astept sa intru in CO.
Si de parca n-ar fi de ajuns, dupa 2 sapt. ne-a "parasit" bona. O cheama fiul in Spania ca tre' sa nasca nora si s-au hotarat s-o ia la ei...
Asa ca de la 1 octombrie nu stiu ce o sa fac. Trebuie sa caut gradinita/cresa si parca atunci cand vad cat sufera unii copilasi de aici imi vine sa plang si sa renunt. Dar tot zic ca acum este obisnuita cu gradi, doar a mers cu bunica atatea luni...
Vannesa,Diana, dragele mele, stiu ce simtiti...asa am patit si eu cu Amalia anul trecut cand am dat-o la cresa. Plangea si noaptea, era tare agitata, vomita. Nu inteleg nici acum de ce nu a putut sa se adapteze acolo.
Ufff...parca sufar cand vad ca se comporta asa pt ca de fel este un copil sociabil...uite, de ex, vecina mea a inceput sa-si duca baiatul de 1 an si 10 luni la cresa (exact la cresa unde a fost Amalia toamna trecuta) si nu are nici un fel de problema cu el. Nu plange cand il lasa, mananca , doarme singur si acasa era cu tot altfel, chiar isi facea griji mamica lui (adormea numai leganat, era dependent de mami).

Sper sa gasesc o solutie cat mai buna pt Amalia.

Va pupic dulce si sa ne auzim cu bine!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mephala sa iti traisca printul, refacere rapida.

Am deschis magazinul STAER din Colentina(in spatele Carrefour).
Sunt franta si vreau sa dorm

Fetele va pup din zbor.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sunt tare necajita..
Cata nu se poate adapta. si nu ca plange sau chestii dintrastea. La gradi e foarte trist (el care rade la toata lumea si ii pupa pe toti). Iar de trei nopti are niste cosmaruri... Niciodata nu a avut probleme noaptea. s-a sculat sa amnance (mananca inca lapte noaptea) dar atat. E, de 3 nopti urla iar azi noapte a fost recital. s-a trezit pe la 12.30 urland si a inceput sa dea din maini si din cap si din picioare si nu ne lasa sa il atingem pe nici unul (nici pe frati-su macar). Si tipa "NU, nu vreau, nuuuuu"
dupa 45 de min l-am domolit iar la 5 s-a sculat iar urland. nu va mai spun ca ultimile cvinte cand adoarme sunt nu ma duc la gradi.
dimineata ne-am dus la gradi impreuna pe la 9 promitandu-i ca stau cu el. si am stat pana la 12.30 cand am plecat impreuna acasa (ca asa i-am promis ca nu mananca si nu doarme la gradi). venea din cand in cand sa-mi spuna ca vrea la casa lui dar l-am pacalit pana la pranz. eu ce ma fac luni????. la un moment dat m-am dus pana la masina sa-mi aiu tel si a inceput sa urle.....
daca plangea toata ziua era ok dar noaptea in somn nu mai sunt fitze.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Eu cu supararile mele am si uitat de Marii si Mariuci.

Paloma, Irinel, Madutza (si imi cxer scuze daca am uitat pe cineva) Sa va traiasca printesele sa creasca mari, sanatoase si cu mult noroc.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si de maine (Ana)!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi puiutii Adriana Maria(angiva), Rebeca Maria(Ioana), Maria Carolina (Anculina), Inisa Ana-Maria(Laureta), Cristina Maria(Paloma), Mara (Cindy), Patricia Maria (IoanaC), Maria(Ralu), Maria ALexandra(Strumfi)!!!
La Multi Ani pentru mamicile MariaI si Clara Maria!!!
Ei, pentru toti sarbatoritii de azi(si sotul meu:)) numai bine si LA MULTI ANI!

Vanessa, uf imi pare foarte rau de Cata, parea asa dornic sa mearga la gradinita, tin pumnii sa se adapteze totusi.

Laureta, sa-ti traiasca printesa, cred ca esti foarte obosita, sper sa te refaci in weekend, asteptam vesti si despre soacra ta

Simona, ati rezolvat cu Victoras, unde il lasati cand incepe scoala?

Ioana, sa-ti traiasca printesa, bine ati venit, asteptam poze cu Rebeca bronzolita:)

Cris, of bonele astea, poate reusesti sa gasesti pe cineva in locul ei, tare greu este. Iti doresc un concediu frumoos si sa va distrati!

Diana, imi pare tare rau si pentru Vladut, sper ca si el sa se adapteze ca tie iti este foarte greu cu amandoi asa micuti Mai asteptam vesti de la voi

Bertha, oho, deci tocmai la iarna, bine si atunci:), cand mai poti mai asteptam povesti despre frumusete rara si poze ca mie dor de voi

Paloma,sa-ti traiasca printesa, nu mai stim nimic nici de voi, ce mai faceti?

Ralu, si tie mamica de doua printese:), La Multi Ani pentru Maria!

Stumfi??? La Multi Ani pentru Mariuca, mai da-ne un semn de viata

Nico, bine ca ati scapat de numarul asta, uau ce de vesti:)), Mergeti la Bia in weekend?

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI pentru Mariuca luptataorea noastra, multa sanatate si tot binele din lume. Irinel va imbratisam cu drag

Dragele mele, sper ca si de la noul serviciu sa pot intra din cand in cand sa putem vorbi, daca nu voi face tot posibilul sa intru seara (noaptea:)) de acasa. Am avut zilele astea foarte mult de lucru, s-au inghsuit toate pe final, dar asta e.
Mihnea este bine, nu mi-a mai facut febra, totusi dimineata avea ochisorii cam umflati, m-am gandit ca de la somn, dar nu stiu ce sa mai zic. Trebuie sa ajung cu el la doctor.
Weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani Mariucelor noastre!!!

Am pus poze noi la al doilea link...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, dragi Mariute!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

LA MULTI ANI! pentru toate Mariucile,sanatate si multi.
Buna seara dragele mele.Iar au trecut 2 saptamini pina am reusit si eu sa va scriu ceva,dar sper sa ma mai linistesc si eu cu programul asta nebun ca sa cam dus sezonul.
In primul rind felicitari Carmen si Lucian,sa va traiasca si sa creasca mare.
Alus condoliante si sanatate Juliei.
Nicoleta ma intrebai de fratele meu-este mai bine acum,dar a ramas cu ceva sechele,clavicula s-a prins putin strimb,si il cam supara la vreme rea,sau dupa o zi mai agitata(ma refer la munca),si este foarte nervos de la accident incoace,imediat devine furios.In schimb de atunci s-a lasat de fumat si el care a fost mereu slab(de mic a fost slabut)s-a ingrasat cu 16 kg.Acum se chinuie si el ca mine cu slabitul.
Ca sa nu sar pe cineva va pup pe toate si pe toti .Am cam ramas in urma cu cititul dar sper sa recuperez.
De noi ce pot sa va spun,eu nu ma simt prea bine,mi-am facut analizele si nu au iesit prea bine.Am cam obosit fcatul si stomacul de la oboseala si stres.Mai am de facut o eco abdominala ca sar parea ca am adunat ceva pietricele la fiere,si am mai avut o rana pe col pentru care am facut tratament,printre care si ceva ovule care mi-a dat o dereglare hormonala pentru care am iar de facut o serie de analize la endocrino si ginecologie.Asta e am trecut de 30 de ani au inceput si bolile sa se arate.
Alexandra este mai bine,tocmai a scapat de o racela,fara complicatii,cum facea de obicei,dar aseara a avut crampe si scaune proaste,a mai facut si putina febra.Pina acum nu s-a plins de durere de burtica asa ca m-am speriat de am sunat automat la dr.din spital care o stie ca pe fetita ei de cite ori a tratat-o.Astazi a fost vioaie,nu a mai facut febra si nu a mai avut scaun deloc,parca nici n-a avut nimic.Sper sa nu mai aiba probleme.
Fetelor am o mare problema cu Alexandra mea,de toate am dezvatat-o usor,am trecut prin multe cu ea,dar s-a dezvoltat binisor,a recuperat si greutatea,iau iesit aproape toti dintisorii,a inceput sa vorbeasca,sa lege cuvinte,sa se dezbrace sigura,sa se imbrace(dar nu prea reuseste sa nimereasca fata)dar de pampers nu reusesc s-o dezobisnuiesc.Imi vine sa mor,nu mai stiu ce metode sa aplic,nimic nu a mers,nici vorba buna,nici "pedeapsa",nici pusa in acelasi timp cu verisorul ei Matei pe care il imita aproape in orice,nimic.Sta pe oala si 2 ore daca o las si nu face nimic.Cum ii pun pampersul cum face si una si alta.Nici nu stiu ce sa mai fac.Nu exagerz deloc sa va spun ce am patit acum 2 saptamini cind I-am facut analizele.Iau luat singe si voiau o urina si un scaun.I-au pus o puguta de aia pentru recoltat si au asteptat.....degeaba dupa cca o ora dr.mi-a dat recipiente si a spus sa recoltez acasa,cind face sa mearga sotul sa duca,si trimite ea la laborator.I-am lasat punguta pina si am mai luat una de rezerva.Pina acasa nu a facut nimic.Am tot asteptat si am indopat-o cu ceai.Dupa alte 2 ore tot nu facuse nimic.Incepusem sa fac ca trenul,mai ales catrebuia sa plec si la serviciu.Am rugat-o frumos,am certat-o,am apasat-o putin pe burtica,nimic nu voia si pace.Fetelor 4 ore am tot stat pe linga ea si ea nimic.Am certat-o din nou si ea forte sensibila a inceput sa plinga,sau mai bine zis sa tipe ca asa stie ea sa faca cind nu-i convine ceva(alintatura bunicilor),dar pipi tot nu.Am zis ca fac criza de nervi,dar ea nimic cind se mai ineca cu plinsul mai scapa 2-3 picaturi de pipi dar stringea repede piciorutele sa nu faca.Intr-un final cind am reusit sa string si eu din picaturi putin de pus pe fundul sticlutei,am renuntat si i-am pus pampers.Fetelor nu exagerez in cinci minute a facut atita pipi ca a trebuit sa i-l schimb din nou.La mare cit stateam la plaja o lasam la funduletul gol nu facea nimic.cind plecam acasa si ii puneam pampersul isi scotea pirleala.Nu mai stiu cum sa fac dar sunt cam disperata ca are totusi 2,2 ani.
Voi cum a-ti procedat,pote nu am procedat eu bine si poate pina la urma reusesc.
Acum va las ca vam plictisit destul.
Inca odata va pup pe toate.
ALINA si ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani tuturor Mariilor!
Multumim si noi pentru urari.

Alus, condoleante!

Vanessa, imi pare tare rau ca piticul nu se adapteaza la gradinita!

Laurina, esti o draguta ca te-ai gandit la noi!

Suntem bine, Cristina e o maimutzica nazdravana si vorbareata.
Eu nu prea am mai scris pentru ca la servici am din ce in ce mai multa treaba si nu prea apuc sa intru pe net, iar cand ajung acasa sunt asa de obosita ca nu imi arde de scris, dar am citit tot.
Cristina se culca foarte tarziu seara si eu bineinteles ca nu pot sa ma culc inaintea ei si dimineata la 6 trebuie sa ma trezesc.
Ma tot zapaceste ca vrea la gradinita si ea, dar nu ma grabesc ca din fericire are cine sa stea cu ea.
Cum va spuneam e o mare vorbareata si vorbeste din ce in ce mai corect in propozitii, il spune si pe "r", dar il pronunta cam asa ca francezii.
Peste zi de multe ori nici nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon, imi zice ca "am treaba, ma joc", dar seara ma ia in brate si imi spune te iubesc mami si ma pupa.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput