Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana Fa si tu ca mine. Mai sunt 9 zile pana imi iau puiul acasa. Rebecutei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nicoleta, si eu tot 9 zile mai am de asteptat... Dar cred ca, o sa cedez si la inceputul sapatamanii viitoare ma duc sa o iau. Poate nu luni, ca sa ne odihnim dupa drumul facut pentru nunta de la Constanta. Dar marti...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am venit pregatita la servici sa pun pozele si nu ma lasa webshotsu de aci (si aveam o poza cu Buzdugan)
Ma doare capu, mi a venit ciclonul, si vreau week end, vedeti ce fericita is
Inisu meu sa ingrasat 1 kil de cand e cu parinti.Daaaar astept reuzltate negative de la cresa ooof.

Lauraa io iti urez si aci burtica sanatosa si frumoasa
Mi e "pofta" de bb 2 dar sunt o fricoasa si am neste morcovi

Laurina pupici la muciosul mic.Daca n are febra nici nu are nevoie de altceva decat i dai.Bafta la servici

Tnicoleta imi pare rau de probleme.Sa fiti voi sanatosi ca toate trec

Pepsi bun revenit.Eu te am citit la alte subiecte

Alus de i incolo de vecini

Bebe Beca noi nu mergem la baby Expo din acelasi motiv, dezamagire totala din anii trecuti.Cred ca tati va fi cel mai fericit cand va afla ca nu mergem

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor! Pupici la pitici!

Cami, multam fain de link! Ati avut un concediu pe cinste, mi-a placut Teneriffa ... insa nu ma asteptam la altceva. Dar tot mai frumoase au fost cele de la Mamaia cu Sebi ;)

Alus, nu mai pune la suflet totul. Noi avem un specimen din asta chiar sub noi ... nu-ti spun ce tot am auzit de la el. Ultima data l-a facut pe Boby in toate felurile, noroc ca-i al meu barbat un finut, ca altul il lua sigur la bataie. Pur si simplu nu-l bag in seama ... si m-am invatat minte: inainte nu-l lasam pe Cris sa faca galagie, il certam si-l opream din joaca, acum nu-mi pasa ... ba chiar a primit scule (din plastic) si sa vezi ce bate cu ciocanul in toate si eu ii zambesc frumos. Sa-mi spuna ceva de copil sa vezi atunci scandal ... un copil are voie sa se joace, chiar de o face mai galagios. Si cu asta am incheiat ... nu de alta, dar ma apuca dracii!

Vanesa, spui de aparate din alea unde nu trebe sa faci nimic, fac ele totul ptr. tine si tu slabesti? DA? Atunci vreau si eu!!!! ... ca de celelalte sunt prea puturoasa! :) Succes! Sa ne spui cat ai dat jos!

Nico, nasolica faza! Lasa ca o sa treaca si perioada asta mai prosta si o sa fie iar totul bine!
Obor (Flohmarkt - pe germana) se tine mai peste tot la sfarsit de saptamana, intr-o parcare, camp, etc. Vin "vanzatori" cu chestii vechi (mai gasesti si lucruri noi, dar putine) pe care le vand pe bani putini - sau asa ar trebui. Talcioc, piata ... na, ca nu stiu cum sa-i spun.

Ioana si Nico, pupici sa va treaca dorul de fete!

Laurina, cum mai e Mihnunita ta? Sper sa-i fi trecut raceala!

Pepsi, sa mai treci pe la noi!

Fetelor, mai stie cineva ceva de Irinel si Maria. Data trecuta i-am cautat subiectul si n-am dat de el ... mai incerc si azi.

Laureta
, sa ne spui cand ai reusit sa pui pozele noi, s-o mai vedem si noi pe frumusica ta! Si spune-mi si mie ce "reteta" au parintii tai de s-a ingrasat Inisa? O vreau si eu! Si chiar vroiam sa te intreb mai demult si tot uitam: pe ce limba se inteleg? Invata Inisa albaneza? Pupici!

La noi s-a instalat iar vremea buna, asa ca azi am stat doar in parc ... l-am luat pe Cris cu bicicleta si a dat saracutul din pedale de a picat lat la somnicul de dupa-amiaza. Dar a fost fain, ne-am plimbat, ne-am jucat la locul de joaca, am incercat sa-l invat sa arunce cu Freesbi (cum naiba se scrie, ca io nu stiu), am "furat" gutui (nici macar nu stiu daca sunt facute :)), am cules castane sa ne decoram casa, etc. Sper sa fie si maine frumos sa repetam, ca ne-a placut. In rest nimic nou!
Va pupam si va dorim o zi faina in continuare!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

alus si la mine se stransese jegul tocmai ca avandu-i pe amandoi acasa nu am putut sa mai fac nimic de multa vreme. Cand mama era ok mai iesea cu ei afara si eu faceam acte ceva. Dar anul asta s-a taiat..
Ioana, chiar ca m-ai convins cu sala. dar nu pot sa merg decat dupa 2.10. ca saptamana viitoare o sa fie nebunie in zona mea si nu stiu cum ajung. plus ca iar o sa stea si andu acasa. asa ca, am lasat-o pentru cand se va termina cu francofonia.
Cata e din ce in ce mai bine la gradi. nu mai plange dimineata decat fix 10 secunde cand iesim pe usa. De mancat mananca tot si am inteles ca, chiar mai cere o portie (el oricum e mancacios). Iar cand ma duc sa-l iau ma intreaba de ce plecam acasa si nu vrea sa plece.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

gata, m-am programat. luni dim ma duc

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Poze n am ca a seara n am avut net a casa.
Si a inceput toamna, nu imi place delok.Ploua si e frig brrr.

Irinusha Inisu sa ingrasat cu parinti mei ca nu mai papa cu mine.Acum pe bune ca asa este.Cum vine ora de masa ea ia servetzelul(acela care se pune farfuria) aseaza ea tot.Se aseaza la masa si papa cu doua linguritze una mama sau tata si una ea, jumi juma.
Sa schimbat mult la obiceiurile care la avea la papica.Dar....ce am observat este ca in week end cand sunt eu ea face fitze.Deci e clara treaba trebue sa i dea altcineva decat noi papica.
Si de inteles se intelege prefect cu ai mei in albaneza.Cu mine vorbeste romaneste si cu ei albaneza.Si vorbeste mult mai bine albaneza hihihihi

vanesa spor la slabit(io vreau solar)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Irinusha M-am lamurit cu oborul. Merci mult. Spor la plimbari cat e soare. La noi s-a lasat frigul si ploua.

Vanesa Spor la slabit.

Laureta Nici Bia nu prea se omoara cu mancatul cand e cu mine, dar cu altii... e alta poveste.

Au mai ramas 8 zile pana vine Bia. Azi mi-a spus Bia primele cuvinte la telefon "a pecat vaca a paciune" (a plecat vaca la pasune). Pana acum doar asculta .

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Repede, repede intru sa va urez o saptamana buna si insorita!

Carmen, am vazut mica minune este superb, sper cand mai ai timp sa ne mai dai cateva vesti despre voi

Nico, multumesc pentru sfaturi chiar aveam in casa capsule karvol si uitasem:). Ei si acum sa te tii conversatii:) la telefon, doar sapt asta mai este...

Laureta, abia astept poze sa stii ca si Mihnea mananca cel mai rau cu mine din toata familia, mai avem noi mamele o influenta:)

Cami, unde esti??? Te simti bine sper si asteptam vesti despre voi...

Alus, ma bucur ca te simti mai bine, asta este deocamdata cu lichide si cu mers des la toaleta:)

Ioana cum a fost la nunta? Te-ai distrat bine? Cu firma sper ca in curand sa mearga mai bine mai ales ca o sa vina ofertele pentru Craciun si anul nou...

Irinusha, sper ca a mai stat vremea buna la voi, sa va distrati:), ca la noi tare rau a fost. Cum au fost gutuile???

Mihnea este mai bine, ii mai curge un pic nasul, dar sper sa treaca si asta cat mai curand. Partea rea este ca de cand il duce tati la mama acasa i-a cam schimbat programul, il lasa sa stea muult in pat si desi eu ii las totul pregatit, nu trebuie decat sa-i dea sa manance, sa ia bagajul(pregatit de mine) si sa-l duca tot face cam 2 ore pana acolo(si mama sta la 10 min cu masina de noi):) Eii si de aici Mihnunita mea se culca tarziu la pranz, deci muult mai tarziu seara si noi suntem seara franti, el este fresh si uite asa ne apuca 12 noaptea:(. Sper sa revina la un program mai uman pentru mine ca sunt cam , sunt in tratative cu tati(principalul vinovat), dar care nu prea vrea ca de lui ii convine programul asta ca nu este restrictionat dimineata de o ora fixa, iar seara este pasare de noapte:).

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!
Am revenit din concediu !!!!!

Uff...cate am de povestit si nu am timp deloc...

Va spun decat ca Amalia merge de 2 saptamani la gradi. S-a acomodat super bine. Ii place f.mult.
Am scapat de biberon, de pampers noaptea .

Numai ca aseara a facut un picut de febra (37.7). Sa o consider febra??? Am pazit-o toata noaptea sa nu cumva sa mai faca, dar n-a facut...asa ca de dimineata am dus-o la gradi...si parca stau cu sufletul indoit...n-aveam cu cine sa o las si nici nu-mi permiteam sa ma invoiesc azi, cand era CULMEA tocmai prima zi de servici

Va pupic si promit sa mai scriu...am de recuperat multe aici la servivi..plus ca am gasit pe toata lumea nervoasa...

Mergi la inceput