Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 24
Ursoaica spune:
Mai fetelor nu va putem da reteta ... patentul il folosim noi la treburi gospodaresti
.
Ideea era sa dati copii pt o terapie in grup
... dar voi rele nu vreti sa sjutati alte mamici aflate in incurcatura
... cel mai bine copii se trateaza in grup
adica se iau unii dupa altii
.
Acum stau eu si ma gandesc cu frica
... daca nu cumva are efect invers terapia asta ... adica fiind mai multi copii mofturosi sa nu devina mofturosi si ceilalti
... asa ca mai bine nu mai aduceti
si
la tratament![]()

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
Salutam si noi din nou ,acum fac o pauza mai mare pana se termina frigiderul de dezghetat si apoi sa il sterg
.
Am mai adaugat pozici cu Iarina aici sa vedeti si voi cum sta in premergator si cum se distreaza ea cu tata.
aaa..si am mai pus un filmulet sa vedeti ce lucra ea in premergator www.dropshots.com/day.php?userid=167280&cdate=20060825&ctime=112336" target="_blank">aici , si promit ca termin si nu va mai stresez cu poze si filmulete![]()
Apropo de filmulete ...ce rau imi pare ca rahatul asta de aparat nu reda si sunetul ,sa fi auzit mai fetelor si povestile Iarinei![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
cosmi1975 spune:
salutare gagici iar IOANEI multi ani cu sanatate

stef tot cu febra cred ca de la dinti marait nu i si de papa papa ca mereu
MICIO treci aici ca iei bataie pune pozele lui eduard cel frumos 
SZABOALI scumpa fata ta si extrem de iute
URSOAICA pupuci si recreare placuta
GIOVA pupici si tb sa dai o bere in cinstea nuntii

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Bee spune:
Ioana La Multi ANI! SI spor la pregatiri! Si sa traiasca fetita prietenei tale!
Ali, nu mai pune obosita in premergator, ca mie mi-e mila de draguta! Sa-i pice ei caputul de somnic. Ufffffff.
Giova, dintii tb sa fie la Marcolino! Sper sa scapati rapid.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
asteryaro spune:
Fir-a-r creierii mei de ras sa fie!!! Ioana, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti mult!
La multi ani si Carlei Maria! Sa creasca mare si voinica!!!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
pisoi3 spune:
IOANA, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA, SANATOASA, IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE BAIETII TAI!
SILVI, super spune Alain mama, e un scump, iti vine sa il mananci nu altceva!
Referitor la dieta, te sustin, fac galerie

Si eu teoretic tin un fel de dieta, gen Monti, da' la cat ma suge asta micu ma iau toate ametelile si mai calc stramb, ma mai scap la una alta. Barbatu-miu la fel imi zice, cum iti zice tie al tau, asa ca nu ma sustine deloc, cica sa termin ca nu o sa mai am lapte sa dau la bebe!
Ma, si cand ma uit la el ce uscat e, ma apuca nervii, de otravit ce e, e asa de slab!
Ce i-as mai da io niste kile de la mine!
ALI, vazut filmulete cu Iarina, super frumusica si scumpica!
CUSCRO, hai ne deschidem afacerea aia? Ca bine le zisesi tu fetelor!![]()
Ma dispera bebe asta al meu, dupa ce ca s-a trezit la 11 acum doarme iar, doarme de o ora si nici gand sa se trezeasca, si trebuie sa plecam tocmai in Drumul Taberei, of, bine ca am masina ca altfel nu stiu ce faceam.
Ma duc sa il stresez, poate reusesc sa il trezesc.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Giova spune:
Am vazut poze cu Diana la Moneasa, Iarina in premergator, filmulete cu Diana, Iarina si Raisa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
szaboali spune:
cosmi1975
asa e ea de cand era in burtica la mine, deci iti dai seama ce mai imi dadea bataie![]()
Ursoaica sa sti ca s-a apucat Iarina de papat , nu mult dar e bine , cred ca a auzit ce am zis eu (ca o dau) si de frica baga acum la ghiozdanel![]()
la Raisa papacioasa![]()
Bee am pus-o numai un pic , de regula numai cand ii mai fac poze o pun ,deci nu o las mult , de obosita era putin obosita dar nu vroia sa pape si am vrut sa ii mai schimb si pozitia ca numai pe spate vrea sa pape si m-am gandit ca poate vrea sa pape acolo, dar da de unde.

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
Ursoaica spune:
Cuscra se vede ca astia doi is pereche ... si a mea a dormit pana la 11 apoi a bagat iar somn pana la 14.
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)