Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 23
marchplayer spune:
Morning gagici!
Noi am dormit cam prost noaptea asta. Ioana s-a foit toata noaptea iar din ora in ora se trezea plangand, acum este tare maraita iar eu dau vina pe dinti ca altceva nu prea vad sa aiba! A, au aprut niste muci ca prea am stat fara, le simteam lipsa! Firar sa fie! Acum pregatesc fructele pe care cu siguranta mi le va refuza, eu perseverez!
Bee, tratamentul era pentru prevenire mai mult, erau caldurile alea si i-a fost teama dr. sa nu se agraveze! Bine ca n-a fost nimic.
Poate imi da si mie cineva o reteta de iaurt facut in casa! vreau sa-l fac din lapte Dorna. Am incercat aseara, a fost un fiasco!
va pupacesc!
CARLA MARIA, la mai multe luni!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Anasebe, multumesc
, deja mi-a scazut glicemia citind postarea lui MONI ![]()
Moni, da mergem cu autocarul, acum pe bune ca si eu calculat ca voi slabii un kg pe drum![]()
I-am trimis pe baieti la plmbare sa fac curateni, ma apuc de treaba, dar imi bag nasul si pe aici
,sa vad ce se intampla.
poze
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Silvi, hai ca te sustin eu! Dar cred ca regimurile drastice sunt cu taisuri. Dai jos rapid si pui imediat pe tine. Stiam ca tu tineai si Monti. LA mine merge bine, chiar si cu abateri. Macar n-am mai pus pe mine. Dieta Daneza, a fost cam apa de ploaie. Am slabit eu vreo 4, dar am pus la loc, pe care le-am evacuat cu: fara paine, fara bere, orez, cartofi. De la astea nu ma abat sub nici o forma. Si in rest, ce e interzis, mananc doar cand mi-e foarte pofta. Adica ma gandesc muuult inainte sa ma arunc la ceva minunat. Noroc ca nu-s pofticioasa, ca altfel ash fi murit de mult. Eu is multumita, nu ma stresez si nu renunt la multe. BAfta la lapte batut cu rosii!!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
silvi_2005 spune:
Da, Bee sunt si cu monti dar am facut abateri la greu mai nou, m-am dezumflat ca nu a mers la mine!! Nu atat la alimente interzise cat la nr de mese si la combinatii.Cred ca ma retrag de la Monti, ca m-am saturat sa tot raportez abateri
. Acum vreau sa dau jos rapid Kg astea si apoi voi manca cu atentia, oricum eu am slabit deja 10 kg ca am ramas cu 77 dupa nastere.
poze
T_Ioana spune:
Hai ca m-a tras Moni de urechi, asa ca ma conformez si semnez condica de prezenta.
Nu am apucat sa citesc nika de vreo 3 capitole da' oi recupera eu. Miercuri seara a nascut cea mai buna prietena a mea o fetitzuca de 4.100 si 57 cm, Maria, asa ca sunt super intrata in priza cu meniuri pentru proaspata mamica.
Acum fug sa ma pregatesc pt diseara ca mi s-a anuntat puhoi de musafiri. Incerc sa mai intru!
Va pupicesc pe toate
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Neatza!!!
Carla Maria
!!!
Aseara nu am mai intrat caci am fost la plimbarica, la metro si uite s-a facut tarziu.
Anasebe, chiar ca am de lucru sunt 250 poze, toate sunt frumoase, asa ca voi avea de furca pe care sa le scanez sau nu.
Bee ai dreptate si tu, eu am cedat prea mult timp, 8 ani, si tot nu a fost bine, ca deh....mi le-a reprosat acum soacra.
In Turcia in 4 sept. mergem, inca putin. acum e bine ca a venit weekendul si umblam dupa valize si alte cumparaturi.
Voi cand veniti prin partile astea?
Ioana_T, cred ca tu mai sunat in noaptea nuntii. Mi-a zis ceva sora-mea, dar am uitat complet, acum mi-am adus de-aminte.
dar la cate am pe cap.....
Marco nu mai sta deloc. de cand a descoperit mersul de-a busilea exploreaza fiecare coltisor. si pe cand as vrea sa-i fac o poza se ridica si se uita la aparat
.
Merg sa-i scot alocatia de la posta, caci nu am fost acasa si pe urma revin iar. sper sa vad si eu ceva filmulete si poze, ca sunt mare datoare. Ce sa mai spun de citit, ca am ramas restanta cu vreo 2 cap.
Nu stiu cine a pus in lista linkurile catre pozele bebeiilor, dar a avut o idee stralucita
.
in
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
silvi_2005 spune:
Hei Giovaaaaaaaaa, pupici. Astept poze.
Ioana, ma bucur sa avem vesti de la tine.
poze
Giova spune:
Ce show mi-a facut fiu-mio in oras.....nu va puteti imagina. Urla ca din gura de sarpe. L-am sunat pe Clau si ne-a adus acasa cu masina.
Sper sa fie din cauza dintilor si nu din alta cauza. Acum doarme.
Ma bucur ca am reusit sa platesc telefonul si sa scot alocatia.
Hai ca ma uit la filmulete si la poze.
Ioana
multa fericire, sanatate alaturi de sot si razvan!!!!

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Ursoaica spune:

T_Ioana

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)