Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

CUSCRA, pai sa stii ca sunt pereche, ca uite, si al meu abia s-a trezit, si e 14.23.
Ma duc sa il imbrac si sa plecam. Pupici norei mele cea frumusica

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

La multi ani, T Ioana
multe bucurii alaturi de cei dragi!
Salutari , sefului de secta, Gabriel!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Ali, am vazut filmulete si pozele cu Iarina. Super!!! Mare distractie si cu baloanele astea.
Giova, ati avut o nunta de vis! Pozele sunt minunate. Mai vrem sa vedem. In ceea ce-o priveste pe soacra ta, eu cred ca esti o luptatoare si n-ai s-o lasi sa-ti strice casnicia.
Irinat, pup pe Sabinuta sa-i treca durerea de la vaccin. In ce cartier stai? Noi locuim in Tatarasi.
Silvi, ai mare dreptate despre copii obezi. Asta-i frica mea cea mai mare. Prima intrebare care o am cand ma duc la doctor e sa-l intreb daca nu e copilul prea gras. M-am topit cand l-am auzit pe Alain cum spune mama. Dragul de el, ii urez pofta buna, am inteles ca mama lui, gateste bine.

Am vazut ca unele tineti cura de slabire, altele de ingrasare. Eu sunt in categoria grasa si "frumoasa". Am 15kg in plus, am reusit sa mai dau 2kg jos, acum doua sapt cand am fost la soacra la Barlad . Prietenii stiu de ce! M-ar interesa si pe mine dieta monti? Cine mi-o trimite si mie please. Nu ma mai suport .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Salve!
La Multi Ani IOANA!

Daca ma trase de urechi Cosmi, iata ca scriu si eu doua cuvinte.
Noi ieri am umblat iar pe la politie cu tot felul de acte, noroc ca nu a durat asa mult si dupa amiaza am plecat la mare! Lui Eduard ii place tare mult in apa, dar e fascinat de nisip. A fost cam marait ca a dormit doar in masina, dar nu a plans decat foarte putin la intoarcerea acasa. Am pus un filmulet si cateva poze!

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ursulino, ai dreptate, mai degraba molipsesc mofturicii pe bebeii cumintei asa ca bucurati-va tu si draguta de Anda, de copiii cei cumintei, auzi tu....sa doarma pana la 11 ziua, nici in vise nu-mi pot imagina asa ceva, meu la ora 7,30 8 cel tarziu e sus si eu sunt super happy ca am scapat de perioada in care se trezea la 5,45-6.
Anda, mersi de galerie, chiar am infulecat niste rosii de gradina bestiale si mai tarziu bag iaurt. Cumintel de tot e Mark al tau, pupici. Cat desp[re kg, la noi nici daca ar fi posibil tranferul n-ar fi acceptat, Jean la 1,84 are 90 kgsi vrea sa scape si el de cateva. Cred ca am putea negocia cu Moni.
Giova, asa prapadie e si Alain cand il duc in oras, mai ales ca tati il scoate in brate si eu in carucior.....

poze

Mergi la inceput

Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata am ramas singurii ca sotul a plecat cu niste tb pe la tara aiurea sa dea la peste ca parca a dat strechea in toata lumea cu pestele asta .......... noroc ca l si curata ca altfel il aruncam pe geam
stefanut se patimeste cu niste dintii care nu vin asa ca mai asteptam in rest si a descoperit urechile si ce le faceeeeeeeeee si este mortal pt ca in momentul cand o vede pe bianca lesina de ras cu hohote e super fericit
Adevarul fetelor ca tare mult ma ajuta fata mea e tare grijulie cu el iar cand o vad cum il pupa mor de dragul lor
pupici si sunt pe aici

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetele,noi tocmai am venit din oras unde am tras un kktoi de a iesit din pampers,si nici nu aveam altul la mine,asta e.acum suntem cam mofturici ca ne este somn ca de dimineata n-a dormit decat 1/2 de ora si aia in masina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi am vazut si eu ca e tare fericit si Marco in preajma copiilor. Doamne ce bine era in Alba, urla de bucurie cand ii vedea. acum saracul abia asteapta sa-l scot in parc, dar tot nu vin sa se joace cu el. Ce bine e sa fie frati mai mari!!!
Anasol asta e, alta data sa iei pampers la tine.
Doina sper sa ai dreptate si sa fiu o luptatoare in directia care trebuie.
Micio si spor la alergaturi.

Cred ca am stricat aparatul foto, nu se mai inchide obiectivul, l-am scapat pe covor ca era sa cada Marco. el e tot asa, ba plange, ba vrea atentie.abia astept sa vina tat-su si sa-l scoata afara, sa adun si eu de pe aici.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salut gasca!

Noi suntem bine...Tibi nu a prea papat la pranz dar pentru prima data pot spune ca nici nu m-am suparat ca nu a prea vrut. In rest nimic nou. Am gatit si mor de cald acum. Mi-au reusit si mie in sfarsit galustele, asa ca-s tare mandra de mine.
Ma duc sa scot rufele din masina si sa le intind.
Pupici la toti si toate.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput