Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 28
lorena_andreianu spune:
Pupici si de la noi!
Si la noi e azi a treia zi de gradi. Nu a plans deloc cand l-am lasat.

Era calare deja pe o tricicleta cand am iesit pe usa si n-avea treaba cu mine.
Am sunat mai devreme si era la masa. Sper sa doarma la pranz. O sa sun mai tarziu sa aflu.
Danina, super poze! si cele de la mare, de la tara! E altfel in natura! Super, super! Sunteti niste scumpe!
Mirelusu', l-am vazut si pe Robert la animale.
si sa treaca repede raceala! Of, e nasol cand sunt bolnavi astia mici... eu ma stresez atat cand se intampla...
Andreea, bine ca ai rezolvat cu netul! Mergeti si voi la gradi in curand?
Aniela, ce mai face Ina? Cand o aduceti acasa?
Georgiana, Damian?! Cum ii e Ioanei la scoala?!
Mina, bai, am si io unu' d-asta! Si moooor! Nu mananca daca vede o scama pe mine! Si plange pana nu o arunc! Bafta lui Vizi in continuare!
O zi buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
iulyp spune:

Oooofffffffff, nu stiu daca va mai amintiti de noi dar noi tot timpul ne gandim la voi, desi nu reusim deloc sa mai intram pe net.
Cerem scuze tuturora ca nu am reusit sa citim din urma, si nici nu avem vreo sansa sa reusim
.
Am intrat sa urez La multi ani la toti piticii frumosi si dulci(care s-au sarbatorit deja sau care urmeaza), le doresc multa multa sanatate si sa isi bucure parintii in continuare.
Urez sarcini usoare mamicutelor cu burtici si nasteri usoare si rapide.
Si urez acomodare rapida la gradi pentru cei care au inceput.
Noi suntem la crese de juma de an si avem perioade in care urla ca vrea sa stea acasa, dar cu copiii de acolo
.
Va pupicim dulce pe toti si nu mai promitem ca aparem repede pt. ca nu stim daca ne tinem promisiunea. Promitem doar ca ne mai auzim.
aissa spune:
Si io pe aici, mai scriu pe apucate si citesc la fel...
Sunt putin suparata, ca fi-mea ori a racit, ori face reactie la Lantigen (sunt la jumatea curei si chiar nu stiu ce are de fapt), muceste, si mai si tuseste (se si ineaca pt ca refuza sa o curatam in nas...).
Sunt amarata si ca nu ma simt in stare sa iau o decizie in privinta inlocuitorului meu, azi iar am acordat o sansa soacrei care nu m-a convins nici acum, tot cu gura pe ea sta, bine, a stat 20 minute la noi, eu i-am dat sa pape (tentativa ca mi-a varsat castronul) si am culcat-o, ea statea in sufragerie cu fi-su. La un moment dat cand incerca Tony sa o culce (ca soacra-mea ii zicea "gata, hai sa faci nani ca altfel nu iesi afara
") mi s-a plans de faptul ca va trebui sa se scoale devreme sa vina la noi la 6 si ceva...nu-i convine programul...
Zau ca nu stiu ce e mai bine, asta ca e de-a casei (cica) dar nu-i convine si raman la parerea ca vine din obligatie, sau un strain platit.... Gradi din pacate o exclud din motive financiare.
Cristina si ghighiloi
herra spune:
da, Cristina, dar la voi in Bucuresti o bona e mai scumpa decat o gradi...
din cate povestesti de soacra, o vad doar ca pe o solutie de compromis, pe termen scurt, pana gasesti altceva...
Cristina si Vlad 
andora spune:
Iulyp bun revenit si.... sa nu mai plangeti la cresa ![]()
Mai fetelor, Lorena, gata ne-am depus totul pt cresa, de marti
incepem
Fii-mea de cate ori am mers acolo m-a bocit ca vrea inapoi la iesire, acum la pranz pleca o mamica cu doi gemeni sub fiecare brat urland si incercand sai convinga ca-si vor lua pijamalele de acasa si se intorc la cresa
Suntem la o grupa la parter, macar de grija scarilor am scapat, dr nu am cunoscut nici educatoarele nici clasa nimic....desi am vazut alta la etaj
. Cica sa o las prima zi de la 9 la 12.45 si apoi progresiv. nsa ce ne facem ca intr=o saptamana intrerupem sa plecam alte 7 zile la tara si apoi revenim si eu direct la serv, ea direct la cresa. belea mare.
Mino eu cand ma gandesc la vizi inspectand camera il vad pe dl Goe
. Aveam eu om carte cu schite de Caragiale si cu desene cu baieti ochiosi ca vizi, cred ca asta asociez
. Acum serios, faza cu buna si lipitul de educatoare e devarata, si nepoata-mea facea asa, a stat cu o bona in vasrat aproape un an si la cresa si la wc mergea dupa "doamna". Ii va trece....
Aissa, grea dcizie... vorba herrei socrella pare ceva temporar dupa cum se vede treaba, eu tot is capoasa si nu pricep cum nu-i face domnule placere sa stea cu copilul?
Pe bune, fara suparare dar unii parca nu au inima... sau femeia asta a fost o lenesa toata viata ei
ahi scuza-ma dar m-am enervat, auzi sa nu se scoale saraca la 6.
Ai intrebat cam cat costa 3 zile pe sapt la o gradi? Sau cam cat aveti nevoie sa stea Ale cu cineva, am inteles ca sotul are program mai flexibil.. hai ca o rezolvati voi cumva..
Ma uit la mine ce viteaza sunt acum, dar de marti am apcua strechea p;un pariu. Si pe voi sar cu intrebari si vaicareli ![]()
Pupici!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
aissa spune:
Andora nu se accepta la gradi doar 3 zile, nu le convine, adica pentru a mi se pastra locul trebuie platita luna intreaga.
Herra, e si nu e asa, depinde si de bona si de parinti si de zona Bucurestiului. O prietena a mea tocmai schimba bona, cea de pana acum a anuntat ca nu mai vine, noi suspectam ca ii da prea putin dar uite ca a gasit alta la aceeasi bani, 3,5 milioane pentru 8 ore, 5 zile pe saptamana. Adica atat cat ii dadea si celei vechi. Dar o alta prietena, tot din cartier cu mine, da bonei 10 milioane pt 10 ore. Diferenta e imensa, munca tot aceeasi.
Cat despre socrela....mie una mi se confirma ce stiu de ani de zile dar nu reusesc sa il conving pe al meu...ea nu ii e mama sotului meu, e sotia de a 2-a a socrului meu si ne accepta asa....de complezenta. Sotul meu o iubeste ca pe o mama si nu vede realitatea, air ea pozeaza frumos... Sunt convinsa ca si eu sunt dificila dar nici ea nu se straduieste. Si sincer, eu sunt un om care nu pot sa ma prefac, si daca de 11 ani de cand suntem casatoriti (ca sa nu zic aproape 18 de cand suntem impreuna) nu am avut o relatie apropiata, acum sa creez una pe interes e absurd si incorect. Asa ca nici eu nu insist.
Gata, ca asa mi-e obiceiul, intru doar sa ma plang. Ma scuzati fetelor va rog.
Cristina si ghighiloi
andora spune:
Hai mai Cristina cum intri doar sa te plangi nu mai vorbi asa
. Eu nu vreau sa zic mai multe de "socrella" ca acum mi-e clar ce hram poarta. incredibil. Cu gradi ai dreptate, se pare ca tot o bona ar fi solutia... totul e sa ai bafta mare sa gasesti pe cineva de incredere si ieftin, vro vecina care se plictiseste nu ai? Poate intalnesti prin parc vreo bunicuta simpatica care stie pe cineva, prin agentii presupun ca e scump. Eu cu increderea am o problema, cred ca as fi paranoia raud e tot
.
Bafta, ma duc ca pute ceva.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
danina spune:
Voi vb de copii maraiti a mea ii intrece detasat cel putin de cand ne-am intors de la tara non stop miorlae ea deja cand cere ceva o face parca cantat. O fi alintatura putina dar parca ma scoate din minti uneori nu mai am rabdare si o trimit la tati de care se pare ca e scapare daca eu o cert.
As vrea sa o duc si eu la o gradi sau ceva ca eii ii plac mult copiii si poate o mai schimba or sa ma primeasca in vizita pe acolo oare??????
Aissa cat???? 10 mil??? e mult Eu femeii care o am in casa si o am de 3 ani in casa ii dau 6 mil si sta si cu Dia imi face mancare si curatenie adica absolut tot si e de la 9 de dim pana pe la 7- 8 seara. iar sotul ei de 30 mil asa ca ar putea sa stea acasa dar nu o face ... spre binele meu ![]()
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
aissa spune:
Danina...nu indraznesc sa zic prea multe, tipa care acorda acest salariu e colega cu noi pe forum, dar aseara am aflat pretul si inca suntem in soc
, ma gandeam chiar sa ma reprofilez
. Nu ea, mama, ni l-a spus ci mama ei, adica bunica acelui copil (mai mic cu 2 luni ca ai nostri). Bunica e in permanenta prezenta langa copil, deci bona nu e singura, cat timp doarme copilul la pranz nu face nimic (se uita la TV), menajul fiind asigurat de o alta doamna. Depinde si de posibilitatile parintilor dar comparativ cu salariul multora e imens, in viziunea mea.
Cristina si ghighiloi
danyce spune:
Aissa, mult succes in gasirea unei bone potrivite pt Alexandra, atat dpdv financiar, cat si ca persoana!Si eu cred ca socrella e doar o solutie de moment.Ma faci, fara sa vrei, of course, sa ma gandesc la soacra-mea.
Pai la noi e tare complicata situatia, adica oricum s-ar comporta si ce ar zice/face soacra mea, eu o inteleg pt ca poate si eu as avea alte idei si preocupari dupa ce as fi stat toata viata acasa cu copiii, cum a facut ea.Imi dau seama ca vrea libertate, timp pt ea, ea considera ca si-a incheiat misiunea.OK, pana aici inteleg sau imi pot inchipui cum gandeste ea.Dar de aici pana la a avea o obsesie ca mamele trebuie sa stea acasa, ca asta e menirea lor, ca asa sunt ele mai bune mame, I'm so sorry, dar treaba asta ma revolta la culme si ma doare.Pt ca eu am fost nora si mama model pana am obtinut super jobul asta, iar acum sunt pur si simplu nora ei.Nu stiu cum sa explic, se lauda cu mine la cunostinte, de realizarile mele pe toate planurile, ma da drept exemplu, dar eu o simt altfel si cand ne intalnim imi atrage constant atentia asupra celor necesare Almei, de parca eu nu m-as mai gandi la ea toata ziua.Inainte mergea pe premisa ca Almei ii iau de toate (in viziunea ei asta inseamna sa ma ocup de ea: sa o hranesc personal, sa o imbrac si la propriu si la figurat, sa-i dau jucarii sa se joace).Si ea se refera doar la haine (si credeti-ma ca are o garderoba uriasa, chiar si azi am tras o raita fulger prin 2 magazine cu oferte
in drum spre casa) sau jucarii (tot o droaie are)...cica nu mai am timp sa le iau, si vai ce important e sa le aiba.
Pai in mintea mea responsabilitatile mele de mama sunt mult mai complexe de atat, eu trebuie sa-i fiu prietena cea mai buna (iar prietena asta nu e neaparat persoana care ii unge felia de paine), sa-i fiu modelul feminin in viata (pai daca as sta o droaie de ani acasa, poate tot asta va visa si ea sa "devina cand se va face mare"), sa-i fiu alaturi mereu, in primul rand dpdv al sustinerii morale, sa poata conta pe mine la bine si la rau (si atunci cand va fi mare, plecata la casa ei), nu neaparat sa fiu prezenta non-stop fizic langa ea ca un pom de craciun.Consider comunicarea (povestile inventate, spuse sau citite seara;conversatiile noastre), afectiunea (imbratisarile, mangaierile si pupicii schimbate/i intre noi doua), jocurile si activitatile creative de care ne ocupam impreuna seara de seara mult mai importante decat ungerea unei felii de paine sau prezenta fizica constanta si pasiva a mea (pasiva
spun gandindu-ma la mamele "model" olandeze pe care le cunosc).Na, hai ca m-am super descarcat si eu
.
Andora, mult succes si voua cu adaptarea la cresa!
Mina, o sa vezi ca va fi bine cu vizigotul la gradi.Nu te mai stresa!Zisei io
care ma stresez in fiecare dimineata.Cand dau sa ies ma pupa Alma si ma trage de picioare sa nu mai plec de-mi vine sa raman acolo.Si raman
cateva minute in plus, ma joc si eu cu ea si alti copilasi si plec atunci cand o simt mai detasata de mine si o vad prinsa in alte activitati, mai ales cu alti copii.Daca mai e prezent si prietenasul ei Fons, atunci e succes garantat, pot pleca pt ca nu mai are timp si ochi de mine
.
Lorena, mult succes si voua la gradi/cresa (ce o fi
).
Geo, nu am un scor spectaculos
, ci abia vreo 2kg date jos in 2 sapt pt ca am buctat pe ici si colo (a fost ziua sefului, apoi a devenit un mare director de la trust bunic si a facut cinste cu praji si bautura).Acelasi director mi-a facut azi cinste cu 2 ciocolate ca l-am ajutat, adica am telefonat si povestit in locul lui in Franta (pe astea le-am dat si eu mai departe
).Acuma cica-s in saptamanile alea 2 de mentinere, dar azi a facut sotul coq au vin si nu stiu unde ajung daca o sa continui asa
.Cred ca scurtez pauza de mentinere de la 2 sapt la una si de lunea viitoare ma pun serios pe slabit
si o sa incerc sa ajung mai des si pe la bazinul de inot.In weekend e ziua unei bune prietene si sigur va fi necesar sa iau masuri urgente
dupa.Dar hai sa vorbim de trebusoare mai frumoase si mai interesante.Ce mai fac Dami si Ioana?
Gata, fete cucuiete, fug la nani ca maine iar ma trezesc la 6.
.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei