Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 29
anielas spune:
LA MULTI ANI!!!
Andrei Tudor 
Ianis Razvan
sa cresteti mari si voinici
Multumim mult Andora si Lorena ca v-ati gandit la noi...Iny e mult mai bine..sambata vine acasa...nu m ai pot de nerabdare...ma doare efectiv sufletul de dor..cred ca intelegeti ce vreau sa spun..dar incerc sa-mi fac toata ziua de lucru
ca sa treaca timpul mai repede...
Aissa- ufff mami..grea decizie...dar sunt sigura ca pana la urma o sa luati decizia corecta . Pupa ingerashul scumpic..cum s emai simte?
Danyce-mare dreptate ai cu ce ai scris despre mamici..si eu ma simt mult mai bine dupa ce am inceput serviciul..mult mai implinita..iar cand vin acasa parca cu mai mare drag ma ocup de Ina..ne jucam, ne dragalashim...
Andora-bafta multa la gradi...o sa vezi ca si Uca o sa urmeze exemplul pozitiv al baietilor si o sa se acomodeze repede
Va pupic..sa aveti o zi minunata
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

danyce spune:
quote:
Originally posted by anielas
LA MULTI ANI!!!Andrei Tudor
Ianis Razvan
sa cresteti mari si voinici
Multumim mult Andora si Lorena ca v-ati gandit la noi...Iny e mult mai bine..sambata vine acasa...nu m ai pot de nerabdare...ma doare efectiv sufletul de dor..cred ca intelegeti ce vreau sa spun..dar incerc sa-mi fac toata ziua de lucruca sa treaca timpul mai repede...
Aissa- ufff mami..grea decizie...dar sunt sigura ca pana la urma o sa luati decizia corecta . Pupa ingerashul scumpic..cum s emai simte?
Danyce-mare dreptate ai cu ce ai scris despre mamici..si eu ma simt mult mai bine dupa ce am inceput serviciul..mult mai implinita..iar cand vin acasa parca cu mai mare drag ma ocup de Ina..ne jucam, ne dragalashim...Andora-bafta multa la gradi...o sa vezi ca si Uca o sa urmeze exemplul pozitiv al baietilor si o sa se acomodeze repede
Va pupic..sa aveti o zi minunataAnia &Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Aniela, chiar asta e ideea, asa e si la noi.In plus, eu stiu ca propria mea mama a lucrat toata viata ei, de cand am avut fiecare cateva lunisoare si am fost trei.Nu stiu cum sa-ti spun, dar mereu avea timp de noi, mereu eram ocupati cu diverse activitati si eu chiar nu am ce sa-i reprosez, nu am simtit lipsa feliei de paine unsa de ea

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoowww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
andora spune:
Neata!
Ania wow ce super ca vine Inushu' sambata, a dormit vreodata in patutul ei cel nou? 
Danina hehehe rabdare maxima cu Dienuta maraici 
Aissa pai daca femeia respecivaisi permite o menajera sparat de bona plus bunica in preajma e clar ca nu are disponibilitatile noastre... tin pumnisorii...si bafta mare 
Danyce! Ai fost tare scumpa cu socrella ta. Tu ai mai vazut om pensionar (banuiesc) care din plictis sa nu scorneasca diverse chestiute si reprosuri inventate? Bravo tie ca reusesti sa le faci pe toate si esti atat de desteapta sa nu te influenteze tracasarile dansei
. Mai dar cu sandwichurile alea mi-ai schimbat conceptia despre Strainezia, eu ziceam ca numai romanasii consuma paine la greu, dar acolo si la pranz se papa tot felii unse
? Ca acus ma fac mama olandeza clasica pt o luna macar
A, si bafta la slabit, si eu am chinui de 2 saptamani cu niscai regim si pastilute
dar n-am dat jos decat 3 kg si nu se vad 
Multumim pt urarile lgate de cresa, ne straduim sa le urmam de marti incolo. va pupam, o zi super!
PS: scuzati ortografia ne-"orto". PE LA BABY EXPO 21-24sept TRECETI?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
mina spune:
Buna dimineata!
Daniela, imi placu teoria cu felia de paine. Asa deci, se gatesc sandvisuri salamuri si cascavaluri la greu.....
La multi ani Andrei Tudor si Ianis Razvan ! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!
Lorena, cu ce ne laudam azi? Io stau prost. Desi a acceptat fara proteste sa plecam de acasa...cand am ajuns mi-a aratat usa si mi-a zis ca mergem la "g'adi" insa cand am dat sa plec s-a pus pe plans si s-a urcat pe mine. L-am lasat urland in brate la educatoare. Acu incerc sa ma abtin sa nu o sun ca stiu clar ca daca ar urla rau de tot m-ar suna ea pe mine...cred ca mai astept pana la 9 jumate.
Va pup si revin cu noutati, sper, mai vesele!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
herra spune:
Mina, ce spui tu pe mess, au venit urletele?!
Cristina si Vlad 
mina spune:
Vai, Adela, sper sa nu ajung pana acolo ca sigur nu rezist nervos. Eu deja consider ca ar tre sa cam gata cu urletele...dar asa sunt eu optimista incurabila si mama-militaroasa ![]()
Am sunat la educatoare, zice ca tot mai maraie cand isi aduce aminte si se tot uita pe fereastra dupa noi, mai inspecteaza pe ici pe colo si in restul timpului sta calare pe ea si nu o lasa sa faca nimic. Of of.
Ar fi cazul sa fac si io ceva altfel vom fi 2 care stam degeaba din cauza vizigotului pe raza de un cartier
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ionika spune:
Multumim pentru urari!
Nu ne-am mai "auzit" de mult si pot spune ca v-am regasit cu placere.
Ioana
cristia spune:
LA MULTI ANI Ilinca Ioana, Robert Alexandru pentru ieri si Andrei Tudor sarbatoritul de azi! Le doresc sa creasca fericiti si sanatosi!
Danyce: de acord cu teoria!
Mina: ma gandesc si eu la Vizi doar, doar n-o mai ofta asa cu foc! Am urmarit desfasurarea evenimentelor si eu zic ca-i bine...Pai a plecat el de buna voie si nesilit de nimeni la gradi pana azi.Mai are si omu momente de slabiciune ca cel de azi...nu cere si tu minuni din prima.Si apropos de preferinta lui ptr tanti cu curatenia: si eu la primele zile cam tot asa faceam (ma rog eu preferam o spalatoreasa grasa si un pic tuciurie de innebunea tata ca nu ma dezlipeam de langa ea
). Ulterior lucrurile au ajuns pe fagas normal: adica tata s-a obisnuit cu gandul.
Aissa:
ptr soacra! Sanatate lui Ale!
Mirela: sanatate lui Robert!
Andrei al meu e mucios din care cauza va intreb: cat de des racesc ai copii vostri? Mie mi sa pare ca raceste cam des; ce-i drept e si toata ziua nas in nas cu copii din parc (care a devenit un fel de gradi in are liber ca daca lispeste unu' la apel se ingrijoreaza lumea) si poate mai ia de acolo dar ma asteptam si eu la ceva imuninate mai viguroasa (a racit si acum o luna jumate; nu rau dar tot a tras de nas vreo saptamana).
Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si
19+
Naty spune:
Eu tot in graba ... de cateva seri ajung numa noaptea acasa, am de lucru de nu ma vad.
Aseara m-a umflat plansul de emotii, am ajuns la 10 si Ioana era in pat si cand m-a vazut a inceput sa ofteze "maaaami" si ma mangaia si intindea manutele la mine, nici la baie nu m-a lasat sa ma duc, sa stau langa ea!
LA MUTLI ANI! pentru
Ilina Ioana,
Robert Alexandru,
Andrei Tudor si
Ianis Razvan
Apropos de bone (am citit pe diagonala si am avzut ca vorbeati de salariu): eu ii dau 5.000.000 pentru 6 ore de regula. Luna asta, fiindca nu au fost ai mei in tara, a stat de la 9 la 7 seara si ne-a cerut 8.000.000. Si ne-a anuntat ca pleaca de la 1 noiembrie fiindca ei nu-i mai convin 5.000.000, deci sau o tinem toata ziua pentru 8 mil sau la revedere!
Suntem cam disperati, nu am nevoie de ea toata ziua fiindca la 4 vine tata de la servici si are grija de ea.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI