Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si noi va dorim dragi copilasi tot binele din lume! LA MULTI ANI TUTUROR SARBATARITILOR !!! Si ....scuze ca nu facem urarile nominal asa cum ar fi fost frumos dar in ultima vreme nu ne mai ajunge timpul...

danyce cum merge cura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ioana bafta multa! Si noi suntem cu gandul la tine si ne rugam sa fie totul OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am reusitin sfarsit sa pun cateva aici sunt muncite sa stiti POZE DIENUTZA si FAMILIA

Asa este Georgiana acum parca timpul nu mai nr ajunge si cred ca ne intelegem una pe alta ca nu suntem cu urarile la timp.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI
RAZVAN, MARA,
ILINCA SI ROBERT,
SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

Am aparut si eu cu firma noua de net, dar cu juma' e monitor ca se uita fii-mea la desene animate la ora asta, imi canta "hai-ho" in cap ca si-a dat de ieri progr de somn peste cap. No comments.
Pufy ma bcuur ca s-a adeverit ce ti-am zis, ca de la acele contractii mai ai o spatamana pana iese fratiorul mic al lui Alesio hihihi...
Nu mai pot sta, pup Stefanutul bolnavior si pe toti piticii si mamicile care se lupta cu inceperea cresei si somnic dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor noi tot cu raceala,speram sa treaca cat mai repede!

Am vazut poze cu DIANA si mami DANINA...foarte frumoase!

IOANA cum mai e,n-am apucat sa mai bag ochiul la mamici de septe 2006?!...sper ca bine si sa ne tii la curent

Avem si noi poze de la ZOO,sunt cam multe dar daca selectati il vedeti pe Robertelul meu tare fericit de animale

ANDREEA nasol cu nesomnul asta...la noi de cand cu nasul infundat nu mai vrea sa bea laptele de seara si nici la pranz,uffffff,sper sa revenim la activitatile de di-nainte de racela cand ne va trece... voua si somn usor!

Felicit copilasii cuminti care au inceput gradii!

la toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!!!sarbatoritilor de ieri..sa cresteti mari si cuminti.

Danina-ff frumoase pozele...Dienutza e o scumpi..chiar ca ati avut un concediu pe cinste.

Mirela- am vazut un Robertzel ff fericit printre atatea animale...iar poza aia cu pasarile Flamingo m-a terminat (sunt preferatele mele).

Ioana-cum te mai simti...tot trag cu ochiul pe la burticutze...ieri ma apucase si pe mine dorul de acele vremuri cand am vazut atmosfera de pe topicul vostru.

Mirela, Ana-multa sanatate puiutzilor sa treaca o data raceala asta sacaitoare.

Mina, Lorena-super ca s-au acomodat asa repede piticii la gradi..va asteptam cu vesti noi

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata!

Ieri nu a fost chiar asa frumos cum parea de dimineata, in sensul ca din cand in cand isi mai aducea aminte de mama si tata si intreba de noi, i se spunea ca suntem la birou sa aducem bani de scutece si de lapte, ne cauta cu educatoarea pe la toate usile, eventual scancea un pic si dupa aia se intorcea la joaca.
Se simte ca a fost nana cu el tot timpul pt ca zicea educatoarea ca vrea un adult numa pt el, ca atare s-a lipit de doamna responsabila cu curatenia (copilu meu tot sanitar ramane) si se lua dupa ea prin bucatarie si prin baie. Oricum, un pas inainte fata de ziua anterioara este ca a mancat la masa cu ceilalti copii si a acceptat sa fie luat in brate de educatoare.

Astazi dimineata am plecat de acasa fara proteste. Si-a ales singurel hainele si jucaria cu care sa mearga la gradinita (sa vedeti ce sosete verzi la pantaloni albastri si-a tras ) si am mers acolo. A fost el un pic trisst ca il las acolo pana a aparut dna Jeni (cea cu curatenia) si s-a inveselit brusc, prinzand si curaju sa-mi arate usa si sa mi-o inchida in nas. Acu astept sa se faca 11-11 jumate sa sun educatoarea sa vad ce face.

Ma bucur ca nu protesteaza dimineata cand ne pregatim si ca totusi ramane acolo fara proteste, chiar daca in timpul zilei e smiorcait uneori. Educatoarele spun ca pt varsta lui e o evolutie f buna.

Cam atat de la noi, va tin la curent cu amanunte.

A, aseara am avut musafiri (Meme cu mami ei si Alexia cu mami ei) si m-a facut cupilu meu de toata rusinea: cand a vazut ca fetitele ii imprastie jucariile prin casa s-a crizat brusc despre faptul ca e dezordine si a inceput sa le adune sa le puna la loc. Vai ce rusine mi-a fost. Pana la urma de bine de rau s-au impacat, dar s-a culcat cu idee fixa, ca dimineata primul lucru cand s-a sculat a fost sa faca ordine in sertarul unde-si tine cutiile de pantofi pline cu jucarii. Tipicaru lu mama!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mirela sanatate mama cu nasul vostru infundat
Ania Inushu e bine?
Mino sa mor de ras nu alta inchipuindu-mi-l pe ochiosu' tau oripilat de domnisoarele fara stare, pup pe vizi dar si pe scumpa meme si ochioasa Alexia
Si a propos, merem pana la cresa sa ducem dosare plicuri adeverinte alea-alea si sa aflam cand ducem copilu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

News Flash Gradi: nu mai miorlaie, doar ofteaza marait cand intreaba de mami si de tati. Acu i s-a pus pata pe educatoare care nu are voie sa vorbeasca cu alti copii ca ii intoarce vizi capu spre el sa fie sigur ca primeste toata atentia ei. Cand a venit ora de masa si-a adus singur ghiozdanelu si i l-a dat doamnei sa ii desfaca pachetul. A papat singur tot mai putin iaurtul care de fapt chiar era pus in plus (mami sufera de stres de gradinita ). Nu se lasa atras in nici un joc pt ca se plimba pe acolo cu mainile la spate. Cred ca vrea sa cunoasca locul in ritmul lui si inca e in faza in care preocuparea principala este asteptatul parintilor. Oricum, mult mai bine ca ieri a zis educatoarea.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI
ILINCA SI ROBERT

Mina bravo vizigotului hai ca aproape ca ai depasit momentul.

Mergi la inceput