Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 26
lorena_andreianu spune:
Azi a plans un pic cand l-am lasat... si eu... ma duc la 12:30 sa-l iau. Sper sa pape si sa fie cuminte. Revin cu vesti mai incolo...
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
pufymic spune:

Ilinca

Robert

Danyce, Ana
!Eu inca astept....cu niste emotii(mai mari fiindca trebuie sa stau departe de Alesio cateva zile ...si fiindca sunt curioasa cum arata bb
)....
Pupici!
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
frosa spune:
LA MULTI ANI!,
DEANNA,
MATEI,
ANDREI,
FABIANA ALEXIA,
MARA
.... multumim muuuuuuult de urari. Am fost plecati un pic in vacanta , cum am timp va povestesc.
Pufy curaj si rabdare, mai ai un pic.
mina spune:
La multi ani Ilinca Ioana si Robert Alexandru!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
lorena_andreianu spune:
Io revin cu vesti.
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Ilinca si Razvan (ca la mesajul anterior am fost cam aiurita si numai la fiu-meu m-am gandit).
Asadar, la gradi a fost bine. Cum spuneam, a plans dupa mine cand l-am lasat, dar cica i-a trecut repede. Uf!
S-a jucat iar cu masinile, triciletele si moto (mi-a zis cu gura lui); apoi a pictat (asta mi-a zis educatoarea) si cica ar fi si mancat. Acasa a cerut "apte" (iaurt, mai precis), deci nu stiu exact...
Ioana, curaj! Vad in calendarul tau ca mai ai 6 zile! Cate emotii te incearca, numai tu stii! Te pup! Pe noi cine ne anunta daca e sa nasti?!
Monica, te asteptam cu vesti!
Adela, pupici lui Andrei si sa nu aiba parte de buline negre!
O zi buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
danina spune:
Ioana ce repede a trecut timpul iti urez sa ai parte de o nastere fara probleme si refacere rapida. 
Vad ca unii deja merg la gradinite ,crese si Dia vrea ca mi-a aratat la Tv. Erau imagini cu copii la gradi si mi-a zis ca si "Didi tolo" adica acolo i-am explicat ca tb sa mai cresca si a inteles.
Noi suntem plimbarete de aceea nici poze nu mai reusim sa punem. Am fost intr-un loc nou la Baile Balvanos pe langa Tg Secuiesc a fost super frumos si fff rece langa e si lacul Sf Ana si chiar de Sf Ana noi eram acolo ce mai aer curat 100% o zona minunata.
Sper sa reusesc in seara asta sa pun cateva dar nu mai zic ca iar o sa intervina nicodita e ala stiti voi si nu o sa pot .....
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
danina spune:
La Multi Ani ILINCA SI ROBERT ca urez tot binele din lume si sa aveti parte de sanatate si de multe cadouri eu asta va doresc.
Spun si la ceilalti pitici cu scuzele de rigoare din suflet un La Multi Ani pt implinirea frumoasei varste de 2 ani ne pregatim si noi cu pasi marunti.
Danina
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ILINCA si ROBERT!

...sa cresteti mari si sanatosi!
la toata lumea si numai bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
danina spune:
Offff incerc sa pun poze si nu imi merge nu stiu de ce ...

. Pana dimineata sper sa reusesc ![]()
Danina
Poze 2006
DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
danyce spune:
La multi ani,Ilinca si Robert!Sa aveti parte numai de fericire alaturi de ai vostri parinti, sa va bucurati de o copilarie superba!
Pufy, eu presimt ca seamana cu tine bebe mic
.
Mina, pai chiar a batut toate recordurile puiul tau la capitolul acomodare gradinita.
Naty, Patrice, cred ca se apropie evenimentele emotionante din viata voastra.Abia astept poze
.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei