Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 25
nature spune:
La multi ani sarbatoritilor din WE trecut! Mina, pai ce faci mama cu Mateiu, il lasi sa se "lipeasca" de fetite mai mari, din prima zi de gradi? Pai cu loialitatea cum ramane? Noi, astea de pe aici, cu fetite aspirante......Sa nu ne scoti de pe lista!
Pufy, pai de ce faci cezariana? Prima data nu ai nascut normal?
Aissa, sar'na de rasp. din PM si pupici lui Ale.
Lilia, ce bine ca acum Amelia e bine!
Naty, tu ce mai faci? Cum mai stai cu pragatirile de nunta?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
nature spune:
A, am uitat sa va spun ca ILinca a fost duminica la biserica si acum, daca o intrebi ce a facut acolo, zice " baut vin. Putin"
Asta a inteles ea!
deocamdata!
mina spune:
quote:
Originally posted by nature
A, am uitat sa va spun ca ILinca a fost duminica la biserica si acum, daca o intrebi ce a facut acolo, zice " baut vin. Putin"
Asta a inteles ea!deocamdata!
Matei dupa ultima vizita la biserica ne-a alergat prin casa si ne-a inchinat cu suzeta cum ii facuse lui preotul....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
anielas spune:
Mina-super ca pana l-a urma i-a placut lui Matei la gradi…ma bufnea rasul cand mi-l imaginam cu bagajul pregatit la usa…tinem pumnii ca maine sa fie si mai bine si te asteptam cu poze de la munte si petrecere. 
Mada-bine ati revenit….multa sanatate Ilincai
nature, mina-super piticii cu impresiile lor despre biserica….si noi am dus-o in we pe Ina la mormant la strabunicu..si a aprins lumanari si s-a inchinat..si cum am ajuns acasa a tinut sa-i povesteasca socrei cum a facut…Mai nou poate sa se ia linistita de manutza cu Matei la capitolul chinuit pisici..noroc ca sunt alea mototoale si nu riposteaza, iar daca aude un caine latrand tipa la el “taci hama, taci”…Partea proasta e ca o cam rasfatza…toata ziua in bratze…ei tot zic ca nu au vrut sa o supere ca a fost bolnavioara…o sa vedem noi cum remediem problemele o data ajunsa acasa.
Va pupic
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

NinaB spune:
merci si LMA pt toti din gasca! (asta pt ca timpul nu ne permite sa uram cum s-ar cuveni pt fiecare in parte)
Dei (fost bb Andrei) si Nina
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI pentru ieri, Razvan si Mara! Nu mai avem vesti deloc despre voi! Monica, Timea, pe unde mai sunteti?
Fetelor, a fost bine prima zi de gradi! De fapt jumatate de zi... de la 9 la 11:30. Singurel, fara mami! Manca-l-ar mama de copil cuminte!
Cica n-a plans decat cand i-au bagat in clasa, ca el isi astepta randul la o masinuta si tocmai atunci s-au gasit cucoanele sa-i cheme.
Altfel, a mancat de dimineata cu ei (mi-a spus ca a papat "pi" (paine) si a baut "osh" (suc)- ce-a tinut si el minte) si s-a jucat cu "moto" si "bicii" (bicicleta). A invatat sa pedaleze singur! 
Maine il las pana la 12 jumate si sa vedem daca v-a fi la fel de cuminte.
Eu tot stresata sunt... cred io ca nu-si cam da seama de ce se intampla... peste vreo cateva zile va realiza...
Altfel, atmosfera e super acolo! Sunt 4 educatoare, 2 ingrijitoare si o bucatareasa toate la 20 de copii. Fiu-meu are 4 colegi de grupa doar (sunt grupe de cate 5, fiecare cu educatoarea lor). Azi nu au facut activitati pe grupa, cel putin pana in pranz, ca au stat afara in curte si abia la 11 au intrat sa cante o jumatate de ora. M-am si mirat sa-l vad pe fiu-meu stand in cerc cu ceilalti copii in jurul celei care le canta.
Cand am ajuns acasa primul lucru a cerut "papi"! Daduse foamea-n el!
Mina, bafta in continuare si voua! Fiu-meu ii zice la minge "balu" sau "bigea" ![]()
Cristia, te asteptam cu poze cu "fotbaliatorul"!
Ioana, sa ne tii la curent!
Va pup si revin si maine!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
pufymic spune:
Patricia nu l-am nascut natural pe Alesio ci prin cezariana....dupa 8 ore de travaliu
!De aiai voi naste tot prin cezariana(ca dr de aici nu au curaj sa te lase natural dupa o cezariana....mai ales ca e timp scurt intre ele....).
Cum e Ilinca cu dintzisorul?
Cristia mortal Andreiul tau dinamovist!
Am fost si noi la dr, totul e ok dar bb inca nu are chef sa ne cunoasca....(cred ca ii e frica ca tre' sa-i cumpere cadou la frate-sau
).
A zis ca mai stam pana lunea viitoare si atunci sa-l sun si vedem ce facem....
pe toate ca v-ati gandit la mine!
Pupici!
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
danyce spune:
DEANNA,
MATEI,
ANDREI,
FABIANA ALEXIA,
RAZVAN,
MARA , 
. Sa cresteti mari, frumosi, sa fiti intotdeauna sanatosi si sa va bucurati parintii mereu ca pana acum!
Pufy, vad ca ne cam dai emotii
. N-am prea avut eu timp de forum in ultimele zile, dar tot am tras cate o privire pe aici ca muream de curiozitate sa vad ce faci.Oricand se va produce miracolul, eu iti urez inca o data sa ai parte de o nastere cat mai usoara...de fapt de recuperare ca oricum faci cezariana.
Noi suntem bine, atata ca ducem lipsa acuta de timp liber.De cum ajungem acasa ne ia Alma de fresh pe amandoi, de mine se agata si mai tare ca ajung mai tarziu, deci lipsesc cel mai mult.Cand adoarme ea cad de obicei si eu franta sau ma ocup de biroul meu de traduceri
, unde tocmai acum cand n-am eu timp apar propuneri interesante pe termen lung (de ce n-or venit ele cand n-aveam eu job full-time
).Deja am norma de cca 45 ore/sapt la servici si cu businessul meu pe langa, tare cred c-ajung la 60
.Dar sanatosi le-om duce toate
.M-am descarcat si eu
.
Almei ii place inca tare mult la cresa.Si mie imi place ca vorbeste din ce in ce mai mult, are mai multa rabdare sa stea intr-un loc, vine cu picturi moderne
(picteaza cu vopsele pe baza de apa), desene à la Picasso si colaje acasa (azi a lipit ea ceva triunghiuri pe post de globuri pe un bradulet, care se vrea de Craciun).Pana acum ma declar ultra multumita de cresa/gradi.
Fug sa spal domnisorica si revin sa citesc ce ati mai scris ca, pe langa mesajele Ioanei, nu am apucat sa citesc mai nimic.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mina spune:
Buna dimineata!
Ce v-am spus eu ca fiul va darama recordurile de acomodare? Azi a intrat si tati cu noi (teoretic gresala tactica dar trebuia sa ne aduca si carutul, ca ieri Nana a mers sa il ia cu carutu gol si se radea lumea de ea pe strada)..ei si copilu meu i-a facut pa lui tati si i-a inchis usa in nas. Asteptam cu emotie sa vad daca face asa si la mine. S-a lasat dezbracat de geaca si cand sa se duca in clasa imi zice pa...dar se intoarce din drum si=mi deschide demonstrativ usa de la intrare....am iesit si dupa aia a inchis-o tot el...Parca nici nu-mi vine sa cred....
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ana_a spune:
salut!Cu buna dimineatza si de la noi!
Stefan este din nou bolnav, ieri am fost la medic, avem o saptamana de tratament, deci nu merge inca la cresa. Se pare ca sunt foarte multi copii ca si el acolo la cresa, si-au luat unu de la altul...
Tuseste destul de tare, de regula noaptea in somn sau la amiaza si dimineatza cand se trezeste.
Mina cum a fost azi?
Lorena, ma bucur ca a fost ok azi la cresa, o sa vezi ca o sa fie bine si de acum in colo!
Ioana, ne dai emotii!Eu azi noapte visam ca nasc, nasteam o fetitza
haha...apoi mi-am dat seama ca visul venea de la gandurile intreptate spre tine.
si sa ai parte de o nastere usoara si refacere rapida!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii