Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 24
herra spune:
am facut albumul de 2 ani - a trebuit sa pun, provizoriu, o poza cu Vlad, chiar daca inca nu are 2 ani, ca nu puteam sa creez un album gol.
pe webshots parola si userul sunt "mamiseptoct".
problema e ca nu mai stiu parola si userul de la subiectul nostru, ca sa plasez albumul pe prima pagina...
Cristina si Vlad 
Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! din tot sufletul sarbatoritilor: Matei (Vizigotul), Razvanel cel blondut, Deanna , Fabiana si Mara (surioara, ca rimeaza
)

Sa fiti sanatosi dragi copii, sa cresteti mari si frumosi, si sa aveti o viata minunata.
si sanatate la toti!
Andreea_si_Doru spune:
Pufy draga si noi ne gandim la tine, si-ti dorim nastere usoara, copilas sanatos si frumos!
si curaj!
ana_a spune:
La multi ani!!! Mara si Razvan!!! sa cresteti mari si frumosi!!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
anielas spune:
LA MULT ANI!!!!!!!!!!
Deanna Christine 
Matei Costin 
Fabiana Alexia
Razvan 
Mara 
Pufy-nastere usoara...suntem si noi cu ganul alaturi de voi
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

cristia spune:

La Multi Ani ptr sarbatoriti de weekend: Deanna, Teiu-Vizigot,Andrei, Fabiana, Razvan, Mara!!

Sper ca se primesc urari si acum ca je am fost in deplasari in provincie in we si cu internetu' mai slabut![]()
Pufy: ma gandesc la tiiiine!!!
Fetelor fi-miu a fost aseara la meci pe stadion la Dinamo! S-a dus cu tatsu' ca baietii; au aparut la unspe' juma' fi-miu purtand o palarie dinamovista pe cap si cantand Ale Dinamo Ale de nu mi-am revenit de ras doua ore![]()
![]()
.Ca de obicei nu aveam bateria incarcata la aparatul de fotografiat ca sa va distrez si pe voi; O sa incerc sa reconstitui momentul ceva mai incolo, sa vad daca-mi iese.
mina spune:
Salut
Ne-am intors si noi de la munte, tare frumos a mai fost, imi venea sa nu mai plec de acolo.
La multi ani pentru urmatorii:
Deanna, Fabiana, Razvan, Mara, Andrei (pui de NinaB) si Matei Costin, sensu lu viata mea! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si fericiti.
Nu stiu cand au trecut doi ani si parca nu imi vine sa cred, stiu insa ca in anii astia doi am aflat de ce traiesc oamenii pe lume.
Trecand de la sentimentale la practice...azi e prima zi de gradinita....of of
Nu a urlat, nu era nici in culmea fericirii insa era, cel putin, cooperant. Mai intai l-a luat infirmiera de mana "sa ii arate niste jucarii". S-a dus, desi nu as fi crezut ca o va face. Eu am ramas de vorba cu educatoarea in sala de primire si dupa vreun sfert de ora am realizat ca al meu cupil nu se aude deci se joaca. S-a lipit de doua fetite, mai mari ca el evident....M-am dus sa ii zic pa (ca educatoarea nu recomanda plecatul pe furis)..s-a lipit nitel de mine si mi-a cerut golu (adica mingea din sacosa) dupa care s-a intors la copii. I-am zis ca plec la birou ca am treaba si ca vine Nana peste cateva ore sa il ia si am taiat-o. Nu s-a luat dupa mine.
Uf, pana acu fu bine. Acuma nu am stare sa muncesc. Ma tot intreb ce face el acolo si daca chiar voi avea eu norocul unei adaptari fulger...Imi pare nitel rau ca nu voi avea eu parte de zambetele de re-vedere (ca se duce Nana sa il ia) dar asta este.
Va pup si va tin la curent.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Mada spune:
buna gagici!
La multi ani tuturor puiilor sarbatoriti ultimeleor zile. Sa fiti sanatosi si cumintei!
n-am citit inca din urma, acus ma apuc.
noi am venit ieri dimineata, Ilincai ii cam curge nasul, a fost bine, as mai f statttt, dar de azi la munca din nou.
va pup revin
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
LA MULTI ANI!,
DEANNA,
MATEI,
ANDREI,
FABIANA ALEXIA,
RAZVAN,
MARA 
Ateptam pozici cu sarbatoritii!
Ioana ma gandesc si eu la voi si iti tin pumnii. Nastere usoara si sa vina bb mic la fel de sanatos si frumos ca bazucul!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mina spune:
News Flash (sau cum a decurs prima zi de gradi)
Dupa un sfert de ora a realizat ca mami a plecat si s-a pus pe scancit. Si-a bagat toate alea in geanta, si-a luat geaca in brate si suzeta in gura s-a postat langa usa si se uita urat. La 11 cand am sunat io nu mancase nimic. Daca intra cineva in vorba cu el incepea sa miorlaie, daca-l lasau in pace tacea dar se uita urat.
Pe la 12 fara 10 ma suna educatoarea "sa mai intarzie Nana ca s-a acomodat cupilu". Mancase juma de sandvis, statea pe jos si construia cu un baietel si imitau animale. Ba chiar pusese suzeta in buzunar si vorbea.
Adineauri m-a sunat Nana ca l-a luat, pare ok numai ca, tineti-va bine, a urlat ca vrea sa mai stea
.
Sa vedem cum o fi maine, pana acu zic ca e bine. Poate reusesc sa fac si io ceva azi ca pana acum nu am avut nici un chef...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului