Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Deanna, Matei si Fabiana!

Cristina (herra), IDul la poze e mamiseptoct cu aceeasi parola. Am vrut sa fac eu un album nou, dar nu stiu daca se poate crea fara sa bagi poza... si cum noi nu avem de 2 ani

Ioana, facem deja galerie???

Ana, felicitari lui Shan! Baiat mare!

Mirela, multumim de pupici. Si voua sanatate maxima. Eu abia am terminat antibioticul; tot pentru gat... si fiu-meu tot asa, ca Robert, cu nasul... La noi cica de schimbarea de temperatura (Ro-Fr, zic eu )

Cristina (aissa), arata super patul cu aparatoare! Ma faceti nebuna sa incerc si eu cu fiu-meu...

Va pup!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorena si restul fetelor...eu zic sa mai stati un pic cu galeria...macar pana maine...
Am contractii neregulate, ma doare burta si spatele....si ma tot rog sa mai stea putin in burtica...pana maine dimineata sa fie si Ovi cu mine....
ca va ganditi la noi!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

LA MULTI ANI RARES! LA MULTI ANI DEANNA! LA MULTI ANI MATEI ! LA MULTI ANI FABIANA!
Multa sanatate la sarbatoritii zilelor trecute. Imi pare rau ca nu am net sa pot intra in fiecare zi si sa nu mai fiu in intarziere cu felicitarile.
Dar le dorim la toti numai bine si mult noroc.

Noi suntem bine. Amelia e o smechera si o vulpe mica. Deja are trucuri de ale ei ca sa obtina ce vrea. De ex sa ceara cu glas mieros caruia nu ii poti refuza" te ooog fumooos" sau sa alerge la tati daca mami zice"nu" si invers. Si altele.
Mic capsorul asta al lor, dar stiu ei ce fac. Vorbeste de toate si tot mai bine. Si ne spune ce face la bunici, ce face afara. Asa ca gata, nu mai poate face nimeni nimic in secret cu ea( de ex sa ii dea ceva sa manance fara stirea noastra) ca imediat aflam

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ioana, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa se intample asa cum va doriti.
Pupici multi

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA ....bafta si sa fie totul usor!...iti tin pumnii,abi astept sa vii cu vesti bune si cu poze... si pt Alesio!

LA MULTI ANI MARA! si multe de la noi...sa cresti mare si sanatoasa ,sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!

LA MULTI ANI RAZVAN! si numai bine in viata,sa cresti mare ,sanatos si sa-i bucuri mereu pe ai tai parinti!...sa-ti traiasca puiul drag FROSA, la intreg familionul!

IOANA si LOREMA si multumesc de urari,azi e mai nasol ca ieri,dar stiti cum e cu raceala,gripa sau ce-o fi,dureaza vreo 7 zile...

la toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Vin si eu ca somnambula,m-am trezit sa-i fac lapte maimuticii si iaca unde am aterizat, cu mare drag urez

LA MULTI ANI SCUMPILOR PITICOTI
DEANNA , FABIANA , RAZVAN , MARA SI VIZIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!
VA PUP SI VA DORESC TOT BINELE SI TOATA FERICIREA DIN LUME

Pufyyyyyyyyy cum mai e burtica? Imi amintesc ca si eu am avut contrasctii neregulate cu uca inainte cu cateva zile insa de nastere, atunci cand a cazut dopul si s-a deschis colul, poate asta e si la tine ca sa stea bebe mictitel acolo inca nitel sa vina tati.. Succes bebica scumpic, stai cuminte ca e tare bine la caldurica, te asteptam cu drag sa iesi usor de tot afara si te pupam dulce-dulce !
Lilia, wow ce scumpica tb sa fie vulpita Amelia , si cum va roaga pe voi asa frumos hihihi... pup!
Ana felicitari vorbaretului memorator de poezioare!
Sanziana succes la gradi mai departe si sa treci mai des pe-aici, la cadou de 2 ani chair nu stiu ce sa zic. Carut de papusi chiar am cautat saptamanile astea, sunt cele ieftine pliante de 100mi care sunt rahitice rau ca i-am uat fiica-mii si mi-era ca se dezmembreaza, apoi unele de 400mii cu un cosulet dedesubt de care i-0am luat nepoata-mii si e destul de bun zic eu, apoi unele de 600mii tip landou la fel pliante de care n-am luat ca nu erau decat un albastru urat, si carucioare de2milioane foaaaartye dragute, seamana leit cu cele de bebe adevarat, alea mi-au placut mult de tot... bafta la cumparaturi! Eu lui Gogo cred ca-i iau tablita de scris cu creta, mai sunt niste tablite pe care scrii "luminos" dar nu le-am testat, joc cu cifre si litere are si-l adora (adica magnetice), in rest chiar nu am idei
Mirela aoleu sanattae mare de tot! amandurora!!!!!!!!!!!!!
Anamari pup cei trei mandri si pe mami lor, deci ai doi mergareti descurcareti prin casa, cum le faci fata? Toata admiratia
Eu ma gandesc doar la Pufy, sunt curioasa sa ne spui maine cum te simti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufyy cu gandul la tine si eu!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

fetelor!

Mara

Razvan

Suntem inca in formatia 2 in 1, si cu tati acasa(spre usurarea mea!)!
Tot cu dureri, contractii dar nici un alt semn. Oricum maine mergem la ultimul control....si programam cezariana(banuiesc).

Va pe toate si va multumesc de sustinere!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

"LA MULTI ANI!", sa cresteti mari si sanatosi MARA SI RAZVAN!
PUFY nastere usoara, sa vii repede acasa cu pui mic si scump,asteptam vesti de la tine.
Alex a mea a fost cumintica ieri , dar a mancat numai 3 linguri de ciorba la pranz(ea care manca un castron intreg plus vreo 120ml suc de portocala), iar seara numai un sfert din portia de lapte si cereale.N-a putut s-o convinga bunica-sa sa manance cu nici un chip.Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea acum ca trebuie sa-i mai dea si altcineva sa manance in afara de mine.

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ioana, sanatate si nastere usoara! m-am gandit la tine de aseara, pentru ca mai intru la "mamici de septembrie - octombrie 2006" ca sa "pandesc" ce mai fac gravidutele din Iasi.
bine ca a trecut noaptea cu bine si a ajuns Ovi, sa-l asteptati pe bb impreuna; bafta la control!

Raluca, las' ca va manca pana la urma; copiii au instinct, nu stau ei sa moara de foame - ce buna sunt la teorie, nu?

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!! vreau si eu poze de la aniversari, idei de organizare...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput