Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 22
herra spune:
multumesc, fetelor, pentru raspunsuri!
si un we minunat!
Cristina si Vlad 
sanziana72 spune:
Trecem si noi in viteza pe aici ca este o saptamana solicitanta. Uf ce bine ca vine weekendul!
Marina a inceput gradinita de marti, si dimineata se agata de mine si plange de ma umfla si pe mine plansul. Miercuri eram hotarata sa o iau inapoi, dar cand s-a dus bunica la pranz ziceau ca mancase frumos si se pregatea de culcare, asa ca nu a mai luat-o. Dupa-amiaza cand o luam e bine dispusa si chiar a fugit spre educatoare si copii cand i-a intalnit in parc, dar dimineata tot se agata de mine.
Vad ca nu suntem singure in aceasta situatie.
Eu mai am o mare framantare. Ce cadouri le luati de 2 ani ? Eu cred ca ii voi lua un carucior cu un bebelus ca e inebunita sa aiba unul (sare pe toate carucioarele fetitelor din parc), dar tot mi-ar mai trebui niste idei.
Dupa ce scapam de stresul asta cu adaptarea poate reusim si noi sa scriem mai des.
Pupici tuturor.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
Andreea_si_Doru spune:
[b]
LA MULTI ANI ANAMARI!!!!!, LOREEMA SI ANA-MARIA 

LA MULTI ANI RARES!!!! si VLAD
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!!
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI RARES!
si tot binele din lume puiut drag,sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti!
Si pt maine:
LA MULTI ANI DEANNA!
si multi 
LA MULTI ANI MATEI!

...sa cresti mare,sanatos si la fel de vizigot
...sa-i bucuri mereu pe ai tai minunati parinti!!!...sa-ti traiasca campionul Mino
LA MULTI ANI FABIANA!
si 
AISSA frumos patutul lui Ale,sa-l stapaniti cu placere
LORENA bafta la gradii,sa fie bine si acomodare rapida...
puiul scump!
SANZIANA si voua acomodare cat mai rapida la gradinita si zile cat mai putin plangacioase....
pe puiuta scumpa si numai bine va dorim!
ANA sanatate lui Stefanel
...numai bine va dorim!!!
Si noi suntem putin bolnaviori...eu cu gatul varza de durere si sinusuri maxilare care ma inebunesc
...iar Robert cu nasucul infundat,doarme greu dar sper sa treaca repede...ne-a prins o ploaie si am intrat in magazine uzi,ne era putin rece dar am zis ca e ok...na,ca nu prea a fost
Weekend placut fetelor si puiutilor,pe maine
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
anamari spune:
La multi ani Rares
La multi ani Mariilor de pretutindeni...loreema, alexia,ana-maria,iulia, raluca, maria, lia,alexia
sper sa nu fi uitat pe nimeni...
La multi ani Deanna,Matei si Fabiana
Si la multi ani Anelor-ca in Ro e deja sfanta Ana....
si nu in ultimul rand la multi ani tutror puiutilor care au implinit deja doi ani-
eu ma zbat sa-mi draia o pauzasc timpul intre bebei si munca.Lia a fost si ea bolnavioara in ultimul timp dar acum se simte mai bine.
bebe mic a crescut mare si frumos si merge deja sprijinit de mobila.
pufy-nastere usoara, ca vad ca te apropii cu pasi marunti de momentul cel mare.
ana-sanatate lui stefan
si multumesc pentru felicitari...:)
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!

Deanna
Matei
Fabiana
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Fetelor nu vreti sa ne facem la contul ala in care sunt fotografii cu puii nostri la 1, 2, 3...luni, 1 an....si un album la 2 anisori??
Anamari multumesc!
Pupici!
Ioana
(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
susulina spune:
"LA MULTI ANI!" RARES, DEANNA, MATEI, FABIANA SI TUTUOR MARIILOR!
Noi avem azi o nunta in alt judet, ne intoarcem maine, iar pe Alex o lasam acasa cu soacra mea. Iar am emotii ca n-o sa doarma cu ea, ca n-o sa manance suficient, nu sunt obisnuite impreuna, se vad cam rar.Pa!
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
herra spune:
Ioana, buna ideea cu albumul de doi ani; dar eu nu-mi mai amintesc parolele...
tu cum esti - ca am spionat pe la alt subiect...
Cristina si Vlad 
ana_a spune:
LA MULTI ANI!!! MATEIU!Sa cresti mare si frumos si sa fi cuminte la gradi!!!![]()
La multi ani si pentru Deanna, Rares, Fabian, multa sanatate si numai bine! si asteptam mamicile sa mai dea cate un semn de viata si pe la noi!!!
Ioana, da ar fi bine sa mai completam in albumul de familie
numa sa ne spuna cineva parola!![]()
Fetelor, Stefan a mai invatat o poezie!
sau cantecel...cu "melc, melc codobelc" e asa de dulce cum o zice...si ma surprins placut ca nu ma asteptam sa o zica pe toata ![]()
si sa aveti o zi senina!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
ana_a spune:
Ioana, ce faci??cum te simti???Hai ca m-au apucat emotiile...uhh
de la mine si sunt cu gandul acolo la voi!Sper sa stea puiul in burtic pana vine Ovi acasa!!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii