Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 21
andora spune:
LA MULTI ANI RARES SI SARBATORITII ZILEI DE SF MARIA!!!!!
SANATATE MULTA TUTUROR SI SA FITI IUBITI!!!
nOI INTRP-O FUGA CATRE PARC AM INTRAT SA VA PUPACIM, aNA MULTAM MULT PT INFORMATILE REF D CRESA, SI NOI TOT LA CRESA DESTAT MERGEM, SA VEDEM CUM VA FI, MAI TARE HAOS sTEFANUTUL TAU CU EXPRESILE INVATATE L;A CRESA. Aoleu scuze capslockul nu mai rescriu ca ma dispera uca.
Aissa pup somnoroasa Ale si sa nu mai cadeti acum!
Ania sanatate Inushului, gata, trecem, ai vazut? 
Fugim, va puuuuuuuuuuuup si distractii placute astazi!!!!!!

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
Naty spune:
LA MULTI ANI, RARES!
Lorena si eu ma enervez
ca nu ne-am vazut. Sigur eram eu, imi si aduc aminte ca am venit o data cu taxiul cu tata (el a mers mai departe). Daca te-as fi avzut si eu, paote te recunosteam si atunci vorbeam cumva. 
Ania pai aia sunt doar o parte din bebei
, ca Nanusha are o obesie a bebeilor, numa cu d-astia se joaca ... Mai avem cativa, intr-o zi am numarat, avem vreo 14 papusi (fara animalute, avem si din alea gramada dar nu le baga in seama, chiar ma gandesc sa mai dau din ele ca nu mai stiu unde sa le pun).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anielas spune:
Aissa-arata super patutul asa…o sa o testam si noi pe Ina..si daca avem accidente comandam si noi bara aia de protectie. Cat de inalta e salteaua voastra?
Eu cred ca Ale a avt in sfarsit loc unde sa doarma..de aia a dormit asa mult..si poate si culoarea
a ajutat-o ![]()
Naty-ioi…chiar multi…Ina mai nou se joaca cu papushelele…pana acum nu o interesau deloc…eu am triat jucarelele si am dus din ele si pe la bunici, ca aici ,la fel, nu mai avem loc.
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

pufymic spune:
LA MULTI ANI ANAMARI!!!!!
LA MULTI ANI RARES!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!!
Cris e super patul!Sa-l stapaniti sanatoase!
Pupici!
Ioana
(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
aissa spune:
Ania fantastic ce ti-e si cu feng shui-ul asta
. Te pomenesti ca de la culoare e. Aseara, apropo de pat, cum a venit de afara numai spunea: nani-nani puiu' (cea mai lunga "propozitie" de pana acum). Salteaua mea are 20 de cm inaltime, deci din cei 47 totali, 20 sunt din saltea (ma rog, 18-19 ca ceva din saltea intra in pat).
Herra salteaua eu am cumparat-o inainte de a comanda patul (greseala mare ca abia apoi, vorbind cu Anielas am realizat ca ideea ei e mai buna) si am luat-o 0,90/2 m. Exista si mai mari si mai mici...noi am luat-o pe asta dar acum regret ca nu am facut lat de 1,20 ca Aniela. Tipii la care am comandat noi patutul puteau face rost si de saltele, cred ca fara importanta de dimensiune.
Cristina si ghighiloi
anielas spune:
Herra-noi saltea am comandat la Domusflex...exact pe dimensiunea patului..ei fac orice dimensiune si au ff multe tipuri..sunt ff bune..tot de la ei am avut si prima saltea pt Ina
Aissa-mda..aceeasi inaltime are si asta pt Ina...sa vedem ce efect are Feng Shui-ul si asupra Inei
..poate nu mai vine la mijlocul noptii sa doarma cu noi
..apropo..tu ii lasi lumina de veghe aprinsa in camera?
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

bozo spune:
La multi ani Mariilor!! La multi ani Rares!!
Andora, Ania, Ana.. nici Tudor nu doarme acasa fara biberon (noaptea bea chiar cantitati industriale, ma gandesc sa il schimb deja de 2 ori pe noapte..), dar la gradi a adormit 3 zile fara. Nu s-a atins de el, desi i l-au pus langa saltelutza (aici dorm pe salelutze, nu in paturi). Cand ma uit ieri.. avrea capacul ala de sigurantza dinauntru pus
. Acum nu stiu daca a incercat sa traga sau chiar nu i-a trebuit, sa vedem azi, ca i l-am scos.
Aissa, imi place mult patutzul!
Azi cupilul meu nici macar nu m-a pupat, a dat fuga la copii. Am tot stat si m-am uitat la el, am vrut sa il strig, dar pana la urma am plecat. Mai bine asa decat sa stea atarnat de mine si sa urle. Ieri a dromit doar o ora la gradi, l-a, gasit in carut, il plimba o fetita mai mare, si el maraia, sper azi sa doarma mai mult.
Pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
aissa spune:
Aniela eu las lumina aprinsa la baie, inchid usa si am ceva in geam pus in geam.... Usa de la baie e fata in fata cu usa dormitorului si deci e o lumina difuza. Nu cred ca ea nu doarme fara lumina, eu o las asa ca sa vad suzeta
si sa i-o pun mai repede atunci cand plescaie dupa ea.
Cristina si ghighiloi
lorena_andreianu spune:
Fetelor, noi am fost azi pe la gradi. Sa-l familiarizez cu drumul (mare greseala, l-am luat pe jos si cu toate ca e la 3 strazi si la "galop" fac 10 min, ne-a trebuit o ora! ca cine se urca pe toate gardurile? cine se intorcea dupa toti cainii si toate masinile?!
).
Cand am ajuns langa cladire, ca vrea la "popii" (copii, fireste). Ne vede o educatoare si ma recunoaste. Ne cheama inauntru. "Ia te uita cine a venit pe la noi..." Fiu-meu m-a tras la biciclete! O fetita m-a luat de mana si cu ochii in lacrimi ma intreaba unde e mamica ei...
ii spun ca trebuie sa vina; ce puteam sa-i zic?!
Mi-a venit sa plang cu ea de mana, gandindu-ma la fiu-meu luni sau mai bine zis la mine, ca o sa-l las singurel... pana la pranz, promit!
Nu vreau sa invart cutitul in rana, ca stiu ca mai sunteti multe in situatia mea, dar trebuia sa ma descarc!
Urati-ne succes pentru luni! Si voua la fel!
Un we placut la toate si LA MULTI ANI Rares!!!
Va pup!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ana_a spune:
Lorena, hai curaj!!! Citind ce scri tu aici mi-am adus aminte de mine cand l-am dus prima data pe Stefan...acu pot sa va spun cu mana pe inima ca sunt mult mai linistita!Cu acomodarea asta mie mi-a fost mult mai greu decat la Stefan!!!
Azi Stefan si-a manifestat dorinta de a merge la "popii" si a fost tare dezamagit cand i-am spus ca nu mergem decat peste cateva zile.
aissa, frumos patutul cu tot cu aparatoare!Ei si de acu sa vezi cum o sa traga Ale la el pentru ca e patutul ei![]()
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii