Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani piticilor sarbatoriti in ultimele zile si multa sanatate bolnaviorilor!
Si Alma e putintel racita, tocmai i-am pus niste picaturi de eucalipt pe pijama sa poata respira bine la noapte.La cresa/gradi e super bine, educatoarele ( ca am descoperit ca are mai multe...pana la urma are 2 educatoare - una jumate de zi, a doua cealalta jumatate- si 2 educatoare pt fiecare grupa la care participa...ziceam eu ca nu a avut loc decat in 2 grupe separate la cresa...sau am uitat sa zic)...ei bine, educatoarele o lauda pana acuma toate,se mira ca Alma deja stie locul tuturor jucariilor si ca intelege asa de multe.Azi a facut nani 2 ore chiar fara ursuletul ei cu care nu dormea nici in ruptul capului nicaieri.Acolo bea doar din canitele de la cresa si nu o aducem niciodata uda sau murdara acasa.Papa super bine si ii place asa tare ca nu mai vrea sa vina acasa.Dimineata e vesela cand vede ca ii iau rucsacul, rade cu gura pana la urechi si chiuie ca stie ca merge la copii si urmeaza sa primeasca "koekjes" (prajiturele) si sa se joace cu Fons (un baietel un pic mai mare caruia Alma ii da tarcoale de luni...azi l-a cautat in grupa lui, Tommie, ca ea era la grupa cealalta, Ieniemienie.)Noi ne distram ca si pe sot il cheama tot Fons, iar Alma toata ziua imi spune acum ca ea vrea sa "spellen met Fons" (adica sa se joace cu Fons).
Aissa, sper ca asta sa fie ultima cazatura a lui Ale.O sa vezi ca nu o sa te mai stresezi asa tare daca o sa pui bara de protectie sau asa ceva.
Andora, ma bucur ca nu a patit nimic gogoasa.
Pufy, pupam burtica si iti uram de pe acuma nastere usoara ca vad ca se apropie momentul cu pasi repezi, iar in ritmul in care apuc eu sa scriu...
Va pup pe toate si sper sa apuc sa scriu mai multe in weekend si sa pun si poze noi cu Alma.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Au venit si ne-au adus, nu e o bara, e tot o bucata de lemn ca cele de pe celelalte laturi, dar nu e lunga cat tot patul, am lasat la cap si la picioare loc prin care se poate strecura sa se suie (puteam sa o punem lipita la cap si sa fie mai mult la picioare....dar se poate muta daca ne razgandim). Chestia asta se poate culca (e pe balamale) sub saltea, cand nu o vrem (daca de ex as dormi eu cu ea). O sa pozez maine ca asa e greu de priceput. Nu e asa grozav...nu e valurit, dar e util si infinit mai ieftin (la buburuza e o aparatoare de pat cu 1710000 si eu am dat 350 mii). Acum a adormit relativ usor, dar cu mine langa pat (pe jos). Cred ca nu are cum sa cada acum, decat daca s-ar ridica in picioare sa sara peste, lucru care cred ca nu ii da prin caput.
Ania sanatate multa Inei. Nu eram pe mess azi ca facusem o prostie si mi se ducea printr-un proxy conexiunea si dupa instalari si dezinstalari, inclusiv de windows am gasit buba. Sa stii ca azi am realizat...patul e ok, dar salteaua aproape ii dubleaza inaltimea.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Aissa, si eu am program de stat pe jos langa patutul Almei in fiecare seara pana adoarme.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

LA MULTI ANI ANA - MARIA!!!
sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa

LA MULTI ANI RARES!

LA MULTI ANI tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua onomastica!!!

Ieri am vorbit cu socra la telefon si Inu se simtea mai bine..mai zace asa dar se reface dupa noptile trecute cu febra...cred ca am sa zbor dupa amiaza pana la ea

Aissa- de abia astept sa vad cum v-ati descurcat noaptea asta

Ana_a- super ca ii dezvatza de bibi la cresa..cat despr partea cu imbracatul..ai dreptate...nu e bine ff infofoloti..dar de ex si Ina e mai friguroasa decat alti copilashi (seamana cu mine). lui Shan..sper ca azi il primeste la gradi.

Danyce- o Alma scumpa si isteatza.

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

La multi ani Marii si Marioare!

LA MULTI ANI ANA - MARIA!!! , sa fi sanatoasa si fericita, la fel si familia ta!

LA MULTI ANI RARES!

Am dormit super, Ale nici acum nu s-a ridicat desi nu pot spune ca inca doarme ca o aud ca misuna. M-a strigat doar o data ca pierduse suzeta, nu a cazut suuuper! Pun poza cu aparatoarea cand se trezeste.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! cu buna dimineatza la toata lumea!

anielas, nici azi nu-l duc la cresa, inca nici eu nu stiu cand o sa-l duc, sa vedem cum va evolua starea lui pentru ca intradevar cand doarme la amiaza si ieri a tusit de 3 ori.

Dar e bine ca nu-l duc pentru ca sta mai mult fara pampers, de sambata il las in casa fara pampers ziua, la cresa trebuia sa-i duc, deocamdata zic ca ne descurcam binisor, (nu a facut pihu pe pantaloni decat de 2 ori in 6 zile)mai cere el pishu, mai il intreb eu...treaba este ca il cam stresez cu intrebatul si se cam infurie pe mine....dar ieri se chinuia sa-si dea jos pantalonii si chiloteii.E foarte incantat ca "am chiloti!!!sunt baiat maee!!"

andora, cu apa cand le este sete nu stiu ce sa-ti zic decat cum este la noi Aici fiind cresa de stat cum spuneam, nu le da apa plata, ca nu au, dar le da ceai.De aceea spuneam eu ca Stefan cum ajung la cresa cere apa si intodeauna am canitza cu cioc la mine.El cum bea apa de sete ceaiul nu cred ca-i tine de sete...
Si da, ii ajuta sa bea din cana, ii invata sa bea si singurei, cu ajutor, daca se uda si varsa pe ei ii schimba, eu nu l-am gasit niciodata pe Stefan murdar pe hainitze, chiar daca era schimbat alea ude erau doar cu ceai.Uneori avea si babetica la piept.

In schimb....Stefan are expresii si propozitii noi de la cresa :" iti dau eu tie!!" "iti dau acuma una in cap cu...(ce are el in manutza)" "taci din gula!" "nu te juca!!!mananca!!!" "nu sta!fa...(depinde ce am de facut" "faceti liniste!ssstttt!!"(asta din urma o zice de regula cand eu cu tati povestim ceva intre noi si fara el)
Si cred ca sunt mai multe... le zice exact pe tonul autoritar si ridicat pe care il folosesc doamnele de la cresa...

Am uitat sa va mai spun ca Stefan sta foarte cuminte la doctor.(cam de 2 luni incoace)A inteles ca mergem la doctor cand este bolnavior, daca tuseste, si miercuri cand am fost sa-l vada imi zicea el pe drum "iala tuseste Shan, mergem a tanti dotol sa o intlebam de ce tuseste Shan" Sta cuminte doar mai chicoteste "ma gadiliii" cand il asculta la plamani, casca singur guritza si zice "aaaa" Va spun toate astea pentru ca era tzircu de pe lume inainte, urla si era super speriat cand intram in cabinet....acu de cand a observat acolo pe un raft ca are tanti dotol o masina se savale si o masina de politie abia asteapta sa mearga sa se uite la ele.

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mi-am mai adus aminte o expresie, mai haioasa. Cateodata scotocim in cosul cu jucarii si gasim jucarii "noi" pe care nu le-a vazut de mult.Daca pun eu mana pe vreo jucarie mi-o smulge din mana si imi zice "da-mi mie!e a meu!eu am gasit!!"

ha...azi am chef de scris se pare

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Poze cu aparatoarea (3)!
Remarcati ora pozei....fata mea nu a dormit niciodata atat...nici acum nu s-a trezit desi am folosit blitzul....si am vorbit si la telefon...ce-o fi cu ea?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata!

La multi Ani Ana Maria !
La multi Ani Rares!

La multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Maria!

Noi o sa plecam diseara la munte sa sarbatorim sarbatoritu si ne intoarcem duminica. Deci pana luni dimineata va pup dulce! Paaa!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI si de la noi celor care au implinit 2 anishori, precum si celor care isi aniverseaza astazi onomastica!

Aissa, ce dimensiuni are patutul? saltele se gasesc sau e comanda speciala? (scuze daca ai mai scris)

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput