Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 19
Naty spune:
Lorena, da, pe Dr. Herescu. Cand mai aveti drum pe aici, da un semn sa ne cunoastem!
Cristiana eu ii mai dau Viagntol, i-am dat toata vara, cu exceptia saptamanii cand am fost la mare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
poze de la munte si
alte poze cu nanusha si bebelusii
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
quote:
Originally posted by andora
Mai oameni buni, alta chestie, la cresa ii adorme cu biberonul? Ca o fara el nu dormim.www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
uite...aici unde il duc eu pe Stefan am vazut copii cu sticlute de ceai/lapte aduse de acasa, cred ca ii lasa si in patutz cu ele...dar eu una nu-ti recomand sa-i duci sticlutza/canitza de acasa! Nici Stefan nu dormea fara sticla de ceai dar acolo nu a cerut-o niciodata deci sa putut si fara....
Daca ii lasi sticla, fi sigura ca nu va bea doar ea din sticla, eu i-am lasat la inceput la Stefan canitza cu cioc cu apa in ea pentru ca e bautor de lichide si m-am gandit ca acolo va suferii de sete...ei da in mai putin de 2 saptamani a facut stomatita in guritza, de abia am tratat-o....de atunci nu i-am mai dat cana cu el si a fost ok...cand ma duc dupa el intodeauna am o cana cu apa la mine pentru ca ii este sete.
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
lorena_andreianu spune:
Bai, m-ati omorat cu paturile, Cristina, Ania... Eu tot mai aman momentul sa ma aventurez in cautari si modificari... tot la patut suntem.
Acomodare rapida, Cristina, Alexandrei! Trebuie totusi bara de protectie daca e pe asa...
Ania, la Sf. Paraschiva langa Union a fost botezul. Pupici Inei sa-i treaca febra. De la ce o fi?!
Andreea, of, cum mai e Gogosica?!
de la noi!
Raluca, cu mare placere. Deocamdata daca o sa inchiriem acolo sigur nu vom mai avea unde veni, poate doar in vizita. Ideea a fost urmatoarea. Asteptam pe cineva sa vina si am iesit la geam cand s-a oprit un taxi. Si eu, ferm convinsa ca este persoana respectiva, te vad pe tine. Cred ca erai cu tatal tau (care a ramas in continuare in taxi; tot din poze si pe el l-am recunoscut). Si ii zic lui Andrei, "sa stii ca am vazut o mamica din grupa de pe DC!"; "Pai du-te si vorbeste cu ea!" Unde?! Sa sun la usa?! Ma lua lumea de nebuna... Intrasei si m-am tot uitat daca mai iesi si cand colo tu acolo lucrai...
Si cand te gandesti ca am stat aproape toata vara gard in gard si n-am stiut... Ma si enervez acum... 
Va pup si o zi buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ana_a spune:
Salut!
la multi ani!!! pentru Loreema-Maria Vlad, AnaMaria, David, Daniel, multa sanatate si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Angela(mama lui Licurici) voi ce mai faceti?Nu am mai auzit de mult de voi!Ce mai face David?
aissa, anielas, am vazut pozele cu patutzurile, foarte frumoase, dar si eu cred ca au nevoie inca de o bara mica sa nu alunece din pat.
pentru Ale ca a alunecat si na zis nimica![]()
Cam asa ma gandesc ca vom avea si noi un patutz pentru Stefan dar nu ma grabesc inca...cel pe care il avem este pana la 5 ani cica, e oricum mare si incape lejer in el.
Bafta la gradi mamicilor!Si multa putere sa puteti trece peste despartirea de puii!(e mai greu pentru noi mamicile decat pentru puii nostrii!)
Lucia asai cu imbolnavitul...dar depinde si de copilas, Stefan merge la cresa de la inceputul lui iunie si nu sa imbolnavit decat de 2 ori cu ceva viroze usoare pe care de altfel le putea lua si din parc.
Dar, acum este acasa. Ieri cand m-am dus dupa el la cresa mi-au zis sa-l duc la medic pentru ca tuseste foarte tare ca nu a dormit la amiaza deloc din cauza tusei.Am fost binenteles la medic, era chiar de dupamasa, la consultat si la plamani si in gatuletz, mi-a zis ca nu are nimic, sa-l las in pace, tocmai terminasem un tratament cu Eurespal in urma cu o zi si dr mi-a zis ca tusea va mai persista inca o vreme.Azi dimineatza insa cand l-am dus la cresa doamnele mi-au zis sa-l las acasa....ca ele sunt convinse ca are bronsita
si parca nu m-au crezut ca am fost la medic...in fine, au 2 copii in grupa cu Stefan care au facut bronsita si s-au cam speriat.Stefan nu are nimic, e ok, copii cu bronsita nu fug cat este curtea de mare si nu cer supliment la masa![]()
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
ana_a spune:
Eu am mai vazut inca ceva la cresa, sunt foarte multe mamici care ii imbraca gros pe copilasi, zilele trecute erau in grupa cu Stefan copii cu bluze pe gat groase de iarna si cu strampi pe sub pantaloni.Cat a fost vara de lunga erau copilasi care stateau cu bluze destul de grosute in conditiile in care Stefan era la tricou si pantaloni scurti...eu zic ca si de aici vin imbolnavirile repetate!Cei drept a fost un pic mai frig zilele astea afara dar tot nu era vreme de sapca groasa peste urechi si gluga de la geaca peste sapca(si noi tot cu caruciorul mergem la cresa dimineatza dar inca nu i-am dat sapca, o singura data a cerut singur gluga in cap ca ii este "flig a ulechi"
)...asa am vazut un copilas ca il aducea mamica la cresa si inauntru la lasat cu haine fff groase, asistentele de acolo nu-i dezbraca la culcare doar daca cumva se uda pe haine de la pisu sau se murdaresc cu mancare.Asa copii transpira pentru ca nu stau locului o clipa, transpira cand dorm si raman asa pana merg dupa ei....si uite asa fac bronsite.Chiar unul din copilasii care a facut bronsita in grupa cu Stefan era sambata in parc cu bunica lui si ma socat efectiv felul in care era imbracat...sapca groasa, se vedeau carliontzii tranpirati sub sapca, strampi pe sub pantaloni de trening grosi, bluza groasa si haina peste...in conditiile in care Stefan era cu pantaloni lungi cei drept ca era seara dar avea doar body tricou si bluza de trening.
M-am lungit un pic....dar v-am spus voua toate astea pentru ca ma manca limba sa ma iau de mamicile respective apoi mi-am dat seama ca doar nu-i copilul meu si oricum nu pot schimba eu mentalitatile altora...da m-am mai descarcat si eu
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
anielas spune:
Mercic pentru incurajari fetelor
Lorena…febra mare e de la gatut..si eu sper sa-i treca repejor. Ma gandeam eu ca aia e biserica….dar nu eram ff sigura….oricum..ti-am spus..m-a apucat dorul de Valcea.
Aissa-astept sa vad cum iese la voi bara si poate comandam si noi ..hai ca incet incet o sa se obisnuiasca si Ale cu el…dar oricum…eu nu prea trag sperante sa o trimit pe Ina in camera sa adoarma singura..ea oricum nu mai dormea in patutul mic de vreo luna. Vom vedea..ar fi mare lucru sa doarma toata noaptea acolo….
Cristia-nici eu nu i-am mai dat vara asta Vigantollete.
Andora- sper ca azi totul a fost ok…si
sufletelul mic sa-i treaca buba..si nu te mai invinovatii ca nu ai fost acolo…ca nu o sa poti toata viatza sa fi langa ea.
Naty- am vazut o Nanushica scumpica foc
..mai dar ce multi bb aveti voi
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ana_a spune:
anielas, multa sanatate Inutei!
andora, sper ca azi e ok Uca!
la toata lumea!!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
andora spune:
Salut, multumesc din suflet tuturor pt cuvinte si grija

, da azi e super ok Uca, mai ok nici nu poate fi, a dat in copii cu nisip iar pe un baietel care vroia s-o imbratiseze l-a si lovit 
Aissa sa nu mai cadeti, eu cand o las singura in pat dimineata ii pun perne sau plapuma sul la margine, dar de f multe ori a cazut si ea, pup Ale
Ce mai face socrosenia. a venit la training? 
Ania sanatate Inushului!!!!
Ana foarte util ce=mi spui tu.... asta e atunci sansa noastra sa scapam de biberon hihi... cu hainele groase ai dreptate, eu in parc ma tot uit cum sunt unii imracati, se vede ca parinti au conceptii f diferite.... Vroiam sa te intreb, oare la cresa cand le e sete le da sa bea apa plata? Din pahar? Ii ajuta sau ii lasa sa se ude... si sper ca-i schimbala timp...uf o groaza de temeri am.
Naty inca n-am apucat sa ma uit la poze...sper sa va vedeti data vitoare cu Lorena
. hai ca zilele viitoare imi iu telefon dar e o perioada proasta si cred ca-mi iau unul mai modest, chiar, Alcatel OT E259 e prost rau? A avut cineva?
Pufy burticuto ce mai faci?
Ma duc sa ma ocup de papica... va pupic.... 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
georgiana.david spune:
Vlad, Loreema, Ana Maria LA MULTI ANI! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si noroc in viata!
De asemeni pentru maine La Multi Ani Rares!
Sa traiti cu numele si La Multi Ani celor ce-si serbeaza onomastica!