Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 18
loreema24 spune:
Poze de la 2 ani
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
pufymic spune:
Ramona super pozele de la 2 anisori!
Ce domnisoara frumoasa ai deja!
si ce burtica frumoasa am vazut!
Cristiana eu i-am dat Vigantol neintrerupt pana acum....ca asa mi-a recomandat pediatrul(nu-i strica ca in ultimul timp nu mai pot iesi cu el pe afara.....).Fier nu i-am dat.
burtica miscareata!
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
aissa spune:
Zic si eu La multi ani sarbatoritilor!
Multi ani fericiti si sanatosi!
Tineti-ne pumnii, asta seara dormim prima data ca fetitele mari in pat nou... cam greu convinsa dar a adormit in cele din urma.
Anielas...de ce nu oi fi vorbit eu cu tine inainte ca bineinteles ca m-am culcat cu ea ca sa adoarma
.... Plus ca a iesit mult prea inalt patul si am 2 saltele puse langa dar tot mi-e teama la noapte....
Cristina si ghighiloi
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI VLAD!
si 
LA MULTI ANI LOREEMA MARIA!
si 
LA MULTI ANI ANA MARIA!
si 
Sanatate multa si fericire la toti puiutii!
IOANA
multi pe burtica,sa ai o nastere usoara si sa fie totul bine va dorim...
mai ai putin!!!
LOREEMA
si tie pe burtica si numai bine,nastere usoara!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
anielas spune:
Neatza..urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI!sarbatoritilor de zilele trecute 

Ramona-fff frumoase pozicile, Lori e domnishorica mare..o scumpete
.
Pufy-ma bucur ca sunteti bine..si noi asteptam cu nerabdare bebicul vostru
Andora-chiar ca mare sperietura ai tras..bafta multa cu pregatirile pentru gradi.
mina-multa sanatate lui Matei si tinem pumnishorii ca luni sa ii placa tare la gradi
.
Lorena-bafta si voua la gradi de abia astept impresiile voastre. Apropo..la ce biserica l-ati botezat pe Radu?
Bozo-felicitari gagaliciului ca s-a acomodat cu gradi..si mai ales ca a adormit fara bibi
Naty-vezi ce ingerash cuminte e Nanushica...a simtit ea ca mami e ff obosita
.
Iny tot rau a fost si ieri..de fapt ii e rau in reprizele de febra (a facut 40.2) dar dupa ce-i scade e vioaie si ai zice ca nu are nimic. A facut strabunica varza calita si a inebunit-o pe soacra-mea pana a fost papa gata ca :"Ina daza, Ina daza", ca apoi cand a fost servita sa zica "nu bun"....imi e un dor de ea de mor..dar incerc sa-mi ocup cat mai mult timpul...am inceput sa-i reamenajam camera...apropo aissa- mie dupa ce mi-a montat patutul mi s-a parut HUGEEE...parca a ocupat toata camera..avem loc toti 3 sa dormim in el..dar in perspectiva e bun zic eu pt 2 pitici
..am pus cateva pozici cu el (fara saltea inca). Ale cum a dormit in el?
Va pupic..sa aveti o zi minunata
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Lucia spune:
Andora stiu cresa cu pricina si am auzit numai de bine de ea, plus ca eu am vizitat-o odata fara sa vreau. Problema la mine este ca am fost luata prin surprindere de mama care mi-a spus ca se duce educatoare la o gradinita la tara si sa-mi rezolv problema cu Stefan. Nu va spun ce nervi m-au apucat fiindca nu luasem in calcul nici bona nici cresa si dintr-o data sunt intr-o mare dilema.
Sper sa rezolv problema. Stii cum se intampla cu copiii cand intra in colectivitate incep sa se imbolnaveasca si pana isi creaza sistemul lor imunitar o tot tin asa. Numai de lucrul acesta ma tem fiindca pe baiatul cel mare l-am dus la gradinita de opt ore la varsta de patru ani si tot am avut unele probleme.
andora spune:
Neata!
Ramona eiii ce codite frumoase am vazut eu, pup Lori cea frumoasa si pe fratioara ei care sta comod la mami in burticuta 

Hihi, si pe invitatul vostru bebelus tare l-as mai fi ciupit de falcute ca scumpic era ![]()
Lorena bravo pt olita, eu zic ca va spune si la cresa dupa ce se va obisnui cu educatoarele, esential e sa fie si ele "lipcioase" si sa stie sa se faca placute de catre pitici...
Cristia eu una Vigantol nu i-am mai dat ![]()
Aissa cum a fost in pat nou? ![]()
Ania wow ce frumos patut cu stelute am vazut la voi, sa doarma cat mai curand in el si sa fie sanaoasa, sa scape odata de febra ca e tare urata 
Lucia of deci te-ai vazut acum in situatia de a alege.... eu iti tin pumnii sa gasesti ceva, vreo bona sau vreo cresa cu locuri, pana cand trebuie sa rezolvi problema? Noi mergem luni cred sa duem dosarul definitiv si atunci vorbim despre mai multe cu doamnele, daca vrei intreb daca mai sunt locuri desi nu cred ![]()
Fetelor alt hop la noi, ieri m-am dus si eu ca omul gras la fitness si fii-mea cu sotul pe afara, cand am venit cica Gogo a cazut de pe treapta a 3a a unui tobogan din ala cu platforma sus pe spate si i-a curs si sange
, si acum are putin sange inchegat acolo in par, am zis ca mor, noroc ca era pamant si nu beton acolo. A vrut ea neaparat sa urce cu un ursule in mana cum facea alta fetita mai mare si tati i l-a pus sus ca sa nu ii ocupe o mana, ea s-a uitat dupa el si pac a cazut, nu stiu cum
. Nu a avut problme cu echilibrul dupa, nu a varsat nu nimic, doar a plans atunci putin, oare o fi bine? Mi-e groaza cand ma gandesc ce se putea intampla. Si mami avea treaba importanta in loc sa fie acolo 
Hai ca v-am impuiat capul. Va pupic si va doresc o zi buna!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
pufymic spune:
Mirela
!
Ania
si imi pare rau ca e bolnavioara Inush!Sa-i treaca repede!
si buba gogosicii! Sa ii treaca si ei repede!
Pupici!
Ioana
(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
aissa spune:
A fost durere! Mie mi se pare in primul rand ca e prea inalt (cu tot cu saltea are 47 cm). A adormit foarte greu aseara....acum cred ca a pacalit-o Tony ca nu aud miscare. La 11,30 m-am culcat, la 12,30 si 1,30 am verificat-o si la un moment dat aud buf. Era nu pe saltelele de langa ci pe parchet deja. Nu s-a trezit, am pus-o la loc si am dormit apoi langa ea. Nu pot zice ca am loc cu ea...dar ma strecor. Rau imi pare ca nu l-am gandit mai lat. Desi nu vreau sa dorm cu ea.
Aniela astia au zis ca au si saltele, ai vorbit cu ei? Noi l-am sunat azi sa ne faca si o aparatoare (ii zisese lui Tony de aseara ca a facut ceva la fi-sa) se baga cica sub saltea, nu e cat tot patul, pe balamale...in fine o sa vad diseara cum arata. Cica vreo 300 mii.
Uitati-l si pe al nostru aici: http://family.webshots.com/album/553874109nVVPMT
Cristina si ghighiloi
cristia spune:
Multumesc ptr raspunsuri legate de Vigantol!
Andora
Gogosica sa-i treaca cucuiu ca mai mult sigur nu e ceva grav! Bine ca a cazut pe pamant; treapta a treia nu e asa inalta!
Pufy
: tin pumnii sa stea bb in burtik cat mai mult!
Aissa: bafta la dormit Ale in patut!
Mina si alte mamici de pui mergatori la gradi: tinem pumnii la pitici!
Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si
18+