Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MUTLI ANI,
LOREEMA,
ANA MARIA,
VLAD!

Loreema asteptam poze cu printesa.

Andora brrrr, cred ca te-ai speriat groaznic. In alta ordine de idei, ce faci, mama, cu telefonul ala? Te-am sunat sambata dimineata sa ne vedem ca eram in Moghioros cu Nana si un tel il aveai inchis, la unul nu ai raspuns.

La noi, veste mare: a dormit papusa mea non-stop in patut de aseara de la 10,30 pana azi dimineata la 7, dupa aia am luat-o in patul meu si a mai dormit pana la 8. Sa n-o deochi! Nu-mi venea sa cred cand am auzit-o maraind si am vazut ac e 7, am crezut ca s-a stricat caesul!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Naty, te-a simtit ca erai terminata de oboseala, si de aia a dormit .

Pufy, pupam burtica, mai ai putin, nici nu imi vine sa cred.

Susulina, f bine ai facut. Ai sa vezi ca o sa fie ok cu bona, totul e sa poti sa o pastrezi. Ce imi plac mie sefii astia capete patrate ...

Gagici, cupilu meu a dormit ieri la gradinitza la pranz , fara biberon, fara mami si fara mana la tzatza (cum l-oi dezvatza oare, ca daca e langa mine nu adoarme altfel). Tare fericita am fost, am crezut ca o sa planga. Am vorbit cu educatoarea, e f multumita de Tudor, s-a adaptat, participa la jocuri. A inceput sa repete cuvinte in germana... dar mai avem pana numara (nici macar nu repeta) sau recunoaste literele.

V-am pupicit.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetili!

Stau f prost cu timpul saptamana asta si sunt in super viteza dar nu ma pot abtine sa nu scriu doo vorbe. Am cetit in diagonala ce ati mai scris sper sa recuperez in curand.
Noi am fo 4 zile in concediu (adica we plus doo zile, ce credeati?). Tero cre ca s-a prins despre gradi ca a facut duminica noapte o frumoasa indigestie cu febra de a bagat in sperieti bunicii din dotare (ca eram la ei) dar din fericire a fost doar atat, o indigestie. Promit poze de la tara cat de curand.
Asa ca gradi se amana pe luni, tati incearca sa ma convinga sa renunt dar nu vreau pentru ca sunt convinsa ca ii va folosi. Sper! Oricum tineti aproape ca ma tem ca nu va fi usor. Multumesc pentru toate incurajarile voastre!

Lorena, condoleante!
Bozo, Daniela, minunat ce spuneti de gradi.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de zilele astea, sa cresteti mari frumosi si sanatosi!

Cam atat, fug ca am trebi de nu-mi vad capul, revin cat de curand.

PUP!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR DE AZI LORI , VLAD SI ANA-MARIA!!!! SA CREASCA MARI, SANATOSI, CUMINTI, BAFTOSI!!

Multumesc ptr ganduri bune ref la burtica mea miscareata (acum).Sa vedeti ce-l mai imbratiseaza Andrei pe bb al lui; zice ca (aveti in paranteza traducerea absolut necesara " bebe voaca (joaca) binda (mingea) mica"; adica el e ferm convins ca mama a inghitit o minge cu care se joaca bb

Loreema: ai bb in burtica?
Andora: bine ca Gogo a lipsit numai 2 minute
Susulina: ma bucur ca s-a acomodat puiuta cu bona; tin pumnii pe mai departe; si la noi a fost mai cu cantec la inceput; mai face fi-miu figuri si acum dar in mare s-a obisnuit ca atunci cand mama si tata sunt la "teaba" el tre sa stea cu "baba" - ca asa-i zice, cu acordul ei bineinteles.
Mina:: sanatate la vizigot; mi se pare normal sa se perturbe omu' la stomacel de emotii la gandul gradinitei Tinem pumnii stransi in continuare!
Lorena: condoleante
Bozo: super ca s-a acomodat usor Tudor la gradi!

Intrebare: voi ati dat copiilor Vigantol / Vigantolete vara asta? Acum le dati? Mai da cineva fier la copii?

Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI aniversatilor de azi LOREEMA, ANA MARIA si VLAD!

Ma adaug si eu sperioaselor cu gradi/ cresa. Felicitari adaptatilor si bafta celor ce sunt cu acomodatul. Mina si noi tot luni incepem. Alta varianta oricum nu e... Ieri am fost si i-am luat incaltari pentru la copii... E foarte mandru. Pana si rucsacelul si-l pune in spinare. Doamne-ajuta, sper sa-l tina asa incantarea asta.

Azi in parc a jelit dupa niste pustanii cu care s-a jucat la nisip...

Raluca, nu am avut drum la cabinetul vostru, ci soacra-mea statea langa. Acum vrem sa aranjam si sa inchiriem acolo. Pe Dr. Herescu, nu?

Eu iar mi-am schimbat semnatura, e in functie de cum imi zice fiu-meu. Asta mi se trage din concediul in Ro; asa-mi zice ta-su si a prins si el...

Va pup!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Salut

Lorena, buna idee sa ii iau si rucsacel..nu m-am gandit. Io tot incerc sa il obisnuiesc cu ideea, ii povestesc cum va merge la gradi la copii dar nu ma prea aleg cu aprobarea entuziasta pe care o astept. Se uita serios la mine si raspunde "mmmmm". Asteptam cu emotie ziua de luni, of of.

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mina bafta luni, io una sunt sigura ca vizi n-o sa aiba probleme, nu'sh de ce... Mai noi am descoperit ca tre' sa croim copilului sac de cresa din ala cum aveam eu la gradi, panza, frumos, nume, tot, cica asa cere Sanepidul. Ce rucsacel, nimic, am pus-o.
Lucia da, in D Taberei stau si am inscris-o la cresa de stat de la Drumetului, referinte n-am decat ca a fost nepoata-mea acolo acum 2 ani si a fost ok, mai vorbesc cu fetele pe topicul de pe DC care au deja copilasi acoo si sunt optimista cat se poate. Stii, sunt ca si vulpea cu struguri fata de cresele particulare, daca tot nu se poate financiar macar zic si eu ca asta de stat e buna. Costa parca 38000lei/zi, iese ceva cu niste milioane mai putin decat o bona si necunoscand vreo bona/bunica/vecina/femeie, nimic, ramanem la cresa de stat. Vom incepe in 2-3 saptamani. Am vazut ca stai pe Compozitorilor, mai poti sta cu Stefan inca un an sau trebuie sa gasesti o alternativa?
Naty offff uite cum e cu telefoanele, al sotului isi cam pierde semnalul cand sta in buzunar ( e un Nokia), imi pare rau c anu ne-am vazut insa in maaaaxim 10 zile imi iau telefon fiindca daca incepe Uca cresa e absolut necesar, te anunt imediat
Pufy, Ramona, Cristia
Bozo felicitari pt nani!
Tre sa merg nitel la bucatarie va ppupic!

Mergi la inceput

Andreea, pai si noua tot asa ne cere, saculetz, etc, dar ma gandesc sa ii iau rucsacel sa se simta important. Am doua traistutze facute de AltaNana cand am nascut (de fapt facuse prea multe fete de pernuta la cupil) si le folosesc pe alea. Sunt inflorate sper sa nu mi le refuze.

A, Legenda, bunicii se numesc astfel: Nana e mama mea, Alta Nana e soacra-mea, Tatai sunt tatal respectiv socrul meu (inca nu ii numeste diferit), strabunica e Cuca si strabunicul este, evident, Cucu. Asta ca sa stiti despre ce vorbim aici
Hazul e ca ieri ma alerga vizigotu prin casa strigandu-ma AltaMama!! Beeeey, i-am explicat, cu mine nu ai alternativa....a intrat bietu copil in ceata de la atatea rude in juru lui.

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mino, bunicii ca bunicii dar Cuca si cu Cucu sa va traiasca . Asteptam poze cu dansii de la ultima iesire, vreau sa-i pup cu aceasta ocazie pe frumosii Ioana la mare, Miron super-plimbaretul si Stefanutul- barbatul grupului , sa traiti si sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti din plin
Mai oameni buni, alta chestie, la cresa ii adorme cu biberonul? Ca o fara el nu dormim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mina, ti-am vazut vizigotu' la tara (pozele mai vechi)! Belfer! La noi a mers faza cu rucsacul... poate si la voi.

Andreea, multumim si voua!

Nu stiu cum e cu bibe la gradi, banuiesc ca vor incerca sa respecte tabieturile fiecaruia, cat de cat. Stiu ca si la maica-mea la cresa erau copii care adormeau cu bibe si altii fara... N-ai pus problema cu cucoanele?!

Cristia, eu nu-i mai dau decat Zymaflour. Vit. D ii mai dau o fiola pentru toamna, asa a zis pediatrul nostru. Sa-l tina toata iarna, cred Iar fier nu i-am dat decat dupa niste analize de sange care au iesit cam aiurea, cam acum un an. De atunci nu... La sfarsitul lunii mergem la controlul de 24 de luni si sa vedem ce ne zice atunci.

Acu' am si io alta; fiu-meu s-a invatat sa faca la olita. Ii mai pun pampers doar la plimbare sau cand face nani, in rest spune. Caca la amandoua, da' spune... Ma gandesc acu' ca o sa cam dea inapoi cu gradi, adica la femeile alea nu stiu daca o sa spuna. Ce mai, sa ma astept la un regres la capitolul asta?

Pupici.

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput