Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
herra spune:
bafta la gradi la toti piticii!
susulina, cum s-a descurcat bona ieri?
nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar mai racni Vlad sa-l trezesc si sa-l scot din casa si sa-l las la gradi; cand lui asa-i place sa leneveasca...
Cristina si Vlad 
Naty spune:
chiar susulina cum v-ati descurcat?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
Va pupacim si noi.
Am citit fragmentele din urma si am aflat de Eliana! Moamaaaa, super! Ce-as fi vrut si eu gemeni... sa ai sarcina usoara si sa fiti sanatosi toti! De Mihaela (roandre) stiam (a propos, felicitari ca e tot fetita!), aflu si de Cristia... bravo voua fetelor!
Raluca (Naty) si fiu-meu se scoala noaptea si povesteste ce i se intampla ziua. Azi-noapte de ex. s-a trezit ca-l supara "nenea" "usha"... Ne-a venit cineva in vizita ieri si a ramas marcat se pare. Si inca ceva "in particoler", lucrezi cumva in Cotroceni?! Ca mi s-a parut ca te-am vazut in august la un cabinet de avocati. Nu te stiu decat din poze, dar mi-a sarit in ochi...
Si cele care v-ati dus deja puii la gradi... cum e?! ca eu ma stresez tare. Pana lunea viitoare tragem cu povestile, ca la copii v-a face nani, v-a manca, se va juca. El, "da, da"... dar pana v-a fi pus in fata faptului... A inceput sa se mai dea pe brazda cat am fost in Ro, dar tot dupa fundul meu sta... Sfaturi de ultima ora aveti?!
Cred ca sunt ca mai toate mamicile, cu frica de despartire... of...
Va pup!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
susulina spune:
Salutare fetelor! Astazi sunt mai vesela si optimista.M-am lamurit ca am o scumpete fffff cuminte.Ieri, s-a trezit cu bona, s-a uitat un pic la ea, curioasa si nu a plans deloc.S-au jucat, au desenat, a fost neasteptat de bine.Cu mancarea a fost mai greu ieri, ca nu si-a mancat fructele, dar azi deja a fost mai bine.
Acum imi fac griji sa nu ma lase bona dupa 15 incolo ca nu prea-i convine numai o zi pe saptamana, dar vedem noi atunci.Deja am si alte alternative in caz ca nu se mai poate, dar eram incantata ca Alex s-a inteles bine cu femeia asta.http://pg.photos.yahoo.com/ph/bumbac_04/album?.dir=6abfre2&.src=
ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Yahoo! Photos - primavara/vara2006
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
anielas spune:
Buna fetelor!
Nu am mai apucat sa scriu ca am avut multa treaba...dar acum pentru ca sunt stresi stau si citesc tot.
Am vazut pozele cu Shan si creatiile lui mami din plastilina
,cu Ioana de susulina..e scumpa foc, si cu Miron Radu- voi ati fost la Valcea?...eu nu am mai ajuns de vreo 3 luni..si chiar mi s-a facut dor.,,fff frumoase pozele.
Eu sunt stresi ca Ina e la tzara si cica a facut iar febra mare..roshu in gat..si i-a aparut si ceva pe piele..soacra zice ca e alergie la nurofen..dar eu i-am mai dat pana acum si nu a avut nimic...ma simt asa aiurea...imi vine sa ma sui in masina sa o iau aici..dar nu am cu cine sa o las...tare greu e
Va pupic
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

andora spune:
Aniela sanatate mare Inutzei, nu te mai gandi la prostioare ca trece repede sa vezi tu 
Fetelor eu sunt ca omul invizibilos, apar si dispar cand vrea muschii celor de la firma de net
, deja schimbam contractul si sper sa mearga mai bine in 2-3 saptamani.
Nu am citit de voi decat ultmele mesaje, Lunna bine ai venit si aici, si mai ales...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE PANA ACUM!!!
LA MULTI ANI FERICITI LORI
, VLAD SI ANA-MARIA!!!!
Sa fiti sanatosi, frumosi si iubiti!
Wow, ce copii mari avem! Parca nu-mi vine sa cred...
Nu am citit eu multe dar vreau sa urez bafta mare in continuare Susulinei cu bona
(am vazut ca sunteti profi de geografie, oare cum e cand ambii soti au aceeasi mesrie? Trebuie sa fie superb
dpv al subiectelor de discutie) Danyce tu ma incurajezi ca intotdeauna cu privire la gradinita, puteam sa bag mana-n foc ca o fata cu atatea idei precum Alma nu va avea probleme, sper sa nu fie nici in continuare
. Cristia sper ca acum totul e bine cu sarcina
... Pufy si burticile ce mai faceti?
Naty SANATATE MULTA si somn usor Nana, si noi ne intrebam cand vom dormi o noapte intreaga
dar deja am pierdut speranta la cate picioare si lovituri si maraieli si vaicareli am tras, bine ca suntem totusi sanatosi ...
Despre noi pe scurt.... ne-am revenit cu stomacelul, nu ne putem dezvata de biberon (adik bem cu paiul la greu sau din cana cu scurgeri adiacente, dar tot adormim cu biberonul), pipi sau kk spunem cand facem insa daca ii scot pampersul de blocheaza
, daca o las uda pe chilotei nu o deranjeaza in veci
. Aissa hai ma pup=o dulce pe "Aia" si cand ai drum prin zona vino sa ne luam de mana cu despartitul de bebei, mie mia ramas in minte cum a zis tac-su ceva gen "lasa cearta alint-o acum, cine-o s-o mai alinte la cresa?"
Bafta cu bunica si ora fixa 
Am fost sa depunem oaresce acte la cresa si uca pkangea ca vrea la copii, deci semnele sunt bunicele, acum sa vedem ce va urma. M-am dus tinta la subiectul cu "prima zi de cresa" si m-am inarmat cu rabdare maxima. In rest suntem ok, vorbim toata ziua, numaram fara 7 si 9, suntem obraznice si ne place sa testam rabdarea tuturor, stim sa "citim" literele (fiecare reprezinta initiala cuiva si asa ne place sa le denumim
). Azi am trait cele mai crunte 2 minute din viata mea
, am crezut ca am pierdut copilul fugaretz in parc, intr-o fractiune de secunda a disparut si intr-un final am gasit-o ascunsa bine intr-o masinuta (de la caruselele dezafectate)la vreo 10m de mine
, nici ca se sinchisea ca nu ma vazuse in preajma, avea treaba cu-n baietel. martea asta e inceputul tentei superstitioniste
(ca tot nu exista cuvantul) la mine fiindca ne-a mers prost rau pe unde am fost, basca am aflat o veste groaznica despre o cunostinta, nu mai zic aici, si ma bucur ca s-a terminat. Azi e miercuri, Doamne-ajuta.
Ce va mai pot spune decat sa aveti grija mare de voi, de coplasi si sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa stim sa apreciem mereu ceea ce avem 
Lorena.. condoleante ![]()
![]()
![]()
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
loreema24 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum si din partea noastra !!!
Multumim pt urari,revenim diseara cu poze de azi
!
Eu sunt bine,burtica e bine, iar Lori e printesa perfecta
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(36+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
pufymic spune:

LA MULTI ANI

Loreema
Vlad
Ana-Maria
Sa cresteti mari si cuminti!
Cristia, Andora
!
Lorena condoleante!
Nici noi nu prea avem noutati, asa ca scriem mai rar...
Alesio e ok, creste vazand cu ochii, vorbeste non-stop si din ce in ce mai corect...doarme bine, se joaca toata ziua...ma ajuta la curatenie...si e nerabdator sa-i aduca bebe cadou![]()
Noi....il asteptam pe bb....deja nu mai am rabdare....
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Lucia spune:
Andora vad ca stai in Dr. Taberei. La ce cresa duci copilasul? Cat costa sa fac si eu o diferenta intre cresa si bona. E buna cresa ? Ai referinte despre ea ?
Naty spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Raluca (Naty) si fiu-meu se scoala noaptea si povesteste ce i se intampla ziua. Azi-noapte de ex. s-a trezit ca-l supara "nenea" "usha"... Ne-a venit cineva in vizita ieri si a ramas marcat se pare. Si inca ceva "in particoler", lucrezi cumva in Cotroceni?! Ca mi s-a parut ca te-am vazut in august la un cabinet de avocati. Nu te stiu decat din poze, dar mi-a sarit in ochi...
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
DAAA. Lucrez in Cotroceni, la o societate de avocati. Ai fost la noi? Cu ce ocazie? De ce nu m-ai tras de maneca?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI