Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
georgiana.david spune:
Lorena v-am admirat pozele, e dulce foc puiutu' . Ce vesel e in piscina!
Susulina m-am uitat si la pozele voastre, ce domnisorica faina am vazut!!!!!!!
Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Benjamin-Alexandru, Tudor Adrian, Tudor, Arthur Stefan, Daniel, David si Paula Amelia sa fiti sanatosi, bucurosi, voiosi si toata viata sa va fie o minunatie! 

Am vazut frumoase poze cu Alexandra Susulinei si cu Raducu Lorenei sa fiti sanatosi copilasilor! :)
Mandra mea e bine, sanatoasa... pana de ziua ei promit ca mai pun si eu 1-2 poze noi :)
Ma duc si eu la nani,
si sanatate!
CRISMIR spune:
LORENA
puiutului scump,am vazut poze,dulce tare
....ce scump e tuns,si se pare ca a stat cumintel
...bafta cu gradinita!...
voua si numai bine!
la toata lumea si o saptamana usoara sa aveti!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
Mada spune:
neata fetele!
am ajuns bine, nu am avut probleme pe drum
la multi ani celor care se sarbatoresc zilele astea! Sanatate i fericire le doresc!
Azi e prima zi de scoala a nepotiilor mei, erau asa de frumosi imbracati si cu ghiozdanul in spate.
Ilinca a plna dupa ei, evident, striga Cuca, cucaaa
va pup ma duc sa-i dau sa manance
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
lunna27 spune:
'neata!!
Zic si eu LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor
si va urez o saptamana minunata la toata lumea !!!
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
cristia spune:
Salut fetele!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum din grup!! !!! 

Sa cresca mari, sanatosi, frumosi, destepti!
Eu sunt bine de ceva vreme; nu am mai avut nici o tregere de inima sa scriu cat timp am avut un pic de tras cu sarcina actuala; acum sunt Slava Domnului bine!
Felicitari Eliana ptr sarcina! Muuulta sanatate! Ma bucur tare pentru tine si-ti doresc sarcina super usoara! Va rog sa nu ma judecati ca fiind defazata
, am lipsit motivat si abia acum am aflat (acu' cateva minute)!
Pufy: tin pumnii pe ultima suta!! Nastere usoara si bb sanatos si papacios cel putin la fel ca Alesio
Va pup tare,
Cristiana mama lui Andrei (29 Sept04) si
18+
cristia spune:
Mina: bafta la gradi!! Tero o sa se descurce fara doar si poate!! Tinem pumnii!
Eu sunt inca sub prima impresie facuta de gemenii Elianei 

O fi greu dar e si extrem de frumos! (iarasi va rog sa nu judecati aspru exaltarea produsa de hormoni
)
danyce spune:
BENJAMIN ALEXANDRU, PAULA AMELIA ,TUDOR ADRIAN, TUDOR ARTHUR STEFAN, DANIEL SI DAVID, LA MULTI ANI!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!Sorry pt intarziere.
Mina si Lorena, va tin pumnii pt o adaptare cat mai usoara a puiutilor la gradinita.La noi a fost azi prima zi si a cam plans d-ra cand am plecat.Cateva ore m-am gandit numai la ea la servici, apoi am sunat si mi s-a spus ca e super Ok si activa.Cand a mers tati al ei sa o ia nu mai a vrut sa vina acasa, asa de prinsa era in jocurile de acolo.A fost super laudata de educatoare, cica e singurul pitic cu initiativa din grupa
si smechera nevoie mare.In rest, a papat, a facut nani, s-a jucat frumos.Maine o duc la dadaca si sunt curioasa ce va face si acolo.Sper ca despartirea sa fie mai usoara ca azi.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Pupam si noi sarbatoritii de zilele astea!
Nu avem nici o noutate de aia nici nu am scris...ca nu aveam ce. Teoretic ieri ar fi trebuit sa incepem trainingul cu bunica dar....pe un motiv carcotas (ora la care o chemase sotul meu
) am amanat pe miercuri. Realitatea e ca refuz sa accept adevarul
si anume ca trebuie sa ma despart de pitic......
Cristina si ghighiloi
Naty spune:
Neata!
Fetelor mi-e rau de nu mai pot. Aseara am ajuns acasa cu o durere de cap groaznica la 9, dupa o intalnire super stresanta care a durat 7 ore.
Am culcat-o pe Ioana la 10, pe la 11 am adormit si eu. Pana la 2 cand s-a trezit mandra tipand "acolo". Am luat-o in pat si nu am mai inchis ochii pana pe la 4,30 fiindca dormea super agitata, se trezea din 10 in 10 minute, se urca pe mine, ma lovea ... Am atipit un pic pana la 6 cand iar s-a terzit si eu nu am mai putu adormi. Acum sunt super chiauna si unde mai pui si ca sunt in a doua zi de CM si am si probleme cu stomacul.
Offff, cand s-o termina cu noptile astea? Oare o dormi si fie-mea vreodata intreaga noapte?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI