*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
Salutare, iubitele
La multi ani Rudy, Mark si Cristian! Pupicei grasunei pe nasucurile voastre.
Parca v-am mai spus, dar daca nu va zic ca am vorbit cu Tina inainte de a pleca in vacanta.
Cu operatia micutului David se mai asteapta ca sa mai creasca, Tina avea in vizita niste prietene din Ro, si isi cauta de lucru undeva la un magazin sa lucreze pe timp de noapte ca sotul ei, Mark, de la 1 septembrie nu mai lucreaza. Asa ca amandoi sunt ocupati cu CV-urile. Si mi-a mai zis ca nu mai are timp absolut deloc. Ca nu a mai intrat pe Internet cu saptamanile.
Noe, astept cu nerabdare sa "vizitez" Parisul. Asa ca sa ai grija sa faci cat mai multe poze.
La cap. Kg stau execrabil. Mai am 10 kg de dat jos si afurisitele nu vor sa cada sub nici un chip. Se tin pe mine precum scaiul.
Iar eu mananc bine ca sa fac lapte si vad ca deja nu mai fac aproape deloc. Ma mult si daca mai ies 30 ml. Asa ca de aseara am inceput sa iau pastile cu fenugreek sa vad daca pot sa stimulez lactatia asta cumva.
Citeam pe Internet ca Metoclopramidul este un tratament foarte bun pentru hiperlactatie, cel putin in USA. Dar pentru asta trebuie sa ma duc la medicul de familie sa-mi prescrie doza si sa-mi spuna si de efecte secundare si alte minuni.
Alorea, stai linistita cu strabismul. Mai asteapta sa se dezvolte muschii ochilor si in cazul in care copilul creste si strabismul ramane atunci se ia o masura.
Eu am vazut la Eva ca a avut un strabism pronuntat dupa ce am nascut-o, iar acum mai are foarte putin. Asa ca nu te panica!
Pup gasca
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Delia21 spune:
NOE,scumpa mea,pei unde erai tu in mai-iunie cand ma laudam eu sus si tare ca ma duc in vacanta la mama,la familion,la Deva?Dar unde ai facut liceul?esti chiar din orasul Hundoara,sau din Deva?Imi faci pofta de vacanta in tara si pana pe anul viitor in vara....pofta in cui trebuie sa o tin.Un pup mare si tie si la strumfita!
Ciuf,bine ai venit din vacanturi,iubita!Si eu vreau pozici!
ciuf spune:
Delia, da-mi un beep sa iti am numarul in memorie. Ca il cautai pe caller ID si nu-l mai gasesc. Sotul e bine? Te pup
tania2 spune:
salutare
fetelor, am vazut ca unii bebei nu dorm noaptea si uite ca ma bag si io in seama si va spun reteta mea.
Mai inti Bia pana la 3 saptamani nu a dormit o noapte. Eram disperata imi tremurau mainile, asa eram de obosita.
Minunea s-a intamplat cand s-a termiat gelul de dus si l-am trimis pe tati sa cumpere altul.
Tati cu capul in nori si la fel de obosit ca si mine a cumparat crema de noapte ( de la sanosan), ca semana tubul. Acasa scandal, ca da banii pe toate tampeniile, dar ce sa-i faci daca tot il achizitionase macar sa-l folosim.
Deci baita pe la ora 21, papat destul de bine si asteptam ca pe la orele 23 asa cum ne invatase Bia sa inceapa concertul. Cand... pauza. Bia dormea.
In acea perioada se trezea cam din 4 in 4 ore sa manance, treptat a renuntat la cate o masa pana la 1 luna si trei saptamani cand s-a trezit dimineata.
Acum Bia se culca seara pe la 10 si se trezeste dimineata cam pe la 7.30 8.00, papa si mai doarme pana pe la 10.
Ziua mai face cate un somnic dar nu mai mult de 1 ora.
Oricum, eu sunt tare multumita, iar cremita o folosim in fiecare seara.
Fereasca Dumnezeu sa se termine ca-i jale mare!
P.s. Noaptrea trecuta a cam marait ca vrea sa doarma numai pe burta si nu-si poate scoata mana de sub ea. Cred ca amorteste si maraie. In seara asta o culc in suportul de dormit pe o parte sa vedem daca-i place.
pup
Bianca Alexandra iris 15.04.2006
si mami Tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
Polixeni spune:

RUDY,ADRIAN MARK ,CRISTIAN!

Ca tot vorbeati despre kg-ele in plus...oare la cat timp dupa cezariana putem face gimnastica (abdomene,genoflexiuni,etc...)?
Noe drum bun si distractie placuta! 
noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Polixeni spune:
Aaaa ca uitai....despre strabism...pai si mie mi se pare ca Nick are un ochisor mai stramb si l-am intrebat pe pediatru despre ce e vb.Mi-a spus ca unii bebei au un pic ochisorii "strambi" dar se vor corecta in timp.Oricum si eu voi urmari indeaproape problema la Nick.
kim spune:
...Am intrat si eu rapid, numai cat sa va salut
, abia am reusit sa va citesc. Am cautat in special sa aflu cum va mai hraniti puiutii, incerc si eu sa intzarc puiuta progresiv, sa-i elimin o masa (pana acum nu i-am dat decat cereale de orez cu laptic), ma gandesc sa-i introduc si ceva mar ras si piureuri de legume... nici eu nu stiu... dar tot nu scap de problema. Am ceva cancanuri cu sanii, fac prea mult lapte peste noapte (Alicia nu se trezeste noaptea) si dimineata ma dor, ma inteapa de mor, si ma enerveaza sa ma pompez, plus ca s-a obisnuit mandra sa adoarma la san si ma tine asa pana imi pierd rabdarea, ea e super happy si creste atat de frumos dar e obositor pt mine. Macar asa le fac placerea bunicilor s-o mai hraneasca si ei, ca altfel suntem mereu conectate noi doua, iar ei nu se mai satura de ea, parca intineresc cand o vad,toata ziua se ocupa de ea ca de o printesa, si sora-mea la fel.
Ma duc la culcare ca mi se inchid ochii.
Sanatate la bebei!
V-am pupat!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
A mea odrasla nu vrea sa doarma toata noaptea. A avut cateva nopti cand nu mi s-a trezit, iar eu de teama sa nu pierd laptele o sculam o data pe noapte. Si uite-ne acusica ca ne trezim cam de doua ori sa papam si lapte nu mai am
.
De cand a invatat sa se intoarca pe burta, numai asa vrea sa stea. O pun pe spate si una-doua tzop pe burta. Cred ca vede lumea mai bine din pozitia aia
.
Miercuri imi pleaca socrii. Ce m-oi face, nu stiu.
gata, fug
alinaalex spune:

Fetelor, sunt fericita!
Marc al meu a papat si supica si legumele pasate si nici macar nu s-a mirat ca i-am dat ceva nou! Pur si simplu i-a placut tot ce i-am dat pana acuma. Supica a suflat-o in cateva secunde, apoi a trecut la piure, l-a papat si pe ala. Deja am incercat fructele suc , piure, cartof, morcov, i-am dat si de-alea de la hipp, idem...si i-au placut toate. O sa incerc si cu niste branzica, sa vedem.
Doamne, nici nu stiti ce ma bucur ca fiu-meu e mare mancau! Ca bineinteles mai adaugam si lapticu' de la tzitzi. Bine ca nu seamana cu ma-sa la capitolul mancare!!!![]()
Apropo, azi l-am cantarit = 8,500 kg.
Pe de alta parte, sunt tare necajita...ca am slabit mult...si ma apropii tot mai tare de forma initiala de scobitoare
...La nastere aveam 64 kg, la 2 luni dupa aia 54 kg...acuma nu stiu, dar cert e ca incep sa incap in hainele vechi. Io tot citesc de curele voastre de slabire...dar eu sunt exact invers, ce n-as da sa raman cu ele si nu vor sa stea...ce-i drept nici n-am cum sa fiu grasa, ca mananc total aiurea, mai mult fac foamea ca n-am timp sa mananc, de fapt asta n-ar fi o scuza, mi-e si rusine sa spun, dar de multe ori mi-e lene sa mananc, nu-mi place sa gatesc si dat fiind faptul ca sotzul e plecat timp de 2 saptamani la Bucuresti, dar si cand e prin zona e mai mult la servici, n-am nici un chef sa gatesc numai pt. mine. Plus, ma ocup singura de copil, si apuc sa mananc mai mult pe afara, la plimbare...ata ete. Mi-e greu de una singura , dar ma descurc...si imi doresc nespus inca un bebel, chiar daca sunt constienta ca mi-ar fi si mai greu, dar cand ma gandesc la Mariana cu 3 copii, unul mic plus inca unul pe drum...cred ca as face fata, sigur.
Nu stiu de unde mai am lapte...si inca mult! Ca piciul meu nu serveste deloc formula.
Voi ati mai vazut asa ceva? Mamica scobitoare cu bebel grasunel?![]()
fetelor, dati-mi si mie niste kg va rog!
Ar mai fi ceva...imi cade parul ceva de speriat...toata casa e par...in pat, pe jos, in baie...mi-e groaza sa ma piaptan...
...am par des, are de unde sa cada, dar totusi...ma bate gandul sa ma tund scurt ca nu mai suport, il tin tot timpul prins in sus sa nu cada pe copil...am vazut ca si unele dintre voi s-au mai plas de asa ceva.
Mariana, merci de aprecieri, esti dragutza. Iti doresc sa ai o sarcina usoara, apropo, cum te mai simti? Auzi, numele e bebelului e musai sa fie cu "M"? Ca as vrea sa vin si eu cu ceva idei, dar de fetitza daca se poate ![]()
Ciuf, welcome back! deci asa, lui Mamzel ii place sa calatoreasca, bravos, asa e si al meu! Si noi am facut vreo 2000 km cu el prin tara si tare i-a placut! Ziceai de Las Vegas, wow ce misto suna, fain de voi.
Si ma rog de ce arati tu execrabil, imm??? Ca era numai burta de tine in luna a 9 a, tii minte ca aratam la fel?
Noe, drum bun si distractie placuta in HD!
Laura distractie placuta in Antalya si sa veniti cu una pereche okisori in plus
! Doamne da!
Andreea G., eu fac piureurile cu un bleder de la Braun, e f. simplutz si practic.
Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)
alinaalex spune:
Kim, idem e si Marc, adoarme la san , seara sta cate o ora , cel putin, ce sa-i faci ii place tare mult tzitzi, nu stiu cum o sa-l intarc...chiar si cu diversificarea, el tot papa mult de la san...si eu am mult lapte, dar el se mai trezeste cateodata noaptea pe la 4-5 si ii dau laptic, ca nu-l pot fraieri cu ceai, iar cand nu se trezeste ma trezesc eu intr-o balta de lapte...si acuma dorm cu prosopul langa mine!
Ciuf, Marc doarme numai pe o parte si pe burtica! Nu mai zic ca numai pe burtica vrea sa stea. Azi dimineatza de ex. dormea pe burtica, in genunchi, cu fundicu-n sus!![]()
Tania, ce chestie cu crema aia de noapte!