*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 6
Qamar spune:
alorea, nu e cam devreme pentru un diagnostic de genul asta?eu zic sa ceri o second opinion, cred ca pana la o varsta (Nu stiu care) toti bebelusii se mai uita si in crucis...oricum, numai bine voua!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
aalina2003 spune:
Alorea, eu stiu ca pana in 6luni, strabismul este normal, bebelusii nu au inca un bun control al muschilor care controleaza globii oculari. oricum, poti sa intrebi si un oftalmolog specializat pe astfel de probleme.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Alorea, eu stiu ca pana in 6luni, strabismul este normal, bebelusii nu au inca un bun control al muschilor care controleaza globii oculari. oricum, poti sa intrebi si un oftalmolog specializat pe astfel de probleme.
no ashe, uite ca si alina stie cum ziceam eu

Ce mai citim noi
aalina2003 spune:
Noe, m-am gandit si eu ca e putin in afara subiectului, asa ca scuze! dar tot mai vreau sa te rog sa ma tii la curent cu evolutia ta..adica a kg tale.Chiar fara cofeina?..dar banuiesc ca ofera ele suficienta energie..o sa ma uit si eu dupa ele.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Noe, m-am gandit si eu ca e putin in afara subiectului, asa ca scuze! dar tot mai vreau sa te rog sa ma tii la curent cu evolutia ta..adica a kg tale.Chiar fara cofeina?..dar banuiesc ca ofera ele suficienta energie..o sa ma uit si eu dupa ele.
da, sunt destul de energizante (depinde cate iei, ai voie pana la 4 pe zi daca iti e ok); contin Efedrina, o chestie care in combinatie cu cofeina nu e f ok, in state au fost interzise pilulele cu cofeina+efdrina, deci chiar nu se recomanda sa le amesteci; in rest, alte mentiuni nu sunt (ofcors doar la sfatul medicului- in sarcina, daca persoana are diabet) decat sa bei minim 2 l de apa pe zi

Ce mai citim noi
aida_o spune:
Noe
mah, acu' ma faci de m-apuca si pe mine cu pastilele de slabire. eu mai am de dat jos 7 kg (inainte de sarcina aveam 58kg, in sarcina am pus inca 28kg, iar dupa nastere am dat jos 21kg din alea 28... restul de 7kg ramase nu vor si pace sa plece de pe mine, hm)
Micaalsa,
alta solutie nu mai am
Alexandra mea vad ca doarme si acum (aici e 7:52 dimineata, desi aseara a adormit la 9:30 si n-a mai mincat la 11 decit 50ml de lapte, la restul a inchis gura si a-mpins biberonul afara, ca pica de somn).
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Delia21 spune:
Pupim pe toata lumea
Noe,scumpa ,tu esti hunedoranca de a mea?Stii ca eu sunt din Deva,nu?Ai crescut acolo sau ai doar parintii acolo?drum buna si vacanta placuta!Si astazi implineste puiul personal una jumatate de an!.Nici nu-mi vine sa cred.Asa ca se cere sarbatorit cum se cuvine asemenea eveniment.MULTUMIM mult pentru urari!Weekend placut tuturor!
Qamar spune:
aida, eu am ajuns la concluzia ca imi e mai usor sa ma mentin, decat sa slabesc (de la 17 la 22 de ani am fost constanta), asa ca incerc si metoda asta; stiu toate pro's si contra's, insa ma consider un exemplar sanatos, care poate sa experimenteze si pilule de-astea; daca te hotarasti, eu iti doresc succes, ceea ce imi doresc si mie![]()
delia,
, deva???pai eu pana la 18 ani in HD/Deva am 'copilarit'..si dupa, in primii ani de facultate, cand la 2 saptamani eram acasa... Nu stiam ca esti deveanca insa ma bucur sa aflu si acum
..Deva mi-e cam la fel de draga ca si Hd, pentru ca am petrecut mult timp si acolo, mai pe la Cetate, mai pe la Olimpiade...
Inca o data la multe luni puiului, si poate ne cocotzam odata in formatie completa pana la Cetate in Deva!
Ce mai citim noi
adar spune:
25:
Rudy - - DELIA21
Adrian Mark - - MAMAARIADNA
Cristian - - MIHASER
LA MULTI ANI FERICITI !!!!!

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
aida - ce misto faza cu papatul in somn ... 
micaalsa - tina nu a zis mare lucru ... doar ca sunt bine, ca david a fost botezat duminica, ca ea nu are timp sa intre la noi ca face scoala de soferi si isi cauta de lucru ... cam atat ...
noe - arsa pe maini zici ... hmm, suna bine, eu m-am brozat pe partea de sus a mainii, fara degete, cum tin mana pe carut ...
super tare ...
in alta ordine de idei ... era chiar culmea sa pleci fara laptop ...
alorea - strabism??????????????? Vezi de treaba ... pana la 1 an nimeni nu poate pune un astfel de diagnostic la bebei ... cu riscul de a supara pe cineva, doctorita aia e tembela ! Daca dupa un an copilu se uita "picior peste picior" e cazul sa incepi sa te interesezi ... acum in nici un caz ... pupam ochisorii incrucisati ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari