*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 8
alinaalex spune:
ce ma enerveaza...am vrut sa va pun poze noi, in albumul privat din yahoo si cand colo, tzeapa, cica nu mai pot ca nu prea am folosit adresa aia...bai frate!
Ce sa fac, sa schimb adresa, sa-mi fac alt album?
hai ca bag niste poze in albumul nostru pana una alta.
ciuf spune:
Deci, dupa cum v-am promis am revenit cu poze.
Pot sa spun ca m-am indragostit de California, dar totodata un pic scarbita de populatia marita de mexicani care traieste acolo. Nu o data mi-a fost dat sa vad mexicani care se asezau la coada in magazin si intrebau vanzatoarele daca vorbesc spaniola. Daca nu vorbeau, se mutau la alta casa pana cand dadeau de una cunoscutoare de limba a lor. Astia se aliaza in asa fel incat sa le fie recunoscuta limba ca oficiala si sa nu mai traiasca ilegal. Bush sa se mileasca de ei si sa le dea drept de munca permanent. Unii sunt asa de putori, dar altii sunt si muncitori si familisti. In fine, una peste alta m-a scarbit gestul lor de a demonstra ca magazinele isi pot pierde clientii daca vanzatorii nu sunt vorbitori de doua limbi. Poftim, dom'le, poliglot sa fii ca sa te angajezi vanzator
Hotelul la care am fost cazati era foarte frumos. Ca sa nu mai spun ce frumoasa era piscina ( si noaptea si ziua ) si terasa unde mancam micul dejun.
Am stat pe o plaja frumoasa si cu lume buna. Un nisip foarte fin si curat. Apa calda, cu multe valuri, bucuria surfistilor (hrana buna pentru rechini - brrr, ce sadica sunt). Pierdeam ore intregi pe faleza uitandu-ma la ei cum se urcau pe placa ca sa mangaie valurile. Eu nu am avut curaj sa intru in apa. Dan, care fusese cu ceva timp in urma la un client in locul acela, auzise tot felul de povesti cu surfisti fara o mana, fara un picior, fiind prada rechinilor, dar care erau atat de innebuniti dupa acest sport incat riscau si ziceau ca merita orice sacrificiu. Lume nebuna.
Luca in culmea fericirii. Ii era teama sa intre prea mult in apa, el se juca la mal, casca ochii pe la alti copii, unii mai mari, facea ca satelitul pe langa ei, iar aia nici nu-l bagau in seama, ca deh, prea mic plodul.
S-a jucat mult in nisip, i-am cumparat o galetusa cu lopatica si tot felul de forme de animale.
Eva , pupa mama de fata, cumintica foc. I-a priit vacanta. Dormea sub umbreluta, papa si incanta ochii strainilor.
Eu am avut grija sa stau prea mult la soare in prima zi si RAC FIERT a scris pe mine. Asa ca apoi cateva zile dupa nu am mai pupat expunere la soare. Deh, prostia se plateste.
Dar am profitat de asta si urmatoarele zile ni le-am dedicat pentru o plimbare in Los Angeles (nici taiata nu as locui intr-un oras atat de aglomerat). Am vizitat frumoasa strada Rodeo , unde nu am vazut nici o celebritate (dar, in fine,ca sa nu mor proasta mi-am dorit sa o vizitez) si apoi cartierul Beverly Hills. Ce case am putut sa vad acolo nu mi-as fi putut inchipui. Imaginatia mea avea limitele ei. Eh, uite ca le-a depasit.
A fost o zi foarte obositoare. Stat in trafic cu orele. Semafor rosu dupa semafor rosu. Se conducea agresiv. Deh, oras cu 3 milioane de locuitori.
Apoi am fost sa vedem Marina Bay . Acolo am ramas impresionata de vegetatia frumoasa ce era pe marginea golfului, de gardurile vii . Mii de vapoare, barci, lume care isi pregateau barcile ca sa iasa in larg.
Apoi o zi ne-am rezervat-o sa vizitam Sea World din San Diego. Ce puzderie de lume am vazut acolo, nu credeam ca e posibil. Lume de toate natiile.
Am fost fascinati cu totii. Dar ce ne-a impresionat cel mai tare a fost spectacolul de delfini si balene. Cata munca si-au dedicat acei antrenori ca sa dreseze animalele!!!
Intai s-au prezentat dresorii, apoi delfinii se ridicau in coada , aplaudau si aplecau capul in semn de salut. Balenele si-au facut si ele numarul, stiind cel mai bine sa agite apa inotand si in felul asta facand valuri special pentru a uda publicul, iar cealalta isi misca coada atat de tare ca sa ne stropeasca. Primele randuri de locuri erau SOAK ZONE, adica zona umeda. Deci erai avertizat. Timp de 20 de minute am savurat spectacolul cu lacrimi in ochi.
Dupa 7 zile de stat in California, ne-am indreptat spre Las Vegas unde am dormit doua nopti. Pot sa spun ca am vizitat cateva hoteluri in aceeasi goana ca anul trecut. Lume parca mai multa. Socrii impresionati la maxim. Nu si-ar fi putut inchipui ca in 100 de ani, un oras mic in desert putea sa ajunga la asa dimensiuni.
Hihihi, ce nu am vazut anul trecut a fost toaleta de la hotelul Venetian. Parca iti si parea rau sa-ti faci nevoile.
Drumul catre casa a fost foarte obositor. Condus cu o oprire de 20 de minute 1300 de km facuti in 12 ore jumate. Dar amandoi copiii au fost cuminti. Cu multa rabdare am reusit sa ii tinem in frau.
Pozele care le-am pus au comentarii si va spun totul. Asa ca daca aveti timp va invit la vizionat. Dati click pe linkul http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553438773
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
aida_o spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
Ar mai fi ceva...imi cade parul ceva de speriat...toata casa e par...in pat, pe jos, in baie...mi-e groaza sa ma piaptan
EXACT la fel si la mine... sunt speriata de asta, am ajuns sa pling cind ma pieptan (deh, am clacat). De oricite ori ma pieptan pe zi, tot de atitea ori umplu un pumn de par cazut... Sunt disperata... Cind ma spal pe cap, cade si atunci mult par, si am ajuns sa pierd mai mult timp ca sa nu las firele de par sa se duca in scurgere, decit cit imi trebuie sa ma spal pe cap. Nu stiu ce naiba sa fac.
Ama_kaly,
am reusit sa-ti vad si eu feciorul, ce mare e! nici n-ai zice, daca te gindesti ca mai tot timpul ai avut o burtica mult mai micuta :))
Delia,
La Multi Ani puiului, sa creasca mare si s-o asculte pe mami
Kim,
cind vii inapoi in Canada?
poze
Alexandra(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
mihaser spune:
Salutare!
Am aparut si noi de pe la bunici! Am reusit sa rasfoiesc un pik capitulu`trecut. In primul rand multumesc mult Delia ptr vestile despre Adriana. Sper sa ii dea Dumnezeu cat mai repede un prunc sa ii mai aline suferinta.
Kim ai grija de sanatatea ta si concentreaza-te asupra Aliciei (care sunt sigura ca e minunata), poate asa iti mai alungi tristetea.
Multumim ptr urari Adar, Ciuf, Polixeni,AlinaAlex si le uram si noi la multi ani/lunisoare urmatorilor bebei si tuturor sarbatoritilor de Sf Marie, Taniei si Aloreei
Alexandru - Dianad
Alesia Ioana - Bitab
Ana Alexia - Lady Hawk
Matei-Calin - MP
Anne Bianca - Noe
Stefan- Rorosu
Ana - aalina2003
Bianca Alexandra Iris - Tania2
Maia si Stefana - Doublemom
Anna-Lia - CAT
Andreea - Maria28
Nikolas - Polixeni
Lara - Elvie
Ana-Maria - Tcelen
Markus - Mariana_1976
Madalina - Loriana27
Tudor Bogdan - Cameliada
Stefania si Maria - Adibal
Eric Ionut - Honeypuma
Tudor - Emii2
Ionut-Alexandru - Gabi_fer
Andreea Giulia - Luizax
Ioana Timeea - Val77
Mihai Dan - Batentian Dana
Markus Erik - Diana Forisch
Cristian - Alorea16
Bianca - Nicolle27
Keane Peter - AlinaMizzi
Isabella Maria - Zuzilici
Eva Maria - Ciuf
Mihaela - Olgutta
Tudor-Andrei - Corinag
Alice-Miruna - Kit
Mia Ecaterina - Dea0277
Iulia - Micaalsa
Oana Carina - Catrinel17
Sara Iulia - Andan
Traian - Ceela
Eduard - Erika24
Rudy - Delia21
Adrian Mark - Mamaariadna
Teodora Maria - Mari 78
Victor Gabriel - Onsami
Va pupam si revenim!
micaalsa spune:

pentru cele 5 lunisoare implinite la:
Teodora Maria (Mari 78) si Victor Gabriel (Onsami)
tania, incercam si asta ca-s de-a dreptul disperata
. Am si dat fuga la magazin dupa Sanosan, desi nu stiu .. poate a fost o coincidenta la voi. Dar trebuie sa incerc orice. Noaptea trecuta m-a trezit de 7 ori
. Si de fiecare data-i trebuia sa suga. Degeaba am incercat eu cu ceai sau sa o adorm pe uscat ca n-am avut nici o sansa, urla ca din gura de sarpe. Nu stiu zau cat mai rezist in ritmul asta.
Ciuf, frumoasa vacanta ati avut.
la Eva cumintica si Luk Muk.
Fug sa mai fac cate ceva prin casa ca ma-nvart ca un zombie pe-aici, n-am nici un spor.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Si sa va mai pun cateva poze cu:
o mamica obosita
o misheaua de fetita care nu bea ceai
2 ochi albastri mirati tare
victorieee ... am scapat de sticluta, i-am prostit si de data asta
si
noua noastra jucarie
si un weekend placut
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
roxivan spune:
Salutare fetelor!
Simona, noi stam in Zona 1Mai, in spate la Auto Marshall. Eu am nascut in Bucuresti, la Maternitatea Giulesti. Seteaza-ti si tu PM, sa vorbim mai mult si poate ne si vedem. Noi iesim, de obicei in Zavoi .Voi? Cu cerealele nu am inceput, ca suntem destul de grasuti.
Alorea si mie mi se pare ca Darius se uita cu un ochisor cam aiurea( mai exact spre nas). Am citit pe forum un subiect despre strabism si am inteles ca numai dupa varsta de 3 ani, un oftalmolog se poate pronunta si chiar interveni legat de aceasta problema.
Catrinutza, de la inceput i-am dat cu lingurita din silicon, apoi "le-am probat" si pe celelalte, da' nu vrea si pace. Rabdare am, nu ma las eu cu una cu doua!!![]()
Polixeni, felicitari lui Nicholas pentru castronelul cu crema!
Noe, drum bun si asteptam vesti de la tine!
Ciuf, am vazut pozele. Super! Se pare ca Evei ii place la plimbarica!
Va pupam!
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
roxivan spune:
Micaalsa, se pare ca am scris in acelasi timp, dar nu stiu ce s-a intamplat ca m-am deconectat si a trebuit sa mai scriu o data mesajul.
Ti-am vazut pozele. O scumpete Iulia ta! Are niste ochisori!!!
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
aalina2003 spune:
Pentru mamici disperate care gasesc par si pe tetine..se pare ca un mic ajutor ar veni din partea sampoanelor cu chinina (la Sensiblu au de Klorane, Herbology-in ordinea descrescatoare a preturilor si inca unul, ma scump decat toate). Am intrebat un dermatolog care mi-a spus ca alt tratament nu are rost, o sa treaca de la sine. Oricum,nu asteptati minuni nici de la sampon!