*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 29
alinaMIZZI spune:
FETELOR MULTUMICI DE APRECIERI!

Am sa mai pun poze la album cand ma lasa bebicul
Azi mi-a stat voinicul in piciore tinandu-se de scaunel, copilul asta ma omoara![]()
Noi plecam cu tati la o plimbarica si apoi face cinste cu cina
ROXIVAN la inceput si eu ii faceam supica in fiecare zi, acum fac pt 2 zile, nu mai mult.
Pupici
Alina- mama de bebe Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
ciuf spune:
La multi ani, Andrei si Iustin! Va doresc multa sanatate, o viata frumoasa cu cat mai putine griji!
La multi ani, Andreea! Si tie iti dorim tot binele din lume. Ati ajuns in Ro?
Yupppppiiiiii!!!! Felicitari, Ileana!
Tinem pumnii sa fie totul bine, sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa te bucuri ca iti poti creste bebelusul!
Si la mine exact la fel a iesit testul. A doua foarte slab marcata.
Te asteptam cu vesti bune!
Eh, acum ma duc la bucatareala mea ca nu prea am timp de scris, dar cand vazui mesajul Marianei nu ma putui abtine sa nu scriu doua randuri pentru prietena noastra de suflet, Ileana.
Ma duc sa caut retete cu vinete (am un sac si nu stiu ce sa fac din ele). daca aveti ceva bun cu vanata, bagati o gheruta aici si spuneti-mi si mie. Am mai copt din ele si le-am pus la congelator pentru salata, dar din celelalte ce pot sa fac?
Pup u all
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
tcelen spune:
BUNA FETELEEEEEEEEEEE!!!MA MAI TINETI MINTE???????????????eu cea care a nascut prima!!!???
ei glumeam!
imicer miiiiiiiii de scuze ca v-am parasit ptr o pierioada asa de lunga,dar am avut de umblat dupa acte,apartamente de vazut,stiti ca-mi cautam apartament cu trei camere de cumparat si dupa credit de la banca ptr restul de suma!
in sfarsit se pare ca sapatamana asata marti sau miercuri semnam actele!
am avut de umblat ca era o situatie mai dificila ,sotul meu fiind detasat de la o firma la alta cu tot cu nava si in cartea de munca aparea un salariu si la camera muncii alt salariu,am umblat dupa o multime de acte, ca pana la urma sa-si dea demisia de la firma de unde era detasat si sa se angajeze la firma unde era detasat si de care era platit defapt de 6 ani,si eu am umblat dupa acte el fiind mai mult pe la Constanta,apoi am umblat dupa apartament ,cand ne-a dat banca unda verde s-a razgandit propietarul apartamentului pe care il gasisem,asa ca a trebuit sa o iau de la capat cu cautarile,acum in sfarsit s-a rezolvat cu toate ,mai avem de semnat actele,cand ne cheama banca si gata ne apucam de demolat si refacut apartamentul nou!!
fata mea a crescuuuuuuuuuut ,are acum 7 luni jumate,are doi dinti,sta in fund bine-bine,se ridica singurica in fund de pe spate,se rostogoleste de pe spate pe burta si invers, merge de-a busilea ,dar intr-un mod mai ciudat,merge cu premergatorul prin toata casa,ea incearca sa se ridice si in picioare dar nu reuseste,papa bine, a ramas tot o grasunica sifrumoasa foc!!!
fetelor cine imispune simie ultimile noutati importante,ce s-a maiintamplat pe aici???
ca sa nu ma apuc sa citesc din urma atat ca nu prea am timp,va roooooggg!!!!
ma duc pe contul comun sa vad pozele de la bebei,sper ca a ramas acelasi adica acelasi username siparola?!?
am sa pun si eu poze noicu fata ca am o gramada,dar nu amavut cand sa le pun
va pup,mai ales pe bebeiiiiiiiii ,ca mi-a fost un dor nebun de voi!!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
micaalsa spune:

LA MULTI ANI!!! DEA, multa sanatate si fericire si sa-ti creasca Mia mare si frumoasa.
Trecea ziua si uitam de tine 
. Or fi mishelinii astia de bebei mai importanti, dar si noi mamicile trebuie sa ne mai aducem aminte si de noi.
de la noi.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
tcelen spune:
am pus poze noi cu ANA-MARIA,!!!
POZE ANA-MARIA
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mihaser spune:
salutare!

bebelusii Iustin, Andrei si mamica Deea!
Catrinel si Roxi ma bucur ca v-am trezit amintiri placute. Si mie imi placea tare mult sa merg la circ...acum am DvD cu Cirque du soleil si ma mai uit la el.
Ileana Marius ce veste minunata! Doamne ajuta! Felicitari!
Adar si eu am vrut efect din ala de glow ca mi-a placut numele Marianei, insa nu am puncte suficiente. Lasa ca strangem noi puncte!
Micaalsa la noi pe piata sunt biscuiti fara gluten Nestle, insa sunt cam scumpi 24 de biscuti cam 160 000 lei...am citit in Mami, insa nu i-am vazut pe piata.
AlinaMizzi am vazut si eu pozele cu bebele tau si e super dulce. Si Malta e frumoasa! Si eu sunt incantata de biberoanele de la Avent. Am unul cu o tetina reglabila si e super! Il folosesc zilnic! Dar bubulinul meu mai da afara ptr ca papa mai mult decat poate duce ![]()
Mariana multumim de veste!
Ce zici de Margo? Eu sper sa faci o fetita!![]()
Tcelen sa stapaniti sanatosi apartamentul! E tare draguta morosanca ta! Ce fain ca sta in fundulet!
Simona Toma si al meu se mai trezeste noaptea si e foarte matinal...noi murim de somn si el e fresh. Rabdare multa!
Alina2003 e tare trista povestea lui! Eu sper sa se faca bine dupa atata lupta! Astea sunt probleme, nu ale noastre!
Lilibine ati revenit din calatorie. Si ce grasunei sunteti!
Fetele mi-a crescut si mie baiatul insa nu e chiar asa grasun ...dar are falci. Imi vine sa-l pap de ele mereu! are 70 de cm si 7 kg.
Cel mai haios e ca mergem si noi sa papam ceva in oras...si nu reusim decat daca luam mancarea la pachet...vrea si el ! Pana acum s-a dat singur jos din carucior...cat m-am imbracat eu sa-l duc afara. Bine ca nu s-a lovit!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
ileana_marius spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari. Eu nu v-am mai scris, dar am mai aruncat un ochi pe la voi sa vad ce faceti si m-am uitat in special la pozele cu bebici sa vad cat de mari s-au facut. Mi-a fost tare draga aceasta grupa si mi-a parut tare rau ca a trebuit sa o parasesc. Voi deveniserati mame iar eu nu prea imi mai gaseam locul. Nu stiu inca cum e sa fi mama, dar sper ca voi afla curand. Va multumesc si pt cele 9 luni in care am invatat multe de la voi, lucruri care imi vor folosi si acum.
Mariana felicitari. Ma bucur ca vei mai avea un bb. Sper sa fie ce iti doresti tu.
Numai bine va doresc tuturor.

Ileana
baby
Catrinel_17 spune:
MIHASER, o sa-ti mananc tzumpininu, ca tare dulce e! m-am uitat acuma la poze. N-ai si mai noi? Ultima era din 26 iulie...
CIUFULINA, eu am o reteta cu vinete, o sa ti-o scriu, o caut in carte. Poate ajung maine s-o scriu...
TCELEn, felicitari pt apartament! Sa fie intr-un ceas bun!!! Frumoasa foc floricika ta!
DEA, la multi ani si numai bine!! 
MICAALSA, ce-ti mai face mishelina? Tot asa doarme?
ILEANA, va fi totul bine, ai sa vezi! Atita dorinta si speranta nu se poate sa nu fie rasplatita cu un bebe frumos si sanatos!

Noi am fost in oras si am mancat, de cand aveam pofta de thai... toata sarcina am bagat thai in prostie! Si am luat un car de DVD-uri – Robots, Jarhead si Wallace and Gromit. Voi ce filme faine ati mai vazut?
LAURA, cum a fost in Antalya?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
roxivan spune:
Buna seara, buna seara!
Noi tocmai am facut balti-balti, am papat si am adormit. Ma fetelor, e nebunie la mine in casa cu meciul asta!! Nu mai am loc de televizor din cauza lui
.
Am cam inceput sa-mi fac griji, Darius nu mai papa asa mult la masa(chiar si cu biberonul de la Avent a papat azi doar 120ml), papa cam 90 ml. Mai stau si saptamana asta sa vad cum se comporta si daca e tot asa cred ca o sa-i schimb laptele. Uite ca am uitat sa-l cantaresc asta seara, ramane pe maine!
Mihaser, sa ne mai tii la curent cu ce se mai intampla prin Tm. Mi-a zis sotu, ca s-a deschis in Piata Operei un magazin cu hainute de la Iana( nou avem de acolo o gramada de hainute pentru Darius si suntem tare multumiti de ele).
Ciuf, si maica-mea m-a innebunit cu zacusca, bulionul, dulceturile si compoturile pentru iarna.
La multi ani pentru mamica Andreea si bebeii Iustin si Andrei. 
Am citit si eu despre problemele lui Andrei, sa dea Dumnezeu sa se faca bine!
Catrinel, vorbesti de lucruri mari. Eu m-am mai vazut un film cap-coada de cand eram insarcinata.
Tcelen, felicitari pentru apartament!
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
Catrinel_17 spune:
Roxivan, ce meci?
Nu-ti face griji ca nu bea asa mult... vezi cum e cu greutatea. Nici Oana nu papa cine stie ce, e mai bine dimineata si seara, dar la 11 si la 5... jale mare. dar asta e, pe bune ca nu ma stressez, ca vad ca creste bine.
Hainutze de la Iana? Alea-s tare faine, am primit cadou din Ro. si io vreau sa stiu de magazin daca e!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)