*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 28
alinaMIZZI spune:
Apropo de biberoanele AVENT, eu am cumparat inainte sa nasc un set de 4 sticlute, 2 mici si 2 mari, apoi am cumparat B-free pt colici. Sunt multumita de ambele, dar ce m-a surprins a fost ca bebicul meu nu a dat niciodata laptic afara dupa biberon desi e alimentat artificial de la 4 zile, dadea aerul afara dar nu si laptic. Eu nu am folosit nici un alt fel de biberon.
Alina- mama de bebe Keane-Peter
(21.03.2006)
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
aalina2003 spune:
Am citit povestea lui Andrei si am si acum lacrimi in ochi.pe langa ce i se intampla lui, necazurile noastre ( cu nopti nedormite, cu diversificarea, etc) par nimic, nimic.Ana a primit in spital, dupa ce s-a nascut 2 transfuzii, pe langa alte perfuzii, si si acum mi-o amintesc cu tuburile alea in calcai, in capusor sau prin manute..ce-o fi in sufletul Doinei? O sa incerc sa ii ajut si eu, macar un pic.
mariana_1976 spune:
Nu am reusit sa citesc tot de aceea revin pe seara cu un mesaj mai lungut...
Adar,Ciuf
va multumesc mult pentru sugestiile de nume.Si eu am descoperit "Mateea" si imi place nespus mai ales ca avem si "Matei" baietelul mijlociu.
Alina/Malta pozele din malta sunt superbe! Noi am fost in Sliema acum 2 ani in septembrie si am vizitat si templele megalitice.Avem niste amintiri atit de frumoase c-am mai veni inca o data!
Am intrat doar citeva minute sa va dau o veste...pe care am asteptat-o cu mare emotie...
Ia cititi AICI
Mariana
14+
mama de Monica, Matei si Markus
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Nu am reusit sa citesc tot de aceea revin pe seara cu un mesaj mai lungut...
Adar,Ciufva multumesc mult pentru sugestiile de nume.Si eu am descoperit "Mateea" si imi place nespus mai ales ca avem si "Matei" baietelul mijlociu.
Alina/Malta pozele din malta sunt superbe! Noi am fost in Sliema acum 2 ani in septembrie si am vizitat si templele megalitice.Avem niste amintiri atit de frumoase c-am mai veni inca o data!
Am intrat doar citeva minute sa va dau o veste...pe care am asteptat-o cu mare emotie...
Ia cititi AICI
Mariana14+
mama de Monica, Matei si Markus

Mariana, tu esti ok?
prichindeii?Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
MARIANA, si io pandeam vestea aia! Intrasem ieri, dar nu scria nimica inca!!!!!!!!! Doamne, ce ma bucur, ca-mi dau si lacrimile!!! ii doresc si ei si lui Laura sa aiba copii sanatosi si frumosi cit se poate de repede!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
roxivan spune:
Salutare!
Adar, felicitari pentru branzica cu banana papata
! Eu sper mereu ca Darius sa nu fie mofturos, ca mine, la mancare. Da-mi si mie reteta de supica, te rog! Chiar daca doctora a zis supica de la 5 luni jumate eu ma gandesc sa ii dau de saptamana viitoare. Voi cum ati procedat cu supica? Mai intai ii dau zeama cu biberonul fara sa ii pasez legume si apoi incet incet o transform in pasta?
Alina, m-ai omorat cu pozele alea, iar Keane e un scumpic. Si eu am fost ingrijorata cand am vazut ca da afara latic, dar doctora mi-a zis sa stau linistita ca da afara surplusul. Darius nici nu prea ragaie, iar cand ragaie da afara laptic.
Simona, eu speram sa ne vedem azi, dar sotul abia pe la 12 a plecat din Timisoara. Cred ca ramane pe maine. Vorbim la telefon. Succes cu socrii!
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
adar spune:
roxivan - multumim pt felicitari ...
Supica suna cam asa ...
750 ml apa
1/2 telina
2 morcovi potriviti
1/2 dovlecel mic
2 fire patrunjel verde
cateva cubulete pastranac
cateva cubulete patrunjel
o feliuta ardei gras
o feliuta ceapa
un catel de usturoi
cateva cubulete sfecla rosie (se pun in supica dupa ce s-a stins focul si se acopera olicica cu capac)
1-2 picaturi de ulei de masline
Asta este reteta data de Andreea, pe care a acceptat-o si Maia intr-un final, DAR, numai cand are chef si numai cat are chef ... de maine noi vom introduce si putina carnita de pui ... poate va fi mai incantata.
Va doresc SUCCES maxim si ... POFTA BUNA !!!

PS: la inceput i-am dat doar zeama, fara legume, apoi i-am introdus treptat cate o leguma pasata in supica, apoi am trecut la pure.
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
AOLEEEEUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FETELOR, SUNT SOCATA !!!!!!
NE UITAM PE PRIMA, LA SUPERNANNY (RELUARE) ... ACOLO VAD UN COPIL DE VREO 4-5 ANI ZIC EU, CARUIA TATAL II ... MESTECA MANCAREA ....
NU POT SA CRED ....
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
In alta ordine de idei, ma gandii si io ca ar fi fain sa-mi pun si io titulatura la nume si, folosind punctele la indicatiile pretioase ale lui Noe (sarumana de sfat
), ma dusei la "foloseste punctele" ... insa, pentru ca nu-mi ajunsera de titulatura, am ajuns sa-l colorez ... Pana aci totul bine, doar ca, dat fiind faptul ca io-s de la tara si nu stiu aprecia descrierile culorilor (mie-mi place sa le vad nu sa le citesc ...
), ma trezii cu iote ce culoare la nume ... pe care n-o mai pot schimba pana nu am numarul de puncte necesar ...
asa ca ... uite ce frumos si coerent am scris 
, numele este din purpuriu un soi de mov, iar eu sunt super fericita si realizez ca si desteapta raaaauuuu ...

Va pupez ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
roxivan spune:
Saru' mana pentru reteta!
Saptamana viitoare ne apucam de treaba! Inca o intrebare, ii dau o singura data din cantitatea pe care o prepar sau o pot baga la frigider si sa ii dau si in ziua urmatoare? ( ma gandesc ca pentru inceput sa ii fac in fiecare zi, sa fie proaspata).
Cand am citit prima data mesajul nu ma lamuream ce s-a intamplat cu numele tau, e super!
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)