*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 27
micaalsa spune:
badriana, la fel patesc si eu cu a mea minune. Doarme de pe la 10 seara pana la 12 - 1 noaptea si dupa aceea din ceas in ceas sunt planton cu
la datorie. Ce or fi patit bebeii astia de o vreme incoace? Cand trebuie si ei sa doarma mai mult fac mai rau ca in primele saptamani. Nici ceaiul din biberon nu-l bea, doar in cazuri extrem de rare si nu mai mult de 50 ml.
Oare ai nostrii sunt frati cumva si nu stim noi? ca si a mea cand o pun in carusior zici ca o frige la
.
aalina2003, eu cam evit sa-i dau Iuliei cereale pentru ca si-asa a mea-i cam grasuta (la 5 luni are 8 kg) si nu vreau sa o umflu si cu ele. As prefera ceva mai sanatos ... si eu cand vad prafurile alea parca mi se apleaca (scuze expresia). Si sincer, nu-i prea plac, am incercat de mai multe ori sa-i dau dar greu a mancat o jumatate de portie.
Polixeni, nu cred sa fie prin Romania marca asta de biscuiti
. Cel putin in Alba eu am intrebat peste tot de biscuiti fara gluten si se uita toti la mine ca la o nebuna. Asa ca astept fetele din alte orase sa gaseasca si poate se indura careva de mine sa-mi trimita biscuiti la pachet
(contra cost, of course
).
Simona, stai linistita ca minunea n-o durat decat o noapte. Sa ma vezi cum arat acuma dupa o noapte in care m-am trezit de 'nshpe mii de ori ... nici nu mai tin minte. Cred ca ai dreptate ca nu se satura si adorm la san, eu asa patesc cu ea. Am incercat si-am mai trezit-o dar cum e somnoroasa nu mai vrea si pace sa traga. Si la noi biberonul e pe post de masat gingivutzele, nici o sansa sa papam din el. Chiar nu stiu ce sa mai fac ca ma dispera. Vorba lui Ciuf, o mai las pana la 6 luni sa-si faca valul si daca tot asa continua, luam masuri drastice ca asa nu se mai poate.
LA MULTI ANI!!! si MULTA SANATATE ii dorim si noi la Andrei. Speram sa se insanatoseasca cat mai repede ca tare greu incercat a mai fost pana acum. Saptamana viitoare mergem si noi sa-i trimitemi ceva banuti.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
catrinutza spune:
[quote]Originally posted by simona_toma
Catrinutza, sar'mana pt reteta de branzica.O sa-i fac zilele astea, ca m-a innebunit, nu-i place aproape nimic din ce-i dau.Azi i-am dat pt prima data piept de pui si culmea...i-a placut!Uraaa.Am fost asa bucuroasa!E un mofturos strumfu' asta al meu./quote]
Dragutza...nu stii ca dintre toate legumele, ce mai buna e.....carnea????![]()
...sa speram ca ii place branzica...si apoi sunteti de abia la inceput, aveti tot timpul sa descoperiti si alte lucruri care va placa....
mofturosii...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
Uaaa!! Cat ati scris, mai fetelor!! Zuperrr! Vorba lui NOE!
Apropo, NOE, ia si tu “f”-ul cu copy-paste
sau mai bine nu, ca e mai haios asa!!!!
MARI, iar impachetati-despachetati???? Exact asa si noi, nu stiu ce-o sa facem la iarna, Oana e obisnuita sa iasa de 2 ori pe zi cam cite 2 ore si se bucura de numa’ cind vede copii....Good luck cu diversificarea!
ALINAMizzi, vad ca ai mai pus ceva poze, sunt mai multe decat data trecuta! Bebe seamana cu tine mult!! Noi tot am vrut sa mergem in Malta, dar zicea cineva ca-s multe plaje cu pietris si nu cu nisip (adica majoritatea...). Asa o fi?
CIUF, cite mese de san mai primeste Eva? Hai ca Luca a fost super la gradi! Imi inchipui cum asteptai sa sune telefonul!
ROXIVAN, si io am voce groaznia, dar ii cant INTR-UNA. Si ii place. Pina isi va da seama ce catastrofa-s.... Nici eu nu stiu exact de ce plinge Oana. Mai mult ghicesc, citeodata imi iese, citeodata nu....
ALOREA, cunosc faza.... asa a facut Oana acum 2 sapt in vizita. Cred ca la Oana au fost prea multe persoane, prea multa atentie pe ea si a coplesit-o asta. A plins si seara la intoarcere, fix ca si Cristi. Nu stiu ce sa zic cu sucul, in principiu ar trebui sa fie OK imediat dupa suc. Daca face diaree, poate ar trebui sa faci o mica pauza la suc?
MIHASER, doamne, ce chestie cu circul! De ce naiba m-au trecut fiorii. Cred ca mi-e dor de Timi....![]()
Ah, SIMONA_TOMA, tot voiam sa zic –sturlubatica mika, va faceti noaptea de cap si ziua esti obo
fiecare copil cu damblaua lui, asa e.... Uite Oana incepuse sa nu se mai trezeasca noaptea de cind avea 7-8 saptamani, si pe vremea aia alaptam full... eram chiar ingrijorata. Dar cred ca ea e mai degraba exceptia de la regula, copii alaptati la san se trezesc mai des, e ce zici tu, dar si laptele de mama nu e asa satzios ca ala praf. Ala praf umfla un pic mai tare, ca sa zic asa.
La multi ani IUSTIN si ANDREI!!! Este si un cont in Germania, pt cele care stau in strainatate, cred ca-s mai mici comisioanele. Eu acolo am trimis.
LILI, bine ai revenit! Te dadusem disparuta! Wow, 5000km!
m-am uitat la poze, ce primeste din castronel? Pe unde ati fost prin Ro?
LORANDA, si Oana misuna prin pat, odata am gasit-o la 180 de grade prin mijlocul patului, da’ acolo o las. E in sac, e acoperita, treaba ei.
Oare o fi ajuns bine Elvie in Ro?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
catrinutza spune:
Mai puseram niste poze si filmulete....
poze cu ciupercutze vesele, aici niste poze cu masti pe baza de ou pentru ten sensibil, iar aici www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20060902" target="_blank">ce mutrite facem cand papam piersicutza si lamaie...enjoy
A...si aici cam ce facem noi cu linguritza...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
simona_toma spune:
Impuscati-maaaaaa!!!!!Nici nectarina cu mar nu-i place!Bai si ce bine arata si ce bun era!!!Moasi-sa pe gheata de stumf, il mananc!Si azi noapte pe la 4 s-a trezit, i-am dat sa pape, a adormit si pe la 4:30 a inceput sa se zvarcoleasca, de ziceai ca are arici in pat.Eram moarta de somn si l-am pus pe picioare si asa am dormit cu el pana pe la 6, apoi l-am pus in pat langa mine.Dezastru.Ce o fi avut frate?Alt motiv sa-l mananc!!!
Mai, ce lapte folositi pentru branzica calcica??Sunt in pom. 
Mama, ce zi am azi!Vin socrii in vizita
Nu pot sa-i supoooort.Socru-meu e cel mai egoist om de pe pamant.Il urasc!!!!Vai de capu' meu!
Mai, ce o fi cu Andrei al Doinei_cel?O sa citesc cat de curand pot.Pana atunci,
Multi ani traiascaaaaa.
VA pupam
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
alinaMIZZI spune:
CATRINEL_17, in legatura cu plajele ai dreptate, sunt multe pietroase, dar nu toate. Acolo unde sunt pietroase totusi sunt super aranjate, cu scara sa cobori in apa ca si la bazin, aici poti face baie unde vrei, iar hotelurile mari sunt toate cu cel putin o piscina. Depinde fiecare ce prefera, eu de ex aleg un astfel de hotel in schimbul unei plaje nisipoase. Oricum sunt atatea locuri unice de vizitat, am sa pun zilele astea poze.
eu ziceam ca seamana cu tati
Pupici
Alina-mama de bebe Keane-Peter
(21.03.2006)
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
alinaMIZZI spune:
quote:
Originally posted by alinaMIZZI
CATRINEL_17, in legatura cu plajele ai dreptate, sunt multe pietroase, dar nu toate. Acolo unde sunt pietroase totusi sunt super aranjate, cu scara sa cobori in apa ca si la bazin, aici poti face baie unde vrei, iar hotelurile mari sunt toate cu cel putin o piscina. Depinde fiecare ce prefera, eu de ex aleg un astfel de hotel in schimbul unei plaje nisipoase. Oricum sunt atatea locuri unice de vizitat, am sa pun zilele astea poze.eu ziceam ca seamana cu tati
Pupici
Alina-mama de bebe Keane-Peter(21.03.2006)
PS am pus ceva poze cu peisaje la album
kim spune:
multa sanatate si noroc fetelor, la multi ani sarbatoritilor, de asemenea va multumesc pt urarile de la 5 luni, va citesc dar nu reusesc sa va scriu la fiecare in parte, sunt tot in Romania, mai stau inca o luna, tare m-am chinuit in primele zile dupa operatia la picior (dureri, hemoragie mare), acum sunt mai bine, noroc ca am mare ajutor aici cu bunicii Aliciei, printesa creste si e tot mai frumoasa, am mai pus ceva foto si mai vreau sa pun cateva azi...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
aalina2003 spune:
Badriana, am observat si eu (si inca cineva pe aici) ca bb alimentati natural se trezesc mai des noaptea, dar, asta sa fie paguba! oricum, nu e o regula, vezi ca programul de somn nu e foarte fix nici la ceilalti. Se pare ca lipsa de calciu ar putea fi o problema la bb alimentati natural, dar daca ia bine in greutate, teoretic ar tb sa isi ia si calciul necesar. Totusi, nu se poate stii decat in urma analizelor sau pediatrul poate aprecia dupa gradul in care se inchide fontanela.
Alorea, Ana face pauza dupa piureul de fructe, dar primit de la inceput pulpa, nu suc si asa a vrut ea.Prin carti scrie ca se va oferi masa de lapte imediat, in completare, dar cred ca tb testata toleranta fiecarui bb.
Ciuf, in Ro pe borcanasele Hipp scrie ca sunt din legume bio (desi nu pe toate) si ca nu contin E-uri, zahar, alte adaosuri.Sunt nemtesti, dar pt piata de aici se fabrica in Ungaria. Sper sa fie adevarat ce scrie pe ele..
catrinel..:)..poate Oana plange pentru ca ii canti..sorry, dar in topicul tau erau alaturi propozitiile si la asta m-am gandit!:)..
Loranda, Ana se intoarce cu 360 de grade, de mai multe ori pe noapte cred, dar nu m-am gandit sa o sucesc eu din nou, ca..ce rost ar avea? Cat a fost foarte cald a dormit descoperita si acum e in sac, asa ca ..treaba ei!
O sa citesc si eu povestea lui Andrei.
Cam atat pe azi, pe curand!
roxivan spune:
Salutare fetele!
Noi nu am mai facut scandal azi-noapte( Doamne ajuta!), a plans numai un picut la 4,40 pana i-am pregatit laptele si apoi s-a trezit la 8 si de atunci se joaca, se mai smiorcaie.
Alorea si eu am vrut sa-i dau doar suculet de mar, dar doctora mi-a zis sa-l combin cu morcov, ca poate face diaree. Noi papam suculet de morcov+piersicuta intre mese, o data pe zi. Fetelor, voi le dati suculet bebeilor de mai multe ori pe zi? Mama m-a innebunit, zice sa-i dau de 2-3 ori.
Adar acum am luat de la Avent xsi sunt tare multumita, papa cate 180ml din ele, dar mi se pare ca da afara mai mult laptic dupa masa.
Mihaser, abia astept sa-l duc si eu pe Darius in Parcul Botanic, anul trecut am fost la circ la Timisoara. Vorba lui Catrinel, mi-ai trezit amintiri placute
.
Micaalsa, nici Darius nu a mai vrut sa pape Babydrink de la 2 luni si i-am dat Babycalm neindulcit si a baut fara probleme. Acum am inceput si noi din nou cu ceaiul pentru colici.
A inceput sacndalul. Revin.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)