*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 26
mihaser spune:
Salut!
Fetele azi am fost in oras de la ora 12 pana la 16. mi-a mai facut si mizerii baiatu cand ii era foame, insa am dat fuguta in parc si am bagat Hipp. A fost tare fain!Catrinelulestateam in parcul botanic la arteziana aia de la intrare si cand aud mare zarva..ca nu stiu ce circ..bla bla...fugeau copiii de rupeau pamantul...ca trece circul...ma gandeam saracii fug degeaba ca astia doar anunta ceva...trece masina respectiva si cand ridic ochii...un elefant, apoi altul, apoi al treilea si un ultim elefant...mergeau toti in sir indian spre 700
...Elefanti in Timi...parca eram in India!
Apoi am mers la Miniblu si am gasit rama foto cu ceva ptr luat amprenta. Era rama dubla...intr-o parte puneai poza cupilului si in cealalta amprentuta. Costa 1 mil....cam multisor!
Adar nu i-am dat branza ca nu a vrut...vanilie nici atat. o sa mai incerc cu braza mai tarziu.
Ma duc sa termin o praji ptr sot...ca de cand il duc cu vorba ...
Pupici
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
simona_toma spune:
Salutare!Iaca, bebele doarme de mult si am avut si eu timp sa citesc ce ati mai facut azi.
Roxi, oare ne cunoastem?Ce-ar fi?Hai, sa ma suni cand poti tu.Sa aveti o noapte linistita si tu si Darius. 
Catrinutza, sar'mana pt reteta de branzica.O sa-i fac zilele astea, ca m-a innebunit, nu-i place aproape nimic din ce-i dau.Azi i-am dat pt prima data piept de pui si culmea...i-a placut!Uraaa.Am fost asa bucuroasa!E un mofturos strumfu' asta al meu.
Ioranda, eu nu am mai rezistat sa ma tot mulg, am renuntat la o luna si 3 saptamani.Eram ffff stresata si obosita, facusem mastita, noaptea ma mulgeam la o ora, ca manca des.Ajunsesem o epava.bravo tie ca inca ai rabdare pt treaba asta.Mie tare rau mi-a parut ca nu am mai putut continua.
Anamaria, uite ca-si revine Iulia cu somnicu'.Mai, da' ce au copiii astia care papa tzitzi de se trezesc asa des?voi ati observat ca mamicile care alapteaza au problema asta?Eu cred ca noaptea sunt prea somnorosi sa pape cat trebuie, obosesc mai repede, ca e greu rau sa tragi din tzitzi, adorm si dup-aia se trezesc ca nu le-a ajuns cat au papat cu ceva timp inainte.Asa o fi?
Adriana 1.in legatura cu trezitul noaptea, vezi bine ca sunt copii care se trezesc si de 10 ori pe noapte(vai de mamele lor) si copii care nu se trezesc deloc.Normal ar fi la varsta asta sa se trezeasca doar o data.Sau deloc(dar cine are norocul asta?Parca Aida?Ferice...)Fiecare bebel cu damblaua lui.
2.si Edutu meu face la fel cu ceaiul, il bea de...foame.Eu zic sa nu-l fortezi, mai ales ca-l alaptezi si lapticul tau e bun si de foame si de sete.Pe mine asa m-a sfatuit pediatra, sa nu-i dau ceai, mai ales daca nu e cald afara.Apa din lapticul praf e suficienta.Si-si mai potoleste setea si cu supica si cu suculetele, deci...la naiba cu ceaiul!!
Alorea, nu-i mai da cateva zile suc de mere, din cauza lui face diaree.Suculetul de morcov il poate strange la stomacel.Incearca-l.Eu ii dau lu' Edutu laptic imediat dupa suculet si e in regula.
Gata, am terminat, ma duc sa dau papa la bebe, ultima masa, ca sa ma lase sa dorm macar pana la 5.
Noapte buna, va pupam 
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
adar spune:
Iustin Sebastian -- Serendipindity (Mara)
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
liliprejbeanu spune:

multumim dragilor pentru urarile de "multe luni fericite de acum inainte"! Sunteti cu adevarat niste scumpe! Din pacate noi suntem prinsi pana peste cap si nu prea dam pe DC.
De facut ne-am facut mari caci am trecut de 8kg si de 65cm.
Papam doar laptic praf caci tanti pediatra nu ne lasa inca sa trecem la legume si fructe
.
Ne-am descoperit picioarele si tragem de ele in toate partile si ..
ne-am mai descoperit noi si altceva dar sîiiiit! Mamicutele de baieti stiu ce zic
.
Gângurim mult, ne curg balutele si bagam tot ce prindem in gurita! Ne uitam cu ochi mari si pofta la ce papa si beau cei din jurul nostru! Si când avem chef râdem pana dam in sughit.
Tuc la toata gasca
Liliana & Vladutz
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
Iustin Sebastian -- Serendipindity (Mara)
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE !!!adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA
minunea cu ochi mari
asa, Ada, acu' cand imi merge zappu, nu esti pe yahoo...
vezi tu cate offline-uri aiLA MULTI ANI, IUSTIN SI NUMAI BINE!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Qamar spune:
quote:
Originally posted by liliprejbeanu
multumim dragilor pentru urarile de "multe luni fericite de acum inainte"! Sunteti cu adevarat niste scumpe! Din pacate noi suntem prinsi pana peste cap si nu prea dam pe DC.
De facut ne-am facut mari caci am trecut de 8kg si de 65cm.
Papam doar laptic praf caci tanti pediatra nu ne lasa inca sa trecem la legume si fructe.
Ne-am descoperit picioarele si tragem de ele in toate partile si ..
ne-am mai descoperit noi si altceva dar sîiiiit! Mamicutele de baieti stiu ce zic.
Gângurim mult, ne curg balutele si bagam tot ce prindem in gurita! Ne uitam cu ochi mari si pofta la ce papa si beau cei din jurul nostru! Si când avem chef râdem pana dam in sughit.
Tuc la toata gasca
Liliana & Vladutz
Vlad-Lucas
Liliana, ce bine ca ai aparut...voi unde stati in franta?noi in 26-27 suntem in paris, formatie completa....
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
liliprejbeanu spune:
.... si uitasi sa va spunem c-am fost in RO si deci avem la contor peste 5000km strabatuti prin batrâna Europa.
....si gata va lasam si va uram noapte buna si sa vistati iepurasi
si ingerei
.
Liliana & co
adar spune:
Fetelor, astazi este o zi speciala, este ziua lui Andrei al Doinel_Cel, sa ii uram din toata inima
LA MULTI ANI !!! SI MUUUULTA, MUUUULTA SANATATE !!!
SA FII SANATOS ANDREI SI FII MANDRU DE MINUNATII PARINTI PE CARE II AI, PARINTI CARE AU LUPTAT FANTASTIC DE MULT PENTRU TINE ...
SA AI O VIATA MINUNATA, O COPILARIE FERICITA SI ... CU ASA PARINTI, VEI UITA CU SIGURANTA CHINUL PREA MARE PENTRU TINE, PRIN CARE AI TRECUT !!!
TE IMBRATISAM CU MARE DRAG, SI ITI DORIM SA FII PUTERNIC SI SA INVINGI!

Pentru cine nu stie, pentru fetele noi ... http://andrei.point.ro
Pentru cele dintre noi care cred ca pot ajuta (eu am sa fac asta saptamana viitoare) aici puteti oferi un banut, in contul lui Andrei. Mai sunt peste 62.000 EUR de adunat.
Cred ca orice suma e bine venita!
RON: RO48 BRDE 445S V362 7234 4450, deschis la sucursala BRD Militari (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr. 111, bloc F) pe numele Doina FAGUREL (CNP:2770725131258)
EUR: RO89 BRDE 445SV 5854 369 4450, deschis la sucursala BRD Victoriei (Bucuresti, Calea Victoriei nr.224 , bl.D5) pe numele Dragoș FĂGUREL (CNP:1780222170378)
USD: RO56 BRDE 445S V591 9134 4450, deschis la sucursala BRD Victoriei (Bucuresti, Calea Victoriei nr.224 , bl.D5) pe numele Dragoș FĂGUREL (CNP:1780222170378)
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alinaMIZZI spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Nu am fost prea matinali azi, sper sa fie semn bun, sau poate nu
ANDREI iti dorim tot binele din lume, sa ai forta sa treci peste toate, sa-i minunezi pe ai tai in fiecare clipa
Alina- mama de bebe Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/