*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 25
alinaMIZZI spune:
NOE, multumici

Eu inca nu am invatat smecheria asta cu pozele
, dar cand avem putin timp ne apucam si de asta.![]()
Pt mine e minunat sa traiesc aici, cand am venit pt prima data mi-a placut foarte mult, e totul diferit, exotic. Sunt atatea lucruri de care mi-e dor- munte, racoare si in primul rand familie si amici. Eu sunt o fire foarte independenta si cand eram in tara locuiam departe de ai mei si ma intrtineam singura.
Daca vrei sa viziteti Malta pot sa te asigur ca nu vei regreta, sunt atatea lucruri frumoase, iar daca ai norocul sa gasesti vreo "festa" dedicata vreunui sfant vei vedea ceva unic.Nu mai vorbesc de restaurante, terase, magazine.
Va astept cu drag sa ne faceti o vizita!
Pupici

Alina-bebe de bebe Keane-Peter
(21.03.2006)
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
mari78 spune:
Am pus niste poze in semnatura, in albumul Cheile Gradistei. Cele de la mare si alte poze sunt inca pe card, ca nu l-am umplut, le pun mai tarziu.
Va pup si un weekend minunat !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
Polixeni spune:
Salutare voua si sa aveti o toamna frumoasa!!
Azi i-am pus lui Nick in piureul de fructe un biscuite si l-a papat fara nici o problema.
Deci asta e solutia!!I-am pus numai un biscuite ca sa nu indulceasca prea tare fructele.Oricum azi nu s-a mai strambat asa cum a facut-o ieri.
Catrinutza ai avut dreptate...azi si-a revenit piticu cu kk.E ok!M-am mai linistit!Si nici nu i-am mai pus picaturi de fier in lapte.L-am lasat asa cum e el cu surplusul lui de fier.Mai nou i-am marit si portia de lapte ca nu se satura cu cat bea inainte. micaalsa , biscuitii pe care i-am luat eu sunt de la NUTRICIA si se numesc BISKOTTI (biscuiti pt copii cu vitamine,fier si calciu).Am papat si eu unu si mooooaaama ce buni sunt!!!Yammmyyyyy!!!
Aaaa oare cadn as putea sa-i dau niste suc de morcovi?Sau sunt deja prea multe?
alinaalex si noi avem marsupiu si am incercat sa-l pun pe Nick in el dar nu sta deloc.Asa se enerveaza!!De aceea am si renuntat la el,dar cred ca depinde de fiecare copil in parte.
Va pupicim cu drag si revenim mai pe seara
recente:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ciuf spune:
Salut
si cum a zis Poli, sa aveti o toamna frumoasa, cu multe muraturi si frunze ruginii!
Poli, introdu noul aliment cam dupa doua-trei zile dupa ultimul aliment introdus. Si eu stiu ca fierul constipa si face kk verde.
Mari, e o frumoasa Teodora. La falcute seamana cu tine, in rest e copia fidela a tatalui. Cea mai concludenta poza e cea in care sunt ei, amandoi. Pup piciorusele alea grasunele ale ei.
Saru'mana pentru ca ne-ai pus la curent cu viata lui Cat. Eu intrebasem de ea.
Good luck!
Alina, poate ne pui si noua niste poze cu peisaje din Malta. Bine ai zis cu mierea si sarea!
Aalina2003, soacra-mea ma innebunea cu colicii. Una-doua cum se matzaia Mamzel Farfuzel ... gata, are colici. Si tine-te masaj pe burtica (care de multe ori ii displacea) sau ceaiuri (si cred ca i-am repetat de nu stiu cate ori ca eu nu vreau sa-i dau ceai. Si s-a potolit pana cand am intrebat pediatru care mi-a zis sa ii dau lapte in loc de ceai sau apa, iar acestea sa i le dau numai in cazul in care e foarte cald afara sau e copilul deshidratat. Altfel, bble are nevoie de laptic sa creasca). Si ma stresa la maxim. Mai ales in prima luna cand ati vazut ca bble pana se obisnuieste cu noi, cu mediul, ii ia ceva timp sa se adapteze la lumea inconjuratoare, si plange in continuu. Alt motiv nu putea sa fie decat COLICII.
Ah, si tot in prima luna fata ar fi stat numai la san. Nu si nu. Trebuie sa-i fac program de masa si sa-i dau apa daca vrea tzitzi. Eh, uite ca eu vreau sa hranesc copilul la cerere, nu dupa ceas, chit ca stau treaza toata noaptea.
In Ro nu se gasesc borcanase pentru bbi organice? Aici vad ca ingredientele sunt numai leguma sau fructul si un pic de apa. Atat. Dar nah ca nu stiu cat de natural o fi crescuta leguma aia. Dar sper si eu ca nu or fi tampiti sa bage legume crescute cu pesticide in mancarea pentru bebelusi. Dar mai stii???
Noe, asteptam confruntarea cu inamicul femeii. Sa ne spui rezultatul. Distractie placuta la festival!
Roxi, or fi dintisorii. Dar mai bine du-te pana la pediatru sa vezi daca simte ceva, acolo, sub gingie.
Adriana, poate micutul tau trece printr-o perioada de crestere. Cum ziceam in mesajul de ieri, sa iei masuri cam de la 6 luni in sus daca tot se mai scoala. Pana atunci lasa bb sa pape cat vrea. Despre ceai ce sa-ti zic, l-as da numai daca ii e sete. In rest, traiasca lapticul! De acolo isi ia bb tot ce are nevoie ca sa se faca maricel.
Ai un bb tare scump. Cum se impaca pisica cu el?
Dupa cum v-am spus Luca a fost la gradinita. Am sunat pe la 10 dim. sa vad ce imi face odrasla si mi-a zis una din educatoare ca a facut pipi pe el (nu era obisnuit cu WC-ul, mai era si suparat si uita sa se duca sa faca pipi cand e in preajma copiilor) "accident", apoi nu a vrut sa-si adune jucariile de la locul lui de joaca (cunosc treaba asta) si in rest a fost fericit. A invatat sa-si spelluiasca numele, a aplaudat. Am rugat-o sa ma sune in cazul in care copilul nu vrea sa faca nani sau e suparat. Eh si uite ca s-a facut 5:30 si m-am dus sa-l iau. SE juca cu niste masinute. Mai era el cu un baietel. Atat. Ceilalti plecasera acasa. Cand ne-a vazut i-am parut tare indiferenti. Nu s-a bucurat (ceea ce vad ca un semn bun, daca s-ar fi bucurat insemna ca ne astepta cu nerabdare sa-l luam acasa) si cand l-am intrebat daca i-a placut a zis ca da dar ca nu mai vrea sa vina.
Vom vedea cum va fi ziua de marti cand va merge din nou la gradi. Dna educatoare mi-a dat un formular completat cu tot ce a facut el acolo. Cica ii place foarte mult muzica, a mancat o gramada, a dormit la pranz si se pare ca i-a placut prima zi de gradi.
Farfuzelul nu stiu ce a avut ieri ca cerea numai in brate. Pe unde o puneam, ba in pat, ba in leagan, ba pe centrul de activitate incepea sa se smiorcaie. In brate nu mai zicea nimic. Se pare ca totusi a deranjat-o ceva. Acum ma duce gandul ca poate o fi de la dovleac. Drept urmare sistez actiunea pentru cateva zile si apoi o reiau ca sa ma conving daca intr-adevar asta a fost problema.
Aseara s-a culcat de la 8. S-a trezit la 10 de a papat laptic in somn, apoi pe la 2, iar spre dimineata un pic (am tinut-o la san) si scularea finala a fost la 7.
Deea, ti-am votat fata. Dar sa stii ca atunci cand ti-am citit meajul deschisesem mai multe poze. Si la un moment dat vad pagina cu Muc cel mic si prima poza cu o fetita de juram ca e Iulia a Anamariei. Nu m-am uitat la nume si am votat-o. Cand am cautat sa mai vad si alti bebelusi ti-am gasit si poza ta. Am putut sa o votez. Aiurita. Dar deschisesem mai multe linkuri ca sa privesc pozele piticilor nostri.
Gata, va pup si va doresc un we placut.
Sotul meu are liber luni ca e ziua Muncii la noi. Si isi va serba ziua muncind. Adica facand un pat pentru Luca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by loranda
Catrinutza,eu de 2 sapt. sunt in clubul mamicilor nocturne.Desi mananca bine la 22(200 ml de lapte cu 4 linguri de fulgi de orez),de pe la 1 incepe sa misune,se intoarce pe toate partile si ajunge in cele mai ciudate pozitii prin toate colturile patului(azinoapte chiar i-am facut poze dar deocamdata nu stiu sa le pun pe net)si tot ma ridic din pat sa-i corectez pozitia si sa-i dau ceai/suzeta, asta pana la 3-3 jumate cand ii pregatesc o sticla de lapte si am liniste pana pe la vreo 5-5 jumate cand iarasi incepe.Eu tot sper sa fie doar o faza.
Fata, zau ca parca o descrisesi pe Mariuca mea....exact asta e cuvantul: "misuna" in somn...unde o pun eu si in ce pozitii o gasesc, de nici ea nu mai stie de ea...chestia cu corectatul pozitie: nici o sansa...in 2 minute e iar in cap, in cot, cu fundu in sus sau mai stiu eu cum...si tot cam pe la ora aia incepe distractia...pana atunci doarme ca valiza in gara, de tai lemne pe ea...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Gata fetelor...incheiem ziua de lucru...repede ma duc sa ma culc ca nu se stie ce ne mai astepta la noapte cu Mariuca atomica...
Pupam pe toata lumea...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
roxivan spune:
Salutare!
Darius tocmai a facut baita, a papat si a adormit. Sunt moarta de somn( dupa ce azi-noapte am facut noapte alba), dar sa vedem cum se comporta piticu in noaptea asta.
Adriana si noi avem probleme cu statul in carucior. Norocul e ca am la carucior un sistem care imi permite sa-l legan si asa il mai pacalesc
.
Ma alatur fetelor care nu reusesc sa interpreteze prea bine semnalele bebeilor. Eu cum il aud ca incepe sa planga, prima data verific pampersul, apoi incerc sa-i dau sa pape laptic. Daca nu se potoleste, stau cu el in brate si vorbesc cu el, il mangai,ii cant ( am o voce groaznica) si se linisteste in 30 min, o ora.
Si mama cand il aude ca plange primul lucru: il doare burtica, daca nu zice de burtica o aud " Sigur ii e sete, da-i apa!"( asta in cazul in care plange la putin timp dupa masa). Cand se trezeste si plange mai mult " Sigur nu si-a facut somnul!". Pe mine ma distreaza fazele astea. Soacra mea, sincera sa fiu, e cam dezinteresata de nepotul ei( poate si pentru ca e departe de noi).
Ma duc sa fac nani, ca sunt tare obosita.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
alorea16 spune:
Fetelor astazi
ma inebunit.

A fost ziua lu'buni si am plecat cu bebe sa sarbatorim si surpriza.... A sta cuminte... s-a jucat cu buni.... si dupa o ora s-a pus pe un plans de nu l-a putut potoli nimeni.Ce sa facem ... a trebuit sa plecam si in masina... a adormit
Cand am ajuns acasa l-a luat soacra mea (stau cu ei) si s-au pus pe un chirait de nu se mai opreau . Sa vezi si sa nu crezi. Imi venea 

Astazi la 10 i-am dat sucul de mere ca si zilele trecute( ca avem 3 zile de cand am inceput diversificarea ) dar i l-am facut putin mai gros si nu a putut sa traga prin tetina aceea speciala pentru mancare si a adormit. Completarea de lapte a mancat-o la o ora mai tarziu. Ce sa-i fac daca a adormit??? Zic asta e ![]()
Fetelor vroiam sa va intreb dupa ce a mancat sucul de mere sau altceva si vreau sa completez cu lapte ca sa-i fac o masa las o pauza intre ele ???Sau dupa ce a terminat sucul sau supa ii dau direct laptele???
Soacra mea zice ca trebuie sa fac o pauza ca altfel face diaree. Culmea astazi a avut pauza de o ora si tot a facut diaree. 
PUP PE TOATA LUMEA INCLUSIV PE SARBATORITII DE ASTAZI 

MA DUC SA FAC NANI CA SIMT CA IMI CADE CAPUL PE TASTATURA.
VA PUP DULCE FETELOR
ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
alinaMIZZI spune:
CIUF am sa incerc sa pun zilele astea ceva poze cu peisaje de aici, multumesc pt. apreciere

Keane a fost cumintel azi, a papat bine, a si dormit mai mult parca decat in alte zile, acum dupa baita si biberon e deja la somnic; om vedea ce va fi maine.
ALOREA16 eu ii dadeam biberonul de lapte in completarea celui de suculet imediat dupa, fara pauza. Daca bb are diaree parerea mea e sa sistezi pt cateva zile suculetul sa vezi cum e, apoi daca tot e ok poti relua diversificarea. Poate mamicile mai cu vechime te pot ajuta mai mult. Sanatate bebicului, rabdare mamici si pofta buna!
va trimitem pupici la toate si somnic linistit
Alina- mama de bebe Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
adar spune:
HELLo ....
URAAAAAA, MAIA A PAPAT BRANZA DE VACI DEGRESATA CU BANANA !!!!! URAAAAA!!!
Si culmea e ca i-a placut la nebunie, mai vroia, dar mi-a fost teama sa-i mai dau ...
micaalsa - sa stii ca nici Maia nu mai bea Baby Drink ... ce-o fi oare ??? Ca asa ii placea ...
ciuPH
- multumim ... sa fiti si voi fericiti si sa va bucurati de bebei. Si sa stii ca ma bucur ca sarbatorim impreuna! Cat despre "pulpectomie" (asa se cheama si ma amuza de mor denumirea asta !!!), am fost socata ca eu am dat doar 600.000 lei intr-un cabinet elegant din Sibiu!!!
roxivan - noi suntem inebunite dupa bibe de la Chicco, iar Maia papa enorm din el. Pure si supa papa, dar nu accepta morcovii fierti. Incearca supica Andreei, e deliciosa! cat despre paturica ... se intampla si la noi, dar avem paturica subtirica, de bebei si nu poate intampla nimic rau. problemele erau atunci cand bebeii erau inveliti in paturi de lana, pe vremea bunicii, ca aia le era greu sa o dea la o parte saracii ...
mihaser - branzica cu vaniliuta zici ??? Yammy !!! Noi papam cu babana ... sh-oleaca de mar ![]()
polixeni -
Sper Ca metoda sa dea rezultate. In ultimul timp am inceput sa ma gandesc tot mai des la faptul ca de-aia stau acasa, ca sa fiu cu bebe si sa ma ocup cat mai mult de ea, nu sunt menajera familiei ... cine vrea sa aiba curatenie, sa pastreze ceea ce normal se face la cateva zile, nu de 3 ori pe zi !!! 
Cu kk, se mai intampla si la noi sa nu poate iesi, dar eu nu o las prea mult sa se chinui, daca se depaseste un anumit timp, o ajut sa faca! La voi poate a fost de la para, dar nu e grav, stai linisitita!
alinaalex - Noi am testat marsupiul sambata si a fost ok. In prima faza a dormit ca purcelul, apoi a amortit si a inceput scandalul. Faza e ca noi avem un marsupiu aiurea, o chestie ieftina cumparata de o mamica zgubilitica care a crezut ca toate siunt la fel. Dar daca ai unul OK, nu cred ca vor fi probleme. Noi intentionam sa-l cumparam pe cel de la Chicco, e un milion si ceva ...
noe - pupam bia papacioasa de legume si ... pofta la bere. Si chiar daca nu ne mai raspundeti pe messenger, sa stii ca noi tot va iubim ...
badriana
1. incearca sa-i dai ceva mai consistent seara, cereale sau ceva de genul ... pooate merge ...
2. cantitatea de lapte variaza la noi de ex. in functie de bibe. Uneori peste 200 ml, alteori 150 ml maxim
3. noi papam fructe, legume nu, doar cu mici exceptii, astazi de ex., cand a papat 4 lingutite de dovlecel fiert! UAU !!! La fructe iti dau un exemplu: 1/2 mar mare, 1/2 piersicuta + 1 lingurita biscuitel ras.
alinaMIZZI - hihihi ... la noi vine doar daca o chem eu ... si asa uiiiiiitttt!!!! [rad tare]
alorea - eu ii dau laptic imediat dupa, face nani super bine, iar daca face diharenie
, spalam ... ma iertati
pe dansul, dam pudruta si ... trece.
Andreea - ce faceti dragelor, ce face mumusetea pamantului ??? M-am uitat fugitiv la poze (ca la noi rdsh-ul merge ca bunicu') si m-a fascinat body-ul acela cu "eu si mama il iubim pe tata" sau ceva de genul ... In rest vad ca Thea e la fel de minunata, iar tie toate felicitarile din lume. Arati senzational si sincer, mi-a fost rusine cand te-am vazut. Esti ambitioasa rau, felicitari din inima. Daca ai avea bunavointa sa ne spui si noua ce mai faci pe langa masaj ... ti-am fi recunoscatoare ...
Va pupam cu drag!
mariana - draguta de tine, uite azi m-am gandit la tine ... sa treci iar prin emotiile primeleor controale, sa vezi burtica crescand ... daca n-ar fi existat amintirile urate, cu siguranta mi-ai fi facut pofta de o noua burtica. Sper sa te simti ok si sa fie totul in regula.
Pupacim toate fetele si ne 'auzim' maine!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari