*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by micaalsa

quote:
Originally posted by alinaMIZZI

Biscuiti fara gluten eu am gasit la PLASMON, se numesc BISCOTINO si sunt sub forma de pudra pe care o poti adauga in lapte sau piureului de fructe. Pudra este ambalata in cutii ca si pudra de lapte praf, cu gramaj de 340g, ambalate cate 2 cutii.
Pofta buna!

Alina- mama de bebe Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Dar in Romania gasesc marca asta? Intrebare intrebatoare .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

in RO gasesti, cu greu, de la Nestle...destul de scumputi..eu inca nu am gasit, da' am citit de ei la Bebei de ian/pheb

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Sa fie oare pe la Sensiblue sau HelpNet? Pe-acono inca n-am intrebat ... azi dau o fuga sa vad si anunt.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Biscuiti stiu si eu ca exista si ca se gasesc greu,dar de ce nu puneti cereale, nu e aproape acelasi lucru?
Noe, legumele de la borcans sunt cele mai bune - zice bebe Ana, dar eu sper sa nu ramana singurele, de saptamana viitoare imi fabric mai multa rabdare si mai insist cu cele natur.Cu fructele ne descurcam si cu unele si cu altele..si si Ana e moarta dupa pere, unele mici, galbene, zemoase, cica sunt de Suceava.O sa incep sa adauga carne la pireul de legume, mai intai piept de pui, apoi repede-repede la vita, sa sustinem bebe anemic, apoi galbenus..ficat de pui de cand si cum si cat se poate da? Am citit ca trebuie fiert 20 de minute, dar de la ce varsta?
Azi am avut un mic razboi cu bebe..cum ea da aceleasi semnale si pentru masa si pentru somn,(adica maraie si isi suge degetul), si cum trecusera cele 3 ore de la ultima masa, mami-adica eu- a considerat ca ii e foame si a incercat din rasputeri sa hraneasca bebe cu fructe, si bebe plangea, si mami nu ceda..pana la urma a invins, fara sa manance tot..a adormit, dar oare nu era mai bine daca ma prindeam de la inceput, o lasam sa doarma si manaca mai bine dupa aia?..Era..dar..in Mama si copilul zice ca mama devine experta in semnalele pe care le da bebe dupa vreo luna doua..uite ca la mine au trecut vreo 5 si tot nu am devenit.Nu-i nimic, perseverez! ..chit ca prima data cand am facut aceasta confuzie (ca nu e asta prima data) am plans si eu, si ea..acum, numai ea si mai putin decat data trecuta..asta inseamna ca m-am mai perfectionat, nu?
Ciuf, si mie imi era teama sa va renunta la laptic daca ii dau prea multe legume si cum stiam ca e mai bogat in calorii, si ea slabuta, ma gandeam ce o sa fac. Am incercat sa ii dau intre mesele de lapte, dar nu vrea, ca nu-i e foame. Totusi, am observat ca nu s-a modificat cantitatea de lapte pe o zi, asa ca o sa mentin modul de alimetatie de acum, adica fructele si legumele la cerere dupa care urmeaza masa de lapte, cam la o ora, asa am observat. Dar stiu copilasi care mancau 800ml de lapte si de cand cu diversificarea (serioasa de tot,insa) au ajuns la 350max.
Noe, ai slabit ceva cu Heritage? Sau nu ai cantar la Hunedoara?Si ce regim tii, ceva anume sau de bun-simt?
Eu nu am inceput nimic, nici regim, nici pastile, nici electrostimulare..voiam sa le incep toate odata, dar imi trebuie timp liber si nu prea vad cum as avea..regulat, in fiecare zi.
Cam atat pe azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Azi am avut un mic razboi cu bebe..cum ea da aceleasi semnale si pentru masa si pentru somn,(adica maraie si isi suge degetul), si cum trecusera cele 3 ore de la ultima masa, mami-adica eu- a considerat ca ii e foame si a incercat din rasputeri sa hraneasca bebe cu fructe, si bebe plangea, si mami nu ceda..pana la urma a invins, fara sa manance tot..a adormit, dar oare nu era mai bine daca ma prindeam de la inceput, o lasam sa doarma si manaca mai bine dupa aia?..Era..dar..in Mama si copilul zice ca mama devine experta in semnalele pe care le da bebe dupa vreo luna doua..uite ca la mine au trecut vreo 5 si tot nu am devenit.

Draga de tine....credeam ca sunt singura "denaturata" care nu sesizeaza semnalele copilului...si noi avem 6 luni de convirtuire inn comun...si la noi plansul cu inegrire la fata e si de somn, si de foame mare si de alte probleme existentiale...asa ca...pana s-o marita m-oi prinde si eu care-i treaba...
Iar chestia cu plansul...ai prins tu o toana buna...stai calma ca revine si plansul tau si crizele de nervi ca nu stii ce are de nu vrea sa manace...tocmai acu' 15 minute am experimentat iar schema...dar eu cand vad ca intra in plans rau, il var pe bibe in gura macar sa stiu ca nu a adormit flamanda....

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Catrinutza, OK, join the club..si cu Mariuca atomica cu tot, desigur..la Ana treaba cu bibe nu merge, ca cica degetu' e muult mai bun.

Mergi la inceput

Aaa..si sa nu uita, uneori mai vine si soacra-mea care cand o vede un pic maraita zice.."cred ca ii e foame, ca ea nu plange degeaba.." ei bine, ea mai plange si degeaba..dar atunci sa vezi ce incurc semnalele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Gata ! Am revenit !

Am reusit sa citesc tot si acum am intrat sa si scriu (multumim Catrinel pentru apostrofare )

Eeee...si fuseram si la mare...a fost super, atat pt Teo cat si pentru noi.Si dupa cum va spuneam ca ma saturasem sa tot impachetez si sa despachetez, dupa ce ne-am intors, a doua zi am fost invitati la munte, la Predeal, ca a fost ziua prietenului nostru, nasul Teodorei, asa ca ghiciti ce am facut : am impachetat din nou, noroc ca mai aveam haine si hainute curate, mai ales ca la munte am luat din cele mai grosute. Daca am timp, pun azi si poze.

Am vazut toate pozele cu bebici frumosi si papaciosi, cu ratuste si mamici sexy.

Noi avem deja 5 luni si cateva zile, avem 8300 grame si 69 cm, papam tot tzitzi si ceiut de sete, inca ne mai trezim noaptea, o data, cam pe la 4.30 - 5 sau 5.30, papam si dormim iar cam pana pe la 7.30-8. e dormit ziua ne-am obisnuit sa dormim afara (nu stiu ce o sa facem la iarna...).Azi, pentru ca nu a dormit afara decat o jum de ora, a dormit in casa aproape o ora, eveniment !

La diversificare, avem unda verde de la 5 luni jumatate, dar cred ca incepem maine, adica o saptamana mai devreme.

Asa deci : incepem cu supica de legume , 50-100 ml pt inceput(morcov, pastarnac, telina, +/- cartof mic, +/- ceapa mica) in care adaugam de la inceput 2-3 lingurite de legume pasate. Dupa 3 zile incepem sa adaugam si alte legume si sa ingrosam supica pana devine piure consistent. Cam dupa o saptama de piure incepem sa introducem si carnita, 2-3 lingurite la inceput . Carnita sa fie de gaina sau vita (animal matur), de la gaina pieptul, de la vacuta rasolul.Toate astea la masa de pranz, la inceput cu completare de laptic de mami. De la 6 luni jum, incepem sa inlocuim si masa de la ora 10 cu fructe si suc de fructe (mar, banana, piersica, portocala). Cam atat deocamdata despre diversificare. Wish us luck !

Intreba cineva de Cat. Am vorbit cu ea inainte sa plecam la mare si zicea ca mai sta in Bucuresti pana prin septembrie. Eu am sunat-o azi, dar nu a raspuns.O sa mai incerc si va tin la curent.

Fug sa fac ceva de mancare.

Va pup

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Aaa..si sa nu uita, uneori mai vine si soacra-mea care cand o vede un pic maraita zice.."cred ca ii e foame, ca ea nu plange degeaba.." ei bine, ea mai plange si degeaba..dar atunci sa vezi ce incurc semnalele!

Suuuuuuuuuuuuper .....ai si tu una bucata soacra dintr-asta???? buna la casa omului...si la noi"sigur ii e foame...nu ii dai sa manance?", desi stie ca a mancat cu o oar inainte...acum s-a prins si ca mai plange cand e somn...si desi de abia e trezita din somn, sigur maraie de oboseala...buni expertii astia la casa omului, buni, domle, buni....

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

aalina,
tin regim adica nu mai mananc ca sparta (desi mi-e greu, da cica astea scad si pophta de mancare), beau multa apa, nu mananc seara, cel mai mult dimineata...plus abdomene si impins la carucior la greu..dar sportu' asta il practicam toate

maica-mea zice ca am slabit...eu astept conphruntarea cu cantarul, cand ajungem inapoi in BUC

catrinutza, nu numa' soacrele sunt asa..la mine si maica-mea, zici ca-i maniaca, da-i sa manance, imbrac-o mai bine, etc etc numai sphaturi, dar ale ei stiu ca sunt cu buna intentie; eu zic bine si phac ca mine

phetele, dupa-masa mergem la phestivalu' berii sau zilele hunedoarei, inca nu stiu exact ce e...dar cred ca se lasa cu dixtractie...

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Soacra
Noi am lamurit lucrurile din buna vreme, copilul meu il cresc eu! Asa ca desi sta la 10 minute de noi cateodata o vad doar la o saptamana, daca o intreb ceva in legatura cu bb imi raspunde altfel nu indrazneste sa isi dea cu parerea. ca la sfaturi toti sunt priceputi

Alina- mama de bebe keane-Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by alinaMIZZI

Soacra
Noi am lamurit lucrurile din buna vreme, copilul meu il cresc eu! Asa ca desi sta la 10 minute de noi cateodata o vad doar la o saptamana, daca o intreb ceva in legatura cu bb imi raspunde altfel nu indrazneste sa isi dea cu parerea. ca la sfaturi toti sunt priceputi

Alina- mama de bebe keane-Peter

ce-mi place poza www.fotothing.com/alinaMIZZI/photo/7acd8451a6d7dd4398707047d232577a/" target="_blank">asta, e mare phigura bebe Keane

Alina, cum e sa traiesti in Malta?e mumos?ce mi-ar placea si mie sa vizitez...

Ce mai citim noi

Mergi la inceput