*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 23
catrinutza spune:
Poli, fierul constipa de numa numa si face scaunul inchis la culoare...asa ca nu te speria...cand o sa incepi diversificarea mai bine o sa se regleze incet-incet...
Despre fructe...poate ca doau fructe intregi au fost prea mult pt inceput...ma mir ca nu l-au muiat la burtica...iar despre combinatii: free imagination; testezi ca sa vezi ce ii place sa manance, pt ca fiecare are preferintele lui...
Si unde zici ca o gasesc pe reteta asta???
AlinaAlex, subscriu la ce a zis Cosmina...cat te tine spatele...ca degeaba poate fi pana la 10 kile, daca te rupe de shale...eu nici nu am apucat sa o port pe Mariuca cu fata spre exterior (marsupiul pe care il avem noi e si dintr-ala orizontal, asa ca e mult mai inalt decat marsupiile obisnuite) si deja ma rupe in doua...
AlinaMizzi...iti inchipui ca nici nu imi imaginez sa ii fac rau cu bune stiinta copilului.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
POLI, fierul constipa! de aia a facut si kk negru, tot de la fier.
CATRINUTZA, poate e meniul prea variat, poate o doare putin burtica. As zice s-o lasi pe un fel de mancare mai usor o saptamana... Introdu un singur aliment nou pe saptamana...
M-am trezit cu cea mai masiva durere de cap....Ufffff.... am bagat Quarelin (din Ro, foarte bun, daca esti gata sa mori de durere) si e mai bine, da's ametita ca naiba.
CIUF, Pispi n-are calculator de 2 saptamani, si e putin necajita, ca sotzul are hepatita B cronica.
Monica ce mai face? ne citeste si nu scrie?
![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaMIZZI spune:
Biscuiti fara gluten eu am gasit la PLASMON, se numesc BISCOTINO si sunt sub forma de pudra pe care o poti adauga in lapte sau piureului de fructe. Pudra este ambalata in cutii ca si pudra de lapte praf, cu gramaj de 340g, ambalate cate 2 cutii.
Pofta buna!
Alina- mama de bebe Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
CATRINUTZA, poate e meniul prea variat, poate o doare putin burtica. As zice s-o lasi pe un fel de mancare mai usor o saptamana... Introdu un singur aliment nou pe saptamana...
Si eu m-am gandit la asta...dar vad ca si alte fete au dat cam acelasi lucru la bebi si nu s-au plans...iar saptamana asta, cel putin de cand au inceput noptile albe, nu am introdus nimic nou...eu incerc doar sa le alternez pt ca azi manca o chestie, maine gata...2 linguri si nu mai vrea...de fapt sunt aceleasi alimente in combinatii diferite...
Ma gandesc si ca KK ei e un pic cam moale fata de cum facea ea saracutza...ma gandesc ca si asta o fi...intestinul ei nu e obisnuit sa faca kk normal, ci numai bucati de lemn si "masline"...fac si eu haz de necaz...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
catrinutza, sa stii ca si eu am observat asta la Iulia. Plange cateodata-n somn si se chinuie sa traga parturi si mai nou, am observat ca iarasi isi freaca calcaiele. Pediatrul mi-a zis ca atunci cand are colici isi freaca calcaiele. Sper si eu sa nu-i fi revenit colicii acuma ca avem val mare cu dintisorii.
Sa stii ca si Mariuca isi freaca calcaiele..da rau de tot...de asta am zis si eu ca s-au intors colicii...mama ei de treaba, nu a avut decat rarisim cand fu bebe mic si ii face acum, la "batranete"...
Desi vroiam sa ii dau acum fructele, azi o iert...poate poate
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
Qamar spune:
salutare phetele!
ioi cata activitate pe Catrinutzi,
si sper sa nu phie colcii aia rai, unii mici eventual!
dupa 4 zile de ploi am iesit si noi aphara ieri inphopholite ca la polu' nord (vorba cuiva
), dar a phost placut...
ieri a mancat si Trutzulina mea niste piure de legume mai cu pophta, insa prepheratele ei raman perele si caisele
vad ca vorbiti despre miere, zahar, sare...
miere-da, riscurile sunt mici de botulism, dar eu mai astept pana la un an, ca varianta exista glucoza praph pentru indulcit
zahar- nu mi se pare ok nici pt adulti, chit ca il consum aproape zilnic, darmite pentru bebe mic...pauza pana la 2 ani
sare- depinde de cantitate, insa stiu ca rinichii lor nu sunt dezvoltati suphicient, pauza pana peste 1 an
Ciuph avea dreptate, noi phormam gustul copilului, si daca e invatat de mic cu gusturi naturale, neimbogatite, asa o sa i se para normal...
Cat despre borcanase- la nevoie sunt phoarte bune, Biei vad ca ii plac legumele borcanate mai mult decat cele natur...
eu a trecut la 2 pilule de slabit pe zi (maxim is 4), si am energie cat pentru 2...ceea ce e bine![]()
scriu phugitiv pentru ca trebuie sa ma apuc de pranz...pup si revin mai pe seara!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
roxivan spune:
Salutare!
Noi nu am dormit azi-noapte. Din 2 in 2 ore, Darius se trezea si urla( nu plangea). L-am tinut in brate aproape toata noaptea, nu stiu ce o fii avut, nu vroia sa pape, ud nu era, m-am gandit ca poate a visat urat sau or fii dintisorii, bata-i vina.
Azi am papat si noi 50 ml suc de piersicuta cu morcovel cu lingurita. Va dati seama?
Pentru noi e ceva extraordinar( il pupam dupa fiecare lingurita papata).
Cu marsupiul noi avem o problema. Darius nu vrea deloc sa stea in el. Il avem de cand avea 3 luni si nu cred ca a stat mai mult de 10 min adunate in el. Eu tot incerc, dar degeaba. Noi avem unul de la Farlin( greutatea maxima admisa 14kg).
Abia acum a adormit si el, sa vedem cat o dormi.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by alinaMIZZI
Biscuiti fara gluten eu am gasit la PLASMON, se numesc BISCOTINO si sunt sub forma de pudra pe care o poti adauga in lapte sau piureului de fructe. Pudra este ambalata in cutii ca si pudra de lapte praf, cu gramaj de 340g, ambalate cate 2 cutii.
Pofta buna!
Dar in Romania gasesc marca asta? Intrebare intrebatoare
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
quote:
Originally posted by micaalsaquote:
Originally posted by alinaMIZZI
Pofta buna!
Dar in Romania gasesc marca asta? Intrebare intrebatoare.
Pozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
in RO gasesti, cu greu, de la Nestle...destul de scumputi..eu inca nu am gasit, da' am citit de ei la Bebei de ian/pheb
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
badriana spune:
Salutare mamicilor si bb-lor!
Suntem si noi la capitolul diversificare. Andrei (04.04.06) manaca dimineazta pe la 8.30-9 piureul de fructe +biscuiti+branza calcica, putzin san pe la 11.30 cand venim de la plimbare, pe la 13.30-14 supa crema si in rest san, cam la 2.00-2.30 ore ca e lenes baiatu', trage 5-8 minute la un san si gata. Mai nou, de vre-o 3 saptamani, doarme seara de la 10 la 1 noaptea dupa care pana dimineatza la 6 ma trezeste pt tatzica din 2 in 2 ore. Sincera sa fiu nici nu stiu cat manaca deoarece sunt chiauna de somn. Din reflex il iau din patutz si il pun la san, 5-10 min (probabil) - cred ca motzai si eu - si gata la patutz ca doarme.
Am si eu cateva intrebari pentru mamici:
1. Am citit cum ca copiii,incepand cu varsta de 4-5 luni,ar trebui sa doarma cam toata noaptea, sau cu 1-2 treziri, ca ar trebui suprimate mesele de noapte, etc. Ei bine la noi in loc sa se rareasca s-au indesit! Ma intreb oare daca e normal!?!
2. Al meu copil nu bea ceai din biberon decat daca e ora de masa si cred ca il ia pe post de mancare iar lapte (tot din biberon) cam 80ml, foarte rar 100ml. Mie mi se pare putzin, nu stiu cat ia de la san. Nu imi este de greutate caci acum la 5 luni are peste 7kg (nascut cu 3200) ci imi este de calciu. Cam cat ar trebui sa bea la varsta asta un bb?
3. Cam ce cantitate de piure fructe/supa-crema trebuie sa manance la varsta asta?
Aaa, mai e cineva cu copil carui nu ii place sa stea in carucior?
Al meu sta cam 10 min dupa care vrea in bratze la verticala. Am niste dureri de spate dimineatza...
Sanatate si pupici
Adriana si bb Andrei
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badriana23/my_photos