*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 30
simona_toma spune:
Ileana, cat ma bucur pentru voi!O sa va ajute Dumnezeu, o sa fie totul bine.Eu in locul tau nu as fi avut taria sa citesc ce mai zic mamicile de martie-aprilie.Bravo tie, esti un om puternic.Sa ai o sarcina usoara si...fara temeri.

La multi ani inca o data lui Andrei.Am citit povestea lui.de ce nu lasa Dumnezeu toti copii perfecti?Ce vina au ei?E foarte trist.
La multi ani si lui Iustin, sa cresti mare si cuminte.Mai, dar ce mai face Mara?Ne-a parasit.
La multi ani Dea, sa fii fericita!
Roxi, astept.Tare naspa cu tati plecat, si noua ni se intampla.Am scapat repede de socrii, pt ca sotul meu nu a putut sa vina azi acasa.Daca era el, stateau mai mult.Caaah, sper sa-i mai vad peste...mult, mult timp.
Ce rea sunt!
Cristina, draguta de tine, bine ai revenit.Stiu cum e cu actele si cu umblatu dupa ele.Am trecut cam prin aceleasi intamplari ca si tine.Si noi am reusit sa ne luam un apartament si cel mai nasol a fost la semnat actele, ca nu se nimerea sotu' acasa cand era de semnat.Urata perioada, stresanta rau.Ce face piciorusul Anei Maria?Mi-aduc aminte ca aveati o problema, sau credeati ca aveti.S-a rezolvat?Noi am scapat de atele, picirul lui Edutu e bine, doar il mai masezde 3-4 ori pezi.Am emotii pentru cand va merge.La noi in grupa totul e bine, ne diversificam, adica o parte din noi ne chinuim sa-i invatam pe bebei cu lingurita si cu gusturi noi;avem si dintisori, noi 2, iesiti la 4,5 luni si Davidutu' al Tinei tot 2, la aceeasi varsta.Restul trupei se chinuie inca.In rest, nopti nedormite de sarmana Micaalsa si Adriana(si cine stie cate alte mamici)Luca merge la gradinita, Noe e in vacanta la Hunedoara, Kim e in Romania.Iti ajunge?A, si am descoperit o valceanca de-a mea,Roxivan, cu care de-abia astept sa ma intalnesc.
Bai, da' cat scrisei!Da' ce sa fac pana la 12 cand dau bebelui ultima masa?
Ciuf, stii reteta de salata de vinete cu ardei copti?5 kg vinete, 7 kg ardei, 150 ml otet, 150 gr zahar, o juma de litru de ulei si 3 linguri de sare.Vinetele si ardeii copti se amesteca pur si simplu cu toate cele.E o nebunie de salata.Dar iti trebuie mult timp sa decojesti leguminoasele.Dar merita. 
Roxi, Edutu meu a avut zile cand nu papa decat 50-60 la o masa.Disperasem, am fugit cu el la dr, am crezut ca are rosu in gat.Nimic.O fi fost de la caldura, o fi fost de la dintisori, nu stiu.Si avea zile cand, desi era fff cald manca ca spartu'.Ce lapte ii dai?Si mie imi venea sa i-l schimb in zilele alea proaste.Eu zic sa mai astepti.
Cine imi spune si mie ce lapte foloseste pt branza calcica? dau o bere 
Catrinel, scuza-mi ignoranta, da' ce e ala thai? ![]()
Va pupicesc, sa aveti o noapte linistita, cu bebei fff somnorosi.Noi suntem singurei de vreo 3 nopti si 3 zile.M-am saturat, cred ca o sa ma gaseasca consortu' pe tavan.

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
Cosmina spune:
La Multi Multi Ani plini de fericire, sanatate si numai bucurii
Andrei-Doina_cel si Iustin Sebastian-Serendipindity(Mara)!
Sa cresteti mari si sanatosi!!
Am citit de spre Andrei si mi-au dat lacrimile. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai curand si sa creasca mare sa isi bucure parintii. Catrinel ziceai ca ai un nr. de cont din Germania pentru donatii. Mi=l dai te rog si mie? Merci.
Ileana Marius, felicitari!!! In sfarsit o veste buna. Sarcina usoara!!
Cristina, am vazut pozele cu Ana-Maria. E o frumusete cu niste ochi superbi!!
Si ca sa inchei intr-un ton mai vesel, vedeti
ce smecher sunt
Polixeni spune:

ANDREI (DOINA_CEL), IUSTIN SEBASTIAN (MARA),MARIA (NSHIRO),ANDREI (IRINA71), RALUCA ELENA (DANIELANEDA), HARRIS PETER (COSMINA),ALEXANDRA (AIDA)!!SA CRESTI MARI SI SANATOSI!! LA MULTI ANI SI PT DEEA!! MULTA SANATATE SI TOT CEEA CE-TI DORESTI!! 
ILEANA ce ma bucur sa aud asemenea vesti!Si eu cred ca s-a lasat cu ochisori!
Sa dea Dzeu sa fie totul bine!! 
Mariana tu cum te mai simti?Piticii? 
Ciuf un an scolar bun pt Luk si mult succes!Imi aduc si eu aminte de pe vremea cand eram educatoare cum erau piticii dar si parintii in primele zile de gradi.Lasa ca o sa fie bine o sa vezi!
Cu vinetele ce-ar fi sa faci o musaca...sau "papucei" (vinete umplute fie cu orez fie uc carne tocata).Daca vrei ma interesez exact ce-s "papuceii" astia...p-aici se mananca multe vinete. Eva ce face?
voua
Tcelen sa stapaniti sanatosi apartamentul si spor la treaba!Sa-ti mai zic ce ochi superbi are Ana-Maria??!
Catrinel si eu sunt amatoare de dvd-uri mai ales ca acum sunt numai emisiuni in reluare la tv.De ex in seara asta o sa ma uit la "Piatra scandalului" cu Sarah J.Parker.Sapt. trecuta am vazut toata seria "Desperate housewives" ca-mi place serialul si Casanova.(super filmul)
Apropo de mancaruri ciudi (povesteai de thai)..si noi cand am fost in Ro ne-am dus la restaurant chinezesc si bleeeaaaahhh..am mancat pui dulce- acrisor cu castraveti.Nu mi-a placut,desi pe toata perioada saricinii am poftit la mancare chinezeasca (ca nu stiam cum e).Acum m-am lecuit!!
pt Onuta cu ratusca ei cu tot!
Mai fetele vad ca unii dintre piticuti sunt tare nelinistit noaptea...pai sa ma consider norocoasa ca al meu doarme de pe la vreo 10-11 seara pana pe la vreo 7-8 dimineata.Eu ii dau ultima masa,adica laptic,pe la vreo 10 seara.
V-am pupicit...ma duc sa vad dvd (acum cand am liniste).
Am pus 2 poze noi aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/d214re2&urlhint=actn,ren%3as,2%3af,0
Si 2 filmulete aici:
http://www.dropshots.com/gpoli_ro
mariana_1976 spune:
Dragi mamici,
Va asteapta capitolul 15 AICI
Mariana
14+
mama de Monica, Matei si Markus
adar spune:
roxivan - eu supica o fac mereu proaspata, doar nu e chiar atat de greu de facut ... Maine punem si carnita si incercam, la sfatul mamicilor mai experimentate sa bagam legumele la cuptor in vasul de yena ... sa vedem daca le papa asa . Revenim cu amanunte.
tcelen - stii ca apartamentul trebuie udat, nuuuu????![]()
ileana - felicitari si multa putere. Fii increzatoare, Dumnezeu te va ajuta. Ma bucur ca ai avut puterea de a intra pe la noi si vreau sa stii ca noi vom fi aici sa te ajutam cu bebelul cand acesta va veni pe lume. Sarcina usoara si un bebel sanatos si frumos !
Mai fetelor, e frumos glow-ul, dar culoarea n-am nimerit-o ... faza e ca primim puncte pe raspunsuri si subiecte noi, asa ca ... la treaba, ca in curand vreau si titulatura, pai ce numa' Noe sa aiba ???
Ma rog, si restul fetelor ????
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alinaMIZZI spune:
Buna dimineata, fetelor!
Felicitari tuturor aniversatilor si de la noi si numai bine

Ileana felicitari, sa-ti dea Dumnezeu multa forta, sa-ti bucure sufletul

Pupici si multumici din nou pt aprecieri