*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 21
Delia21 spune:
Cred ca-s nebuna: am pierdut azi 2 ore ca sa downlodez 8 poze,nu mi s-a mai intamplat asa ceva.In sfarsit,asta e.Ma mir si eu ca deobicei sunt in plop cu rabdarea,dar a fost si pruncul bun,a dormit mai tot timpul asta,sa nu-i fie de deochi,adica s-o trezit o data in astea 2 ore ,a baut un pic de lapte si a adormit la loc.
intrebare:stie careva cum as putea,cum se procedeaza ,ca sa pun un filmulet?Caci pozele sunt din weekend,de la nunta,la pian nu facui poze ci filmulet.NOE,zici ca tot ploua pe acasa pe la noi la HD?O pupim si noi pe Bia!Poate te vezi si cu elvie(din australia),caci si ea este in Deva pentru 2 sau 3 luni.Deci....avem pozici noi,adeca din weekendul trecut la albumul Am inceput sa ies in lume!
roxivan spune:
Salutare, salutare!
Azi Darius a fost cam nelinistit, incep si eu sa cred ca o fii vina dintisorilor,cu toate ca eu ii masez gingiile cam de o saptamana in fiecare zi cu glicerina cu nistatin.
Micaalsa, cam asa aratam si noi dupa ce papam suculet, de hainute ce sa mai zic( Bobita una doua isi trage barbita de la gat).
Catrinel 17, Darius dupa ce papa da afara o gramada de laptic. Doctora zice ca mananca prea mult si da afara surplusul. El de obicei nu prea ragaie. Se intampla sa ragaie dupa 2 ore de la masa si sa dea afara lapic asa cu jet.
Mihaser, bine ai revenit! Eu abia astept sa mai vin la Timisoara...nu stiu ce parere are Darius
.
Tania2, eu am iesit din spital pe 13 aprilie. Poate ne-am vazut la cabinet, dar nu cred ca am vorbit. Eu ma nimeream tot timpul cu mamici care aveau DPN prin iunie, iulie.
Kim, multa sanatate!
Ciuf, imi place tare mult ca folosesti perfectul simplu!! Si eu trebuie sa merg la dentist( am fost si pe parcursul sarcinii si nu aveam probleme) ca m-au lasat 2 masele. O fii din cauza faptului ca am nascut? Acum, mai nou, am si eu probleme cu parul. Ma trezesc dimineata cu perna plina de par, ma pieptan peria se umple... O sa incerc si eu un sampon cu petrol, sa vedem cu ce ma ajuta.
Simona, felicitari pentru dintisori! Bine ca si-au facut aparitia fara probleme. Eu am citit ca se inroseste gingia si se umfla( sa nu mai vorbim de febra, lipsa poftei de mancare, salivatie abundenta), nici asta nu s-a intamplat?
Va pupam!
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
simona_toma spune:
Catrinutza, ce de papati voi!!Da' sunteti si mai mari.Cum se face branza calcica?Mi-a spus pedriata, dar bineinteles ca am uitat.O tableta de calciu lactic la cat laptic?Si cand i-ai dat branzica?Cred ca maine o sa-i dau si eu carnita de pui.Ma omoara cu nervii, ca nu vrea sa pape piureuri.I le-am facut in fel si chip.Parca ii place un pic cel de morcovel cu lapte praf, dar nu prea are rabdare sa pape cu lingurita, se plictiseste si incerc sa-l pacalesc cu suzeta, ii dau piureul cu lingurita si apoi ii bag suzi si...papa.Dar asa nu ne mai invatam noi sa papam cu lingurita!!multa rabdare ne trebuie cu copiii astia!
Cristina si Anamaria, bebeii vostri nu vor suzeta?Ar fi nemaipomenit daca i-ati obisnui cu ea, noaptea le-ati baga suzeta si ar adormi, ca se pare ca ei simt nevoia sa suga, nu le e foame.Asa face Edutu, daca se trezeste si stiu sigur ca nu ii e foame, ii plasez suzi si adorme imediat, zici ca-i dau somnifer.Ma si amuza.Dar la voi o sa fie greu cu suzi cat alaptati.Pupam fetele somnoroase si ingerasii cei tirani

Cosmina, zici ca Harris se intoarce de pe campul de lupta.Pupam freza lui ascunsa.
L-ai obisnuit pana la urma la biberon, ca mi-aduc aminte ca erai disperata.
Dea, ce mare s-a facut Mia!!7 luni??
Catrinutza, ce idee buna cu pampersul pus cand bebele e pe burtica.Pai la asta nu ma gandisem, frate.Cand e pe burta nu se zvarcoleste asa cum face cand e pe spate.Sincer, cateodata ma apuca disperarea cand incerc sa-i pun pampersul dupa baita, in mod special.Daca nu se intoarce el pe toate partile, sa se uite pe toti peretii si la toate obiectele din camera, nu se simte bine.Active baby!!
Mamici si bebici, va dorim o noapte linistita!
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
simona_toma spune:
Roxi, in ultima luna, balute cu tonele, pumni rosi amandoi odata, agitatie mare, dar nu gingiuta rosie si nici febra.Eu ma asteptam la ce e mai rau cu dintisorii astia.La plansete, nopti nedormite.Dar m-am inselat.Asa am crezut si cu colicii.Inainte de a naste ma asteptam sa fac nopti albe din cauza lor, dar Edutu mi-a facut o surpriza si nu a avut.Chiar ma gandeam zilele trecute ca numai surprize mi-a facut strumfu meu.In primul rand nu ma asteptam sa fie asa mare la nastere(3600).Imi inchipuiam ca o sa am un bebe mic si delicat cu fata cat un pumnisor.Cand colo, ditamai grasanu.Nu-mi venea sa cred ca e al meu.Apoi ma asteptam sa plangem amandoi din cauza colicilor, dar colici ioc;apoi dintisorii...ce sa mai, numai surprize placute.Singura surpriza care nu mi-a placut de nici o culoare a fost ca nu a vrut sa suga.Ma asteptam sa nu am lapte, dar nu sa am lapte si copilu' sa nu vrea cu nici un chip sa suga.Un incapatanat, un berbec.Asta e Edutu meu.Si-l iubesc de nu mai poooooooot!!
Iti dau nr meu de tel, daca ai chef sa te plimbi prin Ostroveni, sa ma suni:0721320740. 
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
roxivan spune:
Gabi_fer, multa sanatate! Si noi am avut rosu in gat si i-am dat pentru prima data antibiotic(Sumetrolim) si Efferalgan; vaccinul l-am amanat o saptamana.
Adar, Darius nu prea mai vrea sa pape mai mult de 120 ml lapte la o masa. Noi avem de la Chicco biberon fiziologic(4m+), cu el ii dau suculet, iar din cele cu flux reglabil nu mananca mai mult de120ml. Am vorbit cu doctora( cred ca am zapacit-o cu vizitele si telefoanele) si am intebat-o daca putem trece la piureute si supica si mi-a zis ca dupa 5 luni...
Fetelor, nu stiu cum o fii vremea pe la voi, da' la noi s-a lasat un frig..Am pus deja in functiune centrala. Am uitat sa va spun noua pasiune a lui Darius: sa isi traga paturica pe fata sau sa o roada..Nu mai vrea jucarii, paturica educativa nu-l mai intereseaza. L-am lasat ieri singur, ca am mai avut cate ceva de facut prin casa si cand ma duc, dupa aproximativ 5 min, il gasesc cu paturica pe fata...sincera sa fiu acum mi-e cam teama sa-l mai las singur.
roxivan spune:
Ma Simona, ti-am vazut pozele, imi pari cunoscuta. Un scumpic Edu al tau( caciulita alba cu danteluta am avut si noi
). Va pupam! Poate in week-end cand vine tati la noi ne vedem. Eu stau la Valcea la ai mei si sotu la Bucuresti( vine de joi seara pana luni dimineata
). Te inteleg perfect, Noe in legatura cu ce ai scris.
mihaser spune:
hello
ce mai fac mamaicile? noi suntem bine...ne plimbam, papam, dormim...eu sunt cam ametita si o sa-mi fac analizele cat de curand
Ciufsucces la gradinita...o sa poti sa mai rasufli si tu. si eu am decis ca o sa-l dau de la 2 ani la gradi. v-am vazut pozele...e frumoasa California, dar mai frumoasa e Eva ta ![]()
Cum sta ea acolo cao floare rara!
Roxima bucur ca o sa mai veniti pe aici!
Micaalsa faina poza cu lebenita. Da cumintica e Iulica, al meu ar fi fost gramada acol sa puna el mana.
Cosmina ce cumintesta puiul in marsupiu...al meu nu vrea sa stea. A stat pe orizontala dar pe verticala nu-i place.
Catrinutza al meu papa cu lingurita si nu da nimic afara...papa un castronel de piure in cateva minute
Dea v-ati mutat in tara? cum e ?
tcelen voi ati reusit cu apartmentul?
pispi tot nu va merge calculatorul?
Andreea g Thea e foarte f draguta, iar tu esti cumva fotomodel?
Adina Nicoleta
Pupici tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Cosmina spune:
Delia, poti sa iti faci cont la www.dropshots.com si poti pune acolo filmulete.
Simona, da, asa e, dimineata la 8 da desteptarea finala si nu mai doarme pana nu dau o tura cu el. Si cand ne apropiem de casa e si el gata. Numai chestia e ca nu prea vrea in carucior, doar in marsupiu si numai spatele meu stie... ce sa fac, asta e! Cu sticluta tot nu l-am putut invata asa ca pana acum am papat doar titi, si pana la 6 luni tot asa. O sa ii dau cu cana direct ![]()
![]()
mihaser spune:
Delia sunteti 2 frumosi! Ce valva ati facut la nunta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
alinaalex spune:

pupam bebici si mamici!
fetelor, la noi a venit iarna!
e o vreme nashpa afara...frig, ploaie ![]()
![]()
, ieri a fost f.frig, dar tot am iesit afara conform programului (dimineatza pana la amiaza si seara), iar azi a plouat, dar cum s-a oprit tzusti afara! deja ne imbracam ca la polul nord, da sper sa-si revina vremea asta ca-i nasol...oare ce o sa facem la iarna??? ca noi suntem obisnuiti sa stam mult la plimbare, mai ales ca avem prieteni cu care iesim, de aceeasi varsta.
Noe, tare faza cu ph, cel mai fain suna CIUPH!!!![]()
![]()
![]()
Catrinel, vezi daca ai pus punctul pe I, au inceput sa scrie fetele! Vezi Tina.
Apropo, Tinutza, welcome back, mai scrie-ne si tu un randuletz acolo, hai ca tot gasesti cateva minute libere sa stim si noi ce mai facetzi, what's new and stuff...
Catrinutza, io am auzit pe multa lume ca da miere la bebei...si n-au nici pe draku! io am intrebat mai multi medici pediatri si au ras la faza cu botulismul, m-au intrebat de unde am auzit asemenea prostii
... maica-mea e pediatra , a zis ca pe vremuri chiar se recomanda mierea din prima luna, pe noi ne-a crescut cu ceai indulcit cu miere, mai punea si la biscuiti, cu lapte de vaca si de alimentara si n-am crapat, era ok. Pai mey, in Epoca de Aur nimeni nu-si batea asa capul cu diversificarea si iaca, suntem bine merci!![]()
Eu ii pun lui Marc un pic de sare la piure de legume si supica, asa de gust si-i place oi-oi
Asaaa...si am mai intrebat pe mama si pe dr. ce-i voie si ce nu-i voie : cica zmeura , kiwi si altele alergene dupa 1 an, banana dupa 6 luni, cereale dupa 6 luni (ca e alimentat la san) si cica pot sa-i dau branzica de vaca (preferabil din supermarket)cu un pic de zahar vanilat! Whatever...
Pana acuma n-am inlocuit nici o masa , papa solida i-o dau intre mese ( cum zici tu , Ciuph) ca altfel , desi in 5 min. rade un castronel plin de piure de fructe sau legume, la 2 ore ar papa laptik. O sa incep sa inlocuiesc a 2-a masa cu cereale, dar dupa luna a sasea.
Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)