*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,ADINA NICOLETA!

Catrinuta,adica...suntem vecineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????Mai exact,te rog!!!!!
-mamaliga,incepand cu 6 luni,dar f.f.moale.Ati implinit 6 luni,deci aveti liber.
-da si noi sughitam la greu,cand ne este lumea mai draga,adica in vizite ori felurite deplasari.
-da,am fost ingrozitor de insarcinata.Uitandu-ma la burta,inca se mai observa ca...am avut un chirias.
-multumim pt. complimente!
-am pe undeva reteta supei de varza,dar mai am o reteta f. buna.Iata: CLEVELAND CLINIC DIET: pierzi 3 kg in 3 zile

Ziua 1
- ora 10:00 Breakfast: ½ grapefruit
1 felie toast
2 lgte Peanut Butter
- ora 15:00 Lunch: 2 felii de orice carne (3 oz)
1 cana fasole verde (8 oz)
1 cana de sfecla rosie (8 oz)
1 mar mic
½ cana inghetata de vanilie (sau un iaurt mic, light)
- ora 19:00 Cina: ½ cana tuna in apa (4 oz)
1 felie toast
Ziua 2
- ora 10:00 Breakfast: 1 ou
1 felie toast
½ banana
- ora 15:00 Lunch: 2 crenwursti
1 cana broccoli
½ cana morcovi
1 banana
- ora 19:00 Cina: 1 cana branza dulce
5 crackers sarati
Ziua 3
- ora 10:00 Breakfast: 5 crackers sarati
1 felie de branza Ceddar
1 banana
1 mar mic
- ora 15:00 Lunch: 1 cana tuna in ulei
1 cana sfecla rosie
1 cana conopida
½ cantalup (sau 1 cana de frozen mixed fruit)
- ora 19:00 Cina: 1 ou fiert tare
1 felie toast
The diet works and a cemical brokedown is proven. Do not vary or substitute any of the foods. You can loose up to 40 pounds in a month if you stick to this diet.

Salt & pepper may be added but no oter seasoning or spices.

Black coffee, tea or water with your meals (no snacks or vitamins).

Drink at least 7 glasses of water a day.

The diet is to be used for 3 days at a time.

After 3 days resume normal eating but do not overdo it.

After 4 days of normal eating start the diet again.

Noe,bucurati-va de placuta deplasare si profita din plin de binevoitorii care va rasfata,ca nu va dura mult.Si mie mi-a fost greu fara Cristin,atunci cand am fost la ai mei.Si am stat doar 3 zile.Pupa Bia!!!

Catrinel,am lesinat vazand poza cu rata.Musai trebuie sa le facem cunostinta puiutelor noastre!Daca as fi fost Picasso,as fi intitulat tabloul...,,Onuta cu rata pe frunte,,.Da nu's!
Chiloteii sunt...vechi,ca sa zic asa,deci nu sunt cei din povestea horror pe care,mi-am amintit-o si eu cu drag cu drag.Dar sa stii ca deasupra lor se rasfrang inca mega sunculite.
Eu am facut o psihoza referitor la spalatul pe maini inainte de contactul cu Thea(si in general...),culmea,mai ales cand este vorba despre barbati.

Aida,m-ai dat gata cu sexy mama!Nu reusesc sa vad pozele voastre.De ce????

micaalsa,e mortala Iulia in poza cu pepenele.Statea in fundulet sau era tinuta?

Polixeni tine-l de vorba pe Nick in timp ce-i dai sa pape si va dura mult mai putin masa.Cum deschide gurita,baga-i lingurita!Na,ca am facut si versuri... .Multumim pt. complimente!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

In ce priveste jocul cu lingurita si noi suntem cateodata lenesi, plimbam avionul si cand deschide gurita repede lingurita in gurita. Cand vine vorba de piureul de legume nu facem mofturi, ba uneori cerem supliment.
In ce priveste meniul noi mancam cam asa:
- dimineta in jur de ora 8 nectar de fructe, in fiecare zi diferit
- apoi dormim in jur de o ora
- in jurul orei 10 piure de fructe, de obicei combinate cele purgative cu cele care predispun la constipatie, dupa ce in prealabil am controlat toleranta fiecaruia separat. Uneori adaugam Biscotino(fara gluten), apoi completam masa cu lapte cu cereale cca 80ml.
- ora 13-14 supa de legume(80ml) apoi piure de legume cca 150g
- somnic de dupa masa cca 2 ore
-ora 17 lapte cu cereale fructate cca 200ml
- seara dupa baita intre orele 20 si 21, inca 200ml lapte cu cereale si apoi trecem la somnic
- noaptea mai savuram cca 180ml lapte simplu
Intre mese savuram cu placere ceiut si apa plata.
Nu stiu daca am uitat ceva
Pofta buna la pitici, multa rabdare la mamici
Multi pupici la toata lumea

Alina- mama de bebe Keane-Peter
Poze cu noihttp://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Uraaaa, ieri ne-a mai iesit un dintisor!!!Avem 2 dintisori!!Incredibil!Si asta a aparut in liniste si pace.Fetelor, asa vreau sa va aud si pe voi, ca bebeii au dintisori si nu ati suferit nici voi, nici ei.
Davidutu, te-am prins din urma!!
Roxi, pupam pe Darius si-i dorim sa se faca repede bine.Noi stam in Ostroveni, pe langa Scoala nr.9.Foarte rar am fost in Zavoi, mai mult prin parculetele astea de pe langa noi.Mi-a fost cam greu sa ajung acolo pe caldura.Hai sa ne intalnim.Poate ne lasa vremea.
Mi-e un somn de crap.Azi noapte pe la 2 eu si tati al lu' bebe ne alergam prin pat.Tineri si indragostiti si noi, ce sa facem. Ma duc sa dorm langa Edutu meu dulce si cuminte.Va pupam

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

quote:
Originally posted by adar

Cristina30 – e bun Dentinox-ul ??? Ca tre sa facem provizii …

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Hallo Adar,

e bun Dentinox-ul, se pare ca lui Magnus ii iese un dinte pe lateral si avea probleme la supt din sanul stang, si uneori il dau inainte sa suga si ii face bine, ca se linisteste; dar se pare ca mai bun e Osanit-ul daca-l gaseste pe undeva.

Eu n-am avut ce face ieri si l-am pus pe Magnus sa tasteze pe tastatura cand vorbeam ,"chatuiam", cu parintii mei pe yahoo... atat mi-a trebuit, asa le mai bate tastele ca nu mai aveam loc de el....
!!!! Mare atentie!!! nu va lasati bebeii la calculator ca nu mai scapati de ei!!!
In rest se par eca iar am intrat intr-o faza de crestere: Magnus mananca noaptea la doua ore si ziua la 3; inainte cand mai avea faze de astea de crestere, manca ziua la 2 ore si noaptea la 3. Ma rog sa treaca mai repede... e greu... dar el suge cam 7 min si apoi iar la nani asa ca mai merge.

Cristina & Magnus 07.04.2006

P.S. Catrinel, ce-ai mai facut cu sacul de dormit ?

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

adar, gand la gand cu bucurie. Noaptea trecuta i-am facut un Baby Drink ca stiam ca-i place (cand era de cateva saptamani bea din asta la greu) si cand i-am apropiat biberonul de gurita sa te tii la urlete. Incapatanata fata am, in orice caz, nu stiu cum oi scoate-o la capat cu ea.
Andreea, nu statea chiar in fundulet, o tinea tati cu o mana. Nu prea are ea echilibru ca asa-i viteaza tare si se ridica urgent in fundic. Nici in bouncer nu mai pot s-o tin ca se prinde cu manutele de bare si urgent se ridica-n fundic. Astept acum sa o ia pe urmele lui Mariuca si sa se ridice-n picioare, ca tare naravasa mai e .
simona_toma, felicitari pentru al doilea dintisor iesit in liniste si pace. Vaaai ce mi-as dori si eu sa nu o mai chinuie atata.
Pai cristina, vad ca si voi stati bine cu papatul la san noaptea. Si Iulia trage de 2 ori si adoarme, dar musai trebuie sa o pun la san ca altfel e jale. M-am mai linistit, nu-s singura greu incercata de-aici .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA

Catrinuta,adica...suntem vecineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????Mai exact,te rog!!!!!

Pupam vecinele...cine ar fi crezut...
La o statie de masina inainte de Pta Ferentari cum vii dinspre Rahova...str.Bachus, Trompetului, daca iti spun ceva....
Credeam ca sunt singura care stau in zona rezidentiala...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Micaasla, va asteptam in clubul nostru...aici la inaltime, la alpinisti...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
azi il duseram pe Luk Muk la gradinita. E prima zi. Emotii ca in prima zi de scoala. Il tot pregatesc de ceva vreme, ii inventez povesti cu Luca la gradinita pe care i le spun cand facem nani, i-am creat o imagine tare frumoasa despre ce il va astepta.
De dim. s-a trezit la 6:30 (atunci a dat scularea Eva) si primul cuvant care l-a avut pe buze a fost "gradinita".
Ii pregati saculetul cu paturica, un schimb de haine, palariuta si crema protectoare de soare.
Acolo cand ajunseram nu era decat o fetita in clasa asta de tranzitie. Casuna imediat pe masinute, tyractoare, jucarii, iar noi in timpul ala vorbiram cu directoare sa completam formularele si sa incheiem contractul.
Dupa un sfert de ora ne intorseram in camera de observatie (e ca la Politie, unde poti privi ce e inauntru, dar cei de acolo nu te pot vedea) si deja era cu o fata prelunga. Statea la usa, apoi se muta la fereastra unde vedea un loc de joaca, afara. Si tot spunea ca vrea afara.
Eh, acum mai astept un pic si probabil voi suna sa vad ce face. Cred ca il las numai 4 ore, pentru inceput, cu toate ca noi vom plati pentru toata ziua.
Alina, si noi ne descurcam destul de greu cu lingurita, a inceput procesul de reciclare (ce bagam in gura, scoatem cam jumate afara). Dar suntem perseverenti.
Eu am inceput de ieri dimineata cu dovleacul. Am vrut sa il incep la prima ora pentru a urmari sa vad cum il tolereaza, daca are crampe. E innebunita dupa el. Am incercat intai cu degetul. L-am inmuiat in borcanel si i-l bagam in gura. Cand s-a obisnuit cu gustul am trecut la lingurita. I-am dat una, azi ii dadui doua lingurite. Am grija sa ii pun mancarica pe varful limbii (acolo sunt papilele gustative pentru dulce).
Acum nu stiu daca am procedat bine cu prima leguma, multi experti spun ca sa incepi diversificarea cu legumele galbene pentru ca sunt mai dulci si foarte usor de digerat, altii zic sa incepi cu cele verzi pentru a nu se obisnui bble cu gustul dulce al celor galbene. Imi amintesc ca Luca era innebunit dupa cele verzi. Alea galbene nu le vroia.
O sa am grija sa ii dau o data sau de maxim doua ori pe zi solide.
Prefer ca prima masa sa fie dimineata, iar cea de a doua cam cu o ora inainte de culcare.
Imi amintesc ca mi-a zis pediatru sa nu caut sa inlocuiesc laptele. Mancarea solida trebuie sa fie aditionala. Laptele are toate vitaminele, fier si proteine intr-o forma usor de digerat. Mancarea solida poate inlocui mesele de lapte, dar nu poate sa furnizeze nutrientii care ii are laptele de san sau cel praf.
Se introduc intai legumele pentru a nu obisnui bble ca totul este dulce ca laptele. Ele sunt mult mai nutritive decat fructele. Pentru introducerea legumelor se recomanda cele dulci: dovleac si cartof dulce.
Scrisei asta ca sa vedeti diferenta intre diversificarea propusa de Academia americana de pediatri si cea din Ro.
Catrinutza, nu ii da zahar. Tu ii vei modela gustul copilului. Luca nu a stiut ce e zahar si sare pana la un an.
Ai observat ceva pe piele la Mariuca dupa banana? Ca pe aici cam toti copiii o papa. Asta daca nu e ceva in familie, vreun istoric de alergie. Dar altfel se pare ca e usor de tolerat. Chiar se recomanda ca la bebelusi care sunt alaptati exclusiv la san, diversificarea sa se faca cu banana, pentru ca este dulce ca lapticul.
E mai degraba alergogena zmeura. Fereste-te de fructele cu seminte: capsuni, mure, kiwi, etc. Stiu ca ai zis ca i-ai dat un pic pe buze.
Voi cand dati la bbi banana, o curatati de acea pieilita care cica ar constipa?
Catrinel, cum face socru-tau cu carutu' asa facea mama-soacra. Nu aveam loc de ea. Chiar ne certam.
Fetelor, dar care e treaba cu Pispi? Pe unde e?
Cat, ce mai faci? Ce iti fac fetele?
Simona, felicitari pentru cel de-al doilea dintisor.
Adar, felicitari pentru cei trei ani de casnicie. Vorba ta, am defilat pe 23 august. Va doresc sa va iubiti vesnic si Maia sa va incante zilele.
Ca ziceai de "pulpectomie" daca asa s-o chema ce mi-a facut doctorul. Dar, mai, ca nu scapam de el sa-mi imbrace dintele. Si asa ma ajungea la $1000.
Si vreau sa spun ca n-am putut manca pe partea aia vreo doua zile. Ceea ce in Ro nu mi s-a intamplat asa ceva.
Avea doctorul un aparat care ii bipaia spunandu-i lungimea canalelor. Dupa ce mi-a terminat ce avea el de facut acolo, m-a mai fotografiat o data ca sa vada daca este multumit de opera.
pup ca bazaie Eva

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Keane este alimentat artificial de la 4 zile asa ca am inceput diversificarea in jurul varstei de 4 luni, cu suc de fructe, putin cate putin, apoi am trecut la piureul de fructe, urmand apoi supa de zarzavat, piureul de legume si apoi cerealele. Nu stiu daca schema urmata de mine e perfecta, eu am procedat asa cum am invatat in scoala sanitara. Dupa parerea mea reusita diversificari depinde in mare parte de perspicacitatea fiecarei mamici, fiecare bebelas se dezvolta intr-un ritm propriu. Noi pana acum nu am avut probleme si suntem plini de energie.

Alina- mama de bebe Keane-Peterhttp://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

La Multi Ani Adina Nicoleta -Andra Simona, sa cresti mare si sanatoasa!!

Ciuf, Noe, Polixeni

Poli, inca nu sta singur in fundulet, il sprijin de ceva. Nu cred ca are nimic ca ii punem sa stea asa. Oricum pe spate nu mai vrea...

Asa arata Harris dupa plimbarea de dimineata

Mergi la inceput