*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 19
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Polixeni
...3 ore am stat pana a papat tot castronelul (adica 1 mar si 1 para).
Bai, manca-v-ar mama pe voi de mamici si bebici...tot citesc ca dureaza mult pana terminati masa...dar o terminati vad si nu va termina ea pe voi...stau si cuget: inseamna ca totusi ei stau cuminti si accepta sa pape sau mai stati si voi, va mai jucati si o luati de la capat. Ca la noi, chiar cu joaca, cu pauze de strambaturi, cand nu prea mai are chef de ce e in castronel incepe sa plangasi nu ii mai intri in voie cu nimic...decat cu bibe

. Lumine-moa!!!!!Cam asta avem noi in meniu pana acum: sucul clasic de fructe cu morcov (mar / para / piersica / nectarina / pruna)in diferite combinatii, piure de fructe in diferite combinatii, biscuiti cu mar si inca un fruct, cereale cu laptic, supa clasica de legume cu un pic de unt si 2 boabe de sare(morcov, cartof predominant, pastarnac, ardei, dovlecel, ceapa, cateva frunze de patrunjel si leustean, fasolica verde, rosie) in care pasez toate legumele acum,piure de cartof cu untuletz, carnitza de pui (piept) si vaca, ou, branzica de vaci (fie facuta in casa - calcica, fie cumparata)...si sa nu uit de linguritzele de bors de fasolica verde si marul copt din tort
A fost o vreme cand ii dadeam un pic de bananutza, dar pt ca e alergogena am sistat. I-am mai dat, asa , sa puna limbutza, pe zmeura, struguri, pepene rosu si galben.
Incercam sa mentinem o ordine in program, cu mici variatiuni: prima masa, lapte; a 2-a masa de fructe si cereale + lapte; a 3-a, masa principala, de legume si carne/ou + branzica, a 4-a de cereale cu lapte (dar se pare ca inca nu e pregatita pt ca a inceput sa doarma agitat noaptea dupa ce am facut masa mai consistenta); si ultima, lapte de voie si somnic la fel...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Noe
Catrinutza, e bine si nu e, la mama acasa...
Draga mea... indiferent cum, ca la mama nu e ca la nimeni...mai ales cand stai cu socrela

...ce as vrea sa pot sa stau cu ai mei..
, dar asta e...Stiu ca nu iti ai rostul acolo, ca si mie imi e greu acum sa stau mai mult la ai mei, dar oricum...Iar despre chestia ca toata lumea vrea s-o ia in brate si sa o plime...tu zici de rubedenii...da ce zici ca eu am si vecini amatori????
si care nu intotdeauna imi fac placere maxima...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
catrinutza spune:
Dragelor...tot ziceti de copilasi care nu mai au stare pe masa de infasat...calm, dragelor, calm ca o sa aveti nevoie de stocuri imense cand o sa trebuiasca sa invatati sa puneti scutecul cu copilul stand pe burta sau in picioare....

...nu mai vorbesc de imbracat, ca noi tregaem pantalonii stand in picioare...suntem fete mari...
Acum fug ca trebuie sa incep pregatirea masei si sa am timp sa le bibilesc...revin cand ma mai dezghet un pic...
Ah si era sa uit....
pt sarbatoritii de ieri si de azi...special pt Alexandri...
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
micaalsa spune:
Catrinel, super faza cu ratzusca. Vad ca tare-i place sa stea pe fruntea Oanei.
Andreea, frumoase poze .. de fapt frumoasa mamica cu fetita
. Eu ma tot uit la voi toate ce bine aratati si eu ... mai am la greu sa dau jos. Dupa ce se plictiseste Iulia de
mele poate reusesc si eu.
Si mie-mi cade parul, eu de mult folosesc uleiul ala de ricin cu petrol de la Farmec si samponul Klorane (cel maro, nu stiu sigur cum ii zice). Intotdeauna a dat rezultate, parul s-a regenerat foarte bine. Acum am inceput din nou ca pe unde trec numai par las.
Ciuf, pana acum i-am dat de la Humana, cereale cu lapte si banana si acum i-am luat fulgi de orez de la Milupa, i bag in lapte (seara-i dau cam 60 ml de lapte praf cu fulgi in el, mai mult nu vrea si pace ca asteapta tzitzi) si in supica.
catrinutza, eu stiu ca se poate indulci la bebei orice cu praf de glucoza. Este in farmacii. Despre mamaligutza ...habar n-am, noi nu suntem asa avansati, de-abia papam zeama de la supa
. Si Iulia sughita la greu si am observat ca la rece si dupa ce regurgiteaza. O pun la san si-i trece ... tot folosesc la ceva si
mele.
Noi tot asa dormim, parca incep si eu sa ma obisnuiesc cu programul asta. Si parca vad ca atunci cand incepe Iulia sa doarma eu o sa stau treaza cuc si o sa ma uit la TV
.
Ia vedeti si voi aici cum se da atacul la lebenitza in casa noastra.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
roxivan spune:
Salutare!
Noi am facut vaccinul de 4 luni si suntem tare suparati. L-am facut acum 2 zile si tot mai facem febra. Am inteles ca dupa vaccin nu e nici o problema daca face febra vreo 2 zile, inca nu m-am panicat, da' nici mult nu mai e..
Urmeaza sa ma pun la curent cu ce ati mai facut.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
aalina2003 spune:
Catrinel, vad ca ti-a parut rau si tie (nu numai noua)ca nu ai prins faza cu ratusca, oricum multumim de re-editare..:)
Catrinutza, eu am aflat de la o mamica o recomandare a unui pediatru (deci nu direct)ca s-ar putea indulci cu zahar brun, mai degraba decat cu miere.
Iar de sughitat, Ana sughite cand rade in hohote..o pediatra mi-a explicat ca atunci o bula de aer pe care il inghite excita nervul frenic (parca!) si rezolvarea e sa suga ceva cu nadejde..biberon, suzeta, tzitzi..sa faca apnee, adica sugand sa isi tina respiratia involuntar, desigur, si doar pentru o fractiune de secunda. La frig, se pare ca e aceeasi reactie, dar la aerul rece si ar trebui sa o acoperi mai bine..dar cred ca stii si tu asta.
Polixeni...3 ore o masa..nu-i cam mult? La noia durat 15 minute, primul mar, si mi s-a parut destul..acum, mai cu pauze (dar fara cantat!) dureaza tot cam atat, dar e cantitate mai mare.
Ana nu a prea dorit ieri sa manance laptic, nici seara, asa ca i-am servit o portie de fructe cu cereale (pe la 9 seara) si dormit pana la 6.In schimb a dormit ieri mai mult ca niciodata..a compensat ea cumva.(cred ca din cauza ploii a dormit)
Catrinel, si eu o pun pe soacra-mea sa se spele pe maini, dar cam uita si mi-e cam jena sa-i tot spun. Dar eu cum nu uit?..si degeaba ma spal eu, daca ea..
Cam atat pe azi!
dea0277 spune:
Salutare fetelor, semnam si noi condica.
In primul rind, multumim tuturor pentru urarile de 7 luni implinite, care deja nu prea imi vine sa cred ca le-am facut.
In al doilea rind, la multe luni tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor.
Noi sintem bine, Mia incepe incet, incet sa treaca singura la 4 mese pe zi ceea ce nu stiu daca este bine sau nu, sintem tare pofticioase, mincam tot ce prindem, inclusiv pufuleti pe care ii maninca singurica, ii molfaie ea acolo. Cind maninca cineva pe linga ea incepe si saliveaza si da din gurita ca vrea si ea. Am inceput sa stam incet in 4 labe, desi nu stam in fundulet singurica, si sa balansam fundul inainte si inapoi. Mergem chiar, dar numai cu spatele ca in fata nu prea reusim.
De mincat, mincam dimineata pe la 8-9 lapte, la prinz supa si piure si ceva desert fructe, pe la 4 ceva fructe iar si apoi seara pe la 7-8 ceva cereale si mai tirziu ceva laptic, dar orarul nu este fix si ii mai schimb fructele de dimineata si i le dau seara, daca nu am timp sa fierb fructele.
Azi am sa ii dau ceva orez cu mere coapte sa vedem daca maninca. Aseara pe la 8 am avut ceva musafiri si am facut un gratar. A mincat un mar fiert cu 3 biscuiti si apoi, cum toata lumea minca, am mincat si noi inca un cartof fiert si apoi dupa vreo ora inca un biberon de lapte vreo 130 si am dormit de la 11 pina la 9 mincarica vreo 180 de lapte si acum de pe la 10 jumate 11 dormim din nou.
Va pupam si mai scriem
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
dea0277 spune:
Am mai pus poze in albumul meu daca vreti sa ne vedeti cum am crescut si daca aveti timp, sa ne votati si pe noi in concursul Muc cel mic, Zimbiti va rog!
Va pupic
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/displayimage.php?album=11&pos=0
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
adar spune:
Micaalsa incearca sa mai faci o noapte alba cu Baby Drink, poate pe asta il accepta ca e mai gustos
Mariana ne gandim la nume cu M
Maia, Maria, Mara, Medeea sau
MATEEA , preferatul meu
daca e fetita evident ... ca la nume de baieti ... suntem praf si pulbere ![]()
Laura, Adriana bine ati venit !
Alorea sa stii ca am observat o chesti si e testate nu doar observata de cate ori mergem undeva, si Maia e super agitate, nu-I convine nimic, maraie si plange intr-una
acasa e
super happy. Nu stiu, cred ca s-au obisnuit bebelacii la culcusul lor si le place acolo sin u vor sa plece
Roxivan maia papa Milu 2, dar cel putin de cand am cumparat biberonul de la Chicco, (ala de care zicea andreea cu tetina cu flux reglabil), mananca peste 200 ml la fiecare masa. Dar numai din sticla asta ca din celelalte de la Nuk, mai mult de 150 ml nu papa niciodata. Eu nu am observat o schimbare in rau
doar ca intr-adevar bebelu creste si are nevoie de mai mult, atat.
Catrinel asa-I .. bravo
cu cititul fara scris
rusinica san e fie
Ciuf cu diversificarea si eu am facut dupa capul meu si uite ca a iesit bine
Ceela 9400 ???? vaai, ce mare e puiul tau si ce multe sties a faca sis a pape
pupam nasucul lui
Irina si carutul meu s-a stricat, e o mare problema aici la noi cu fabricatul
se fac lucruri de 2 lei, care costa milioane
eu l-am trimis la Bucuresti la reparat ca era in garantie, si trebuia returnat sambata, iar azi e miercuri si n-a ajuns
si noi staaaaaam in casa ,
..
Catrinel daaa, si la noi se baga mainile in gurita in timpul mesei si se scot pline de
orice .. si se face totul praf
si dup ace schimb lenjeria cateodata vine lapticul inapoi
ce sa facem, astia-s bebeii nostril mance-I mama pe ei
Kim va pupam si per sa te faci bie. Ai dreptate, de regula pretuim viata atunci cand e prea tarziu
Alinaalex si maia bea ceai de cand era micaaaaaa, mica de tot, de cateva zile, si ii place la nebunie
si eu nu pun zahar in nici un ceai, cum am auzit ca fac alte mamici. Mai ail adora asa cum e el.
Ciuf 387 $ ????????? Pentru o pulpectomie ???????? aoleu
.
Pispi Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa treceti peste ce-I greu! Multa sanatate si asteptam san e spui dca putem ajuta cu ceva.
Nshiro pupam tititza mumoasa si cuminte
ti i-ai dat deja ou ??? Cand, la ce varsta?
Simona toma felicitari
!!!! Am vazut ca si David are 2 dintisori, deci in curand nu vom mai vorbi cu voi, pentru ca riscam sa ne muste vreun pitic de degete
Alorea e firesc sa se strambe la orice lucru nou introdus. Maiei i-a placut la nebunie sucul de morcov, bea de rupe
Gabi_fer sanatate multa micutului
Cristina30 e bun Dentinox-ul ??? Ca tre sa facem provizii
Polixeni vorbeam acumceva vreme cu Noe despre aceasta depresie, daca ii putem spune asa
eu trec acum destul de des prin ea din nou, pentru ca nu mai am antidotul, carutul
aceasta depresie se trateaza cel mai bine cu foarte multa indiferenta si cu plimbari lungi si dese, cu shopping, cu parc, cu discutii intre mamici despre bebici
acumstam in casa, dar daca vine carutul noi o taiem. Sis a stii ca tati a fost tare fericit sa vada ca venind acasa n-a mai gasit o stresata si o nervoasa care bodoganea intr-una ci o femeie linistita care se juca cu beba si care n-avea probleme
E greu sa stai acasa, toata ziua faci curatenie, speli, calci
ti se opare ca daca nu faci intr-o zi toata lumea te va condamna spunand uite si la asta, sta acasa toata ziua si nu face nimic
, dar de fapt totul se petrece in mintea noastra, n-are nimeni nimic cu noi
Asa ca, ia cupilu si la plimbare cu voi, sa vezi ce bine te vei simti!
Catrinel hihihi tare faza cu rata !!!
Andreea - uau ... arati super mamicuto ... si imbracata si ... dezbracata
. Pupam Theuta duuuulce si asteptam si alte retete minunate de la voi .
FETELOR - va multumim din inima pentru urarile de ziua Maieie si va dorim si voua tuturor toate cele bune.

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE PENTRU
Adina Nicoleta - Andra Simona

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...