*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

La Multi Ani, Maria-Maia - Adar si Vlad-Lucas - Lili Prejbeanu, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!

Fetele sarumana pentru aprecierile aduse lui Harris!

Din pacate nu sta nici el singur in fundulet, dar daca il sprijin de ceva sta. Numai cand te astepti mai putin il vezi pe dunga!! Toata lumea imi zice ca nu arata numai de 5 luni(neimplinite inca) si ca pare mai mare. Oricum e bine.
Fetele care ati inceput diversificarea cu morcov ras, in ce cantitati ati dat, cum ati crescut portia si la cat timp ati dat altceva, si ce? O multime de intrebari.

Andreea G. am vazut pozele si Thea e dulce foc!! Ce ochisori are..

Mariana, cum am mai scris, nu sta singur in fundulet, numai sprijinit. Are timp... Pupici si sarcina usoara in continuare. O sa vezi ca o sa fie totul bine.

Biuta,si mie mi-e tare dor de voi toate cand nu am timp sa intru o perioada de cateva zile...dar recuperez.

Micaalsa, vezi ca si noi suntem mari... ce bine a luat Iulia in greutate..Pupici blondinei frumoase

Catrinel, daca stiam ca veniti prin Pfalz poate reuseam sa ne vedem.. data viitoare sper. Pupici Oanei care sta singurica pe scaunel. E tare dulce in poza aia. Si ce peisaje ati avut in mini vacanta... sa tot stai pe acolo..

Tinuta bine ai revenit, felicitari pentru cei 2 dintisori ai lui David, ce baietel mare ai... Pupici

Cosmina si Harris -03.04.2006

Poze Harris

www.dropshots.com/cosmina" target="_blank">Filmulete Harris

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
La multe lunite pentru Maia si Vlad! Pupicei multi.
Aida, am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele tale mai demult si Alexandra e incantatoare, are niste trasaturi tare fine. O combinatie tare frumoasa a voastra.
Cand incepeti diversificarea?
Biuta, e nasol mai cu medicii astia pediatri. Mai sun si eu pe ici pe colo sa cer recomandari. N-as vrea sa ma duc ca, chioara la primul medic care imi iese in cale.
Mariana, ma bucur ca a iesit bine testul. Ref. la nume am o slabiciune pentru cele frantuzesti. Ador Monique, dar nu mai este cazul la voi. Cu M imi vin in cap astea: Maryse, Michele, Marine, Marie.
Anamaria, ce cereale ai inceput sa-i dau Iuliei? Si la noi este cam la fel. Tot asa de des mi se trezeste. Si ii pun cate un pic de faina de orez la fiecare masa de laptic.
Catrinutza, am gogalit candva despre uleiul de peste. Citeam despre o tipa care suferea de o depresie nu stiu de care, a mers la un doctor care i-a facut niste brain scan-uri sau tomografii la cap (daca asta o fi traducerea) si a observat ca creierul se micsorase in dimensiuni. I-a prescris un tratament cu ulei de peste pentru o perioada indelungata. La terminarea tratamentului, dupa vreo 2 ani, daca nu ma insel, a repetat testele, tomografiile. Creierul crescuse, iar ea se simtea nemaipomenit.
Catrinelu', inca nu incepuram masa cu dovleac sau cartofior ca am venit tarziu acasa. A avut mama-soacra ultimele cumparaturi de facut, ne-am plimbat pe la Mall, si cand ne-am intors acasa Mamzel Farfuzel dormea ca un ingeras. In 5 luni e prima data cand plec de acasa cu socrella fara nici o codita dupa noi. A fost super.
Chiar ma intrebam unde a disparut Pispi? I s-o fi facut dor de Ghita?
Ca ziceai de socru-tau ca te bate la cap sa-i faci mancare Onichkai. Sa stii ca eu de fiecare data cand ii pregateam lui Luca mancarea cu manutele mele ... n-o vroia. Dar cea de la borcanele o halea de numa. Sa vedem cum va fi cu Mamzel.
Pun pariu ca atunci cand ai prins-o pe Onichka cu ratusca in cap se uita la tine tare nedumerita. Ce-o fi cu tine de te-a pocnit rasul ala??? Oricum pacat ca nu ai imortalizat faza. Ar fi fost o amintire tare frumoasa. Dar vor fi si altele. Sanatosi sa fiti. Falcutele ei cam cer multe pupicuri, asa ca trimit o gramada.
Stii, in poze pare ca ai avut o vacanta tare relaxanta. Sunt innebunita sa imi beau cafea in liniste, citind un ziar sau o revista de scandal sau stand de taina cu prietenele.Peisajele sunt nemaipomenite.
Simona, felicitari pentru dintisorul secretos si gingas. Asa sa tot apara dintisorii. Copii, luati aminte!
Andreea, pupam coleceii Theiutei. Mai ce poza vazui eu acolo???
Cosmina, m-am indragostit de Harris in poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/550534637/2344040280090910661PBWasc
Cristina, asta citeam si eu. Ca daca bb pana in 6 luni se trezeste noaptea sa pape nu e ceva alarmant, trece prin faze de crestere. Dupa 6 luni sa incercam sa ii schimbam obiceiul. Si Eva se trezeste pe la 1 sa pape si apoi la 6:30. Culcata de la 9 seara.
Laura Ioana, ne rugam sa vi se indeplineasca dorinta. Sa va iubiti cu foc!
Offf, Poli, atat de bine te inteleg. Cam in aceeasi situatie voi fi eu in cateva ore, dupa ce imi pleaca socrii. Nu vad altceva decat o femeie casnica in mine. Care functioneaza ca un robot, totul e rutina la ea. Stai sa mai creasca un pic puiul si te vei simti mai bine. Pana nu incepe sa o ia de-a busilea ca e disaster atunci. Pfuai de mine cand ma gandesc ce ma asteapta ...
Ah, Catrinel, ma intrebai de muraturi. Am facut unele cu apa si sare, o lingurita de sare la l de apa, si celelalte cu zahar si otet. Nu prea imi plac muraturile acre rau. Mai ales ca am un candidat de groaza la castraveciori: Luca. O sa pun poze cu muraturile mele sa vedeti ce multe am facut. Dar in top sunt zarzavaturile de ciorba care mi-au iesit nemaipomenit. Imi vine sa le mananc de crude.
Rocsana, am bagat si eu bere la greu. Sperand sa fac mai mult laptic. Dar de azi spun pas la ea. Da-o moasa-sa ca ma si ingrasa si devin dependenta de ea. Urasc treaba asta.
Tina, ma bucur ca ai revenit. Felicitari pentru dintisorii lui David, cat si pentru noul tau job. Asteptam sa vizionam pozele.
Tania, ce s-a intamplat in Antalya? Ca eu nu am auzit nimic. Felicitari pentru greutatea micutei. Eu cred ca buza e vanata de la supt.
Delia, o fi ceva sa iasa un pianist din Rudy. Daca si-a descoperit el veleitatile de pe acum, atunci e musai sa ii cumparati copilului pian, mai ales ca aici e o moda sa se studieze instrumentul asta.
Kim, iti doresc refacere rapida. Pup nasucul Aliciei.
Gata, v-am parasit. Pa!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am uitat sa va spun ca de aseara am trecut-o pe Mamzel Farfuzel in crib. Wow. Vrea sa doarma numai pe burta (in basinet nu mai avea loc), apoi intepeneste in pozitia aia si incepe sa planga ca inca nu stie sa se intoarca pe spate. E dulce foc. De dimineata statea si casca ochisorii la maimutoii aia care ii are pe langa ea. Cred ca ii place ca are si ea mai mult loc.
Gata, va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Andreea Georgiana (care rimeaza cu sexy mama - ca tot ti-am vazut poza )
multumim pt urari, eu abia azi am aflat ca exista Sf. Alexandru :))

Ciuf,
multumim pentru aprecieri, si Eva voastra e o dulce, deja am vazut-o ca seamana mult la ochi cu tine, nu? la diversificare trecem dupa vaccinul de 4 luni (care va fi pe 8 septembrie).

pfuuuu... Alexandra tocmai a tras un kaki de nu mai stiu pe unde sa-mi ascund nasul...

o sa scriu mai rar, am varsat ulei pe tastatura de la laptop si pe unele litere abia le mai pot face sa apara.. trebuie sa apas foarte tare pe ele, si ma enervez pt ca mereu trebuie sa rescriu cite un cuvint, din cauza ca abia dupa ce scriu cuvintul, observ ca ii lipsesc litere ("a" si "s" sunt cele mai naspa).

pupam bebeii si mamicile lor

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutari umede de la hunedoara (umede din cauza ploii care nu se mai termina)...

raportez: am vizionat toate pozele, am citit tot, deci sunt la zi cu inphormatia

Aida, apropo de taste: tasta Bia de zor cu manutele laptop si mi-a rupt tasta PH....asa ca, se pare ca trebuie sa scriu mesaje plinde de pH

Andreea, super pozele, super Thea, am admirat-o cu ai mei de aici de la HD

Ciuph-aoleu cum suna...ce sa phac daca n-am ph, m-am uitat si la pozele voastre noi, super!

Catrinel, am vizionat reconstituirea cu ratza buclucasapupam ciuphul!

Cosmina,Harris e un simpatic si jumatate!

Mariana, ma bucur ca au iesit bine primele analize si tinem pumnii si pumnisorii si pentru urmatoarele!mai vreau poze cu Markus...daca reusesti sa convingi partea paternala

Pup mult si indesat si celelalte phete!!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Catrinutza, e bine si nu e, la mama acasa...Dr s-a intors in Buc iar noi nu am mai phost despartiti de cand ne-am...cunoscut mai bine, asa ca stau si ma jelesc de dor pe-aici, ne conversam pe messenger cu webcamu', etc etc...
in rest, programul nostru a phost cam limitat zilele astea , ca tot ploua, insa am observat ca Bia doarme mai bine si mai mult, cred ca din cauza ca e racoare...

ce sa mai zic, toate rubedeniile sunt in extaz, vizite, cadouri, cearta pe cine plimba Bia prin casa, mancare de la care incerc sa ma abtin, ca nu degeaba am inceput pilulele alea...noroc ca in prima parte a zilei suntem singure si reusesc sa phac ceva miscare, am ajuns la 170-180 de abdomene pe zi si sper sa vad si ceva rezultate

Bia roade tot, saliveaza, musca, maraie, insa dintisori ioc (Tina, phelicitari pentru ai lui David!), continuam cu diversiphicarea si de la borcanel si natur, prepheratele ei sunt para si caisele, cu legumele mai greu...

de vreo 2 zile vad ca sta binisor in phundulet, sprijinita in spate, ride toata ziua, converseaza...etc

se pare ca vom ramane pana prin 8-9 septembrie in HD, sper numai sa se imbunatateasca vremea ca sa putem iesi si la plimbari

ma duc sa veriphic puiul

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

sa nu uit:

LA MULTE LUNI SI MULTA IUBIRE:

29:
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
30:
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

In primul rand MARIA MAIA (ADAR),VLAD LUCAS(LILI PREJBEANU),ADINA NICOLETA (ANDRA SIMONA)!!!Dar si ALEXANDRILOR SI ALEXANDRELOR!!!!

Multumesc fetelor pt incurajari! Credeam ca numai eu ma simt asa...

Cosmina12 ce adidasi faini are piticu tau!!Si ce-mi place cum sta in fundulet.Nick al meu se cam enerveaza daca il sprijin de perne (mai pe spate ca mi-e frica sa-l pun chiar asa in funduletz).Nu pateste nimic asa-i? voua

Catrinel ce-am mai ras la faza cu ratzusca si cu Oana! Mi-o si imaginez cum arata!! Si pe mine ma umfla rasu cand il vad pe Nick cu forma de fluturas in jurul guritei de la suzeta.

Andreea Georgiana foarte faine pozele si o zambareata Thea!!

Noe stiu cum e cand se cearta lumea care sa se joace cu copilashul sau care sa impinga carutul.Nervi tari!!! pe Bia

Voi mai stiti ceva de ADIBAL ...dar de Laura Ioana ?Au mai plecat in Turcia?

Mariana mult succes la test!!Te admir foarte tare si cu copilashi si gravidutza si cu servici!Tot respectul!!Dar poze putem vedea?Vreau si eu sa te vad si pe tine si pe ingerashi! voua

Azi i-am dat si eu lui Nick pt prima oara crema de fructe (mar+para).Mooaaammaa ce s-a mai strambat dragutzu!! I-am facut niste poze dar cand sa le transfer in calculator mi-am dat seama ca nu aveam cardul in aparat deci nema poze Nu-i nimic ca-i fac maine ca sunt sigura ca se va stramba si maine.3 ore am stat pana a papat tot castronelul (adica 1 mar si 1 para).Deocamdata nici urma de dintisori la noi...

noastre :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Andreea...intre Rahova si Pieptanari, adica Ferentexas, zona rezidentiala, ...Multumim de "incurajari" la capitolul diversificare...vezi sa nu te auda ca acusi cere...oricum am zis: Urmatoarea runda de supa va fi ....ciorba acrita cu bors.... Asta daca nu uita sotzu' sa treaca pe la ai mei sa ia, ca nu face nimeni bors mai bun ca tata

Fetelor...intrebari-intrebatoare:
1.Putem sa la dam bebeilor mamaligutza???? (fara sarmale, Andreea); si nu ma refer la chestia aia de spargi farfuria cu ea...ci una fff subtire (cam cum e grisul)...ca ma gandeam sa ii mai dau si altceva ca s-o fi saturat saraca de pireul asta de legume...oricum noi am trecut la cel de cartof, pireul de legume fiind de fapt supa pasata care in ultima vreme e groasa (cam la 100 ml de zeama pun cam 160 de crema de legume). Plus ca as vrea sa ii dau cat mai natural, nu chestii la cutii si borcanase. Nu contest ca sunt fff practice si sunt si eu tentata sa le folosesc, dar sunt absolut convinsa ca preparatele astea nu sunt free 100% de chimicale si conservanti.

2.Cum putem sa indulcim un pic anumite alimente...de ex. grisuletzul.Eu as risca cu miere, singura chestie ca ar trebui s-o fierb ca sa nu fie pb, si isi pierde absolut toate calitatile.

3.Buburuzele voastre intra in acces de sughitz cand dau de rece???? ca pe mine m-a disperat, mai ales de acum de cand a venit brusc gerul asta...

4. Voi stiti reteta de supa de varza???? am auzit ca da randament in curele de slabire...Apropo, Andreea tu sigur ai fost gravida sau ne-ai pacalit??? ca la ce silueta ai....

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

‘Ai de capul meu, POLI!! Socru-meu ma impinge de la carucior una-doua, ca sa-l impinga el. Bleah... sa vezi ce se infige. Sa vezi ce s-a suparat pe mine odata, ca voia s-o ia pe Oana in brate si l-am intrebat daca s-a spalat pe maini!! S-a ofuscat ingrozitor, de parca nu pt binele Oanei intrebasem!! Ce naiba-i cu oamenii astia!!
Ce pacat cu pozele! Sa faci azi!!!

CIUF, POLI, asta-i reconstructia fazei cu ratzuska

NOE, de coma phaza cu tasta ph. Ce s-ai phaci, e phoarte nasol cit ai zis ca stai acolo?

MAIA lui ADAR, la multi ani, scuze pt intarziere! Multi pupici!!!!

CIUF, faine peisajele, ne-am simtit bine!! Serios, e disaster cind o ia de-a busilea? Pfuai de mine!

I-am luat lui oana un pian mic cu trei taste (evident, l-a bagat in gura ) si cumva l-am uitat in dormitor la noi. Dimineata pe la 3 m-am trezit ca am auzit cum cinta pianul. Parca apasa cineva pe taste – ping-ping-ping. Spooky de tot, sper ca am visat

CATRINUTZA, aici se gasesc borcanase de cartofi cu malai, deci ma gindesc ca da! Sper sa nu gresesc!
Cu mierea... e adevarat ca-s rare cazurile de botulism, dar io n-as risca totusi.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput