*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 17
aalina2003 spune:
Catrinel, haioasa faza cu ratusca, rad singura la calculator..ma rog, e internet si "nu se vede"..)Socru-tau iti spune sa ii dai borcanase, iar soacra-mea cica sa nu ii dau, ca nu sunt sanatoase..dar o iert, ca mai sta cu Ana cateva ore si mai umblu si eu prin oras.
Ana se zvarcoleste si ea mai ales pe masuta de infasat, dar daca o iau de acolo si o pun in in patut pot sa ii pun pampers-ul linistita, altfel e razboi..iar degetul in gura, oricum il baga cand ii e foame sau somn, oricum nu am reusit sa o dezvat nici cu mama suzetei (de fapt, nici nu am gasit pe forumul asta vreo poveste de succes legata de suptul degetului, copiii s-aui dezvatat singuri, prea tarziu, ce-i drept), dar acum si-l baga in gurita si cand ii dau piure,cred ca vrea sa suga de fapt si incearca asa..
Polixeni, pe mine ma apuca si ma lasa stari din astea destul de frecvent. In afara de asta, nici somnul meu nu e foarte bun, chiar daca Ana doarme, asa ca ma mai apuca si nervii, mai ales cand o vad cu degetul in gura in timp ce eu incerc sa ii bag lingurita. Dar trec si astea, si iar vin, si tot asa..
Mai vorbim pe maine!
aalina2003 spune:
Catrinel, inca o intrebare: cum se face ca Oana mananca asa bine seara? Asa a fost de la inceput? Daca ai obisnuit-o tu, cum? .. putin chiar, si atunci se scoala la 4..daca mananca se scoala la 6, iar azi la 7 jumate chiar, dar eu tot la 4, ca asa fusese cu o zi inainte, si uite asa, ea doarme, eu nu..
Mariana, multumesc pentru raspuns! Vezi daca nu umblu prin tarile tropicale :)..
micaalsa spune:
Catrinel, n-am auzit pe-aici de Chamomilla sau Osanit. Eventual sa mai caut pe la Sensiblue sau HelpNet ca la alte farmacii nu cred sa am o sansa sa gasesc. Tu le folosesti? Sunt bune?
Imi inchipui ce haioasa era Oana cu ratusca pe frunte
.
Mai fetelor, fulgii de orez, aceia de la Milupa, se pot da in biberon? Ca pe pachet scrie ca in biberon se dau doar cu lapte integral pus pe foc si bagati fulgii in el sa se dizolve.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
aalina2003 spune:
Micalasa, da, se pot da in biberon cu grija, sa se dizolve bine si sa treaca prin tetina (eventual tetina speciala).
gabi_fer spune:
Am sa scriu si eu cateva cuvinte si apoi am sa ma duc fuguta sa fac nani langa Alexu. A adormit dar daca nu ma simte langa el se trezeste plangand. Asa fac si ai vostri?
Am vazut ca va plangeti de probleme cu memoria si parul. Cu memoria inca nu am observat ca ar fi probleme insa cu parul, mari probleme. Mie nu mi-a cazut niciodata parul dar acum..........nu mai suport sa ma pieptan.
Alexandru este bine, are 7.750 si 69 cm. doar raceala asta nu ne lasa in pace.
Duminca ar tb sa plecam la Botosani, la verii lui tati. Imi este teama ptr Alexu sa nu pateasca ceva pe drum, sunt 600 km, dar sper ca se va purta cum s-a purtat la mare, adica OK.
Eu am o mare problema nu stiu, nu reusesc sa pun si eu poze in album si nici nu stiu cum intrati voi de vb pe mess. Poate ca nici nu am rabdare sa incerc, asta ptr ca ma "striga " Alexu sa ne jucam.
Va pup!
S-a trezit!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI bebeilor care au mai adaugat o lunita in buchetelul vietii!

multi pentru:Rudy ,Adrian Mark,Cristian,Teodora Maria,Victor Gabriel,Mark,Erik Sebastian,Maria Ruxandra,Anthony Nicholas,Mark Alexandru,Anda,Mihaita,Bianca Nicole,Alicia Maria,Maria Maia,Vlad Lucas!
Theei i-am administrat personal multi pupici si i-am transmis urarile voastre,pt. care va multumeste f.mult.
LA MULTI ANI ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR,mari si mici,cu ocazia onomasticii!
Am reusit sa citesc din urma si vad ca se dezbat chestii importante:alimentatie,dintisori,probleme legate de somnic(bebei si mamici).Noi papam la fel,adica dimineata laptic,la 10,30-11,pure de mar,piersica si para(un castronel) si pe la 13-14 un castronel de pure de legume cu carnita si 50-60 de ml de supa(suplinind astfel apa care nu ne place).La 18 laptic(de saptamana viitoare introducem branzica...cu ceva) si la culcare la fel.Fructele le dau pe razatoarea de sticla si iese un pure f.f.fin.
De cateva nopti mai si dormim,intrucat i-am schimbat rutina de culcare,adica:baita prelungita,apoi joaca la mami si tati pe pat,pana-i pica ochii in gurita,cand mergem in camera ei si papam biberonul cu laptic.Doarme tun si rareori mai plange noaptea dupa suzeta.
Noe,multumim pt. urarile pt. tati!V-am sunat imediat dupa sms,dar aveati tel. inchis.Petrecere frumoasa acasa si...odihneste-te!!!!!
Biencuta
Catrinel si Thea regurgiteaza,cam dupa 2 ore de la masa.Uneori mult chiar!Dementiala Onuta,chiar si rapperita!
Robotul cu care ii pasez legumele Theei este Privileg(Qwelle),dar nu gasesc nimic despre el pe net.Are o forma alungita si in capat o tija metalica cu niste cutite.mai cercetez si iti trimit amanunte.
kim,refacere usoara si sedere cat se poate de placuta acasa,date fiind conditiile!
Alicia si mamica
Simona toma,felicitari pt. dintisorul aparut tiptil si...in tacere!Bravo lui si...sa-l dam de exemplu la...ASA DA!
Aalina,eu iau o casoleta cu piept de pui si il portionez in pungi mici pe care le pun la congelator.Dintr-o casoleta imi ies 8-10 portii.Dezghet cate o portie intr-o canita cu apa rece,exact cu 30 de minute inainte sa o pun la fiert,intr-un ibricel,separat de legume.O dezghet in punga.
Tina,ma bucur ca ai mai dat un semn si ca sunteti bine(mai putin Mark,care ramane fara job).Pupam Davidutul f.f.f.f. mare si pe deasupra,dintos nevoie mare!
Cosmina,ca de obicei,Harris arata beton.Si pare de un an si ceva.Super pantofiori.Fila!!!!!
Ciuf,asteptam povesti noi cu si despre Luk.Eu saptamana viitoare,marti si miercuri mai exact,ma voi chinui(de buna voie) pe scaunul stomatologic(al unui bun prieten ce-i drept!) cu niste implanturi.Mi-e o friiiiiiiiiiiica!!!!Mai bine as naste fara peridurala decat asta,dar n-am incotro!
mami,Eva si Luk
Delia,asteptam poze noi cu Rudy cel ochios!
Gabi_fer,sanatate puiului!
Am pus poze noi si dementiale cu Thea.Inclusiv de la baita si de la botezul de tripleti(deocamdata cateva cu baietelul care... ,,s-a dat la noi,, si noi ne-am fastacit rau dar nu ne-a displacut deloc!).Incep aicihttp://good-times.webshots.com/photo/551555210/2271574500079410238EIGHIH
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinuta,Mariuca ta este in top,din punct de vedere al ,,realizarilor,,.Cred ca nu s-ar da in laturi nici de la o musaca ori de la sarmale,daca ciorbita si ,,placinta,, i-au placut.In ce zona stati voi?
aalina,eu,disperata din cauza rosului de pumnisori,am tentat-o cu suzeta de la Chicco(cea urata,cum ii spunem noi)si s-a atasat de ea(apare in pozele Theei).Atat de tare incat avem probleme cand ii cade in somn(mai rar acum).Dar in timpul zilei,cand nu ii dau suzeta,roade tot ce prinde:rochita,paturica,picior,soseta,bavetica si,mai nou,hamurile scaunului de masa.
Catrinel,super faza cu ratusca!Pacat ca nu s-a lipit mai trainic,sa o poti imortaliza.Thea are un leut de la Chicco pe care il roade cu pofta si care are in varful cozii un fel de steluta(vesnic uda).Intr-o dimineata s-a trezit cu forma stelutei pe obraz si m-am amuzat la fel de tare.Am pozat-o dar n-a iesit.
Fetelor si mie imi cade rau de tot parul(adica daca ma spal pe cap de 10 ori pe zi,de 10 ori umplu cada cu par)!O prietena tocmai incearca nu stiu ce tratament homeopat si,daca este eficient il voi recomanda.Deocamdata ma spal cu Revalid si astept ceva imbunatiri.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Alaltaieri,dupa baita am luat Theuta in patul nostru sa o frichinesc si sa o obosesc pt. un nani fara treziri(cat egoism din partea mea!!!).Stateam de-a curmezisul patului si rasfoiam niste reviste iar ea cand se uita la TV,cand morfolea un picior.Pana cand realizez ca e cam liniste si ca cineva se lipise de mine.Cine?Thea,in pozitia favorita de somn,folosindu-ma pe post de sul pe care sa se lipeasca.Adormise bine de tot.Iata dovada http://good-times.webshots.com/photo/551555210/2302355130079410238DMsvsw
Catrinel_17 spune:
ALOREA, ai vazut ce fain a papat?? Bravo!!
Stai ca nu m-am exprimat bine, socru-meu imi zice sa NU ii dau borcanase... am facut aseara piure pt vreo 4 zile si am bagat 3 borcane la congelator si pe ala pt azi l-am lasat in frigider. A iesit bun piureul! Am bagat si 2 linguritze de para (din borcan, na
)
Oana seara a papat tot timpul destul de bine, ca la 5 nu8 se inghesuie prea tare. Si seara e si adormita, papa fara sa-si dea seama, cred!! Cu degetutl in gura... cred ca o sa am de tras!! Ufffffffff, i-as da 5 suzete in loc de deget.
MICAALSA, eu le folosesc, mie mi se pare ca ajuta.
GABI_FER, ai parola de la album?
ANDREEA, www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/Q_DisplayProductInformation-Start sid=M1eNGXL-cAONSjYLlOwhDRHxVXswNioTZDc=?CategoryName=50000997&AAID=100000115841&ProductSKU=518350U&AddingType=11&from_search=stabmixer&Linktype=IT" target="_blank">asta e?
Avem si noi leul ala de la Chicco, si oana roade stelutza separat... e tot timpul uda. Si fluturasul ala si elefantzelul ii plac cel mai mult din toate jucariile.
Ai slabit? Arati super!!!!!
Heheii, azi Oana doarme de o ora jumate deja.....
shit, s-a trezit!!!!
Hai ca am refacut faza cu ratzuska
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Scurt, ca trebe sa trec la hranit gagika mika.
ANDREEA, aia din poza sigur nu-s chilotii aia de la inceput de lehuzie, stii tu, cind cu "gandul acela" ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)