*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 16
mariana_1976 spune:
Polixeni e normal sa te simti asa daca nu prea ai ajutoare de nici un fel...Incearca sa iesiti cu carutul pe afara cit mai mult,poate or fi in Grecia cluburi pentru mamici si bebelusi unde te poti duce cu Nicholas si discuti/cunosti alte mamici?
Catrinel am fost acum 2 sapt. la eco pt. translucenta nucala si a iesit foarte bine.Saptamina viitoare am triplul test,il fac just in case,la cererea mea.Sper sa fie okay ca noi oricum avem de gind sa pastram copilul indiferent cum ar fi.
Mariana
14+
mama de Monica, Matei si Markus
ciuf spune:
La multi ani frumoaselor Bianca si Alicia!
Fetelor, ajunsei la pediatru si nu facuram vaccinul. Ni s-a schimbat asigurarea, iar doctorul asta nu mai e in reteaua noua. Si pot sa spun ca sufar din cauza asta. Tineam tare mult la el, nu era ca americanii constipati, e iranian. Si era si foarte deschis cu noi, ne stie de cand era Luca mic.
Asa ca acum sunt in cautare de pediatru pentru Eva. Asteptam cu nerabdare sa incepem diversificarea sa nu fac dupa capul meu. Dar nu mai rezist. Asa ca de asta-seara introducem cartofiorul dulce. Procedez la fel ca la Luca. Am inceput tot cu cerealele de orez care se pare ca sunt tolerate cam de toti copiii si apoi trecem la dovlecel sau cartof dulce. Cu fructele o lasam pentru mai tarziu.
Azi lucrai la o panglica cu zurgalai pentru nunta varului meu. Aceasta panglica se pune pe masina ca sa "zurgalaiasca" clopoteii aia.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Biuta spune:
Multumim mult de urari,va dorim la fel..:)
Musai sa zicem si urari de bine si sanatate la gombotelele dulci:
Alicia Maria - Kim 
Bianca Nicole - Pispi 
Tinucule..felicitari pt slujba..il lasi cu tati pe Davidutu'? 
Ciuf draga..tare rau imi pare, mai ales ca stiu ce nasol e de gasit pe cineva bun..si noi cred ca o vom schimba pediatra..ca o sa avem alta asigurare..si tare bine era..da..no..ce sa faci??
sa mai treaca din amar
Cosmina dragatare demult nu te-am vazut..tot frumos e Harris, pupici cu tonaaaaaaaaaa :)
Mariana mamicuta draga, ma bucur pt tine ca o iesit bine testul, inseamna ca nu e nici o prob..triplu test mie nu mi-a iesit ok..si am fost cam panicata..se pare ca transparenta nucala e mai ok..din punctul meu de vedere..lasa..sa fii cat de cat ok..si noi om fi alaturi de tine..nici al meu nu sta in fund singur..asa ca..nu te ingrijora prea mult..te felicit oricum ca te descurci..pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii multiiiiiiii
Catrinel17, daca ai stii ce fain e sa citesti si sa nu scrii prea mult :)...Eu zic ca parta cea mai grea e sa scrii la toata lumea..ca eu de aia renunt de multe ori..nu am timp sa scriu la toate fetele..si prefer sa taifasuiesc un pic in particular..acuma as pune figura cu obrajori rusinosi..da nu am gasit in lista
Precis am uitat iar pe careva..da..aaaaaaaaaaaa..Nshiro draga, i-am citit mamei mele faza cu bericile..si ne-am distrat de numa, mai ales..ca din cate stiu..berea de pe acolo, nu contine f mult alcool, pupi la Maria frumusica 
Pup toate mamicutele si bebei (mi-i tot imaginez aliniati in ordine alfabetica
)
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
micaalsa spune:

Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu
Catrinel, am incercat si cu cereale seara, inainte de culcare ... n-au nici un efect, tot asa se trezeste. Si nu intotdeauna vrea sa le pape. Odata-i plac ... odata se stramba de zici ca cine stie ce i-am dat. Faza-i ca atunci cand se trezeste noaptea nu pot zice ca papa mult, trage de cateva ori, se linisteste si adoarme. Noaptea trecuta a facut faza asta din ora-n ora cred
... nu stiu de ce-i asa nelinistita.
simona_toma, am sa intreb pediatrul ca alta cale nu-i. Tie ti-a recomandat sa-i dai in fiecare seara panadol sau nurofen sau doar cand e agitat? Si eu i-am mai dat chiar cand nu mai stiam cum s-o linistesc dar am incercat sa nu-mi fac un obicei din asta. Cu memoria si eu sunt la fel ... asa ca, cine stie sa ne scoata din nebuloasa asta
.
Poli, si pe mine ma mai apuca faze din astea dar eu am un pic de noroc sa zic asa, ca urgent o plasez pe Iulia la bunica-sa si-mi fac valul. Cred ca e greu sa nu ai prieteni cu care sa iesi, sa mai schimbi o vorba. Nici eu nu prea am aici in orasul asta dar ma salveaza telefonul
.
Cosmina, n-am reusit inca sa vad cum stati voi in fundulet, incerc mai tarziu ... netul e de vina.
Mariana, multumim de sfaturi, incercam tot ce se poate. Cumva o s-o scoatem noi la capat.
Ieri am cantarit-o pe mishelina mea mica si are 7900 gr, a luat 1100 gr intr-o luna. Pai daca n-o poate nime' dezlipi de
lui mama-sa ... ![]()
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
catrinutza spune:
Pt fete uituce: ULEI DE PESTE
Am auzit la o emisiune radio ca cica e fff bun pt memorie, pt starile de nervozitate si oboseala de dupa nastere si parca pt imunitate (il prezenta ca pe un panaceu universal pt proaspetele mamici), dar face pofta de mancare...
Si ca sa vedeti ce bun e, am luat acum o sapt prima pastila si de atunci uit sa o mai iau...![]()
![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
SIMONA_TOMA, asa si Oana pe masa de schimbat. Parca are piper in fund.... Abia o tin. Pt uitat - io am mai luat ulei de peste (pastile din alea cu omega 3) si cred ca au fost OK, dar la halul in care sunt acuma, cred ca trebe sa incep din nou. Si am auzit ca ajuta si impotriva caderii parului, desi ma indoiesc, ca aia-i pe baza hormonala...
GABI_FER, zicea careva pe forum ca rosu in gat e un simptim, nu o boala in sine, si trebe vazut, ca de fapt poate fi o viroza, sau o raceala, si de la aia face printre altele, si rosu in gat. Poate a trecut de la o raceala la alta. Vine sezonul... ma si cutremur la gandul asta!!
CRISTINA, Osanit e bun, il si calmeaza. Eu nu am mai folosit, ca vad ca Oana nu mai e agitata, desi se vad niste cocoase pe gingie....
ALOREA, piureul inseamna o masa acuma. Ieri a mancat cam 150 gr. Si nu a mai vrut dupa aia decat vreo 30 ml lapte. Dar a baut mai mult ceai. Incepi asa: ii dai o linguritza de piure, si apoi bibele cu lapte. A doua zi, doua linguritze, + bibe. Tot cresti, pina nu mai vrea lapte. Atunci ai inlocuit masa respectiva. Varianta de incepere cu sucurile (cred ca) e pt a obisnui aparatul digestiv cu noul aliment... Io una nu cred ca tine chiar de foame. Aport nutritiv are, dar nu cit sa inlocuiasca o masa, zic eu. Moasa mi-a zis si ca sucurile (chiar si diluate) – nu-s pt “stingerea setei”, pt sete e numai ceaiul si apa, si sa consider sucurile ca parte din masa. (dar nu o masa intreaga)
COSMINA, ce
e Harris! Ce haiosi bocancei are!
POLI, am simtit si eu asta, cind avea Oana 2 luni-2 luni jumate. Vorba lui Adar, trebuie sa iesi la plimbare. Io am avut noroc atunci, ca a venit mama, si cit se plimba ea cu oana, ma plimbam si eu – pe altundeva. Magazine, etc. orice altceva. Si a fost o gura de oxigen. Acuma e mult mai bine. Nu ai pe nimeni sa te mai inlocuiasca un pic?
MARIANA
nuuu, Oana a fost pusa asa numai pt poza! Nu sta singura in funduletz!
Esti deja in sapt 14!!! Wow! Ii amintesc si eu ce usurata am rasuflat in sapt 14!!! Te pup mult, si sa fii increzatoare si optimista!!!
Aaa, cu bouncerul... da.... am gresit ca am tot tinut-o in brate.... asa fain a fost in bouncer! Mult mai bine!
CIUF, si mie mi-a zis moasa sa incep cu cartof, e bine tolerat, si nu da nici diaree, nici constipatie. Cred ca ala dulce ar fi chiar si mai bun. Poate ar trbui sa caut si eu pe aici. Sa pui poza cu zurgalaul!!!
Cum a fost cu cartofiorul?
BIUTZA, nuuu, nu ma gandeam sa scrie toata lumea la toata lumea... pe bune ca nu. Dar citeva randuri acolo, ce se mai intimpla... ce mai papa bebe, cum mai creste. Mai luam si noi idei de meniu, ceva. Sau ceva strategii de raceala, sau de scos deshtu din gura
da' ce-mi place cum precizezaza toata lumea!!!! ![]()
MICAALSA... aici sunt niste granule homeopatice – Chamomilla, sunt bune pt calmarea bebeilor. Sau Osanit pt perioada de dinti, tot homeopatice, au in componenta si ceva de linistire, nu se gasesc pe acolo?
A venit socru-meu la noi. Ma toaca la cap ca nu fac tot timpul mancare pt oana, si ii mai dau si borcan. Eu fac cind asa, cind asa, cum am chef.
Bei, mai voiam sa scriu ceva, si am uitat ce... unde-s pastilele alea de ulei de peste...
Aaa. Da.
La multi ani ALICIA si BIANCA!!!
KIM -Pispi ii ureaza ALICIEI numai bine si multa fericire, si ii trimite pupicei multi. Pispi e fara calculator de 2 saptamani.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Faza de faza ieri cu Oana:
Am crezut ca o sa crap de ras. Dormea Oana... la un moment dat o aud ca se trezeste. Ma duc la ea (nu chiar imediat) si o vad ca statea pe burtica, i se vedea capul din patutz, si pe frunte ii ramasese lipita o ratzusca mica din aia de guma (dormise pe ea). Si statea si se uita la mine cu ratza pe frunte. Am crezut ca ma imprastii de ras!!! Pina sa pun mana pe aparat, i-a cazut ratza. Daca mergeam mai repede, cred ca apucam s-o trag in poza!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mihaser spune:
salutare!
Alicia, Bianaca, Maia si Vlad
Tina
sunteti niste frumosi...felicitari ptr dintisori si ptr job
Simona flicitari ptr dintisor!
Policu placere!
Mariana daca e fata Marina...o sa va ajut cu listuta de cate ori o sa pot. 
tuturor si Oanei...fata cu ratusca...si Cristi are una...o cheama Riga...ca e luata de acolo!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
alorea16 spune:
Am intrat repede ce a adormit
sa va spun ca am mancat la ora 10 10ml de suc de mere si 120ml de lapte.Dimineata la 6 a papat 180ml de lapte. I-am dat sucul cu biberonul si se intindea dupa el cand il scoteam din gurita. Era asa de haios de-mi venea sa-l mananc.
URAM LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI!!
Maria-Maia - Adar 

Vlad-Lucas - Lili Prejbeanu 

PUPAM PE TOATA LUMEA !!!![]()

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
ceela spune:
catrinel,piureul il fac pentru doua zile.
catrinutza, iaurtul il cumpar. banana nu mi-a dat nimeni voie, dar eu ii dau de la patru luni jumate . In cartierul chitila stau.
Traian e maricel(cam in graficele de 9 luni-lungime -greutate). E foarte pofticios, i-am dat mamaliga sambata de la mall si tare mult i-a placut, ca noi mancam si el se uita. Ii dau sa guste de cate ori mancam noi ceva, seara cand prietenii nostri de plimbare mananca biscuiti ii dau si lui in manuta si vad ca a inceput sa mestece bucatele, nu doar sa morfolesasca.
aalina, ai dreptate cu greutatea lui Traian, dar e si lungut 71-72 cm. chiar nu e grasan, pastos cum se spune.
Traian 24.02.2006
poze