*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Salutari tuturor bebeilor si mamicilor! Noi suntem f ocupati, bebe Alexandru a facut iar rosu in gat, este a doua oara in aceasta luna, a zis d-na dr ca dupa terminarea tratamentului tb sa facem o hemograma. Datorita raceli tb sa amanam vacinul de 4 luni.
Mami a avut ceva de lucru acasa asa ca bebe Alex a vazut pe mami numai seara si cand tb sa pape,cat timp mami a lucrat el a asta cu bunica, s-au inteles f bine.
Acum incercam sa revenim la programul normal, seara in parculet, la fel si dimineata iar la pranz la somnic dar numai in pat la mami si dc doarme si ea.
Tati este mai tot timpul la servici, datorita colegilor care sunt in concediu, dar bebe se bucura tare mult cand ii aude vocea. Rade in hohote cand il vede.
De papat nimic nou, dupa vacin 4 luni vom incerca ceva insa pana atunci numai san.
Va pup ca s-a trezit bebe si tb sa mergem in parculet
Pa!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

hai ca trebuie sa mai si scriu nu numai sa citesc; si noi avem probleme noaptea, Magnus mananca la 11, 3, 6 in mod normal dar ne chinuie si pe noi dintii si se mai trezeste , si mai cu suzeta, mai luat in brtae, adoarme; acuma nu mai stiu cine spunea ca bebe-ul ei ii e foame des noaptea, poate ca trece printr-o faza de crestere.
s-a trezit printul...

cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

hai ca trebuie sa mai si scriu nu numai sa citesc; si noi avem probleme noaptea, Magnus mananca la 11, 3, 6 in mod normal dar ne chinuie si pe noi dintii si se mai trezeste , si mai cu suzeta, mai luat in brate, adoarme; acuma nu mai stiu cine spunea ca bebe-ul ei ii e foame des noaptea, poate ca trece printr-o faza de crestere.
S-a trezit printul...

A venit si sotul meu... pot sa scriu; pentur dinti avem gelul Dentinox si produsul homeopatic Osanit... cat despre cerculete de ros de plastic... degeaba, pumnul e foarte bun.

Cristina & Magnus 07.04.2006

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Micaalsa, stii ce ma gandeam?Ai putea sa intrebi pedriata sau dr de fam. daca poti sa-i dai Nurofen sau Panadol, sa o calmeze putin, daca e agitata din cauza dintisorilor.Mie asa imi recomandase pedriata, ca era super agitat si vesnic cu manutele in gurita.O lingurita pe zi.
Fetele cu probleme de memorie din cauza de sarcina, ce pastilute luati?Trebuie sa iau neaparat ceva, ca innebunesc.Mi se intampla sa vorbesc cu cineva si la 5 min dupa sa ma gandesc cu disperare ce am vorbit. ma simt ca naiba, handicapata, pur si simplu!!!
Memo Plus e bun?Sau ulei de peste?
Noapte buna si linistita

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

fetelor
TINA WELSH bine ai revenit Ai inceput cu 10-20 ml o data ??
AALINA2003 da probleme au fost cu lingurita de inox cu care ii dadeam lamaia. Intre timp am cumparat de plastic si se parea ca-i plac. Nu cred ca se stramba din cauza linguritei ca i-am mai dat cu ele . Numai ca nu stim sa mancam din ea .Mai mult pe el decat in gura si asta odispera pe mami
CATRINEL pireul de legume inseamna o masa??
Sper ca maine sa fie mai bine Aaa ... vroiam sa va mai intreb ii dau pana cand ajung sa-i inlocuiesc o masa???? CREDETI CA TINE DE FOAME MAI MULT SUCUL DECAT LAPTELE ??? EU UNA MAI DE GRABA IA-SI FI BAGAT SUPA DECAT SUCUL CRED CA ESTE MAI CONSISTENTA DAR VAD CA SE INCEPE CU SUCURILE DE MERE SI MORCOVI. GRESESC???
PUPAM DULCE TOATE MAMICILE SI BEBEII

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Pup fetele si bebeii, nu pot sta mult, am intrat doar sa va arat cum stam in fundulet si roadem tot.

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

alorea,
stomacelul lor nu este inca pregatit pt supe, in ce priveste digestia; daca le dai ceva prea complex, li se da stomacul peste cap.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI BIANCA NICOLE (PISPI),ALICIA MARIA (KIM)!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOASE!!!

Mihaser iti multumesc mult pt corectura de pe listutza!

LAURA IOANA sunteti deja in Antalya?Aveti mare grija ca la atentate sunt acolo...azi am vauzt la stiri cum atentionau turistii sa nu mai mearga acolo.Aveti grija!

Kim ce ai patit tu la picior e panaritziu cumva?Si mama mea a fost operata de asa ceva...eventual poti incerca sa pui unguent de propolis pt cicatrizare.Sa te refaci cat mai repede!

Catrinel ma tot uit la gingiuta aia de jos dar nu prea mi-am dat seama daca e chiar rosie.Cert e ca se vad 2 mugurasi de dintisori dar inca nu i-au iesit.Insa saliveaza muuult.
Simona Toma si Tina felicitari pt dintisori!!He hee ce repede cresc piticii!

Tina felicitari si pt job!!!Knock them dead!!

Cu riscul de a ma considera , vi s-a intamplat sa simtiti ca va ?Eu am uneori momente in care imi vine sa-mi iau campii...imi doresc sa lucrez (dar nu mai mult de 4 ore ca nu pot sta fara pitic),sa vad si altceva in afara de casa,bibe,cratita,rufe si smotru,mai ales ca tati lipseste mult cu serviciul,prieteni nu prea am aici...M-o fi apucat depresia post-natala dar mai tarziu... In sfarsit....
Pupicei voua si piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragelor, am intrat scurt sa va pupam si sa transmitem urarile noastra bebeilor care au implinit lunisoarele zilele astea. Noi suntem bine, revenim maine cu toate detaliile diversificarii noastre. Va pupam cu drag .

Asadar ...

28

Maria-Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta
Marc Alexandru - alinaalex
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Mihaita - amelutza

29

Bianca Nicole - Pispi
Alicia Maria - Kim

30

Vlad-Lucas - Lili Prejbeanu

SA VA DEA DUMNEZEU TOT BINELE DIN LUME, SA FITI FRUMOSI SI SANATOSI, CUMINTI SI ... IN CURAND ... CU DINTI ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tina bine ai revenit! Felicitari pentru noul job!Te admir ca reusesti sa faci si scoala de condus si job si sa te ocupi de David!Esti tare de tot! Eu de cind am inceput serviciul nu mai am timp de nimic,noroc cu mama care sta pina 3 luni!

Catrinel voi sunteti amindoua eroine daca reusiti sa papati din brate! Eu i-am pus pe toti 3 numai in bouncer ca nu am scaunel de masa care sa fie inclinat,e doar la 90 grade.
Acum inteleg mai bine de ce-si baga Oana manutele si prin papita!
Ce peisaje superbe se vad din pozele voastre!Oana sta singura fara sprijin in fundulet deja?(ca al meu desi are 6 luni nu)

Cristina30, exact asa-mi facea si Markus noptiile.I-am diluat treptat laptele noaptea si inainte de culcare i-am dat mese mai constistente.Nu ajuta insa intodeauna...

Alorea16 nuuu, sa nu-i inlocuiesti lapticul cu suc ca nu e asa de hranitor.Inlocuirea mesei se face treptat,in functie de copil.Incearca mai intii cu masa de prinz.Dupa ce maninca ii poti da totusi si lapte un pic daca vrea.

Cosmina Harris e super in poza in care sta pe sofa.Sta deja singur fara sprijin in fundulet?

Aalina2003, tapioca este faina de manioc.Eu am mincat in tarile tropicale clatite si crochete de tapioca -sunt absolut delicioase!Chestia buna este ca tapioca nu are gluten si este foarte recomandata pentru bebelusi.

Micalsa incearca sa-i dai inainte de culcare formula plus faina de orez.Metoda dura e sa o lasi sa plinga un timp,daca nu se opreste sa o mangai pe intuneric si sa incerci s-o legeni in patutul ei nu in bratele tale pina adoarme.Daca nu si nu,incearca sa-i inlocuiesti mai rapid mesele e lapte si da-i cantitati mai mari in timpul zilei.

Gata m-am evaporat ca maine incep serviciul la 9.
toti bebelusii si bebelusele care implinesc lunisoarele!

Mariana 14+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput